Modern Warfare 2 - PC-n alig fogy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen .. ha lennének szerverek mint a COD-4-ben.. akkor lenne rajongó-tábor, és egy nagy csoport nevében mondhatom, tuti megvettük volna. De így marad a COD-4 server bérlés.. ezt meg a hajukra kenhetik...
Én jobban szerettem saját serveren játszani ahol a PB vagy az admin kivágta a nem kívánatos csalókat, etikátlan játékosokat !
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Lesz Cod7 pc-re...Treyarch féle szemét akárcsak a 3 és az 5. A 4-el a mai napig vagy 100szor többen játszanak mint az 5-el. A treyarch szemét tõlem jöhet bármire nemkérek belõle még1szer.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Milyen pénzrõl beszélsz itt? 1-2%-a a konzolos bevételnek a pc verzió.
ezért is nincs pc-konzol cross platform multi 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A gyenge eladások, és a szarrá tört pc verzió balhé után véleményem szerint kizárt.
Konzolra vehetsz ha jól láttam 10k -ért (vagy több?) egér átalakítót, és aztán talán valamelyik játék támogatja is valahogy... Kormánnyal talán jobb a helyzet, bár géphez azt is lehet olcsóbban szerezni.
Megszoktam említeni pl. az Armed Assault -ot. Katonaként bill-egérrel, jármûveket gamepaddal, légi jármûveket joystickal lehet irányítani (2-ben már egyszerre is támogat többet, 1-ben trükközni kellett egy kicsit, de legalább LEHET!). Emellette ott van, hogy egy olcsó webkam + a fajre tett 3 ledes lámpával lehet nézelõdni (freetrack), ez mûködik szimulátorokban is (Il-2, Black Shark). Ilyeneket hol lehet egy konzolon? És akkor meg lehet nézni, hogy milyen kiegészítõket készítenek az ArmA -khoz, AI javítótól kezdve minden (alap játékot szinte fel se lehet ismerni). Van coop, multi, single módja, minden ami kell. Ezt kéne követni minden játéknak a maga kategóriájában, és fellendülne ismét a PC-s piac.
Amikor ilyen lehetõségek mellett felrakok egy teljes értékû játékot, elindítom, és akad, ronda, forog a kamera mert bennt hagytam az általa nem támogatott gamepadot, a játék irányíthatatlan, stb. Utána még van bõr a képükön azt mondani, hogy hanyagolják a pc-t mert csak lewarezolják...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A BC2-nél pedig tuti megoldják hogy lehessen warezzal is tolni és ha ez lesz akkor ugyanúgy jár mint a cod4 --> alig fogy inkább letöltik
Egyebkent, van mar tores multihoz, sot, erkezik frissebb, amiben emulalt dedicate szerver funkcio van, bannal, kirugassal, map rotate-el.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az elsõ vagy második linken (torrent) nagyjából 70-80 ezer peer van...
Ez is egy olyan játék lehet amit többen fognak letölteni mint megvenni.
Hogy ki mivel próbálja legalizálni amit tesz szerintem lényegtelen.
A játék luxus cikk ha nincs rá keret nem kell vele játszani..
Balumann.
Hogy miért vesznek konzolra ENNYIVEL többen játékokat?
Mert PC-re akármelyik mezei paraszt le tudja tölteni.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Ha megtanulnad kenyelmes lenne , en pc-n is xbox kontrollerrel tolom, mert jobb mint az eger 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
-kontroller... iszonyat szar, max autósra meg ugribugrira jó, fps-re fos, repülõszimre (már ha létezne ilyen konzolon) szintén, ha lenne jó drágáért új joystick kellene, mert nehogy má usb-s pc kompatibilis legyen
-xbox dvd meghajtója úgy zúg játék közben hogy meg lehet veszni, de a hûtése se halk, ha ez nem tetszik vinyó kell hozzá amit pofátlanul magas áron adnak (mert nem ám sata/pata csatolós hogy mezei vinyó belemenjen), és lehet ott is telepítgetni
-mint írtam bizonyos játékstílusok egészben hiányoznak róla, ami van az meg általában rommá butított (pl célzás rásegítés).
