98
Darksiders PS3/X360
-
anya29 #58 Nem, nem kamu, de örülök, hogy megnyugodtál! -
#57 ja jó tehát az egész kamu, akkor megnyugodtam. -
anya29 #56 Köszönöm szépen a segítséget, holnap megpróbálunk átjutni. :)
A másik kedves hozzászólónak: Úgy gondolom, hogy olyan világban élünk ahol már a mese azért mese mert van benne szörny, sárkány, vér és öldöklés (már a Piroska és farkasban is megette a nagyit a farkas, jujj micsoda SZUPI mese ...!). Szóval köszönöm az aggodalmadat, de ez a fórum azt hiszem nem erről szól! Hidd el, én rajongok legkevésbé ezekért a játékokért, de a mai gyerekeknél ez a menő, a beszédtéma - sajnos!
Köszi! :) -
#55 ez biztos nem az én dolgom, de egy 9 éves porontynak pont a szörnyekkel, démonokkal meg kibelezésekkel teli Darksiders-szel kell játszania? bár már túladtam rajta de meg vagyok róla győződve arról hogy a dobozon egy 18-as karika volt a korhatár ajánlás. -
#54 Ja nem hülyevagyok, most látom hogy Tiamat, az a katedrálisban van, ahol fel kell jutni a toronyba hozzá.
Akkor talán ez a rész lehet ahol körbe van láva, katt vagy egy másik helyszín katt -
#53 Sok helyen van körbe láva:) a lerombolt város közepén van egy kör alakú dolog, ott vannak a széleken elmozdítható szobrok, amiket meg kell fogni és befele tolni, azt hiszem. Mutass képet a helyszínről, mert így nem vagyok benne már biztos, annyi helyszínen jártam már benne, egyesek összemosódnak:) -
anya29 #52 Hello mindenki! Fiam 9 éves, tegnap kezdte a játékot. Kb. a negyedik pályánál tart (lkörben láva folyik), ahol egy kapun nem tud átmenni. Ha előhívom a segítségét egy figura azt mondja, hogy a tiamat szívét el kell venni. Ez a tiamat az a világító micsoda a kapu fölött? Hogy tudjuk kivenni a szívét és kinyitni a kaput?
Légyszi segítsetek!
Köszi, Anya -
#51 pattanj fel a lóra és lődd stukkerrel a száját és majd egy idő után ki írja,hogy B és odamész megnyomod és War ki is végzi a másiknak meg le kell vágni a páncélt a fejéről és megint stukkerrel lőni! -
PJay #50 Üdv!!
Némi helpet kérnék, a nagy kukacot,ami a homokból ugrál elő hogyan kell kinyírni? Elvileg vmi olyat ír, hogy a szájánl kell vmit összehozni, mikor felugrik a homokból, de nem igazán jöttem rá hogyan kellene.
Köszi a segítséget!!! -
#49 Végülis sikerült, nem a kardal kellett hanem az Yal, na de a képen kardot mutatt és a fene sem gondolta volna:) egy 20 percet elszórakoztam vele, aztán 1 perc alatt meglett:)
Amúgy jó pont a fejlesztőknek hogy nincs benne QTE! -
#48 Csak át kell ugrani a másik lapátra. -
#47 Van egy kihívás ahol blockkolni kell és abból visszatámadni és 5 ellenfelet megölni időre. Namost blokkolom, kicsit belassul és visszaütök erőset, de nem ad érte pontot. Hogy a fenébe kell ezt csinálni? -
nasum #46 Na megoldottam lekellett donteni a szobrot csak nem vetttem eszre utanna mondjuk belefutottam 1 bugba de mind1.
Meghalt tiamat viszont ahogy haladnek tovabb a ventillatoros teremben semmit nem tudok csinalni, se ugrani se celozni semmi otlet valaki mi a teendo?
Elore is koszi. -
nasum #45 Hali elakadtam a katedralisnal.
Mit kell csinalani ahol felkuzdom magamat a tetore es valami ize log le kozepen nem tudok atjutni a tulpartra. Ugrottam kardoztam a logo valamit tulkoltem 1000X de semmi :))
Megkoszonnem ha valaki tudna segiteni. -
#44 Jaj hogyan utáltam én azt a Black Throne részt. Pl azt szerintem sehol nem említették, hogy egy teleportkapun keresztül át lehet küldeni még1 kaput, ha feltöltöd a lövést. Még jó hogy többször megpróbáltam,mert első pár próbálkozásra nem sikerült és azt hittem nem lehet.
