UK Truck Simulator

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urfika
sziasztok mas verziot lelehet valahonnan tolneni ?pld 1.32-ost

Ennél a topiknál,már menthetetlen a kihaltság!:S

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Prémium driver
Ilyen tempóban lehetséges, hogy fognak csinálni egy olyat is.<#vigyor3>

Jamaica a Jamaicaiaké.

Italy Truck Simulator kéne :D Venti meg a hegyek, az alagutak :P:P

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Prémium driver
http://www.youtube.com/v/gzzi9QxPyOY&

Jamaica a Jamaicaiaké.

jól kihalt
Igen van vonat de vonat keresztezõdés nincs csak a felüljárón megy vonat, lehet, hogy a földön is de az biztos, hogy nincs keresztezõdés
longhaul
Mintha láttam ebben a játékban vonatokat közlekedni, vagy csak az állomást lehet látni? Tehát nincs vonat keresztezõdés?

OMSI FOREVER!!!

megas
Ja

Don\'t worry, be HOPI!

Kihalt rendesen <#idiota>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Nekem 1.02 uk truck van feltelepítve alkalmazott vagyok veszek kamiont attól a kamion dílertõl és mikor lerakom a potot és megkapom a kamionomat jön az e-mail és kilép a játékból. miért van ez ?
Windows 7 van a gépemen ezt nem kedveli a játék? vagy valami egész más probléma van?
Heló köszi de onnan nem engedi nekem letölteni.

v43 001
a bannerban, a hivatalos oldalon fent van a demo

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Heló valaki egy demo linket tudna adni? Elõre is köszi

Veszel saját kamiont, veszel garázst, veszel a csávónak kamiont, felbéreled a csávót valamelyik városban és máris neked dolgozik.
Ecyke01
És azt,hogy tudom megcsinálni,hogy nekem legyen cégem és dolgozzanak nekem emberek?

megas
Alapból egy cégnek dolgozol. Azt tudod maximum elérni, hogy Neked legyen egy céged és ezáltal Neked dolgozzanak.

Don\'t worry, be HOPI!

Ecyke01
Ezt a cégesdit hogy lehet elérni, hogy cégnek dolgozz? vagy ez egy külön patch?

2 hsz-t kellene visszaolvasnod és megtalálnád a csúszkálás javítását.
Amúgy ameddig nem javítják az irányítást addig szerintem jobb is hogy sok az autópálya, kész rémálom az ország felsõ részén Aberdeen-be mászkálni a kis utakon. És sajnálatos módon amíg ezek a játékok az egyedüliek a piacon, addig bármilyen szánalmasan szarok is, el lehet adni õket mert nincs konkurencia.
Nekem nem nagyon jön be a játék,játszottam vele 5percet és a csúszkálás elvette a kedvem,meg az a sok autópálya, pedig jobb lenne angliában mellékutakon menni:) Az ets és a gts után már kijavíthatták volna a csúszkálást és jobb lenne, nehogy azt mondjátok hogy fikázom csak ezt jobb lett volna kijavítani, meg csinálhatnának olyan vidéki utas kamionszimet ahol nem csak egyhangu autópálya van ahol lehet 1000-el menni.Úgy lenne az igazi h vidéki utakon kéne menni és idõre, akkor nehezebb is lenne:P csak mindenkinek az autópálya van berögzõdve, mindegy ameggig nem jön ki a brazilos kamion game addig elszórakozom ezzel.
Köszi!
megas
Ha ezt a kettõt beteszed,
akkor nem fog ennyire csúszni.

Egy.
Kettõ.

Don\'t worry, be HOPI!

Üdvözlet!
A kamion csúszkálását ki lehet szûrni valamilyen módon? Nekem nem tûnik reálisnak hogy egyszercsak fogja magát és nem kanyarodik hanem csúszik a járgány...
megas
Azt ETS-esek nem, de a GTS-esek igen.

Don\'t worry, be HOPI!

palinho96
sziasztok! Az ets-es kamionok jók ebbe a gamebe?

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Értem, köszi!

megas
2 helyett 5 férõhelyes lesz és minél többet veszel, annál több embered lehet, tehát több pénz

Don\'t worry, be HOPI!

