The Force Unleashed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every_body_tells_a_story
mondjuk 16 akkor lenne ha 5 percenként olyan durva jelenetet látnánk mint az anakin égése vagy mutatták volna az anakin és a pádmé ágyas jelenetét...ilyenek
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
1.:A jedi academy szerintem megérdemli hogy szóba kerüljön.
2.:Meg egyébként se nagyon lehet még beszélni a TFU2-rõl, amit meg lehetett azt megmondták. Majd mikor kijön a játék akkor jönnek majd az üzenetek ezerrel hogy ilyen probléma olyan probléma ilyen szuper olyan szuper ilyen rossz olyan rossz.
3.:speeddel tényleg nagyon könnyû (mellesleg én mindig padawanon nyomtam lehet ettõl hülyének tartotok de én mindig csak könnyûn tolom, és talán a speedtõl és a könnyûtõl haltam meg a játékban 5 pályánként 1-szer XD)
Én azt tekintem jó játéknak, ahol van lehetõség olyan ellenfelekbe futni, akik kihívást jelentenek! És itt azok voltak speed nélkül, megmondom õszintét speedet, csak akkor alkalmaztam, amikor már nagyon nem bírtam velük (legnehezebb nehézségen már gyakran elõfordult). Nehézség emlegetésekor mindig eszembe jut a föld alatti jedi templom (leomló folyósok, hidak és telis teli sith harcosokkal). Na annak a pályának a vége felé 1 nagy oszlopcsarnokban 3 sith harcos volt ,akik , ha nem jól helyezkedtél egyszerre rontottak rád... -> (ami very hardon game over)
Pl.: Legmagasabb szinten már a fõellenfél kínszenvedés volt, de végül csak lenyomtam!
Na, de ez TFU 2 fórum, úgyhogy az offot befejeztem!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A fokozatosan növekvõ nehézség meg tényleg abból állt hogy egyre nagyobb tudású ellenfelek jöttek és egyre többen, vagy erõsebb fegyverekkel. A ugye elõször csak mezei katonák voltak, aztán már plazmaágyús, rakétás, mesterlövész, meg ezeknek a keverékei egyre többen. Utána jöttek az alap Reborn-ok is és így tovább. De mindegyiket ki lehetett nyírni erõvel és fénykardal is. Szabadon választhattál taktikát. Az Academy-ben is ugyanez volt a tendencia. Egyre erõsebb, de nem UltimatePower*-es ellenségek jöttek.
Annak a játéknak a világa és a hangulata volt nagyon megragadó. Ahogy az õsi Jedi Templom romjai között koslatáttál, mikor megszerezted a fénykardot. Ahogy a filmbõl is ismert néhány helyszín felbukkant, vagy mikor az Academy-ben a száguldó vonaton kellett harcolnod. Egyszerûen fantasztikusra sikerültek azok a játékok. Nem is értem miért nem folytatták a sorozatot.
*Valamilyen támadásnak 100%-ig ellenálló/pontosan célba találó kikerülhetetlen támadást alkalmazó.
az elején meg még kicsi volt a speed képesség (mert ugye magától fejlõdik) de akkor még gyengék az ellenségek
mondjuk kicsit zavart hogy ugye a tavion az alora mestere és hogy az alorát nehezebben nyírtam ki mint a taviont, mivel speeddel vagy 30 másodperc volt a ragnossal együtt
Emlékszem, amikor már sokadszor öltek meg, akkor sith-eket egyszerûen force grippel ledobáltam a szakadékokba, legalábbis akit tudtam!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Engem kimondottan az elszabadult fantázia dühített. Ha a birodalmiaknak lett volna erõ és fénykard ellenálló álcázott katonájuk akkor a lázadók ezt megszerezve 2 perc alatt kicsinálták volna az uralkodót is. Úgy tudom a 3-4. részt kötné össze. Ehhez képest a 4. részben csak mezei egyszerhasználatos, tesco gazdaságos rohamosztagosok voltak. Jó persze nehezíteni kellett a játékot elõre haladva a történetben, de másképpen is megtehették volna nem ilyen elborult dolgokkal. A kedven részem a TFU-ban egy hangár volt, mikor követõs rakétától elrepültem, a levegõben még belém lõtt a mesterlövész és amikor földet értem volna jött a következõ rakéta és vagy 3 percig csak röpködtem a teremben. Ez meg nem is lett volna akkora baj, de az hogy elkezdek egy kombót és egy kósza szellõ leüti rólam nevetséges. Tetézte hogy az ellenfélrõl meg semmi sem tudta leszedni. Komolyan, még halálában is folytatta a megkezdett mozdulatsort. Olyanok voltak mind Jugernaut az X-men világából. Ha egyszer mozgásba lendültek, nem volt ami megállítsa õket.
Persze erre is mi a válasz? Úgy túl könnyû lett volna a játék. Hát elmehetnek anyucikájuk nyaralójába! Én szórakozásra veszek meg egy játékot, nem pedig hogy szétidegeljem magam rajta. Ha nem tudja nyújtani a szórakozás élményét akkor nem veszem meg. És siránkoznak a warez miatt...
(bocsi az offért.)
Jobb fénykardozást, mint Jedi Academy-ben volt még nem láttam és nem tapasztaltam, mint abban volt. Sajnos nálam a TFU 1 meg sem közelítette. Legfõképpen a hihetetlen amatõr fõellenfelek miatt (szégyen ez a fix kameraállású megoldás, holott a Jedi Academy-ben gyönyörûen meg tudták a fõellenfeleket oldalon a normális, alap harcrendszerrel, nem kellett lebutítani, mint a TFU-ban).
