UK Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takibalint
Korforgalombol pedig van egy rakat. Neha belelehet szedulni. <#nyes>
Egy pelda angol korforgalomra. Ez is benne van a jatekban?

melfoy
Kipróbáltam..minden ugyanaz mint az ETS-ben csak a kormány a másik oldalon van..

kazai21
Kíváncsi leszek rá😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

LeonSilver
Én találtam egy teherautóról leesett darabot, gondoltam kipróbálom.
Meglepõdtem, hogy mûködik vele a TrackIR .. 0.o

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köpök a németekre meg az országukra,de ez Angliában játszódik. <#szeret>

Most komolyan,mi a fenének még ez is,ugyan az mint a German Truck Simulator ,csak kicserélték a útjelzõ táblákat!?
Na majd mikor jön Tadzsik Truck Simulator...<#hehe>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Colos111
Sziasztok pár kép (saját):

<#hawaii><#hawaii>
Röviden ugyan az mint a Gts csak a kormány van másik oldalon meg a térkép más! a körforgalom az nagyon tetszik nekem!
További szép estét!

Scania V8

takibalint
Mint irtam van olcsobb is legalis oldalrol.

takibalint
Az lenne a jo. Kerdes lesz e.

megas
Csatlakozom.

Don\'t worry, be HOPI!

HKS
Inkább csinálnának egy ETS 2 minek kell ennyiféle ? Rakják össze mindet azt kész

szabii98
E videó alapján a grafika ugyan olyan, az utak, tájak szebbek, legalábbis nekem ez így jön ki.Talán a HTSben már lesz fizikai elõre menetel.Írni kéne az SCS Softvarenek hogy csináljanak egyet(HTS)😄

I met God. She's black

szabii98
Szerintem a következõ elvárások lennének jók a játékban:
-Licencelt kamionok(úgy se lesz...)
-Ugyan olyan átrakási lehetõség ETSbõl, és a GTSes gépek gond nélkül, átrakás nélkül menjenek...
-A városok ne átnevezet, átrendezett sz*rok legyenek...

Szerintem ezek lennének azok a feltételek, amiért pénzt/töltési idõt adnék ki.Szerintem ez így lenne korrekt.

I met God. She's black

RS
Nagyon szép a banner! <#smile><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

megas
Csak épp nem elérhetõ.

Don\'t worry, be HOPI!

yokel
Most már van rendes hivatalos honlapja is a játéknak!

Demó 2010. ápr. 19-tõl lesz elérhetõ...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

szabii98
24font ezért?

I met God. She's black

megas
Elméletileg jók lesznek hozzá a GTS-es gépek, mert ugyanaz a játék, csak itt a baloldalon mész és mások a városnevek.

Don\'t worry, be HOPI!

takibalint
Angol amazonon 7 fonttal olcsobb. En akkor is varok meg, amig jobban kiforr, kijon par javitas, es persze olcsobb is lesz, mint 17 font. Majd akkor megveszem. Addig ugy is van mas, amivel elfoglalom magam.

Jo lenne tudni, hogy a German truck simulatorba keszult kamionok es egyeb kiegeszitok hasznalhatoak e ebben is, mert ahhoz mar sok mindent keszitettek jatekosok.

megas
Az angoloknál már rendelhetõ itt.

Don\'t worry, be HOPI!

gumikacsa
persze hogy nem, mert így rá lehet fogni a 0 fizikát a billes irányításra...

Renault magnum http://kamionszim.hu

LTomi
Ezt a trailert már láttátok?

http://www.youtube.com/watch?v=-LSVuvva-Vw

Los Angeles, California

csige791
Azért az mennyire amatõrség, hogy a kiadó nem tudott egy kormánnyal készült videót felrakni ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

takibalint
A nemetben is igy megy a kamion el, mint a videon. Keptelen egyenesben maradni. Tudom, hogy iazabol is igy van, de a nemet szimulatorban ez kicsit sok szerintem.

yokel
UKTS ingame videó...

Elõreláthatólag febr. 19-én jelenik meg a játék!

takibalint
Ezt megtudom erositeni. Itt varosban es autopalyan is szukebbek a savok, mint Europa tobbi reszen.

csige791
Nos hát, egy újabb rókabõr. Ha már UK témát csinálnak akkor legalább csinálnák meg rendesen, mutassák be mirõl szól a dolog UK-ban.

Ugyanis az autópályákon kívül itt csak nagyon szûk utak vannak, én 8 évet lehúztam otthon, azt hittem tudok vezetni mint állat, de amikor ide kijöttem eléggé meglepõdtem.

