1431
Sleeping Dogs

• Shep
    Ja és akkor most újraértékelem a még "demo" hiányában tett kijelentésemet, mely szerint középszerű a játék. Nem az attól szerencsére jobb lett úgyhogy nem 3-as hanem 4-es :)
  • Shep
    Hát én a beragadó egérgonddal végig küszködtem, mert nem igazán tudtam hova átrakni a shiftet és ugyan így is végig tudtam vinni de idegesítő volt.

Amúgy a játék azért nem egy hú de nagy valami viszont a történet jó volt, meg a beépített zsaru belső vívódásai szerintem egész jól átjöttek és a végén nem véletlenül tette fel a kérdést a rendőrnő. Úgyhogy maga a játékmenet újat nem igazán tudott mutatni, ügyesen összeszedtek innen onnan jó ötleteket és egybegyúrták de nem mindenhol tudták azt a színvonalat hozni, mint ahonnan merítettek. Úgyhogy az ilyen 9 pontok szerintem kicsit túlzóak de 8-at azért simán ér.
  • Prince23
    HG teszt 9/10
  • IXEMGabeo

Na találtam érdekes arcokat a játékban:D ezek vajon mit csinálnak? Eljátsszák a karatekölyök 15-t?
  • Ironman2
    Eh.Úgylátszik mindenki ott akad el.Sokszor kell nyomni a védekezést amikor pirosra vált,és az R gombot mikor lent van a földön,nekem is úgy sikerült valahogy.NYugodj meg,utána több ilyen késelős lesz!
  • IXEMGabeo
    az még az elején van:) Mi nem megy benne srácok? védekezni kell és akkor jó lesz
  • wesker24
    ha jól tudom akkor Minget kelett üldözni egy kopasz csávót aki egy csajjal beszélgetett és azt kellett üldözni !

Ez a tetön volt ahola ventilátorok voltak még nagyon az elején !
  • Maximus4
    Kár,mert újra játszottam volna azt a küldit,hogy megnézzem mit lehetne csinálni,mert már nem emlékszem rá.Szólj ha megtudod a nevét:)
  • Lacee86
    Pf, meg nem mondom neked. Egy ipsét kell futva üldözni először, és 2x jön közben verekedős rész, és ez a 2. verekedés, fent valami tetőn.
  • Maximus4
    Mi annak a küldetésnek a neve?
  • Lacee86
    Az a baj, a végigjátszás videóból sem derül ki semmi új, h hogyan lehetne könnyebben. Addig már sokszor eljutottam, h kinyírok mindenkit, és már csak az ipse marad, de az a hülye mindig kinyír...
  • wesker24
    Ehh hogy én mit szenvedtem vele mivel sose játszottam Beat'Em Up játékokkal nekem is elég nehezen sikerült megcsinálni !
  • mike01010101
    Örülj neki, hogy Te egy ekkora király vagy
  • Lacee86
    Én annak örülnék, ha végre tovább tudnék jutni a késelős faszis verekedős résznél... :/ :)
  • grebber
    Én annak miért örüljek ,ha olyat javitanak amit észre se veszek/ nem zavar?
  • broman191
    Volt azért gond, főleg a kamerakezeléssel, elég szembetűnőek, nem is kevés...az ne is nevezze "teszternek" magát aki nem veszi észre őket és nem szól róluk. A #1008-ben pont te idézted mennyi mindent javítottak, tehát minimum annyi hibának vehető tételt lehet listázni. Nekem az első benyomásaim között volt hogy elég gyatra az irányítás, persze viszonylag hamar megszokható volt olyanként amilyen, de nagyon is jogos miatta a "rinyagépség" mert közel sincs a tökéleteshez és még valószínűleg jön ezután is 1-2 patch mire a lehető legkellemesebb lesz... :)
  • Calver
    protip:
    meglévő gondokra rámutatás ≠ rinyagép

az őrülten összevissza pörgő kamera egy ilyen. szintúgy a kötelező aim assist - nem konzolpistikék vagyunk. a beragadó célzásról meg szó se essék... játszható ettől a játék? igen, gond nélkül. bugok? de még mennyire.

