Modern Warfare 2 - PC-n alig fogy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Itt Magyarországon is, kai sokat játszik (napi rendszerességgel) az újabb játékokkal, vegyen konzolt.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Konzolt pedig egy játék miatt sem veszek, nehogy már rajtam élõsködjön a microsoft meg a szoni.
https://twitter.com/foodlfg
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Könnyen lehet, hogy vasfüggöny nélkül, nálunk is elsõdleges platform lenne a konzol.
Most miért váltsanak, ha 10-bõl 9 ismerõs pl: boxon lövöldözik? Mi mást szoktunk meg.
Tõlünk nyugatabbra a 80-as évek óta ebbe nõttek fel generációk (játékgépek, NES, ATARI, Nintendo stb).
Hozzánk ebbõl jóval kevesebb jutott el, nem beszélve különféle játékkazettákról.
Volt a rokonságba egy ATARI masina a 80-as évek végén, imádtam 5 évesen. Ha lett volna anyagi keret mindenféle csicsás konzolra és hozzá játékra, simán azon nõttem volna fel, úgy, hogy azt se tudom PC-n is lehet játszani. Aztán 91-be lett PC-nk. Aztán azon kezdtünk játszani, lassacskán egyre több ismerõsnek lett otthon PC, így aztán az került elõtérbe a többségnél.
Úgyhogy bármi meglepõ a PC-s eladásokat Közép-Európának és talán Ázsia egyes részeinek kell hoznia.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én mindenesetre lemondanék a heyükben a PC-s változatról. Nem éri meg, ha nem veszik. Ezek után kíváncsi vagyok a Dragon Age eladásaira.
Pc-n ha lenne dedikált szeró/meglenne oldva a warez még ennyire sem fogyna,csoda hogy ennyi elment a degenerállamokban...
Persze jólenne a dedikált támogatás,de atomszánalom amikor warezpisti kijelenti hogy: azénemveszi meg mer nincs dedikált..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n