114
  • elbe1
    hát ja szerintem is ugyanaz lesz mint gts-csak angol városokkal és a kormány a másik oldalon lesz
  • nenus
    ez a CD tok -.-...júj...soha nem fog tovább fejlődni az SCS?
  • takibalint
    gondolom olyan lesz mint a German Truck Simulator, csak Angol kornyezetben.
  • Roland10
    Elmennek a picsába,ha tényleg ideraknak elénk egy ilyen szart megint...
  • elbe1
    egyszerűbb lett volna ha egybeépítik csak így több lóvét keresnek rajta ők se hülyék
  • takibalint
    Gondoljatok, hogy a GTS-hez jatekosok altal keszitett kamionok, mintak ebben is hasznalhatoak lesznek majd?
  • takibalint
    JO kerdes, bennem is felvetodott.
  • Blackdog
    De, csak az SCS-nek földöntúli üzleti érzéke van ehhez.
  • Tomikahh
    nem lett volna egyszerűbb hogy egybe épitsék a GTS-el??
  • yokel
    Pár kép a UKTS-ből...

• yokel
    Elérhetővé vált a hivatalos honlap amin egyenlőre csak egy slideshow látható (vagyis pár kép a játékból).
    Amit eddig tudni lehet, h a UKTS a GTS "iker tesója" lesz vagyis ugyanaz a két játék csak a környezet ill. a haladási irány amibe különbözni fognak egymástól. Vagyis eddig semmi jel nem mutat arra, h más is válozik majd a UKTS-be a játék lényegét tekintve.

Hááát ha ez is kint lesz, sztem lesz itt majd jó nagy kavarodás a 3 játék közt módolás tekintetében (ETS-GTS-UKTS), h most 1 kamiomnnak vagy épp trailernek 3 féle konvertálása is lesz vagy épp 2 ha GTS/UKTS ua., de akkor még ott lesznek a bal- ill. jobb kormányos kamionok és így tovább. Szal lesz itt káosz rendesen, h most melyik hova való, keresztbe konvertálások miegymás...
  • vajaspopkorn
    te mindenhol ezt nyomod? nem mindegy?
  • biliard10
    ETS Klón? mer ha igen nagyon nagy
  • Vlala #21
    Kb. ennyi tolerancia kellene az emberekbe, és szebb lenne a világ. ^^
  • gumikacsa
    Hát, ha ez igy van, akkor azt is kinézem az scs-ből, hogy a 18 német várost átnevezi, esetleg a főbb nevezetességeket lecseréli, és kiadja gyakorlatilag ugyanazt a játékot UK truck simulator cimen.
  • Tominho94
    ETS copy...
  • Laceee
    Csak az rfactorból nem adnak ki 4 havonta "újjat", igazán megtisztelhetnék a játékosokat már valami komolyabb fejlesztéssel.
  • mester12
    Ez így van
  • V43 1105
    Egy multiplayer módot illene belefarigcsálni, olyan rFactorosan modolásra szültet.. :D Jó kis Tandem Actrosokkal beállni a teli parkolóba a többi valós player közé .. hmm .. örök álom ;)
  • tom235
    "Különbözőek vagyunk, ennyi. "

Énis erre akartam rávilágítani. Úgy látszik azonban sokan ezt nem tudják felfogni gyermeteg gondolkodásukkal és idejönnek fikázni a játékot meg idióta random képeket linkelni.
    Sosem értettem ez mire jó, ha nem tetszik nem kell olvasni a topikot és kész.
  • [HUN]FaTaL
    Azért én tudnék 1-2 dolgot, amit lehetne változtatni/bővíteni hogy egy sokkal használhatóbb játék legyen.
  • Vlala #13
    Ha lehet, inkább ne kezdjünk flémet arról, hogy kinek mlyen játék jön be. Különbözőek vagyunk, ennyi.

Én is várom, kíváncsi vagyok, mennyi lesz az újítás, mert valljuk be, nem sok van a régebbi kamionos játékokhoz képest. (De ez így van rendjén, idétlen is lenne, ha az újban ufúkat kellene kerülgetni, vagy lovaskocsikat kellene gyűjteni a következő szinthez.)
  • tom235
    Számodra talán unalmas, viszont sokaknak meg az agyatlan hentelés az.
  • Piloss
  • King of Roads
  • Blum
  • Kicsikiraly
    Ahelyett hogy ilyen unalmas játékokat csinálnak, dolgozhatnának vmi mást is :D
  • Falkon
    Ahelyett hogy kiadnak ennyit , csinálnának egyet de az olyan legyen hogy besza-behú...
  • Leo 1991
    kíváncsian várom milyen lesz
    ha az ETShez hasonló akkor nem lesz rossz
  • Doog
    Hát akkor nem sok kedvem lesz vele játszani.:D
  • leho94
    ja
  • King of Roads
    fogadjunk ETS lesz csak minden a másik oldalról :P
  • Atikah
    mégegy ets klón??
  • yokel
    Egy újabb truck simulator van láthatáron az SCS Soft háza tájáról, amely UK Truck Simulator néven fog megjelenni!

Túl sok infó még nincs róla a neten, de azért 1-2 helyen már fellelhető róla link...
    Pl. az SCS hivatalos oldalán, vagy a gamespot.com-on, de az amazon.co.uk oldalon is kint van már, illetve a simsoftware.co.uk oldalon is megjelent róla egy kis infó.

Amit eddig tudni lehet a UK Truck Simulator-ról, az az, h a megjelenési dátuma: 2010. február 5. (lesz), illetve, h ebbe a részbe 18 városba lehet majd fuvarozni az Egyesült Királyság területén.
    A városok pedig ezek lesznek: London, Manchester, Liverpool, Aberdeen, Glasgow, Edinburgh, Newcastle, Carlisle, Sheffield, Grimsby, Birmingham, Swansea, Cambridge, Felixstowe, Dover, Southampton, Plymouth, Cardiff