The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Az elõzõ részben én mentem lila-sárga-zöld kardokkal, mivel lehetett szerkeszteni. Gondolom (remélem) itt is lehet majd.

Hector Troy
Az emberek még mindig elpárolognak. Amúgy az ilyen propaganda szöveg nem ér semmit, úgy is csak akkor derül ki, hogy mit tud a játék amikor játszod.
Ja, és SK-nak miért kék kardja van? Nem a jediknek szokott kék lenni?

every_body_tells_a_story

tommygear
Magyar feliratos interjú:

tommygear
Nagyon nem.
Rage47
fotosop
Prince23
Magiszter
Szerintem az effektek visszafejlõdtek. Jobban tetszett az elsõ rész "erõmegoldása".

Az viszont piros pont hogy az ATST-t is rögtön föl lehet kapni és labdává gyúrni. Meg ahogy néztem bármi mást is. <#eljen>

De nem láttam jó kombókat a két karddal csak egyet (bár az látványos tényleg).

tommygear
ték
tommygear
hehe, ja 😄
Magiszter
g_saberrealisticcombat 1

Ezt a parancsot át kellen hozni a jó öreg Jedi Knight:Jedi Outcast-ból lenne ott hentelés dögivel. 😄

Hector: Támogatom a javaslatot! <#eljen>

tommygear
nem kell hozzá force furry a vide elején is repülnek a karok
tommygear
<#eljen><#eljen>
Hector Troy
A garfikája, az valóban nagyon szép, részletes, kicsit már túlságosan polírozott. A kard továbbra is baseball ütõ. Annyi tetszett, hogy a végén lehullott pár katonafej, nem értem, hogy miért kell ahhoz force furry, hogy a kard valóban vágjon.
Valahogy meg kellene oldaniuk, hogy ne ilyen össze-vissza ugrálós, a földtõl 8 méterre elrugaszkodós, ugyanaz a kombó 1000szer bevállós, legyen a játékélmény.
Mondjuk, ha beverné a fejét egy ajtóba, és csak alaperõi lennének, akkor valóban a két seprûvel kéne végiglavírozni néhány pályát.

every_body_tells_a_story

Magiszter
Bizony. Most már inkább krikett ütõre fog hasonlítani <#idiota>

tommygear
am külön ki is emelték az interjúban, hogymost már nem olyan lesz a fénykard mint egy baseball ütõ
tommygear
fúú hát még nem nagyon tudok :S
Hajjaj...Linket esetleg ha tudnál nekünk szolgáltatni , megköszönnénk (én biztos)

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

tommygear
most volt egy 10 perces gameplay kb... peregni fognak itt a testrészek keményen
The Protector
várjuk sok szeretettel.Ha vki talál vmit az posztolja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tommygear
ma lépnek fel az e3-mon a játékkal
Nincs mit írni , hogy így leapadt az írási kedv ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Hector Troy
Hát igen, ebben a játékban volt a bizodalmam, a #62 hsz.-ig. Persze még kihozhatnak valami jót is... <#bohoc>

Tommygear ne olvasd tovább légszi:
Valaki, akinek jó nete van és megy x360-on a játéka, küldje már át légyszi. Jó lenne kicsit játszani vele nyáron.

every_body_tells_a_story

tommygear
Jedi
The Protector
Nekem meg van BOX-ra,számtalanszor végigvittem,NAgyon durvák a kombók és élvezetes a harc.Nem is tûnik idióta kaszabolásnak a jedy harc hanem tényleg kardozásnak néz ki.