A #25-ös hozzászólásban az 5. képen látható utat én még nem igen láttam itt. Ez nem Németország.

A következõ két videón látottakat kellene valahogy átvinniük játékba:
elsõ
második

És ennél vannak sokkal szarabb helyek is csak azokról nincs vidi.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Örüljetek, hogy egyáltalán csinál valaki ilyen játékokat! Sajnos ez van, ezt kell szeretni. Azért 10-12 órát el lehet vele szórakozni, mielõtt megunja az ember az egyébként elég unalmas játékmenetet.

Én a GTS-t egyébként akkor untam meg, mikor 12 óra játék után benyomtam a "cheat moneyt" és felfejlesztettem a 2 alap cégemet és kipróbáltam az új kamionokat.
Onnantól kezdve semmi kihívás, semmi új nem volt, az autópálya meg nagyon unalmassá vált, ezért befejeztem. 😞

Ha majd lesz hozzá valami jó kis mod és új mapok, akkor majd talán újra elõveszem.

elég szánalmas mert egy pár úthálozat kész sincs....ha így adják ki akkor elég gázos lesz :S

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live

beletehették volna még azt hogy át lehessen menni a francia kikötõbe Calais-ba hogy ha már Dover is benne van
hát ja szerintem is ugyanaz lesz mint gts-csak angol városokkal és a kormány a másik oldalon lesz
ez a CD tok -.-...júj...soha nem fog tovább fejlõdni az SCS? <#wilting>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

takibalint
gondolom olyan lesz mint a German Truck Simulator, csak Angol kornyezetben.

Roland10
Elmennek a picsába,ha tényleg ideraknak elénk egy ilyen szart megint...<#shakehead>

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

egyszerûbb lett volna ha egybeépítik csak így több lóvét keresnek rajta õk se hülyék
takibalint
Gondoljatok, hogy a GTS-hez jatekosok altal keszitett kamionok, mintak ebben is hasznalhatoak lesznek majd?

takibalint
JO kerdes, bennem is felvetodott.

De, csak az SCS-nek földöntúli üzleti érzéke van ehhez.<#vigyor>
Tomikahh
nem lett volna egyszerûbb hogy egybe épitsék a GTS-el??

Subaru Impreza & Hummer

yokel
Pár kép a UKTS-bõl...

yokel
Elérhetõvé vált a hivatalos honlap amin egyenlõre csak egy slideshow látható (vagyis pár kép a játékból).
Amit eddig tudni lehet, h a UKTS a GTS "iker tesója" lesz vagyis ugyanaz a két játék csak a környezet ill. a haladási irány amibe különbözni fognak egymástól. Vagyis eddig semmi jel nem mutat arra, h más is válozik majd a UKTS-be a játék lényegét tekintve.

Hááát ha ez is kint lesz, sztem lesz itt majd jó nagy kavarodás a 3 játék közt módolás tekintetében (ETS-GTS-UKTS), h most 1 kamiomnnak vagy épp trailernek 3 féle konvertálása is lesz vagy épp 2 ha GTS/UKTS ua., de akkor még ott lesznek a bal- ill. jobb kormányos kamionok és így tovább. Szal lesz itt káosz rendesen, h most melyik hova való, keresztbe konvertálások miegymás... <#hehe>

te mindenhol ezt nyomod? nem mindegy?

biliard10
ETS Klón? mer ha igen nagyon nagy

Kb. ennyi tolerancia kellene az emberekbe, és szebb lenne a világ. ^^

gumikacsa
Hát, ha ez igy van, akkor azt is kinézem az scs-bõl, hogy a 18 német várost átnevezi, esetleg a fõbb nevezetességeket lecseréli, és kiadja gyakorlatilag ugyanazt a játékot UK truck simulator cimen.

Renault magnum http://kamionszim.hu

ETS copy...

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Csak az rfactorból nem adnak ki 4 havonta "újjat", igazán megtisztelhetnék a játékosokat már valami komolyabb fejlesztéssel.
Ez így van

V43 1105
Egy multiplayer módot illene belefarigcsálni, olyan rFactorosan modolásra szültet.. 😄 Jó kis Tandem Actrosokkal beállni a teli parkolóba a többi valós player közé .. hmm .. örök álom 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

"Különbözõek vagyunk, ennyi. "

Énis erre akartam rávilágítani. Úgy látszik azonban sokan ezt nem tudják felfogni gyermeteg gondolkodásukkal és idejönnek fikázni a játékot meg idióta random képeket linkelni.
Sosem értettem ez mire jó, ha nem tetszik nem kell olvasni a topikot és kész.