1431
Sleeping Dogs
-
IXEMGabeo #951 ez az esküvős küldetés, meg a Johnny elfogásos volt a 2 legjobb idáig. Alakul ez:) Csúnya vége lett ennek a házasságnak:(
papi szerkós küldetés is érdekes volt, ott kénytelen voltam a papok elől menekülni ezek mindent kivédekeztek:D -
Ironman2 #950 Persze.Utána meg még nehezebb ellenfelek jönnek,most ott akadtam el mikor a furgonnal le kell parkolni az udvarban,és jönnek 5-en,utána meg megint 5-en,abból kettő késes,és egy pajszeros.Na most kicsit elegem lett belőle. -
#949 Köszi. Közben már sikerült megcsinálnom. -
#948 #807.
ez a legdurvább ilyen ellenfél btw, későbbi késesek sokkal egyszerűbbek lesznek, mert addigra lesz (ha összeszeded hozzá a cuccot - szedd!) disarm tackle-d, amivel instant lefegyverezheted. -
#947 Hali!
Még a játék elején, mikor vmi késes faszt kell kinyírni a tetőn, de előtte még el kell intéznem 8-10 embert, ott azt a késes buzit hogy lehet kinyírni? Egyszerűen nem bírom megragadni sem, és a késsel kinyír folyton... -
#946 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha escape-t nyomok játék közben (videóknál nem), kidob az asztalra hibaüzenet nélkül. Mitől lehet ez és hogy orvosoljam? -
#945 Hosszan nyomva kell tartani az entert amikor kiírja az elején, aztán következik a "Q" nyomogatása a kis figurákra navigálva. Wei általában elég sokáig fenn tudja tartani a vonalat a hívott féllel, vaktában lövöldözve is hamar meg lehet találni hol van a keresett személy! :) -
#944 Tegyük fel hogy 3 adótorony közül választhatsz. Rámész egyikre,megnézed hol helyezkednek el az éppen hívók. Megpróbálod megjegyezni a pozíciójukat. Rámész a következőre ,majd harmadikra és megpróbálsz olyan hívót keresni amelyik mindegyik adótorony hatósugarában szerepel, tehát ugyanott megjelenik mindegyiknél. Az lesz az embered rámész,kicsit szkennel és már meg is van -
#943 Van az az idióta küldetés, hogy először be a háromszögelés alapján el kell menni egy adott helyre majd utána be kell mérni a hívót. Na itt akadtam el, az egy dolog, hogy nem találok közös hívót a tornyok képe alapján de akármikor nyomok a scanre mindig azt írja ,hogy nem sikerült. Mi a fene itt a trükk? -
mike01010101 #942 Most fejeztem be, 33 óra volt. Még pár mellélküldetés van hátra és 2 verseny. Összességében megérte az árát. Ha a futás közbeni irányításon javítanának esetleg (nem fognak) akkor még élvezetesebb lenne a parkeur. Jöhetnek az új feature-öket tartalmazó dlc-k. Ja, és ha többet lehetne pisztolyt birtokolni az sem ártana, esetleg egy új perk-kel. Szerintem mindent egybevetve nem jobb mint a GTA4 (tegyük félre a technikai oldalt), de lehet hogy csak az a baj, hogy sokkal jobban bele tudom magam élni egy kelet európai figurába mint - az általam egyébként filmben sem kedvelet - hong kong-i karakterbe. -
johny85 #941 szerintem ez nem egy rossz game bár ez a jobb kormányzás elég necces.
-
#940 Autóból ami nekem egészen élhető volt és "A" kategóriás az a Wangan GSX és a Panzer, motorból pedig a 750R vagy mi a szösz. -
#939 Azaz, a Cs 750R v mi a szösz. -
Egyébként ezzel ált. járdán a legcélszerűbb közlekedni, ott úgy is Te vagy a legnagyobb. -
#937 használd a Tuono-t. A kategóriás kocsi, lehet vele menni mint az állat, és a Velocita-val ellentétben nem csak falaknak - remekül kanyarodik, egyik kanyargós versenyt nem is lehet szerintem mással megnyerni, még a gép is nonstop falakkal ismerkedik ott -
#936 Ezzel kanyarodni, minek majd az út fordul ahogy kell. nehogymá még Ő kanyarodjon -
#935 alap :D
Ezek után nem is kérdéses a flatout 3 miért lett akkora 1 rakás szar. :D -
#934 So true...jó szekér, csak kanyarodni ne kelljen. :D A 750 feliratos motor számomra egészen kellemes volt, a játék elejétől a végéig nagyon jól megvoltam vele, az 1100-asat is megvettem később, de az már a Velocita-hoz hasonlóan túlzás a forgalomba, versenyeken kívül felejtős. :) -
Tommy Drak #933 Ez mennyibe kerül?Most lenne olyan 700 ezrem "A" kategóriás autóra meg egy A-s motorra de nem tudom melyik:D
Ez mondjuk jól néz ki -
#932 Ja, az nekem is van az még tűrhető. -
#931 Váááááááááá kondenzcsíkot húznak a kocsik? -
#930 Én vettem valami A osztályú motort 70k-ért, az egész kezelhető :D -
#929 Nem oylan rossz ez, csak kb iylen érzés fog el tőle.