inkább örülnél h a fejlesztők "lelkesen" javítják a meglévő hibákat, ahelyett h a többi játékost kritizálod.
  • grebber
    Arra nem gondolsz hogy pont olyanok tesztelik akiknek semmi bajuk nincs az irányítással ,nem mindenki rinyagép mint egyesek!
    Nekem semmi bajon nem volt az irányítással hiszen mitől lett volna.
  • mike01010101
    Mikor az alap játszthatóságot befolyásoló ill. javitó patch-ek jelennek meg, mindig elgondolkodok, hogy kik és hogyan tesztelték a játékot. Nem vették észre 4 év fejleszetés és teszelés alatt, hogy irányíthatatlan??
  • IXEMGabeo
    ezt a szót kár volt kiejtened, direkt azért írtam le betűkként a neveket a képek pedig nem ártanak a sztori szempontjából...
  • Tommy Drak
    SPOILER-t használj már légyszives.
  • IXEMGabeo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na kipörgettem a game-t:) legalább is 92,47%-ra és maradt még 1-2 apróság. Kár, hogy a végén nem hagyták meg nekünk, hogy elkaphassuk P-t.
    J halála várható.
    Érdekes végkifejlet lett, de valahol kiszámítható volt. Jó küldetések voltak, de valamiért egy kicsit mégis hiányérzetem volt mondjuk így is megöltek szinte mindenkit, a főhős persze túlélt mindent még a mellébe kapott soti lövést is a végén és kétlem h pont volt nála golyóálló, na mind1...ez Hong Kong;)

pár kép befejezésképp:

• Ironman2
    Na végre! Örülhet mindenki.A legfontosabb hibákat jaavították ki!
  • grebber
    Frissités érkezett (1.5)

Sleeping Dogs – Patch 1.5 Release Notes

Stability
    • Improved CPU timing to reduce issues where the game plays too quickly
    • Various fixes to improve stability and minimize crashes during gameplay
    • Fixed an issue with the Bink video player which may improve stability during in-game videos such as the title screens

Controls & Camera
    • New option added! Aim Soft Lock: Lets the player enable or disable aiming assistance from the game
    • New option added! Mouse Free Look: Enables/disables camera auto-centering behind the player when using the mouse and on foot
    • New option added! Mouse Raw Input: When enabled, input is sampled directly from the mouse which improves responsiveness and accuracy on supported mice
    • New option added! Mouse Sensitivity: A modifier that determines how much speed is recorded from mouse movement
    • Mouse camera logic has been reworked for improved precision (independent of the raw mouse input option)
    • The Action Hijack binding is now independent of the Sprint/Parkour key value
    • While driving players can now use the mouse to look up and down
    • While driving the camera no longer immediately auto-centers when you stop moving the mouse
    • The high-speed camera shake while driving has been reduced
    • Mouse sensitivity no longer differs when Wei is and isn’t carrying a gun

UI
    • Front End screens now support a button help bar that is fully interactive via mouse
    • Users are now able to exit screens by pressing the Back button
    • Corrected all issues when exiting a screen using the Backspace and Esc keys
    • It’s now possible to switch sections by clicking on the corresponding icons or tab headers
    • The mouse wheel will scroll through all relevant lists in the user interface
    • Mouse hit regions have been fine-tuned throughout the front end to improve user experience
  • grebber
    Azon a helyen ahol ilyet láttam utépités volt és volt ott ugrató!
  • Evoluti0N
    Ez mi? Mindenfelé körbenéztem a jel környékén, de nem látok sehol semmit. Ráadásul korábban se láttam máshol ilyen jelet.

Itt van.