Csak egy kérdés, mi van ha 500.000 ért fejlesztem a garázst. akkor mi lesz? És még valami. Meg kellene vennem az összeset vagy csak 1-2õt?

megas
Amit írtál az a következõt jelenti: El kell menni, független, hogy képes legyen garázst vásárolni!
Tehát nem fogadod miután megvetted a kamiont nem fogadod el a következõ fuvart amit felajánl, hanem választasz egyet magadnak, azt le szállítod és utána már meg tudod venni a garázst.

#83: Nincs mit.

Don\'t worry, be HOPI!

palinho96
Ezt írja ki:You need to go independent to be able to buy a garage! pedig 33,000,000 pénzem van!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
vettem egy kamcsit pés utána mit kell csinálnom, oda megyek a fehér kaminhoz (a mapon) és azt ítja ki jhogy go valami inv.....-hez és vegyél garázst)

Köszi

megas
Ahoz hogy garázst tudj venni, elõbb kell venned kereskedésbe egy új kamiont.

Don\'t worry, be HOPI!

megas
A sofõröd dolgozik majd magától.

Don\'t worry, be HOPI!

palinho96
sziasztok
Nem tok kamiont venni! Segítség kellene, hogy hogy tok, meg a garázsba se enged beállni se semmit mivel garázsom sincs! Azt hogyn kell venn?

Hello!

Felvettem 1 sofõrt és vettem egy kamiont is.
hogy tudom elérni hogy dolgozzon is?

megas
Elvileg az összes GTS-es kiegészítõ mûködik itt is.

Don\'t worry, be HOPI!

üdv!
le lehet tölteni kiegészítõket ehhez a játékhoz?
DAFFANGER

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

DAFFANGER
Ha neked a játék rar.ban van akkor tölts le a netrõl egy Winrar nevû progit telepitsd fel és utána katt kétszer a játék rar.ra.
Sofõröket még én se tudok felvenni nemrég kezdtem a játékot még garázst se tudok venni.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Valaki meg tudná mondani,hogy tudom a felvett sofõröket "fuvarra bírni"!!!??????
takibalint
Ez nekem is megvan, de nem tudtam kicsomagolni az egeszet? Valaki lenne olyan kedves es elarulna, hogy kell kicsomagolni a tomoriteseket?

DAFFANGER
Na kipróbáltam én is a UKTS-t nekem bejön ez a baloldali közlekedés és tényleg jók a körforgalmak jó itt vezetni legalább kicsit máshogy kell van még egy-két meglepi benne így elsõre nekem tetszik mivel Angliában is dolgoztam régen ezért jó kipróbálni az ottani közlekedést:)Pár képet csináltam én is.

DAFFANGER
Érdemes kipróbálni?Mivel másabb mint a GTS?

megas
Kaptam egy defektet:

Körforgalom:

Kifele a körforgalomból:

Fényképeznek a yardok 1:

Fényképeznek a yardok 2 (mosolyogtam nekik):

Megálltam csövelni és fürdeni:

Az Ivedo picit tengelyes:

Eleredt az esõ:

Don\'t worry, be HOPI!

megas
Hoztam ide is pár képet:

A londoni vízmû:

A háttérben Cardiff:

Tetszenek ezek a zöld tavak:

Megálltam kajálni:

Csak úgy:

Vettem egy fehér gépet a kék helyett és várom a targoncást, hogy leszedjen:

Azt mondták, hogy toljak rá a rampára, mert nem jó a targi:

Don\'t worry, be HOPI!

Szabcsa
én már töltöm ezt a gamet:D

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

csá all!valaki tudna nekem segíteni?az lenne a baj,hogy nem tudok garázst venni!azt már kibirtam venni,hogy függetlennek kell lennem,de hogy?mennyi fuvar kell hozzá?
megas
UKTS off topik, itt van link is a játékról.

Don\'t worry, be HOPI!

megas
Egy linket tudnál adni errõl a "teherautóról leesett darabról"?

Don\'t worry, be HOPI!

Oldal 1 / 3Következő →