-szintén pofátlanul magas áruak a játékok konzolra
Ez minden csak nem kényelmes
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Jelenleg az van,hogy játszani kényelmesebb konzolon" Az az 5-10 telepítési idõ sokat elvesz az életedbõl igaz? Másrészt, míg konzolokra pénzért jön ki minden kis extra, addig PC-re patch formájában, ingyenesen. Lehet, hogy várni kell rá 1-2 hónapot(vagy játék megjelenéseknél akár fél évet is), de nem hal bele senki egy kis várakozásba.
Igazából pont azt tudja mint egy konzol.Csak még kicsit szarakodni kell rajta.
Telepítgetés,ez az amaz. Ha mondjuk készítenének egy mozgásérzékelõs irányítót pc hez is meg mondjuk használható VR szemüveget, vagy bármit,ami miatt több lenne szerintem a játék eladások is megugranának.Jelenleg az van,hogy játszani kényelmesebb konzolon.A másik dolog,hogy a konzolos játékok iszonyatosan gagyik.Ott van a Assassin's creed.Hát az a játék irgalmatlan rossz.
De a cikkben említett játék sem egy nagy szám.
Ettõl függetlenül meg merem kockáztatni, hogy az új cod is simán eléri a 1,5 millió eladott példányt pár hónap múlva.
Ott van a crysis.Nagy sírás rívás volt miatta.Kb fél évvel ezelõtt olvastam ,hogy 3 millió példánynál tartanak.Olvastam 1 milliót is 2 milliót is.
Maradjunk a középútnál, eladtak 2 millát.A játék kifejlesztése 15 millió euróba került.Ha csak minden példányon 20 euro hasznuk volt,akkor is 40 millió euro.
Adózás után is marad vagy 30 millió belõle.Szerintem többnyire ez csak hiszti.Meg pénzéhesség.
Én az online terítésben látom a jövõt. A komly szoftverek ilyenek. A XSI, 3DS, Vegas, stb. úgy mûködik, hogy a trial verzió egy nem lekorlátozott valami. Minden mûködik benne, csak 30 napig. Aztán veszel egy serialt és a letöltött cucc, egybõl fullos lesz.
Játék terén is így kellene.
Gondolkozzatok. PC-n sokkal több a lehetõség (minden téren, irányítás, egyéni fejleszthetõség igények szerint, bõvíthetõség) - egy számítógépe ráadásul úgyis van mindenkinek, 80-90 -bõl (sõt...) már szerintem bõven össze lehet hozni, egy jó játékra alkalmas gépet, ami elviszi az újabb játékokat is JÓ minõségben. A játékok is olcsóbbak, multiban is nagyobb szabadsága van az embernek.
Hogy miért vesznek konzolra ENNYIVEL többen játékokat?
-excluzívok, konzol only játékok, pc-re nem jelenik meg, pc-re több mint 1 évvel késõbb jelenik meg, nem optimalizálják, teli van hibával, nem használja ki a pc elõnyeit (pl. nincs pályabõvíthetõség, szerkesztõ, irányításválaszték korlátozva... "bill+egér vagy x360 controller only...", élvezhetetlen irányítás), és had ne soroljam még.
Számomra elfogadhatatlan, hogy kivették a kihajlást (mikor korábbi részekben benne volt ráadásul) - játékélményt nálam felére csökkentette.
Aztán, azt ígérték, hogy nagyobb szabadságot kapunk, hát én ennek pont az ellenkezõjét éreztem sajna.
Coop módot megcsinálhatták volna a kampányra is. A Spec-ops 3-4 küldetése élvezetes 2-en játszva, a többi valami írtó rossz (azt, hogy szuperkatonákat öljünk granadeluncherrel, elképesztõ...).
