Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlom hogy nem mindig 0 1 2 3 al kezd 😊
Ha mákod van elsõre van zöld számod is 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Napszak váltást eléggé elcseszték,hogy ez lesz e javítva valaha azt nem tudom.
GTA-ban meg sokkal hosszabbak a nappalok és máig nem csináltak vele semmit..
"The trees move. Do you not see it?"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
esetleg próbáld ki +15% triád xp-s cuccot (pufidzseki, undorító, úgy néz ki benne a karakter mint egy "szokócso" kis kínai piaci árus), én végig abban voltam, és reméltem h Wei rengeteget fog aktuális küldetés alatt kocsikázni. (mert mint említettem: undorítóan néz ki)
elvileg 1.4-es patch is javítja talán.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
1 perc 30 sec nem rossz<#eljen>#eljen>, majd valami egyenes terepet kerítek és megdöntöm😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ami fontosabb, azok a gombok átpiszkálása - pl bal shift baromi kényelmetlen mint lock-on/célzás, inkább állítsd át (ha van ilyened) egér oldalsó gombjára.
fel magában = második sor
semmi = középsõ sor
le magában = negyedik sor
shift + le = legalsó sor
így már érthetõ?
a bevezetésben sokat bunyózol, de 2-3 küldetés után rászabadítanak a világra, ne aggódj.
õszintén szólva inkább Saints Row sorozathoz kellene hasonlítani Sleeping Dogs-ot, mert... nos, ahhoz jobban hasonlítanak, mint a szürkés-barna förmedvényhez - mindkét játék veszettül színes (és milyen gyönyörû színvilág), hasonlóan arcade vezetés, regenerálódó hp, még bunyó is lépten-nyomon hasonlít, bár csak a mozdulatok SR2-bõl.
testreszabhatóság terén megint inkább inkább SR-re üt, fõleg mert nem úgy néz ki a karaktered, mint egy román segédmunkás... harcrendszer max az elõbb említett nyomokban (Saints Row puffogtatás-központú), de még így is sokkal több közös van bennük, mint a 16 színt ismerõ (mind a barna és szürke árnyalatai) rockstar játéka között.
GTA4 már idejét múlt játék(SP része),nagy kedvenc volt hozzáteszem 4 évig közelébe se ért egy ilyen stílusu játék se de ez most megfogta nagyon😊
Egy hatalmas hiba itt a többjátékos mód hiánya ami GTA javára szolgál MÉG MINDIG a multi,mod-ok,dlc-k a GTA4-ben.Tehát ha úgy vesszük "szavatosságban" még mindig így 2012-re is GTA best!
(Bar sok embernek reszlet kerdes a zenek is nagyon jok)
szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://thepiratebay.se/torrent/7547614/Sleeping_Dogs_-_v1.4_-_3DM_Crack_Only
de úgy tudom van már skidrow crackfix is az rlslogon