Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
abszolut nem, de kell hozzá szerencse is, ha már valameik szám sárga az már jó 😊
Ajánlom hogy nem mindig 0 1 2 3 al kezd 😊

Ha mákod van elsõre van zöld számod is 😊
Mi a baj vele?Megy gyorsan és könnyû.Piros nem jó szám,sárga jó szám de rossz helyen van,zöld jó az marad ahol van

Grr1234
0 1 2 3, ha jó, marad, ha sárga más helyre viszed, ha piros, akkor tovább lépsz...

OrioN the S
ez a kamera hekkelés kikészít... én vagyok amatõr, vagy Ti is sokat sz**roztok vele? 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sok helyen van Keleten bal oldali.Én nem azt írtam,hogy csak Kína

Ironmask
valaki tudna segíteni?hogyan kell ezt a zárfeltörést csinálni billentyû+egér kombinációval elég nehéz, segítsetek lécci 😄

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

ááá Kínában nem hiszem, hogy baloldali van Hong Kong brit gyarmat volt azért van így a közlekedés és a kocsikban az anyós ülés helyén a kormányoszlop.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jó öreg -> lefele trükk<#zavart1>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lacee86
Na, igaz h még mindig csak verekedés volt, de már kezd kicsit jobban tetszeni. A grafot meg az irányítást is sikerült végre jól beállítanom.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Az egész játék Keleti stílus így egyértelmü,hogy a közlekedés is.Ez így jó ahogy van nem kell azt áttenni sehova.
Napszak váltást eléggé elcseszték,hogy ez lesz e javítva valaha azt nem tudom.
GTA-ban meg sokkal hosszabbak a nappalok és máig nem csináltak vele semmit..

Calver
hja, ezt én is hiányoltam - Saints Row stílusban adhatna itt is extrában mondjuk Face XP-hez, mint ott a respect volt.

"The trees move. Do you not see it?"

Igen.GTA-ban meg nekimegyek a forgalomnak.DDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Malakai
Az, de nem is egy nagy dolog ott összehozni nagy számokat, persze kevésbé "cheat", mint a forgalom nélkül körözgetni, kár, hogy nem figyeli a gép ezeket. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kill3r21
a Baloldalt megszokod majd 😊
Tököm ki van már ezzel a baloldali közlekedéssel.Gondolom lesz olyan mod ami átrakja a másik oldalra.Másik meg az hogy gyorsan telnek a napszakok.Nem lehet valahogy lelassítani? Az árnyékok nappal csak úgy suhannak a földön

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Próbálgattam a küldetéseket és abba a ruhába vagyok,de ha ezen múlik,hogy jobban fejezzem be,akkor inkább leteszek róla.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kill3r21
Az autópálya is kellemes hely a drivesafe-hez!
Csak nektek csak itt és most! 😊
Calver
legyen jobb a küldetés végén a pontszámod? én tudom h így ugrasztottam fel 10-esre, lenyomtam második küldetést újra, 3 csillagot szerezve kettõ helyett utolsó elõtti küldetés elõtt - bár nem tudom számít-e valamit, vagy úgy is megkapod érte az xp-t, ha nem javul.
esetleg próbáld ki +15% triád xp-s cuccot (pufidzseki, undorító, úgy néz ki benne a karakter mint egy "szokócso" kis kínai piaci árus), én végig abban voltam, és reméltem h Wei rengeteget fog aktuális küldetés alatt kocsikázni. (mert mint említettem: undorítóan néz ki)

Calver
rakd át célzást bal shift-rõl valami másra.
elvileg 1.4-es patch is javítja talán.

Könnyebb mondani, mint csinálni :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maximus4
A triadot,hogy tudom felhúzni 10-es szintre,úgy,hogy már végigjátszottam?Hiába próbálok küldetéseket újra játszani,nem változik semmit.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kill3r21
hát gyerekek, tegnap cafatokra dicsértem a játékot, mostmeg, úgy felbaszódtam hogy majdnem uninsstall lett a vége, most volt egy küldi, amitkor autóbol kellet lövöldözni, célzok lövök, befagy az egér majd pár másodperc múlva teljesen máshol müködik újra, 6odjára csináltam meg a missiont, nincs erre valami gyógyír?
broman191
Unatkozók bármennyit megcsinálhatnak, van recept gyakorlatilag végtelenítettre is, értelme nem sok... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

5 perc 22 másodperc! Várom a kihívókat szeretettel! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én a védekezés/interakciót az E-re tettem, az is kézre áll és sok játékban az "E" az interakció igy nekem megszokott is.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

meglátjuk, a jobb egér klikk jelenleg a védekezés/interakciók, ami nagyon jól áll kézre. E pl a futás gombom, F-et ragadom meg az ellenfelem, egyedül majd ezt a bal-shiftet fogom módosítani.

1 perc 30 sec nem rossz<#eljen>, majd valami egyenes terepet kerítek és megdöntöm😊

Át kell tenni a jobb egérre és úgy tökéletes. Szerintem a tps lövöldéknél ez már egyfajta standardnak is felfogható. Nem értem õk miért nem igy csinálták alapból.