TFU amilyen szépen indult, nálam a fõellenfeleknél el is vágta magát (a quick time eventekkel nem volt nekem bajom, hanem a hülye kameraállással)
na látod ezér 12-esek az SW-k. egy zöld karika sincs köztük
ebbe a játékba rengeteg mindenre figyeltek még arra is amire más nem. pl.: amikor elõször az egyik ismerõsömnél megláttam egybõl feltûnt az hogy vágás után ott marad a vágás nyoma. vagy a falon ugyanez. meg például az hogy ha kiszippantod az ellenfél kezébõl a fegyót akkor gyakran ha megáll akkor felteszi a kezét hogy megadja magát.
ezek mind olyan dolgok amik igazából nem olyan lényegesek mint az uralkodónál a villámszórás, de még is odafigyeltek ezekre a dolgokra.
és mellesleg én is elõ szoktam venni hogy játszam vele. az egy hatalmas játék.
Ezt egy mai szinten Mo-Cap-el felvett igazi párbajozó mozdulatokkal, esetleg a TFU-ból átültetett Euphoria, DMM-el megspékelve (de nem arra kihegyezve), egy olyan SW játékot csinálhatnának hogy mindenkinek az álla koppanna a földön. De neeeem, hiszen olcsóbb tucatlövöldét, MMO-t, meg 12- -os Arcade, platform játékokat csinálni.
Így jobban meggondolva nem játszottam még igazán jó SW játékkal a Jedi Academy óta (KOTOR 2 mikori is? Ha késõbbi akkor az).
Ezekkel (JK 1-2, KOTOR 1-2) hetekig, hónapokig tudtam játszani és még évekkel késõbb is levettem a polcról hogy újra hetekre leköthessen. Melyik mai játék képes erre?
Ezzel nem azt akarom mondani hogy a TFU rossz lenne, mert vagy 10x végig vittem, csak azt hogy hiányzott belõle valami, meg teli volt idegesítõ megoldásokkal (rólad bármi leütötte a kombót, ellenségrõl semmi, célkövetõs rakéták, mesteri orvlövészek, erõellenálló, fénykard ellenálló katonák...stb).
ja és nem tom hogy csak az elsõ pályán e nekem elég hibás valamiért kidob helyenként és ha most feltelepítem akkor bele se rakja a bónusz pályákat és a prológusban dob ki, de ez más sztori.
pedig régen folyton azon gondolkodtam hogy mé nem vágják már 5 részre a birodalmiakat, és jedi academy-t játszottam úgy hogy beírtam a daraboló kódot+letöltöttem egy véres módot és nyitottam egy hentes üzletet. <#nyes>#nyes>
szóval nem azt akartam mondani hogy nem fér bele.
Volt ott is darabolás, pont mert 12-es kategóriába esik esetleg nem mutatták (közben jutott eszembe Star Wars 4. rész kocsmai jelenet Obi Van levágja egy hõbörgõ részeg karját, és hát premier plánban mutatták a csupa véres levágott kart!)
Egy szóval ne beszéljél már b....omságot, hogy nem illik bele az univerzumba.
Az más kérdés hogy a fénykard elvág/éget mindent amihez hozzáér. Lehet úgy használni hogy ne daraboljon fel mindenkit, de látványosabb ha darabol, és szerintem úgy érezheti magát egy játékos igazán rossz/jó fiúnak.
Példának okáért. Crysis-ban is mekkora baromság volt hogy egy 9 milissel "kivágtál" egy fát, de mekkora móka volt mikor kiirtottam így egy erdõt! Hatalmas! (Elborult elme vagyok tudom 😄 )
Szóval nem kell mindennek a realitást követnie, de ha már fénykardal megyünk akkor ne csak látványos dísz legyen amit ha használsz akkor "több sebzést" kapsz hanem egy Ultimate Weapon!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Inkább arrol van szó, hogy a minél több eladás reményében teljesen kiddy lett az egész SW frencsájz.
Engem személy szerint se egy filmben se egy játékban nem zavarna a darabolás söt...mészárszék nem lenne mert ugye lehetne ugy hogy a lézer összeégeti az ereket de ez már egy másik történet.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
de a daraboláshoz van egy-két szavam
nem fikázás képpenn de szerintem ez nem a legjobb ötlet. úgyértem a star wars-nak van egy hangulata. és ez a hangulat harc közben is van. ugye a trilógiában (fõképp a 4. 5. 6.-ban) nem igazán láthatunk darabolást mivel egy mészárszéket csinálna a filmbõl. pl.: képzeljétek el luke-ot és ott van elõtte vagy 30 rohamosztagos. és a luke meg elkezdene kaszabolni. és a harc után a 30-ból 60 lesz, egy kész hullaház és ugye magát luke-ot teszi hóhérrá. meg elveszi a klasszikus SW hangulatot.
de igazából ez csakk egy megjegyzés szóval még csak nem is rossz kritika. csak elmondtam amit gondolok.
szóval biztos király lesz a game. <#wink>#wink>
Régebben láttam egy kb 10 másodperces videót arról hogyan veszik fel a mimikát. Youtube-on kerestem de nem találtam hosszabbat. Esetleg valaki ismer ilyen "Kulisszák mögött" videót a Force Unleashed-rõl?
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit