26
  • Garfield
    #26
    "elég pl. egy sima http alapú szolgáltatást igénybe venni, mint pl. az Opera 10.10-től szereplő Opera Unite... és ilyen webszervereken"

    ... ami ugye azért jó, mert az operas subdomainhez a géped aktuális IP-címe kerül hozzárendelésre, azaz aki az Opera Unite-os elérésedhez tartozó IP-címeket logolja, az pontosan látja, hol, merrefelé csatlakoztál a netre. Azért hajrá.
  • teddybear
    #24
    Nem érdekel.
  • uniu
    #23
    A jobbik.net-nek semmi köze a Jobbikhoz! A hivatalos oldal a www.jobbik.hu .
    "Az oroszok küldték".. ehh. És ugyan minek ? Hogy rávegye az embereket, hogy szakítsanak az energiafüggőséggel oroszország felé ? Nem kevered véletlen Gyurcsánnyal ?
  • teddybear
    #22
    Ami azt illeti, beütöttem a Szabó Albert nevet a Googlébe, és több mint 72000 találatot dobott ki.

    Itt van a két első találat. Az első, a Wikipédiából a róla szóló szócikk, a második egyenest a Jobbik.netről.

    No comment.
  • bvalek2
    #21
    Ez még a Spektrumon volt annak idején, kis dokumentumfilm sorozat a titkosszolgálatok életéről. A magyar vonatkozásúakból Szabó Albert izraeli állampolgársága biztos, Bácsfi Diácska meg olyan béna provokátor volt, hogy már fájt, nála megengedtem magamnak a feltételezést...
  • Tetsuo
    #20
    LOL még jó, hogy te 100%ra tudod, a titkos akciokat a vilagban.. koszonjuk az infot. :DD
    Az MSZP-sek meg gyikemberek..
  • bvalek2
    #18
    Ennél csak az igazibb szabadságharcos, aki bárki más életét adja az eszmékért, amiben hisz Az ilyen hozzászólók mint arrakistor/hottold/kalózoli annyira mesterkélten hülyék, hogy az ember fejében komolyan megfordul, hogy az egész egy megtervezett színjáték, és az illető egy beszervezett provokátor.

    A Moszad bevett szokása Németországban, hogy ügynököket küldenek oda, neonáci szervezeteket alapítani. Ezzel egyrészt kontroll alatt vannak, másrészt "kiugrasztják a nyulat a bokorból", szép kis nyilvántartások készülnek a potenciális szimpatizánsokról.

    Magyarországon is volt már rá példa, a 90-es években Szabó Albertről bebizonyosodott hogy izraeli állampolgár, Bácsfi Diána pedig a hazai hálózat harmatgyenge próbálkozása volt (a Jobbik nem ilyen állatfajta, Vonáékat az oroszok küldték).
  • sathinel
    #17
    Ez a progi nem sokat változtat a dolgokon. Amíg az emberek a cirkuszt keresik addig hiába van pár ember aki kimondja a véleményét. Itt is és más oldalakon is megy mindenféle fröcsögés és mégis bennmaradnak a hozzászólások, stb. Otthon is csinálják a fesztivált továbbra is és hiába van pár ember aki nem figyel ezekre az elterelő, félrevezető infókra mindíg vannak akik tovább hisznek a politikusok baromságaiban. Oldalfüggetlenül. Tehát max a retardáltak gondolják hogy pár ember gondolatai befolyásolják a tömeget. Ha így lenne nem lennének idióta showműsorok, és politikai egymásramutogatás, cirkusz.

    A tudatlanok politikai fröcsögését segítik legnagyobbrészt az ilyen progik. Bejegyzett amerikai cég egyébként aki a progit gyártja ha megnézed. Szerintem ugyanoda jukadsz ki a végén mint ahol voltál.

    "It was originally developed with the U.S. Navy in mind, for the primary purpose of protecting government communications."

    Tehát az amerikai "cionista" kormánynál bejegyzett, és valsz álltaluk működtetett céget elfogadod? :D
    Max egy másik oldal véleményét kezded el szajkózni de ettől nem javul a gazdaság, nem lesznek új munkahelyek, és nem állítja meg a korrupciót. Arctalan, magukat fel nem vállaló emberkék véleményét olvashatod majd mindenhol. Az igazi szabadságharcosok még az életüket is adták az eszmékért amikben hittek.
  • zola2000
    #16
    sajna ahhoz is jó :(
  • zola2000
    #15
    Nos aki tiltott oldalakat akar nézi az használjon TORt, aki tiltott oldalt akar készíteni, az készítsen Onion Linkelt oldalt (ott a webtárhely üzemeltetője is csak értelmetlen adatokat lát, ezek ilyen oda-vissza titkosított dolgok). Én is használni fogom a TOR, ha magyarországon is kitör egy komolyabb diktatúra, de remélem nem kell ilyen dolgoktól tartani.
  • Balintos
    #13
    Kedves Kaló Z!
    Egyszer is elég belinkelned...
  • balee66
    #11
    Tudom, nem sok embert érdekel... de megjelent az Opera 10.5 pre-alpha verziója, arról is lehetne cikkezni (:
  • bvalek2
    #10
    Üdv arrakistor/hottold, egyáltalán nem hiányoztál
  • Tenorista
    #9
    Szívesen olvasnék a "német" internetcenzúráról is, ami a 3. Birodalommal kapcsolatos dokumentumok, filmek, könyvek javarészét érinti. Németországban is simán börtönbe lehet kerülni, ha az ember leírja a véleményét bizonyos dolgokról
    Már ha nem a "megfelelő" és hivatalosan kanonizált hittételeket ismételgeti...
  • WinG
    #8
    ez jó gyerekpornóra is, ugye?
  • csatosimakönyv
    #6
    aztán nem mindegy, hogy a perzsák mit csinálnak. mi lenne,m ha nem akarnánk nekik coca colát meg marlborót eladni? de ez nyilvánvalóan elítélendő gondolat, a piac szabad, az is marad...

    lehet a diktatúrákat kritzálni, de amig a fejlett nyugaton alig lesz egy két olyan ország, ahol valóban demokrácia van, addig sem erkölcsi, sem pedig politikai alapja nincs bármiféle rendszerkritikának.
  • Tenorista
    #5
    Iránban is sok olaj meg ásványkincs van...
    Az első lépés a felkelés szítása, ez a legköltséghatékonyabb: had öljék az irániak egymást. Ha ez nem jön be, akkor "tenorista" lesz az iráni vezetés és sajnos oda is exportálni kell a demokráciát
    "Érdekes", hogy Észak-Koreát miért nem támadják meg? (Mert anyagilag nem érné meg). Vagy a közép-Ázsiai volt szovjet tagköztársaságokat? Mind diktatúra személyi kultusszal... ja, hogy ott azok "jó fiúk", mert engedik a területükön az ami támaszpontokat, meg hajlandók az országukat kincseit "privatizálni". Én kérek elnézést!
  • bvalek2
    #4
    Fránya madzsar nyelv :) Szóval névelő nélkül, amikor megtámadják Iránt, stb.
  • bvalek2
    #3
    Nem hobbiból csinálta, ez politika. Puhítanak minket, hogy amikor megtámadják az Iránt, akkor ne sajnáljuk annyira a felrobbanó nőket és gyerekeket.
  • passatgt
    #2
    ezért a hozzászólásért képes voltál regisztrálni?:D