The Force Unleashed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és SK-nak miért kék kardja van? Nem a jediknek szokott kék lenni?
every_body_tells_a_story
Az viszont piros pont hogy az ATST-t is rögtön föl lehet kapni és labdává gyúrni. Meg ahogy néztem bármi mást is. <#eljen>#eljen>
De nem láttam jó kombókat a két karddal csak egyet (bár az látványos tényleg).
Ezt a parancsot át kellen hozni a jó öreg Jedi Knight:Jedi Outcast-ból lenne ott hentelés dögivel. 😄
Hector: Támogatom a javaslatot! <#eljen>#eljen>
Valahogy meg kellene oldaniuk, hogy ne ilyen össze-vissza ugrálós, a földtõl 8 méterre elrugaszkodós, ugyanaz a kombó 1000szer bevállós, legyen a játékélmény.
Mondjuk, ha beverné a fejét egy ajtóba, és csak alaperõi lennének, akkor valóban a két seprûvel kéne végiglavírozni néhány pályát.
every_body_tells_a_story
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Tommygear ne olvasd tovább légszi:
Valaki, akinek jó nete van és megy x360-on a játéka, küldje már át légyszi. Jó lenne kicsit játszani vele nyáron.
every_body_tells_a_story
A játékban minden pozitívum,kivétel a szinkronhangok,mert igaz h az eredeti színészek mondták fel de olyan unottan beszélnek,fõleg anakin.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Itt épp le van húzva, de fórumokon elég népszerû volt anno, kardozásban, "jedi feelingben" min. TFU szint. Szerintem.
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
mert a jedi knight óta értelmes sw game nem volt
Szívesebben játszanál egy kapás-parasztal aki egyszáll vasvillával megy neki az ATST-nek, ami aztán agyon is tapossa? <#idiota>#idiota>
Na mindegy majd úgy fogom fel, hogy a fénykard már nem divat.
every_body_tells_a_story
VAgy duplapengéjû.Jah biztos nem,nem is lesz benne kard.
Mert így annyi hogy van Józsi bácsi (a.k.a.: Starkiller) aki egy szál ágyékkötõben végigerõzi az egész világot. Ez pedig nem Star Wars. A StarWars = Fénykardcsaták.... Legalábbis szerintem.
darabokra hulló katonákra? a filmben sem volt ilyen ez star wars nem mészárszék, álljon már meg a menet
every_body_tells_a_story
A fénykardnak még fénye sincsen a tárgyakon,a talajon levõ tükrözõdésrõl nem is beszélek(ott ugyanis semmi sincsen)
Másodszor: Ha már a videóban úgy reklámozzák (mert hát ez egy reklám), hogy csak úgy darálod a rohamosztagosokat a fénykardal, akkor tényleg nem ártana ha beletennének egy PoP-szerû harcrendszert (A PoP:WW óta nem láttam még jól eltalált kardozós harcrendszert), és mellé az erõhasználatot. Meg persze ha kicsit ráfeküdnének a PC-s változat írására is. <#bee1>#bee1>
Harmadszor: Az elsõ részben a legnagyobb hibák szerintem ezek voltak
- Ellenfélrõl leüthetetlen a kombó, de téged (ugye a nagy Starkiller-t) egy arra járó pillangó is kibillentett mozdulat közben.
- Erõnek és fénykardnak ellenálló mindenféle szuperkatona (Ha tényleg ilyenek lettek volna, nem készül 6 részes filmsorozat belõle, mert a birodalmi katonák 2 perc alatt szétzúznak mindenkit.)
- Falon átlátó, sarkon beforduló lövedékek (hívják a liftet, beszállnak, felmennek egy emeletet, megkérdezik a recepción merre vagy, bekopognak, majd felrobbantanak az orrod elõtt.)
Ha ezek nem lettek volna, meg a konzolport-betegség, év játéka lehetett volna az elsõ rész nálam.
Remélem a fejlesztõk nem csak kinézetre javítottak a játékon, hanem az ilyen, szerintem idegesítõ, apróságokat is kiirtották.
Egyenlõre még bizakodó vagyok.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Amúgy nagyon várom már a játékot.A grafika ha ugyanolyan mint az elõzõé akkor már elégedett leszek.Igazából én a fénykard használatára vágyom.Hogy legyenek kombók stb......picit mélyíteni kéne a dolgot amit csak a fénykarddal mûvelünk.Okés h lehet erõkkel kombinálni stb...de nekem kevés volt az egyben.Attól függetlenül tetszett.
A fõszereplõ gyerek amúgy sem illik egy ilyen karakterhez, (mármint hogy legyõzzön egy stormtrooperen kívül akárki mást, nem hogy Vadert).
Se külsõre, sem pedig belsõre nem egy jellem. Szerintem az igazi sithek (Darth Maul, Revan, stb.) mellett labdába sem rúghat. Olyan karakter kéne, aki ránézésre sem egy tökfej. (Meg nem ilyen gyökér hangja van.) Ez a kisgyerek még egy jedinek sem tenné meg... <#wilting>#wilting>
Arról, hogy még mindig ott tartunk a második rész elején, hogy Vader elárult, hát ez lol. Úgy látszik ennyire telik. A régi jedi knight sorozatokban sem voltak über sztorik, de ott érezted hogy -->jedivel<-- vagy, és tudtad értékelni az erõidet, no meg a fénykardod... Ott megvolt a feeling, itt meg kevéske akadt az elsõ részben.
Nem csak a grafikát kéne tolni, meg az fasza videókat, hanem valamit mögé is tenni. Bár a mai világban...<#nemtudom>#nemtudom>
every_body_tells_a_story