• Calver

#1003: lehet akkor billentyűzettel vannak gondjai, én egér oldalsó gombra raktam, úgy soha nem akadozott. meglehet h win zavar be a lelkemnek.
  • Maximus4
    Megfelel?
  • IXEMGabeo
    Az ember belőheti Q betűre akár akkor is ugyanilyen:/
  • IXEMGabeo
    Jól optimalizálták és itt még senki nem panaszkodott:)
  • ReszegKoldus
    A játék sajnos rövid.

Ez a legnagyobb probléma :)
  • gabo91
    Hehehe, szerinted nekem hasít?
    Meg se merem mondani mikori a masina... :) kész csoda hogy egyáltalán játszhatok vele...
  • Calver
    állítsd át bal shift-ről. ennyi.

valaki akar házigazda lenni, vagy valamelyik mod esetleg alkotna? nem ártana a bannerbe a következőket:

zártörés: WASD-t használd, amit a játék ír hibás.
    célzás: bal shift-ről állítsd át ahhoz, hogy ne "akadozzon".

van még ezeken kívül valami sűrűn felmerülő probléma?
  • IXEMGabeo
    és még nem is mondtam, hogy amikor tömeg van akkor nekem szaggat a játék. Autókázás közben is elég gyér, de még pont játszható
  • IXEMGabeo
    csak akkor szerintem, ha mondjuk túl teljesíted. Arra gondolok, hogyha mondjuk 2 vörös háromszögre csinálsz meg egy triád küldetést és mondjuk túlteljesíted valószínű utána kapsz XP-t. Mondjuk a Martial Arts küzdőarénásat is megcsináltam 2x asszem a North részen levőt aztán ugyanúgy kaptam lóvét szval igazából ezt még letesztelem...

Próbálgasd, megéri újra végigvinni a küldetést mindenképp
  • gabo91
    Megpróbálom akkor úgy, de ez katasztrófa, tényleg jó játék lenne ha ilyennel nem ba*nák el.

Ha újracsinálok küldetéseket, akkor ugyanúgy megkapom rá az XP-t?
  • IXEMGabeo
    Még mindig nem vittem ki a játékot, de így is a police és a face fejlesztéseim fullosok réges régen, a triad fejlesztések amik level 6-osak egyelőre ott majd lehet újból meg kell csináljak 1-2 küldetést és a melee upgrade is megvan mind mivel a szobrocskákat is leadtam már. ruhákat, kocsikat még gyűjtenem kell mondjuk annyira nem lényeg, ha azok nem lesznek meg...
  • IXEMGabeo
    ez ilyen, lesz egy küldetés a Meet the new boss amikor kocsiból kell majd lövöldöznöd, na azt kb 10x kezdtem újra és rájöttem úgy lehet csak megcsinálni, hogy benyomod a célkeresztet (nekem a Q, mert a shift fos) és arrébb húzod A-val, D-vel és úgy elvileg a célkereszt is mozog és nem akad be az egész. Nálad is úgy van gondolom hogyha megnyomod a shiftet és céloz Shen akkor nem hogy nem mozog, ha bármi mást próbálsz nyomni kiad egy hangot mivel érzékeli azt, hogy több gombot nyomogatsz...

Ez amúgy nagy hibája a játéknak, de megtanultam kezelni. Kontrollerrel mégrosszabb az irányítás, mivel Xbox360-ra szabták a játékot nekem pedig Rumblepad 2-öm van az totál más
  • gabo91
    Megkaptam az első lőfegyveremet, de a célzás valami nagyon ratyi. HA Shiftel célzok hiába húzom az egeret, ba*szik arréb húzni a célkeresztet, vagy nagyon szaggatva. Néha spirtelés közbe is beakad a "nézés," és csak egyenest előre megy...

Mitől van ez? Valami patch van rá esetleg? Egérnél ki milyen beállítást használ? mert sehogy sem javult a dolog nálam.
  • Kutyuli Mutyuli
    Nagyon szépen köszönöm, már több napja ezen szenvedek és ez végre megoldotta. Ezer hála!