Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Váááááááááá kondenzcsíkot húznak a kocsik?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Én vettem valami A osztályú motort 70k-ért, az egész kezelhetõ 😄

Maxtreme
Nem oylan rossz ez, csak kb iylen érzés fog el tõle.

<#idiota>

broman191
Én is ezt vettem meg elsõként, csak "feltûnõnarancs" színben, a dokkoknál ugráltam össze lockboxolva az utolsó pár ezrest az árára...árengedmény nélkül, like a bawss! <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Shep
Nekem nem jönnek be ezek a gyors csoda autók, motorok. Úgysem lehet kihasználni õket. Egyszer loptam egy rendõrségi motort az is olyan gyors volt, mint az állat alig lehetett irányítani. Jó nekem az Isuzu kisbusz is 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

broman191
Gyúrni kell az "arcméterre" aztán egy bizonyos szint után minden autóra 40% árengedmény, bizonyos ruhaösszeállítással rádobható még +15%, aztán lehet ingyenélõ VIP módra féláron vett drágaságokkal furikázni, mert neked az jár... <#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
Fuckyeah, végre nem talicskában érzem magam <#idiota>

Calver
lesz ott még 600k+-t érõ autó is 😊

"The trees move. Do you not see it?"

Maxtreme
Bazz én állat elõször nekiálltam az arenaknak hogy legyen pénzem.
Aztán rá kellett döbbennem hogy az "autóeltulajdonítós" misszió cseppet többet hoznak a konyhára.

Asszem megyek is vásárolni <#idiota>

Shep
Én minden kártyán úgy nyomattam az az 1-2 fps már oly mindegy. Ha szaggat, anélkül is szaggatni fog 😊

Maxtreme
persze, manapság már én is, de azért anno a radeon 9600nak megfeküdte a gyomrát 😄

#920: Nincs mit, így már emberibb a látványvilág. <#hawaii>

Na tényleg szebb lett.Még tettem feljebb 1-2 dolgot de az a AF is elég volt már,hogy jobb legyen köszi a tippet😊

Shep
Én azt mióta emlékszem mindig 16-on nyomatom, a fogorvosok szövetsége is azt ajánlja 😊

Amúgy tök jó, hogy 6 órát kellett ahhoz játszanom ,hogy végre történjen valami értelmes is. Az esküvõre gondolok. Amúgy biztos az én hülyeségem de valahogy sajnálom a bandatagokat, hogy átverem õket, aztán persze lehet lesz majd csavar a végén, vagy választási lehetõség de egyelõre ugye nincs. Nem lennék jó beépített zsaru 😊

Calver
nem járnál jobban, ha a monitorod frissítési frekvenciájának megfelelõ FPS-t használnál?

én spec veszettül örültem annak, h Sleeping Dogs-ban volt beépített, állítható FPS limitáló, így nem kellett külsõ programmal szarozni (dxtory) és simán belõhettem 30-ra az FPS-t, ahol gyönyörûen, stabilan futott, és ez ugyebár még fogyasztásilag sem egy kellemetlen dolog - szoba felfûtését 35°C+ hõmérsékletek mellett meg inkább nem is említem.

Maxtreme
Kis szemléltetés hogy mi is ez, amirõl beszélek:

Én már kb a radeon 9600-as idõk óta használom, 8az sem most volt 😄) egyszerûen le nem bírnék ülni egy játék elé enélkül 😊

Na kipróbálom mindjárt ezt akkor😊

Maxtreme
Az AF nem sokat zabál, 4-5% max. (nem az élsimításról beszélünk ami ugyebár AA, a kettõt sokan keverik)
Driverbõl adj a vga-nak default 8-at, szinte észre sem fogod venni a sebességváltózást, d a textúrák pöppet élesebbek lesznek.

