114
  • benyto013
    Valaki meg tudná mondani,hogy tudom a felvett sofőröket "fuvarra bírni"!!!??????
  • takibalint
    Ez nekem is megvan, de nem tudtam kicsomagolni az egeszet? Valaki lenne olyan kedves es elarulna, hogy kell kicsomagolni a tomoriteseket?
  • DAFFANGER
    Na kipróbáltam én is a UKTS-t nekem bejön ez a baloldali közlekedés és tényleg jók a körforgalmak jó itt vezetni legalább kicsit máshogy kell van még egy-két meglepi benne így elsőre nekem tetszik mivel Angliában is dolgoztam régen ezért jó kipróbálni az ottani közlekedést:)Pár képet csináltam én is.

• DAFFANGER
    Érdemes kipróbálni?Mivel másabb mint a GTS?
  • megas
    Kaptam egy defektet:

Körforgalom:

Kifele a körforgalomból:

Fényképeznek a yardok 1:

Fényképeznek a yardok 2 (mosolyogtam nekik):

Megálltam csövelni és fürdeni:

Az Ivedo picit tengelyes:

Eleredt az eső:
  • megas
    Hoztam ide is pár képet:

A londoni vízmű:

A háttérben Cardiff:

Tetszenek ezek a zöld tavak:

Megálltam kajálni:

Csak úgy:

Vettem egy fehér gépet a kék helyett és várom a targoncást, hogy leszedjen:

Azt mondták, hogy toljak rá a rampára, mert nem jó a targi:
  • Szabcsa
    én már töltöm ezt a gamet:D
  • djsos
    csá all!valaki tudna nekem segíteni?az lenne a baj,hogy nem tudok garázst venni!azt már kibirtam venni,hogy függetlennek kell lennem,de hogy?mennyi fuvar kell hozzá?
  • megas
    UKTS off topik, itt van link is a játékról.
  • megas
    Egy linket tudnál adni erről a "teherautóról leesett darabról"?
  • takibalint
    Korforgalombol pedig van egy rakat. Neha belelehet szedulni.
    Egy pelda angol korforgalomra. Ez is benne van a jatekban?

• melfoy
    Kipróbáltam..minden ugyanaz mint az ETS-ben csak a kormány a másik oldalon van..
  • kazai21
    Kíváncsi leszek rá:)
  • LeonSilver
    Én találtam egy teherautóról leesett darabot, gondoltam kipróbálom.
    Meglepődtem, hogy működik vele a TrackIR .. 0.o
  • Plata
    Köpök a németekre meg az országukra,de ez Angliában játszódik.
  • Laci82
    Most komolyan,mi a fenének még ez is,ugyan az mint a German Truck Simulator ,csak kicserélték a útjelző táblákat!?
    Na majd mikor jön Tadzsik Truck Simulator...
  • Colos111
    Sziasztok pár kép (saját):

Röviden ugyan az mint a Gts csak a kormány van másik oldalon meg a térkép más! a körforgalom az nagyon tetszik nekem!
    További szép estét!
  • takibalint
    Mint irtam van olcsobb is legalis oldalrol.
  • takibalint
    Az lenne a jo. Kerdes lesz e.
  • megas
    Csatlakozom.
  • HKS
    Inkább csinálnának egy ETS 2 minek kell ennyiféle ? Rakják össze mindet azt kész
  • szabii98
    E videó alapján a grafika ugyan olyan, az utak, tájak szebbek, legalábbis nekem ez így jön ki.Talán a HTSben már lesz fizikai előre menetel.Írni kéne az SCS Softvarenek hogy csináljanak egyet(HTS):D
  • szabii98
    Szerintem a következő elvárások lennének jók a játékban:
    -Licencelt kamionok(úgy se lesz...)
    -Ugyan olyan átrakási lehetőség ETSből, és a GTSes gépek gond nélkül, átrakás nélkül menjenek...
    -A városok ne átnevezet, átrendezett sz*rok legyenek...

Szerintem ezek lennének azok a feltételek, amiért pénzt/töltési időt adnék ki.Szerintem ez így lenne korrekt.
  • RS
    Nagyon szép a banner!
  • megas
    Csak épp nem elérhető.
  • yokel
    Most már van rendes hivatalos honlapja is a játéknak!

Demó 2010. ápr. 19-től lesz elérhető...
  • szabii98
    24font ezért?
  • megas
    Elméletileg jók lesznek hozzá a GTS-es gépek, mert ugyanaz a játék, csak itt a baloldalon mész és mások a városnevek.
  • takibalint
    Angol amazonon 7 fonttal olcsobb. En akkor is varok meg, amig jobban kiforr, kijon par javitas, es persze olcsobb is lesz, mint 17 font. Majd akkor megveszem. Addig ugy is van mas, amivel elfoglalom magam.

Jo lenne tudni, hogy a German truck simulatorba keszult kamionok es egyeb kiegeszitok hasznalhatoak e ebben is, mert ahhoz mar sok mindent keszitettek jatekosok.
  • megas
    Az angoloknál már rendelhető itt.
  • gumikacsa
    persze hogy nem, mert így rá lehet fogni a 0 fizikát a billes irányításra...
  • LTomi
    Ezt a trailert már láttátok?

http://www.youtube.com/watch?v=-LSVuvva-Vw
  • csige791
    Azért az mennyire amatőrség, hogy a kiadó nem tudott egy kormánnyal készült videót felrakni ?
  • takibalint
    A nemetben is igy megy a kamion el, mint a videon. Keptelen egyenesben maradni. Tudom, hogy iazabol is igy van, de a nemet szimulatorban ez kicsit sok szerintem.
  • yokel
    UKTS ingame videó...

Előreláthatólag febr. 19-én jelenik meg a játék!
  • takibalint
    Ezt megtudom erositeni. Itt varosban es autopalyan is szukebbek a savok, mint Europa tobbi reszen.
  • csige791
    Nos hát, egy újabb rókabőr. Ha már UK témát csinálnak akkor legalább csinálnák meg rendesen, mutassák be miről szól a dolog UK-ban.

Ugyanis az autópályákon kívül itt csak nagyon szűk utak vannak, én 8 évet lehúztam otthon, azt hittem tudok vezetni mint állat, de amikor ide kijöttem eléggé meglepődtem.

A #25-ös hozzászólásban az 5. képen látható utat én még nem igen láttam itt. Ez nem Németország.

A következő két videón látottakat kellene valahogy átvinniük játékba:
    első
    második

És ennél vannak sokkal szarabb helyek is csak azokról nincs vidi.
  • Peetor
    Örüljetek, hogy egyáltalán csinál valaki ilyen játékokat! Sajnos ez van, ezt kell szeretni. Azért 10-12 órát el lehet vele szórakozni, mielőtt megunja az ember az egyébként elég unalmas játékmenetet.

Én a GTS-t egyébként akkor untam meg, mikor 12 óra játék után benyomtam a "cheat moneyt" és felfejlesztettem a 2 alap cégemet és kipróbáltam az új kamionokat.
    Onnantól kezdve semmi kihívás, semmi új nem volt, az autópálya meg nagyon unalmassá vált, ezért befejeztem. :(

Ha majd lesz hozzá valami jó kis mod és új mapok, akkor majd talán újra előveszem.
  • Kinetic
    elég szánalmas mert egy pár úthálozat kész sincs....ha így adják ki akkor elég gázos lesz :S
  • elbe1
    beletehették volna még azt hogy át lehessen menni a francia kikötőbe Calais-ba hogy ha már Dover is benne van