1431
Sleeping Dogs
-
Khaosz5 #991 Jó ez a Type. Tényleg hozza lóvét lazán 40 rugót.
Viszont az ágyú elég gyenge inkább HE-t használok hozzá. -
#990 A billentyűzeten a "W" betűvel felnyomod a pöcköt, amikor zöldül, akkor gyorsan "A"! :) -
Kutyuli Mutyuli #989 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem mert elakadtam a játékban, ott ahol egy poloskát kell tenni a szellőzőbe majd fel kell törni a zárat és kimenni az ajtón, na ez az az ami nem megy egyáltalán bárhogy próbálom, bill+egérrel tolom szóval gampad-el nem tudom megcsinálni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Evoluti0N #988 6-7 főküldi van már csak a játék végéig és most minden hülyeséget csinálok. Szedem össze a cuccokat, nyomom a karaoket ezerrel :D. Nem akarom, vége legyen :( Próbálom halasztani az elkerülhetetlent :D -
IXEMGabeo #987 nem volt rossz ez a kórházas lövöldözés:) Jól belevitték ezt is. Hihetetlen mit meg nem tesz az ember egy öregember miatt:D -
IXEMGabeo #986 -
#985 Állítottam én az ellenkezőjét? :D
Arcade piff puff shooter millió van, viszont igényes verekedős játék Pc-n nem olyan sok.
Jó ez így ahogy van. -
#984 face *meter*. úgy tudod növelni, ha nem ütnek meg harcban, te pedig minél "trükkösebben" vered agyon az unszimpatikusokat. ha betelik, nos...
alapból nem sok bónuszt ad, de ahogy gyűjtesz face *experience-t*, és megnő a face... level-ed? szépen adni fog pár kedves kis bónuszt - nagyobb sebzés, megszakíthatatlan támadások, meg sokkal viccesebbek lesz alatta a támadások... példa: ha simán nekifutsz valakinek és a földbe kened, ha megvan megfelelő képességed, Wei bemos neki egyet. ha face meter maxon van, *agyonverheted* az illetőt meg pl képes leszel megmarkolni a nagy dögöket is. -
IXEMGabeo #983 verekedéssel, sárga jelű küldetésekkel (pl egyes emberkéknek szívesség) és persze olyan ruhát kell venni, amin bizonyos százalékú face XP van -
#982 "Face experience"! :) Róla van szó... De miez és hogyan lehet növelni? -
#981 Srácok, azt szeretném kérdezni, hogy... a (#923 hozzászólásban) bal oldali csík ugye az életenergiámat mutatja. A jobboldali "csík" az mit jelez? Az a sárga ikon, rajta a háttérben két ház, meg egy alak. Az micsoda? És mivel lehet azt "növelni"? Köszi a segítséget! -
#980 UK Charts Top 10:
1.Sleeping Dogs – Square Enix Europe
2.Darksiders Ii – Thq
3.New Super Mario Bros. 2 – Nintendo
4.London 2012: The Official Video Game – Sega
5.Transformers: Fall Of Cybertron – Activision Blizzard
6.Lego Batman 2: Dc Super Heroes – Warner Bros. Interactive
7.Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier – Ubisoft
8.Mario & Sonic London 2012 Olympic Games – Sega
9.Batman: Arkham City – Warner Bros. Interactive
10.Lego Harry Potter: Years 5-7 – Warner Bros. Interactive -
IXEMGabeo #979 -
#978 Azt érdekesnek tartom hogy nem látom megemlítés szinten sehol hogy a SQUARE ENIX-nek bejött a cím és elégedettek az eladásokkal.
(Bár igaz még csak 10 nap telt el de ennyi idő alatt is el lehet adni elég sok db-ot!) -
IXEMGabeo #977 Hong Kong Nights az jóféle, de eddig a többi úgy nem jött be túlzottan. Roadrunner is fasza, mert az rock:D -
#976 Bar mar irtam, de ismet meg kell emliteni, hatalmas zeneket pakoltak a jatekba, a fel youtube izzik az eddig kevesbe nepszeru popularis zenekarok szamainal mindegyiknel sleeping dogs brought me here stb :)
aki beakarja tenni a sajat zeneit a jatek ala, az nyugodtan ra is ulhet a fuleire...
Nem beszelve, hogy mindig a cselekmenyhez illo zene szol, jokor jo idoben, a legjobbak!