Nekem olyan 1 perc 30 körül

Mennyi a clean drive rekordotok?😊 enyém 43 sec és 35 környékén kaptam egy bronz medált.

igen még úgy az elején vagyok és szerencsére nem jöttek fegyveres ellenfelek, majd átállítom valamelyikre legfeljebb, mert ez a bal shift tényleg nem a legszerencsésebb

Calver
ez is jó technika, én spec kinéztem h a középsõ vonalhoz képest hol tart a cucc amikor bezöldül, és az alapján pörgettem végig 10 sec alatt az egészet <#hawaii>

Calver
van amelyiknél jól jön, pl amikor nagy genyók vannak, akiket nem lehet megmarkolni - ha befutsz a tömegbe, tuti h Wei rájuk fog lecsapni <#rolleyes> meg fegyveres ellenfeleknél sem árt, h õket tudd a sok dög közül gyorsan hatástalanítani disarm tackle-el. viszont célzáshoz nagyon kell, és alapbeállítás használhatatlan. másik hasonló action hijack, miközben vezetsz WASD-vel ember legyen a talpán aki közben a Q-t is nyomva tudja tartani...

Shep
Na hát akkor mindenkinek van egy módszere 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maximus4
Én úgy csináltam a zárasat,hogy elõször csak a W-t nyomtam és (nem röhög senki! 😄) számoltam magamban mikor lesz zöld egy-egy pöcök,aztán így lépegettem tovább😛

Shep
Na megvolt ez a poloska pakolás meg a zárnyitás másodjára sikerült. Nálam úgy mûködik a dolog, hogy nyilakkal vagy WA-val mozgatom fel le le majd mikor zöld akkor gyorsan a balra gombot de nem igazán értem a dolgot mert nem mindig kapja el hiába van a zöldben, egér gombra szarik reagálni. Idiótán van megcsinálva ez a rész az egyszer biztos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bal shiftre verekedésekhez nincs szükség, ahogy láttam az autós üldözéseknél fegyverhasználat közben jól fog jönni. Láttam az egyik police típusú fejlesztésben

ki fogom próbálni majd köszi<#eljen>. Furán oldották meg nyugodtan megcsinálhatták volna úgy, mint mondjuk a San Andreasban a táncot

Calver
game and controls, camera és aim pitch/yaw.
ami fontosabb, azok a gombok átpiszkálása - pl bal shift baromi kényelmetlen mint lock-on/célzás, inkább állítsd át (ha van ilyened) egér oldalsó gombjára.

Calver
shift + fel = legfelsõ sor
fel magában = második sor
semmi = középsõ sor
le magában = negyedik sor
shift + le = legalsó sor

így már érthetõ?

úgy csináltam Maxi, én arról beszélek, hogy amikor lenyomva is tartom a shiftet feljebb viszem a nyilat a legfelsõ sor, a legalsó sor és a középsõ teljesen rendben van. Na, de felülrõl a 2. és alulról a 2. hangoknál akkor nevezzük így a nyíl vagy túlmegy vagy visszaugrik és nincs átmenet. Nekem ez a tapasztalatom, ennél frappánsabban nem tudom elmagyarázni.

Lacee86
Akkor jó, mert ez a kezdés elég gyenge. Hogy lehet finomhangolni? Egér érzékenységet pl. nem is találtam...

Jó nagy a város! Fel van adva a lecke a GTA-nak!

Calver
az irányítás csak alapból az, kis finomhangolással kifejezetten kézreálló lesz.

a bevezetésben sokat bunyózol, de 2-3 küldetés után rászabadítanak a világra, ne aggódj.

Lacee86
Jah, és az irányítás katasztrófa...

Lacee86
Na, végre sikerült nekem is elindítanom. De nem sokáig bírtam, marha unalmas eddig... Uncsi hosszadalmas videók, meg még eddig mást nem kellett csinálni, csak 10-15 embert szétverni. :/ Még 1-2x nekiesek, hátha jobb lesz, még1 esélyt megérdemel. 😄

Calver
miben nem? GTA4-nek sikerült mindent szarul csinálnia amit egy sandboxban szarul lehet csinálni.

õszintén szólva inkább Saints Row sorozathoz kellene hasonlítani Sleeping Dogs-ot, mert... nos, ahhoz jobban hasonlítanak, mint a szürkés-barna förmedvényhez - mindkét játék veszettül színes (és milyen gyönyörû színvilág), hasonlóan arcade vezetés, regenerálódó hp, még bunyó is lépten-nyomon hasonlít, bár csak a mozdulatok SR2-bõl.
testreszabhatóság terén megint inkább inkább SR-re üt, fõleg mert nem úgy néz ki a karaktered, mint egy román segédmunkás... harcrendszer max az elõbb említett nyomokban (Saints Row puffogtatás-központú), de még így is sokkal több közös van bennük, mint a 16 színt ismerõ (mind a barna és szürke árnyalatai) rockstar játéka között.

Hangulat,grafika,küldetések,szereplõk,járgányok,audió rész,combat most csak így hirtelen😄
GTA4 már idejét múlt játék(SP része),nagy kedvenc volt hozzáteszem 4 évig közelébe se ért egy ilyen stílusu játék se de ez most megfogta nagyon😊
Egy hatalmas hiba itt a többjátékos mód hiánya ami GTA javára szolgál MÉG MINDIG a multi,mod-ok,dlc-k a GTA4-ben.Tehát ha úgy vesszük "szavatosságban" még mindig így 2012-re is GTA best!

alma2
A valasz egyszeru, sok apro reszletben elmarad, a varosi forgalom, a dugok, autok szama, maga a vezetes elmenye, de mig azt hany eve is jelent meg, meg sose volt turelmem elvinni 58 %-ig, ezzel bizony ott tartok, es veszett elvezetes, igazi honkongi ackiofilmbe csoppenhet bele az ember...
(Bar sok embernek reszlet kerdes a zenek is nagyon jok)

szerintem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rá kell tenni a 3dm cracket,és kész is
http://thepiratebay.se/torrent/7547614/Sleeping_Dogs_-_v1.4_-_3DM_Crack_Only

de úgy tudom van már skidrow crackfix is az rlslogon

Maxtreme
õõõ ez nem unalmas?