Az olyan részeket, mint pl. amikor a hegyoldalon kell felmászni, egér bal-jobb gombját felváltva nyomkodva, ha már nincs taktikai lényege (pl. figyelni, hogy mikor mászol fel meg hol), kihagyható lett volna szerintem... A "szánkós" rész szintúgy, nagyon béna megoldás.
És akkor még ott van a multi is, nincs dedikált szerver lehetõség, random dobál be, stb..
Amúgy anno az 576-ban és a CD galaxisban is elfogyott ami nem piskóta mert nem kis tételben rendelnek ilyen gamet.
Masreszt 1 ilyen worldwide szintu projectnel 2 milliard HUF (olyan 1.5 millio USD) bevetel kimeriti a karcsu fogalmat....
Így azért már töpreng az ember.
278.000 darab fogyott pc-n. Magyar viszonylatban 10.000 Ft volt 1 db. Ha ebbõl indulunk ki, akkor 278.000*10.000 = 2.780.000.000 Ft. Ilyen árbevétel mellett hülye lennék megszüntetni a pc-s fejlesztést.
Aki normálisan kérdezte: multiban alapból nincs legtöbbször célzásrásegítés. Fõleg azért mert az csak a kezdõknek jó, utána már hátrál a játékban. Single playerben sok játékban van, mint bekapcsolható funkció. Aki már játszik egy ideje az általában kinyomja, mivel itt is hátrány.
A multi ezért is tiszta, van egér konzolhoz de nem az igazi. Így továbbra is kontrollerrõl nyomja a játékosok 99%-a. Egyenlõ feltételek, ami különbözik az a player. Itt nincs cheat, sem atomerõmû amin több az fps, sem ilyen olyan egér és egérpad kombó. Puritán. Van akinek gagyi, van akinek ez az igénye. Kimi is inkább elhúzott a rallyba mint az áthidalhatatlan teljesítménykülönbségû f1-ben mulatozzon. Na itt is ilyesmi van a háttérben és sokan lemondanak a legújabb technológiáról és x ezer dpi egér pontosságról.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ám az jogos viszont h több konzol van mint asztali gamer pc szal...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
warezosok megszopták legalább
Steam-re csak fel kell csatlakozni, más nem történik. a TF2 is Steam-es játék és remekül lehet játszani vele dedikált szervereken. Meg lehetett volna oldani jobban is abban igazad van. Csak nem akarták, mert benyomták a Xbox -> fordít -> PC gombot. Ami egyszerû gyors és olcsó megoldás nekik. És még nagyon reklamálni se lehet, mert elõrántanak egy "UK-ba PC-re csak 50 ezer példányba kell fogyott a COD", amit itthon már úgy fordítottak, hogy az UK-t lehagyták. 😊 A konzol dominanciát persze nem lehet megkérdõjelezni, nyilván az termeli a bevételek tetemes részét.
szerintem meg hülyeséget beszélsz, minden konzolos meg fejlesztõ ezzel jön hogy mert a PC-s nem veszi meg a játékot blablabla letölti,hú de csúnya...
csak úgy mondom konzol játékból is van ugyan annyi warez és azt is ugyan úgy letöltik mint a pc-s változatokat
az egyedüli ok a PC-re való nem fejlesztésnek az a költség, sokkal több pénzbe kerül a fejlesztés PC-re mint konzolra többet kell optimalizálni,tesztelni és stb.
Németországba kb fele-fele arány lehet és ahogy jövünk keletebbre egyre inkább a PC dominál. Egy németországi adat nem lenne rossz. Na meg az egyre elterjedtebb digitális terjesztésrõl is lehetnének pontos adatok. De az is egy 7 pecsétes titok.
Aki sokat játszik az tényleg vegyen konzolt, mert az arra találták ki. Kiskoromba ezért akartam én is konzolt, mert a játék volt a lényeg. 😊
Ami az eladásokat illeti osztom wednes véleményét