Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hát akkor ezért tûnik könnyebbnek kontrolerrel 😄
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Next PC upgrade: 2022
Motorral egykerekezni a Control gomb lenyomásával tudsz!
Annál a küldetésnél mikor poloskát kell elhelyezni a szellõzõrács mögött (idõre.. hát ha nem álltam neki 6x a kérdésnek, akkor egyszer sem.
Mondom meglesem már milyen kontrolerrel is, hát azzal kb 4 sec alatt sikerült, elsõre.
Én vagyok ennyire béna, vagy itt valamit csúnyán elb*sztak?
De mivel pl azt se tudom hogy ezeket a silver meg gold awardokat miért kapom,meg a maradék 4 ruha hogy hol a annyába lehet meg 30 óra után már meguntam.Kész ennyi volt.Majd esetleg késõbb visszatérek!
"The trees move. Do you not see it?"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
köszi
én akkor röhögtem, amikor elkezdtem egy ilyennél lövöldözni, mire megjöttek a kishekusok... és gyakorlatilag kiirtották az összes thug-ot, mert azok meg nekik ugrottak <#vigyor1>#vigyor1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
szóval igen, sokat lövöldözöl - fõleg ahhoz képest, h milyen szájbarágósan el lett mondva a karakternek, h Hong Kong-ban kevés a lõfegyver...
Már biztos ezerszer feltették ezt a kérdést, szóval légyszi ne küldjetek el a fenébe.
Hogy lehet megoldani, hogy megjegyezze a grafikai beállításaimat. Hiába nyomok a mentésre, amint kilépek, visszaáll eredeti állapotra.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
police: felsõ sort kigyúrni, azonnal. sokat fogtok lövöldözni. nagyon. alsóban van pár jó, de nagyjából meh, utolsó meg gyalázat.
triad: alsó sor elsõ 3-4 kötelezõ, felsõbõl is az elsõ. utána szabad választás, egyik sem olyan kiemelkedõ emlékeim szerint.
melee: aki alsó sor elsõ 3 képességét nem gyúrja ki... nos, az nem is tudom mit csinál. egyszerûen nevetségesen erõs - disarm tackle instant lefegyverzi unszimpatikusokat, amit ezek után felkaphatsz és agyonverheted õket velük, leg break pedig kiüti valami gyönyörûen ellenfeleket, és olyan hangja van, h még mindig összerezzenek tõle.
ha ehhez felhúzod felsõ sor elsõ két képességét, akkor utána a stunolt ellenfelet arcbarúghatod - kurvasok triad xp-t ad, gyakorlatilag megszakíthatatlan, és kb a játék legjobb kombója. hátránya, h nagy dögökön nem tudod alkalmazni, ellenük ott vannak felsõ sor képességei.
felsõ sorban utolsó cucc (double jump kick) pedig kb az egyik legjobb támadás.
ó, és ha face meter felpörgött, egy tackle strike után *agyonverheted* az ellenfelet.
face meter: nem sok választás van, ajánlott 4-esre felgyúrni gyorsan - Car Valet nagyon jó dolog. igazából ajánlott 7-8-ra is felpörgetni, hogy hordhass +15% xp-t adó cuccokat.
A legelsõ küldetés ki van jelölve azt tudom csak csinálni,mivel a többit nem engedi kiválasztani!
Ezért kérdeztem mi a trükkje hogy lehessen választani a küldetések között!
Még 1 kérdés: amit megadtak alap gépigényt, azon mûködik is rendesen ugye?