Az Avatar esélyt sem hagyott a konkurenciának
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám ez csak 16:9-ben felvett anyagokra igaz.
Ha 16:9-ben felvett filmet 16:9-es tv nézed nincs alul-felül fekete csík.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
A nagyobb képarány pontosan mit jelent? Még szélesebb mint a sima mozi?
A Harry Potter az egy nagy átvágás volt! Sehol nem nyomták hogy csak az elsõ 15percc 3D. Baromi dühös voltam!
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
http://www.dolby.com/consumer/product/movies/theater/find-a-cinema.html
A sor ami a pénztárak elõtt csordogált hamar elvette a kedvemet,kb 1-1,5 órás sorban állást spóroltam meg magamnak.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
A szamarember Viktorunk <#gunyos1>#gunyos1> latta ezt a cikket?
Ahhoz kepest amit o fikazott eleg szepen maszik fel a listan.<#ravasz1>#ravasz1>
Nem kellene egy ujjabb komment Viktorunktol<#email>#email>
hatha valtozott a velemenye es elment megnezni a filmet...<#felkialtas>#felkialtas>
Az a baj hogy nem latom ki a cikkiro
<#wow2>#wow2> hol lehet ezt megnezni?Nem akarom szegeny szamarember Viktorunkat fikazni ha veletlenul 100% szemelyisegzavaros lenne es o irta volna ezt a cikket miutan kifordult magabol<#vigyor>#vigyor>
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
"gondolom at akar verni hogy ott kepesek 10fontot elkerni "
gondolom más is volt londonban moziban, tudja, hogy egy átlagos esti premier elõadás 10-12 font, kora délután 7-9 (diákoknak is 7). (utánjátszva 2 fontig is le lehet menni.)
szóval megnyugodhatsz, nem vertek át. ha londonban a filmet egyedül játszó imax-moziban, a bfi-ban akarod nézni, akkor bizony 13.50-et kell fizetned érte este. ami, mint itthon, kábé 10-15%-kal magasabb, mint egy normál jegy és nem 3-4-5-ször, ahogy a kollega sugallta a "4-5 kontra 12-20-25" összevetésben.
biztos a haverja szeretne atverni.. gondolom az angliai spanom is loditott ebbol kiindulva, gondolom at akar verni hogy ott kepesek 10fontot elkerni -.-
(mert kell hulyenek nezni a masikat?)
Only the dead have seen the end of war.
az ismerõsöd nagyot lódított, mert egyáltalán nem nagy a különbség a normál és 3d ár között. a 4-5 dollár egy premier után sok héttel utánjátszott film ára, a premierfilm este 2d-ben is több mint 12 dollár lehet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
persze ettõl még nekem lehet nem jön be (pl:TDK) de attól még nem fogom kétségbe vonni egy film értékét, sokan ezt nem fogják fel.
A jegyek darabszáma közelebb vinne "melyik film népszerûbb most" c. játék végeredményéhez, de itt sem tudjuk meg, hogy valaki egyszer vagy ötször nézte meg a filmet.
Nagyon jó a Fel! példád, hiszen számtalanszor elõfordul, hogy a gyerek kisírja magának a megnézést, de egy páréves kölyköt nem engednek el egyedül moziba, így mennek a szülõk is (plusz ha van, akkor a testvér sem marad otthon).
De az Avatart úgy reklámozták, hogy csak 3d-ben lehet igazán élvezni, ott pedig drágábbak a jegyárak. (Nekem kinti - USA - ismerõseim panaszolták, hogy a megszokott 4-5 dollárjuk helyett 12.50-et kellett kifizetniük, több moziban pedig csak még drágábban tudtak volna jegyet venni.)
(Egyébként meg nem hiszem, hogy mindenki éjjel-nappal Titanic/HP/LotR/Spiderman filmeket néz, noha a bo listák ezt sugallják.)
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
nagyobb váaszon, nagyobb képarány"
Cserebe kisebb szekek, eletlenebb kep, es a nezo sehogy sem latja be a teljes vasznat egyszerre, raadasul a kep 75%-al sotetebb is. Szerintem a film digitalis 3d-ben jobb.
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Az veletlenul nem az Arena IMAX3D-je?
Nem kell lebaszni, tessek szepen felvilagositani, hova menjek a nagyobb elmenyert. Kosz.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Amúgy unalmas ez a sztori ajnározás, minden trailer-bõl le lehet venni a sztorit, vagy ennyire retaldált vagy, hogy sose sikerül? Csak az olyan elvetemültekbõl nem mint pl: 12 majom, Mátrix, Dark City vagy most a Inception, de ezek "katyvaszok" a jó értelemben.
Nem azt jelzi, hanem részben a bizalmatlanságot, részben pedig a túlzott bõséget. Minden évben megjelenik számtalan újdonság, és ezek többsége jó nagyot bukik. Részben azért, mert rossz, részben azért, mert annyi film van, hogy a nézõ inkább olyanra ül be, ahol sejtheti, hogy mit várhat.