Ötvös Tibor

Modern Warfare 2 - PC-n alig fogy

A Modern Warfare 2 továbbra is a kettősségek játéka. Míg konzolokon több, mint 6 millió példány fogyott november végéig Amerikában, addig PC-re összesen 278 ezer példányt adtak el vagy töltöttek le.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 eléggé megosztotta a rajongóit. Van, akik az év legjobbjának gondolja, de elég sokan csalódtak is benne. Utóbbi az eladásokon egyáltalán nem látszik, ám itt is elég kettős a kép. A NPD mai jelentése szerint ugyanis a Modern Warfare 2 X360-as változata Amerikában az idei év legtöbbet eladott játéka lett a maga 4,2 milliós példányszámával. Ha ehhez hozzávesszük még a PS3-ra eladott 1,9 millió darabot, akkor megkapjuk a végleges számot, ami elképesztően magas.



Ezzel áll szemben a PC-s eladás, mely mindösszesen 170 ezer példányra rúg. A felmérés figyelembe vette az online boltokból letöltött példányokat is és végül így jött ki a 278 ezres végösszeg. Természetesen ez az adat is Amerikára vonatkozik, de a különbség akkor is látványos. Ennek ellenére az Activision a következő Call of Dutyt is kihozza PC-re - szerencsére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • george71 #60
    Ha nem ilyen STEAM-es franccal tolják, és nem pár idióta szerver van.. még pénzt is áldoznék rá... Én Klánban játszom már jó pár éve ... a MOHAA óta FPS-ezem..

    Igen .. ha lennének szerverek mint a COD-4-ben.. akkor lenne rajongó-tábor, és egy nagy csoport nevében mondhatom, tuti megvettük volna. De így marad a COD-4 server bérlés.. ezt meg a hajukra kenhetik...

    Én jobban szerettem saját serveren játszani ahol a PB vagy az admin kivágta a nem kívánatos csalókat, etikátlan játékosokat !

  • cztomi89 #59
    Dedikált szerver híján persze nem veszik... single player-ért meg letöltik vhonnan. Az a baj nem találják el sose, kidobhatnának végre olyan COD-ot ami single playerben mutat változatosságot ( pl. Cod5 coop) és multiban is (dedikált szerver) na meg valami feelingje is legyen mind1 hogy mien időben játszódik.
  • Pretorian #58
    lol már hogyne fogyott volna el feleennyi, az első részből is több fogyott pc-n, mint ebből, ha ehhez hozzáveszed a második epizódot megelőző hájpot, akkor...hol a logika abban, amit mondasz? ;)
  • Reg5 #57
    Sztem az 5 nem volt olyan rossz, én vagy 2-szer végigtoltam.
  • Skyline #56
    Ha lett volna dedikált akkor pc-n feleennyi sem fogyott volna,nem a edikált hiány miatt nemfogyott,pusztán ennyi warezos van sok warezos még mindig vár hátha fog online működni...
  • Skyline #55
    Persze.
    Lesz Cod7 pc-re...Treyarch féle szemét akárcsak a 3 és az 5. A 4-el a mai napig vagy 100szor többen játszanak mint az 5-el. A treyarch szemét tőlem jöhet bármire nemkérek belőle még1szer.
  • Pretorian #54
    Most komolyan, ezen csodálkozik valaki? A PC-s közösség végre megmutatta, hogy nem lehet őket hülyére venni. A CoD mindig is a dedikált szerverek és a modolhatóság miatt volt olyan népszerű és hosszú életű pc-n. Amikor eladják az egymilliomodik Bad Company 2-t pc-re, akkor majd a kalózos szöveget toló mikulások is meghúzhatják magukat.
  • Reg5 #53
    Akkor már az 4,5 és a 6 se jött volna ki. CoD7 lesz PC-re és kész.
  • Csak77 #52
    "A pénz bizony erősebb ennél"

    Milyen pénzről beszélsz itt? 1-2%-a a konzolos bevételnek a pc verzió.
  • dzsagon #51
    konzolon csak egy idióta fps-ezik