A játékban minden pozitívum,kivétel a szinkronhangok,mert igaz h az eredeti színészek mondták fel de olyan unottan beszélnek,fõleg anakin.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem zsirul mûködik az Ep3 x360on, és tényleg ebbe a legjobb a fénykardozás, a két fõszereplõnek kb 20 különbözõ komboja van ls mindegyik egyedi animáció. KEdvenc SW játkom....
Hector Troy
Végülis grafikán kívül, (mivel ez 2005-ös) mindenben jobb a tfu 1nél.

every_body_tells_a_story

Hector Troy
Bocs, kardozásba 100x jobb a TFU-nál.

every_body_tells_a_story

tommygear
jah emléxem már... ezt is hogy váram régen pc-re hogy hátha jön rá
Hector Troy
Ez itt
Itt épp le van húzva, de fórumokon elég népszerû volt anno, kardozásban, "jedi feelingben" min. TFU szint. Szerintem.

every_body_tells_a_story

tommygear
az melyik game pontosan?
Hector Troy
Star Wars episode 3, ps2-re, xboxra, grafikailag szar volt, de kardozásba a legkirályabb. Fõleg az 1 vs. 1 mód, még Greviussal is lehetett lenni. Komolyan, minden ember saját stílusába kardozott, mint a filmben. Kár, hogy x360-on nem megy.

every_body_tells_a_story

tommygear
örüljünk, hogy jön végre vmi lézerkardos, jedis cucc
mert a jedi knight óta értelmes sw game nem volt
Magiszter
Hát mivel a történet szerint Starkiller egy megállíthatatlan gyilkológép...
Szívesebben játszanál egy kapás-parasztal aki egyszáll vasvillával megy neki az ATST-nek, ami aztán agyon is tapossa? <#idiota>

AZ egyik legnagyobb félelmem az lesz , hogy itt is Starkiller egy megállíthatatlan gyilkológép lesz aztán csak eszetlenül ölünk majd... A másik meg hogy a PC-s portolást megint elrontják elég jól -.-

Hector Troy
Olyan érzés az egyben a kardozás, mintha egy darab fával csapkodnál. A kettõben meg két darab fa lesz ezek szerint.<#idiota>
Na mindegy majd úgy fogom fel, hogy a fénykard már nem divat.

every_body_tells_a_story

Magiszter
Tudom, mert használtam õket. De valahogy mégis kevésnek tûnik. Ráadásnak a legtöbb az már valamilyen erõhöz kötõdik.

tommygear
rengeteg fénykard kombó van benne 15-20 darab, hidd el hogy ezek elég látványos kivégzéseket lehet eszközölni
The Protector
A force Unleashed 3 ban 3kard lesz nála?
VAgy duplapengéjû.Jah biztos nem,nem is lesz benne kard.

felhasználón múlik hogy erõzik, vagy kardozik.. 😄D

Magiszter
Még csak az sem kell hogy darabokra essenek (bár nem ártana ha már fénykard, mert filmben is darálták vele a doridokat pl.), de ne csak fogja és néha csapjon egyet, az ég szerelmére! Pörgesse, forgassa, és használja változatosan az ellenfelek megfékezésére.
Mert így annyi hogy van Józsi bácsi (a.k.a.: Starkiller) aki egy szál ágyékkötõben végigerõzi az egész világot. Ez pedig nem Star Wars. A StarWars = Fénykardcsaták.... Legalábbis szerintem.

tommygear
tényleg jó lenne ha fejlesztenék a fénykardot, de most mire vártatok? 😄
darabokra hulló katonákra? a filmben sem volt ilyen ez star wars nem mészárszék, álljon már meg a menet
Hector Troy
Ez úgy néz ki, mint egy ÓCCCSÓ DLC az elsõ részhez. Vicc az egész. Rémélem ez valami fake cucc.

every_body_tells_a_story

The Protector
Fasza.ez ugyanaz mint az 1. rész.Semmi újítás.JAh egy idióta körvonalat odabasztak az erõemeléshez.WÁÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.
A fénykardnak még fénye sincsen a tárgyakon,a talajon levõ tükrözõdésrõl nem is beszélek(ott ugyanis semmi sincsen)

Magiszter
Fénykard = Neoncsõ (azaz dizájnelem)