-
#928 Én is ezt vettem meg elsőként, csak "feltűnőnarancs" színben, a dokkoknál ugráltam össze lockboxolva az utolsó pár ezrest az árára...árengedmény nélkül, like a bawss! -
#927 Nekem nem jönnek be ezek a gyors csoda autók, motorok. Úgysem lehet kihasználni őket. Egyszer loptam egy rendőrségi motort az is olyan gyors volt, mint az állat alig lehetett irányítani. Jó nekem az Isuzu kisbusz is :D -
#926 Gyúrni kell az "arcméterre" aztán egy bizonyos szint után minden autóra 40% árengedmény, bizonyos ruhaösszeállítással rádobható még +15%, aztán lehet ingyenélő VIP módra féláron vett drágaságokkal furikázni, mert neked az jár... -
#925 Fuckyeah, végre nem talicskában érzem magam
-
#924 lesz ott még 600k+-t érő autó is :) -
#923 Bazz én állat először nekiálltam az arenaknak hogy legyen pénzem.
Aztán rá kellett döbbennem hogy az "autóeltulajdonítós" misszió cseppet többet hoznak a konyhára.
Asszem megyek is vásárolni
-
#922 Én minden kártyán úgy nyomattam az az 1-2 fps már oly mindegy. Ha szaggat, anélkül is szaggatni fog :) -
#921 persze, manapság már én is, de azért anno a radeon 9600nak megfeküdte a gyomrát :D
#920: Nincs mit, így már emberibb a látványvilág. -
Tommy Drak #920 Na tényleg szebb lett.Még tettem feljebb 1-2 dolgot de az a AF is elég volt már,hogy jobb legyen köszi a tippet:)
-
#919 Én azt mióta emlékszem mindig 16-on nyomatom, a fogorvosok szövetsége is azt ajánlja :)
Amúgy tök jó, hogy 6 órát kellett ahhoz játszanom ,hogy végre történjen valami értelmes is. Az esküvőre gondolok. Amúgy biztos az én hülyeségem de valahogy sajnálom a bandatagokat, hogy átverem őket, aztán persze lehet lesz majd csavar a végén, vagy választási lehetőség de egyelőre ugye nincs. Nem lennék jó beépített zsaru :) -
#918 nem járnál jobban, ha a monitorod frissítési frekvenciájának megfelelő FPS-t használnál?
én spec veszettül örültem annak, h Sleeping Dogs-ban volt beépített, állítható FPS limitáló, így nem kellett külső programmal szarozni (dxtory) és simán belőhettem 30-ra az FPS-t, ahol gyönyörűen, stabilan futott, és ez ugyebár még fogyasztásilag sem egy kellemetlen dolog - szoba felfűtését 35°C+ hőmérsékletek mellett meg inkább nem is említem. -
#917 Kis szemléltetés hogy mi is ez, amiről beszélek:
Én már kb a radeon 9600-as idők óta használom, 8az sem most volt :D) egyszerűen le nem bírnék ülni egy játék elé enélkül :) -
Tommy Drak #916 Na kipróbálom mindjárt ezt akkor:) -
#915 Az AF nem sokat zabál, 4-5% max. (nem az élsimításról beszélünk ami ugyebár AA, a kettőt sokan keverik)
Driverből adj a vga-nak default 8-at, szinte észre sem fogod venni a sebességváltózást, d a textúrák pöppet élesebbek lesznek. -
Tommy Drak #914 Inkább vsync-et használom.Együtt a kettőt már nem nagyon bírja a VGA.Kettő közül meg inkább vsync.Az zavar ha szétesik a kép.Mozgásban viszont AF hiánya nem észrevehető itt ja és minimum 50-55 fps-el szeretek játszani AF meg leviszi 40 alá is:/ -
#913 aaahh egy kis AF-et tegyél rá mert ez így erősen bokalehányós :)
Mondjuk ha téged nem zavar, akkor engem sem :D -
#912 Na, hát akkor azon mit háborogsz, amit meg sem vettél? Amúgy nagyon unatkozhatsz, ha ez ennyire zavar téged.