Az Avatar esélyt sem hagyott a konkurenciának
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...feldolgozás és adaptáció - kritikánkban mi is írtunk..."
Azért azt a valamit nem kéne kritikának nevezni.
Azért azt a valamit nem kéne kritikának nevezni.
"ez is jelzi a közönség igényének hiányát az újdonságokra és igazolja, hogy miért is olyan sok a folytatás, feldolgozás és adaptáció" Én semmiféle összefüggést nem látok, de ez alapján szerintem te írod a cikkeket. :-)
"tegyük hozzá, hogy a szemen és orron kívül is van érzékünk. na, például?😊)"
Igen, az agyam, amelyre akár egy õsrégi fekete fehér film is tud úgy hatni mint egy 3d-s csoda.
Igen, az agyam, amelyre akár egy õsrégi fekete fehér film is tud úgy hatni mint egy 3d-s csoda.
Na látod , pont ez a kísértetszag!
tegyük hozzá, hogy a szemen és orron kívül is van érzékünk. na, például?😊)
nem tudom, hogy emlékszik-e valaki, de anno 10-12 éve a corvin moziban a nagyteremben a hátsó sorokat rezegtették vagy nem is tudom, mit csináltak velük. mintha az alien 4-et így néztem volna meg. valaki?
nem tudom, hogy emlékszik-e valaki, de anno 10-12 éve a corvin moziban a nagyteremben a hátsó sorokat rezegtették vagy nem is tudom, mit csináltak velük. mintha az alien 4-et így néztem volna meg. valaki?
A 60-as évek környékén már volt olyan mozi, amely szagokkal is elárasztotta a nézõteret😊 Csak azért nem volt vicces, mert a szagok a nézõkre ragadtak és hazavitték azt.
2014: a szaggenerátor3d mozik minden eddiginél nagyobb bevételt produkálnak. A nézõk szabályosan elájulnak a szagoktól. Szerencsére a kezdeti nehézségek után sikeresen kiköszöbölték a kísértetszagokat (ghosting) amely több nézõben fintort váltott ki. Mindenki nagyon örül az égett avatarhús mámorító illatának, örvendett mr Camron.
Elég fõnök, azért az avatar bevétele 😊
← ElőzőOldal 2 / 2