Legalábbis ebbõl úgy tûnik

tommygear
Magiszter
Elõször is: Meg tudnék nézni moziban egy ilyen stílusú egész-estés filmet mint ez a 4 perces csoda. Valami irgalmatlanul hangulatosra sikerült!<#taps>

Másodszor: Ha már a videóban úgy reklámozzák (mert hát ez egy reklám), hogy csak úgy darálod a rohamosztagosokat a fénykardal, akkor tényleg nem ártana ha beletennének egy PoP-szerû harcrendszert (A PoP:WW óta nem láttam még jól eltalált kardozós harcrendszert), és mellé az erõhasználatot. Meg persze ha kicsit ráfeküdnének a PC-s változat írására is. <#bee1>

Harmadszor: Az elsõ részben a legnagyobb hibák szerintem ezek voltak
- Ellenfélrõl leüthetetlen a kombó, de téged (ugye a nagy Starkiller-t) egy arra járó pillangó is kibillentett mozdulat közben.
- Erõnek és fénykardnak ellenálló mindenféle szuperkatona (Ha tényleg ilyenek lettek volna, nem készül 6 részes filmsorozat belõle, mert a birodalmi katonák 2 perc alatt szétzúznak mindenkit.)
- Falon átlátó, sarkon beforduló lövedékek (hívják a liftet, beszállnak, felmennek egy emeletet, megkérdezik a recepción merre vagy, bekopognak, majd felrobbantanak az orrod elõtt.)

Ha ezek nem lettek volna, meg a konzolport-betegség, év játéka lehetett volna az elsõ rész nálam.
Remélem a fejlesztõk nem csak kinézetre javítottak a játékon, hanem az ilyen, szerintem idegesítõ, apróságokat is kiirtották.

Egyenlõre még bizakodó vagyok.

SZilaJMaGGoT
Kábé olyan mintha seprõnyéllel hadonászna, legalább ilyen égés-decal-okat hagyhatna valamin amit megkarcolsz vele mint a JK-ba volt pl.(a fénykard)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

The Protector
Nem csak a grafikát kéne tolni, meg az fasza videókat, hanem valamit mögé is tenni. Bár a mai világban.---Ezzel teljesen egyet értek

Amúgy nagyon várom már a játékot.A grafika ha ugyanolyan mint az elõzõé akkor már elégedett leszek.Igazából én a fénykard használatára vágyom.Hogy legyenek kombók stb......picit mélyíteni kéne a dolgot amit csak a fénykarddal mûvelünk.Okés h lehet erõkkel kombinálni stb...de nekem kevés volt az egyben.Attól függetlenül tetszett.

Hector Troy
Szerintem azzal, hogy meghalt az elõzõ rész végén, el is vágták a szálat. Lehet magyarázkodni, hogy ilyen-olyan klón, de ez kb. a sz@rnak egy pofon.
A fõszereplõ gyerek amúgy sem illik egy ilyen karakterhez, (mármint hogy legyõzzön egy stormtrooperen kívül akárki mást, nem hogy Vadert).
Se külsõre, sem pedig belsõre nem egy jellem. Szerintem az igazi sithek (Darth Maul, Revan, stb.) mellett labdába sem rúghat. Olyan karakter kéne, aki ránézésre sem egy tökfej. (Meg nem ilyen gyökér hangja van.) Ez a kisgyerek még egy jedinek sem tenné meg... <#wilting>
Arról, hogy még mindig ott tartunk a második rész elején, hogy Vader elárult, hát ez lol. Úgy látszik ennyire telik. A régi jedi knight sorozatokban sem voltak über sztorik, de ott érezted hogy -->jedivel<-- vagy, és tudtad értékelni az erõidet, no meg a fénykardod... Ott megvolt a feeling, itt meg kevéske akadt az elsõ részben.
Nem csak a grafikát kéne tolni, meg az fasza videókat, hanem valamit mögé is tenni. Bár a mai világban...<#nemtudom>

every_body_tells_a_story