Az a 3 kalitkás nem vészes, azokat a köveket kell teleportálgatni rájuk szépen egy lépcsőt építve -
smooh #43 Ez sikerült, elég hamar most annál a 3 kalitkánál vagyok valahogy felkéne jutni /ezzel a felfele juttással mindig bajban vagyok/ -
#42 a robotnál nyiss meg 2 átjárót,de úgyhogy lenyomva tartod a gombot amivel megnyitod az átjárót,hogy mikor átmész rajta felrepülj a magasba és mindig egyik átjárót közvetlen mögötte nyisd meg a másikat nem számít hol nyitod meg,ha jól csinálod akkor felrepít a magasba az átjáró és ki fogja írni,hogy Action (B) megynomod és War felugrik a fejére belenyomja a kardját a sárga agyába aztán legyengül letérdel kezdd el darálni ütni-verni és még ugyan ezt 2szer azthiszem 3szor kell ezt megcsinálni és akkor nyírod ki a robotot. -
smooh #41 Kösz sikerült, de ez a robot feladta a leckét. -
barany #40 A falon lévő teleport helyre lőjél egyet, utána a földön lévőbe, de úgy hogy tovább nyomva tartod a gombot. Utána beleugrasz ebbe és nyomva tartod az "A" gombot. Igy szinte felrepülsz ahová kell. -
smooh #39 A video végét nézd meg ott nem tudok felmenni, egyszerre 2 alagutat tok megnyitni. -
#38 azzal a kis szerkengyűvel amit kaptál meg kell nyitnod az átjárókat!amik a földön vannak azok a körök meg van fennt is és úgy tudsz feljutni! -
smooh #37 Valaki segítsen, szerda óta próbálom nem tudom hogyan kellene feljutni a emeletre itt:
itt
Szerintem már nem sok lehet hátra, szeretném kijátszani. -
#36 srácok elakadtam!ott vagyok mikor kinyírtam a robotot kijövök az épületből kinyírok pár tagot vissza ugrálok a túl oldalra és utána mit kell csinálni???
-
#35 a mentésektől is kezd már felmenni a vérnyomásom. nagyobb küzdelmek hullámváltása közben nincs, ha meg manuálisan akarom akkor látszólag elmenti, de valójában csak az utolsó waypointot menti el. legalább szólna a játék hogy "bocs, de itt nem tudsz menteni mert izé meg hozé". -
#34 Szinte sohasem használtam a védekezést, inkább dasheltem -
#33 aki ennek megfaragta a kontrol kiosztását annak le kéne szoknia a narkotikumokról, vagy közölni kéne a kedves fejlesztőkkel hogy a kevesebb több és nem belezsúfolni minden "remek" ötletet a játékba. egy gombra rakni a blockot meg a dasht valóban nagy ötlet volt. bár kb semmit nem látok harc közben, úgyhogy sok esélyem nincs is lekövetni hogy mikor kéne blockolni. segáz, Dane-ig el leszek vele. -
smooh #32 Most volt decemberben, hogy már 1 éve van box-om, vanis egy pár játékom, de ez a legjobb amivel valaha játszottam ebben a kategóriában. -
#31 Na vége. 17:35 a végeidőm. Szerintem remek játék, pár frusztráló puzzle résszel megtoldva XD -
SlickAdam #30 jaja, meg penzem a jatekra. sebaj, van meg mivel jatszanom boven. -
#29 már lehetne csütörtök... -
SlickAdam #28 van akinek meg a pre-order sincs postara adva, ti meg mar elakadtatok. ugyik vagytok -
#27 elakadtam
olyan résznél vagyok ahol le ugrok szétverek egy jégfalat és beömlik a víz és ki kéne jutnom a vízből és egy másik jégfalat szétverni,de nem tudok kijutni a vízből!ha valaki tudja segítsen már! -
smooh #26 Hali! 5 óra játék után elakadtam remélem, tud valaki segíteni. A térképen jelzett helyre kellene eljutnom, de nem tudom hogyan.
Ha valaki már végigvitte kérem segítsen!
Amúgy nagyon jó a játék.
http://kephost.com/view.php?filename=6220100104038.jpg
http://kephost.com/view.php?filename=6720100104039.jpg
http://kephost.com/view.php?filename=9020100104040.jpg
http://kephost.com/view.php?filename=9520100104041.jpg térkép
http://kephost.com/view.php?filename=7320100104042.jpg -
#25 nekem se jelzi. -
#24 érdekes néztem a neten videót ott meg jelzi a Boss életét!!!! -
#23 Nincs csík, ennyi. God of Warban sincs teszemazt -
#22 valalki aki játszik a játékkal segítsen már nekem!em jelzi a játék a Boss-ok életét nincs alul csík!miért van ez?valaki tud segíteni?
-
#21 Hát én lewarezoltam, és nem vagyok impotens, viszont ez a game gec... jobb mint DMC-t, nagyon jól összerakták, tényleg megéri a 9-pöttyöt. -
#20 Multiplatformokat általában X360-ra érdemes. -
#19 Nagyon is ajanlom, hogy tetszedjen nektek :D
ES AKI EZT LEWAREZOLJA AZ IMPOTENS LESZ!!