114
-
elbe1 #34 hát ja szerintem is ugyanaz lesz mint gts-csak angol városokkal és a kormány a másik oldalon lesz -
nenus #33 ez a CD tok -.-...júj...soha nem fog tovább fejlődni az SCS? -
#32 gondolom olyan lesz mint a German Truck Simulator, csak Angol kornyezetben. -
#31 Elmennek a picsába,ha tényleg ideraknak elénk egy ilyen szart megint... -
elbe1 #30 egyszerűbb lett volna ha egybeépítik csak így több lóvét keresnek rajta ők se hülyék -
#29 Gondoljatok, hogy a GTS-hez jatekosok altal keszitett kamionok, mintak ebben is hasznalhatoak lesznek majd? -
#28 JO kerdes, bennem is felvetodott. -
Blackdog #27 De, csak az SCS-nek földöntúli üzleti érzéke van ehhez. -
#26 nem lett volna egyszerűbb hogy egybe épitsék a GTS-el?? -
#25 Pár kép a UKTS-ből...
-
#24 Elérhetővé vált a hivatalos honlap amin egyenlőre csak egy slideshow látható (vagyis pár kép a játékból).
Amit eddig tudni lehet, h a UKTS a GTS "iker tesója" lesz vagyis ugyanaz a két játék csak a környezet ill. a haladási irány amibe különbözni fognak egymástól. Vagyis eddig semmi jel nem mutat arra, h más is válozik majd a UKTS-be a játék lényegét tekintve.
Hááát ha ez is kint lesz, sztem lesz itt majd jó nagy kavarodás a 3 játék közt módolás tekintetében (ETS-GTS-UKTS), h most 1 kamiomnnak vagy épp trailernek 3 féle konvertálása is lesz vagy épp 2 ha GTS/UKTS ua., de akkor még ott lesznek a bal- ill. jobb kormányos kamionok és így tovább. Szal lesz itt káosz rendesen, h most melyik hova való, keresztbe konvertálások miegymás... -
vajaspopkorn #23 te mindenhol ezt nyomod? nem mindegy? -
#22 ETS Klón? mer ha igen nagyon nagy -
Vlala #21 Kb. ennyi tolerancia kellene az emberekbe, és szebb lenne a világ. ^^
-
#20 Hát, ha ez igy van, akkor azt is kinézem az scs-ből, hogy a 18 német várost átnevezi, esetleg a főbb nevezetességeket lecseréli, és kiadja gyakorlatilag ugyanazt a játékot UK truck simulator cimen. -
Tominho94 #19 ETS copy... -
Laceee #18 Csak az rfactorból nem adnak ki 4 havonta "újjat", igazán megtisztelhetnék a játékosokat már valami komolyabb fejlesztéssel. -
mester12 #17 Ez így van -
#16 Egy multiplayer módot illene belefarigcsálni, olyan rFactorosan modolásra szültet.. :D Jó kis Tandem Actrosokkal beállni a teli parkolóba a többi valós player közé .. hmm .. örök álom ;) -
tom235 #15 "Különbözőek vagyunk, ennyi. "
Énis erre akartam rávilágítani. Úgy látszik azonban sokan ezt nem tudják felfogni gyermeteg gondolkodásukkal és idejönnek fikázni a játékot meg idióta random képeket linkelni.
Sosem értettem ez mire jó, ha nem tetszik nem kell olvasni a topikot és kész. -
#14 Azért én tudnék 1-2 dolgot, amit lehetne változtatni/bővíteni hogy egy sokkal használhatóbb játék legyen. -
Vlala #13 Ha lehet, inkább ne kezdjünk flémet arról, hogy kinek mlyen játék jön be. Különbözőek vagyunk, ennyi.
Én is várom, kíváncsi vagyok, mennyi lesz az újítás, mert valljuk be, nem sok van a régebbi kamionos játékokhoz képest. (De ez így van rendjén, idétlen is lenne, ha az újban ufúkat kellene kerülgetni, vagy lovaskocsikat kellene gyűjteni a következő szinthez.) -
tom235 #12 Számodra talán unalmas, viszont sokaknak meg az agyatlan hentelés az. -
#11 -
#10 -
Blum #9 -
#8 Ahelyett hogy ilyen unalmas játékokat csinálnak, dolgozhatnának vmi mást is :D -
#7 Ahelyett hogy kiadnak ennyit , csinálnának egyet de az olyan legyen hogy besza-behú... -
#6 kíváncsian várom milyen lesz
ha az ETShez hasonló akkor nem lesz rossz -
#5 Hát akkor nem sok kedvem lesz vele játszani.:D -
#4 ja -
#3 fogadjunk ETS lesz csak minden a másik oldalról :P -
#2 mégegy ets klón?? -
#1 Egy újabb truck simulator van láthatáron az SCS Soft háza tájáról, amely UK Truck Simulator néven fog megjelenni!
Túl sok infó még nincs róla a neten, de azért 1-2 helyen már fellelhető róla link...
Pl. az SCS hivatalos oldalán, vagy a gamespot.com-on, de az amazon.co.uk oldalon is kint van már, illetve a simsoftware.co.uk oldalon is megjelent róla egy kis infó.
Amit eddig tudni lehet a UK Truck Simulator-ról, az az, h a megjelenési dátuma: 2010. február 5. (lesz), illetve, h ebbe a részbe 18 városba lehet majd fuvarozni az Egyesült Királyság területén.
A városok pedig ezek lesznek: London, Manchester, Liverpool, Aberdeen, Glasgow, Edinburgh, Newcastle, Carlisle, Sheffield, Grimsby, Birmingham, Swansea, Cambridge, Felixstowe, Dover, Southampton, Plymouth, Cardiff