-
IXEMGabeo #975 szerintem a lövöldözős részek pont elégszer vannak a játékban. Kispisztolyt 9mm-est akár el lehet tenni, elő lehet venni ez teljesen rendben van. Külön tetszik az, hogy amikor mondjuk SMG-vel szaladgálok az utcán akkor a rendőrök elkezdenek üldözni engem, nagyon jó az AI benne. És nekem az is bejön, hogy nem kimondottan a lövöldözésre fektettek hangsúlyt, azaz nincs olyan, hogy szinte minden sarkon pisztolyt talál az ember, nincs 999 lőszered, mint mondjuk a Vice cityben, San Andreasban, egyéb GTA sorozatokban... -
IXEMGabeo #974 köszi:) -
#973 olyannyira hogy azért a lövöldözős részek kidolgozottságára, azért nem fektettek túl nagy hangsúlyt. Van, van, de azért érezni hogy nem oylan mint a többi "vérshooterben".
-
#972 Hm. Hát, remélem ha szerzek vmi plusz képességeket, jobban fog tetszeni a bunyó. Mert tegnap eléggé szenvedtem, és nem sikerült azt a késes embert kinyírnom, és meguntam. :/ -
#971 Javarészt csak verekedni kell! Pár küldetésben azért lőni is kell ,de a bunyó van többségben mivel erre épül a játék! -
#970 De ez most komoly, h csak kevés lövöldözés van benne? -
#969 Arra ,hogy megold azt a pár lövöldözős jelenetet!
Ha fegyver kell menjél Borderlandozni abban van pár millió db! -
WinStar #968 WTF?Akkor minek van benne fegyver? :D Dísznek? -
#967 Ez nem az a játék! -
WinStar #966 Valaki megtudja mondani nekem hogy fegyvert hogy tudok változtatni?Mert van két fegyverem,de beültem a kocsiba aztán már csak a puszta kezem lett... -
#965 Én mindet végigénekeltem (nem 100%-ra), azért járt achievement, azt hiszem 90% fölött kellett teljesíteni mindnél hozzá. -
#964 Nem értem,hogy lehet a verekedös részeknél elakadni. Én a fősutori végén tanultam meg mindent az acsik miatt,tehát semmi fejlesztés nélkül bunyoztam végig gond nélkül. -
IXEMGabeo #963 ja tényleg nem. És a halálok számát se láttam a statban csak azt, hányszor tartóztattak le a zsaruk. Aztán lehet elkerülte a figyelmem... -
#962 tippem sincs, hozzájuk se nyúltam ha nem volt muszáj
Gabber viszont írta itt h csinálgatta, majd ő válaszol. de ahogy elnéztem, még statok között sem tűnik fel sehol. -
IXEMGabeo #961 Calver, a karaoke-nak mi értelme? Ha mindet megcsinálom 100%-ra kapok valami jutalmat? egyelőre 4 dal van nyitva kíváncsi vagyok a többi mikor nyílik meg. -
Ironman2 #960 Ok. -
#959 nem az zavar be, hanem ha pl közben megpróbálsz elkapni valakit (alapból F), nem fog védekezni, ha nonstop nyomkodod, szintúgy - akkor nyomj rá, amikor unszimpatikus felvillan. ha sokan állnak körülötted, akkor csak védekezz, jó időzítéssel. -
#958 counter. alapból jobb egérgomb. ha sokan ugranak rád fegyverrel, akkor meg disarm tackle, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de az csak az Amanda nevű küldetés után kigyúrható, szobrácskák gyűjtögetésével
#787 leírtam miket kell melee training-ből kötelezően kigyúrni, ha azok megvannak és jól használod, nevetségesen könnyű lesz hirtelen a pofozkodás.
#951: spoiler tag mögé.
Etalon meg gyors, csak irányíthatatlan, nagyon szarul fordul. Tuono az igazi, vagy ha szereted a falakat, Velocita. -
Ironman2 #957 Mondjuk éppen ezt magyarázom.Pirosra vált,gyorsan védekezek,erre menet közben hátbarúgnak.Szart se ér ha 5 ember vesz körbe.Csak úgy lehet kivédeni normálisan ha nincs a közelben senki se -
Ironman2 #956 Ja.Mivel védjem ki? -
IXEMGabeo #955 ki tudod védeni az ütéseket Iron és akkor máris könnyebb a helyzet. Utána próbáld ütögetni őket különböző kombókkal és akkor kapsz regenerációt is és face pontokat is -
Ironman2 #954 Páncélt nem is lehet feltölteni valahol az elején? -
IXEMGabeo #953 ez az Etalon nevű autó is veszett gyors -
Ironman2 #952 Nem is az lenne a baj ha egyesével ki tudnám nyirni őket,de nekiállok harcolni az egyikkel,erre a hátam mögött meg ütlegel a másik.