Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Aztán rá kellett döbbennem hogy az "autóeltulajdonítós" misszió cseppet többet hoznak a konyhára.
Asszem megyek is vásárolni <#idiota>#idiota>
#920: Nincs mit, így már emberibb a látványvilág. <#hawaii>#hawaii>

Amúgy tök jó, hogy 6 órát kellett ahhoz játszanom ,hogy végre történjen valami értelmes is. Az esküvõre gondolok. Amúgy biztos az én hülyeségem de valahogy sajnálom a bandatagokat, hogy átverem õket, aztán persze lehet lesz majd csavar a végén, vagy választási lehetõség de egyelõre ugye nincs. Nem lennék jó beépített zsaru 😊
én spec veszettül örültem annak, h Sleeping Dogs-ban volt beépített, állítható FPS limitáló, így nem kellett külsõ programmal szarozni (dxtory) és simán belõhettem 30-ra az FPS-t, ahol gyönyörûen, stabilan futott, és ez ugyebár még fogyasztásilag sem egy kellemetlen dolog - szoba felfûtését 35°C+ hõmérsékletek mellett meg inkább nem is említem.
"The trees move. Do you not see it?"
Én már kb a radeon 9600-as idõk óta használom, 8az sem most volt 😄) egyszerûen le nem bírnék ülni egy játék elé enélkül 😊
Driverbõl adj a vga-nak default 8-at, szinte észre sem fogod venni a sebességváltózást, d a textúrák pöppet élesebbek lesznek.
Mondjuk ha téged nem zavar, akkor engem sem 😄
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy meg: megvetted eredetiben a játékot?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha mindent meg akarsz csinálni maxra akkor 30+
Next PC upgrade: 2022
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyébként hány órás a game?

Hallom hogy dolgozik valamin,de nem indul el....mi lehet a probléma?A demo futott... :S
"The trees move. Do you not see it?"
@ReszegKoldus: Van annak már bõven több mint fél évszázada is azért, de ja. 😊 A legtöbb európai ország (a brit-szigeteken és brit gyarmatokon túl) azért régebben áttért, vagy eleve jobbkezest vezette be.
Kamera hekkelés: Na tessék kicsit gondolkodni, ha logikusan, szisztematikusan csinálja valaki, akkor már rutinszerûen fog menni, ráadásul elrontani se lehet.
(\__/) ( X.x) ( } . { )