Inkább vsync-et használom.Együtt a kettõt már nem nagyon bírja a VGA.Kettõ közül meg inkább vsync.Az zavar ha szétesik a kép.Mozgásban viszont AF hiánya nem észrevehetõ itt ja és minimum 50-55 fps-el szeretek játszani AF meg leviszi 40 alá is:/

Maxtreme
aaahh egy kis AF-et tegyél rá mert ez így erõsen bokalehányós 😊
Mondjuk ha téged nem zavar, akkor engem sem 😄

Lacee86
Na, hát akkor azon mit háborogsz, amit meg sem vettél? Amúgy nagyon unatkozhatsz, ha ez ennyire zavar téged.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nem mert nincs többjátékos mód.Különben sima vétel lett volna

Lacee86
Cimbora, nézd meg a helyzetjelzõt. 😊
Amúgy meg: megvetted eredetiben a játékot?

na és akkora tragédia, h erre pont nem figyeltek?😄 én azt is leszarom h ilyen gyorsak a napszakok váltakozása a küldetések a környezet és a játékmenet izgat a legjobban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Persze meg magyarázd már meg,hogy a napszakok váltakozása is jól meg van csinálva ingame.Az pont Dél csak kicsit ferdén álltam

Lacee86
Ez délnyugat, és egy rövid nappalon délnyugaton nyugszik a nap... Kicsit gondolkozni kellene. 😉

Igazad volt.Ott megy le nekem háttal tehát délnek<#csodalk>

Na ezt megnézem még sose figyeltem azt se h map mutatja😊

Minimap mutatja.

Honnan veszed,hogy merre van Észak és Dél?

Miért északon kel fel és délen nyugszik le a nap a játékban? Direkt vagy csak ennyire hülyék a fejlesztõk?

grebber
Maga a fõ sztori 10-11 órás (30 db küldetés)
Ha mindent meg akarsz csinálni maxra akkor 30+

Next PC upgrade: 2022

ilyen nekem is volt😊 beakadtam valami hordóba és felrepült a kocsim az égbe😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Maxtreme
sehol, neked kell megfejteni, ez a lényege. (elsõnek tûnik kicsit bonyolultnak, de amúgy rém egyszerû és egyértelmû)

ez egyik küldibe valami 4 számjegyû kamera heket kellen magadni azt hol találom?
Egyébként hány órás a game?
Solid Snake
<#hehe>
kill3r21
Beteg 😄
Solid Snake

broman191
95 perc így elsõ próbálkozásra, abbahagytam mert vége lett a Petõfin a DJ Titusz mixnek, aztán váltani kellett valami zenefélére a Winampban... <#hehe>

Sziasztok.Az mitõl lehet hogy a játékot feltelepítettem,de nem indul el.
Hallom hogy dolgozik valamin,de nem indul el....mi lehet a probléma?A demo futott... :S

Calver
ahogy én észrevettem nem, nekem is csípi a szememet, glorious pc gaming master race tagjainak nem kell ilyen "segítség" - bár inkább pont h akadályoz fejlövéseknél.

Ki lehet kapcsolni valahol, h ne "lockoljon" rá magától idõnként a fegyverrel a becélzott ellenségre? Zavarón megkönnyíti a dolgomat.
broman191
Egyszerû megszokni a "fordított" közlekedést, mindig kanyarodj a megszokotthoz képest "rossz" oldalra, aztán pár óra után már nem is tûnik "rossznak". <#hehe>

broman191
Csináltam vagy 10 percet a körforgalomban zenehallgatás közben aztán meguntam... <#buck> Annyit sajnálok hogy viszonylag magas sebességhez kötötték ezt a "drive safe" számlálót, mert nem törgelve az autót vezetek, de nem feltétlen olyan gyorsan, így általában fél perc után lelövi a számlálót a játék mert a városi forgalomban inkább visszalassítok, pirosnál megállások a hófehér dzsipóval krúzolva stb... 😊

Calver
social hub-ban nézelõdj, második "fül" alatt.

grebber
Ezeket a gold bronz silver awardokat miért adja a game?

Next PC upgrade: 2022

igen, bocs Kínát hoztam fel mivel õk vannak a legközelebb HK-hoz

Malakai
Ja, van pár ország ázsiában, ami a bal oldalt vette át, mert egyébként elég sok brit gyarmat volt ázsiában is, ahonnan átvegyék. Kína pont nem tett így.

@ReszegKoldus: Van annak már bõven több mint fél évszázada is azért, de ja. 😊 A legtöbb európai ország (a brit-szigeteken és brit gyarmatokon túl) azért régebben áttért, vagy eleve jobbkezest vezette be.

Kamera hekkelés: Na tessék kicsit gondolkodni, ha logikusan, szisztematikusan csinálja valaki, akkor már rutinszerûen fog menni, ráadásul elrontani se lehet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ReszegKoldus
Én úgy tudom többek közt Magyarországon is bal oldalon vezettek "néhány" évtizede, de ennél többet nem akarok offolni 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”