Modern Warfare 2 - PC-n alig fogy

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rásegítés? Minden konzolos fps-ben van, sõt a GTa4-ben is.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

És hozzák? De USA sem volt mindig ennyire konzol fan. CSak már más szelek fújnak. Elõbb jönnek a játékok konzolokra és egy box 360 nem egy drágaság.

Itt Magyarországon is, kai sokat játszik (napi rendszerességgel) az újabb játékokkal, vegyen konzolt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

A gametrailersrõl valami olyasmire emlékszem, hogy ebben a játékban van célzásrásegítés a konzolokon. FPS-ben nem pont az a lényeg, hogy mennyire tudsz célozni ? Bár ha a controllerbõl indulok ki...<#idiota>

Konzolt pedig egy játék miatt sem veszek, nehogy már rajtam élõsködjön a microsoft meg a szoni.

https://twitter.com/foodlfg

schrank
szerintem meg a pc játékosok szarháziak mert nem hajlandóak érte pénzt adni aztán csodálkoznak hogy 5-10 év alatt kinyírták a pc játék üzletágat ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Az USA-ba és UK-ba, konzolon játszanak, ennek fényébe az lenne a meglepõ ha magas PC-s eladásokat produkálnának, nem pedig az, hogy a papírforma érvényesül.

Könnyen lehet, hogy vasfüggöny nélkül, nálunk is elsõdleges platform lenne a konzol.
Most miért váltsanak, ha 10-bõl 9 ismerõs pl: boxon lövöldözik? Mi mást szoktunk meg.
Tõlünk nyugatabbra a 80-as évek óta ebbe nõttek fel generációk (játékgépek, NES, ATARI, Nintendo stb).
Hozzánk ebbõl jóval kevesebb jutott el, nem beszélve különféle játékkazettákról.
Volt a rokonságba egy ATARI masina a 80-as évek végén, imádtam 5 évesen. Ha lett volna anyagi keret mindenféle csicsás konzolra és hozzá játékra, simán azon nõttem volna fel, úgy, hogy azt se tudom PC-n is lehet játszani. Aztán 91-be lett PC-nk. Aztán azon kezdtünk játszani, lassacskán egyre több ismerõsnek lett otthon PC, így aztán az került elõtérbe a többségnél.

Úgyhogy bármi meglepõ a PC-s eladásokat Közép-Európának és talán Ázsia egyes részeinek kell hoznia.

Sanyix
Na végre valami pozitív! Nem fogy a szar 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hát ez baj. De lehet sokkal több a konzolos játékos már, illetve a konzollal rendelkezõ játékos (akiknek lehet PC-je is, de azon nem játszik).

Én mindenesetre lemondanék a heyükben a PC-s változatról. Nem éri meg, ha nem veszik. Ezek után kíváncsi vagyok a Dragon Age eladásaira.

Amerikában nem csoda hogy így fogy, xboxal tömött pufigyerekek hazája😊
Pc-n ha lenne dedikált szeró/meglenne oldva a warez még ennyire sem fogyna,csoda hogy ennyi elment a degenerállamokban...
Persze jólenne a dedikált támogatás,de atomszánalom amikor warezpisti kijelenti hogy: azénemveszi meg mer nincs dedikált..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

pepe792
Szerintem az elsõ MW sokkal jobb volt.

JaSoN HuNTeR
Ez van. Kit érdekelnek az eladások, hát persze hogy a játékosokat nem, fejlesztõk foglalkozzanak vele.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

← ElőzőOldal 2 / 2