1481
StarWarsTheForceUnleashedLogo.png
  • Bullitt
    Ebben azért nem lennék biztos. Attól, hogy a megjelenés egyszerre van, még lehet port.
  • Prince23
    Ez (TFU 2) már nem lesz port, egyszerre fog érkezni a konzolos változatokkal.
    Bár pc-n nem néztem az elsőt.
  • Julius Caesar
    Ja igen. Az engem is meglepett. Félbevágom karddal, az egy dolog, hogy nem szeli ketté, de még csak meg se hal. lesz rajta egy csík. Az elsőre olyan "behidalok" kategória volt. Mint egy LED-es gumibot, olyan funkcióját nézve :D
  • Julius Caesar
    Elvileg kevesebb lehet a gépigénye, mert nem port lesz, hanem a PC-s részét eleve PC-re írják. És ha nem port, hanem külön fejlesztés, akkor lehet esély rá, hogy mondjuk nem nő a gépigény. (Már az is nagy eredmény lenne).

És azért se hinném, hogy nagyon nőne, hisz ez még DX9-es motoron fut. És azért nem 2x brutálabbul néz ki. Kicsit finomabb, ennyi. De örülnék azért ha az én két éves gépemen elmenne. Most úgyis helyhiányom van. Ha elfut akkor veszek új vinyót, amúgy se csak erre kell a hely. Ha nem fut el, akkor félreteszem elektronyos gitárra a pénzt.

A kamera nézet engem is idegelt boss fightoknál.
  • DarkSector
    jo ezt a részét nem is vitatom.
  • tommygear
    tény hogy a patch sokat javított az első részen
  • MrAndree
    Az első rész kurvaszarul volt portolva, tekintve hogy 3 hónapja előszedtem újra, feldobtam rá valami 500 megás patchet és valami 10 FPSel többem volt végig, mint megjelenéskor, patch nélkül. Ugyanazon a gépen.
  • DarkSector
    Megmondták az elején (ezértis nem adták korábban ki pc-re) nem akartak kompromisszumot a grafika terén.
  • Ryder62
    Az első rész annyira konzolport volt hogy még a grafikán sem lehetett állítani. Remélem itt már igen.

Egyébként remélem hogy eltűnik a "világító pálca" effektus vagyis hogy egy alap birodalmi katonát 5-6 kardcsapással lehetett megölni. A másik amitől a hajamat téptem az a boss fightoknál lévő fix kamera nézet. Annyira nyomorék volt hogy néha azért szívtam meg mert egyszerűen nem tudtam az ellenség felé nézni.
  • DarkSector
    bocs ezt nem én mondtam.
    vannak róla tesztvideók is. Nekemis annyira hihetetlen volt első hallásra mint neked, de állítólag nem viccelnek a fiúk(-lányok): SW Force Unleashed 60fps techdemo.
  • tommygear
    xbox hol bírná a 60 fps-t ugyan már... nem mai hardver az örüljenek ha 30 meglesz
    am meg pc-n se lehetett több fps 30nál az első résznél mert le volt korlátozva
  • DarkSector
    jó, értelek.
    legyen igazad, én hiába nézek utána, minimum 2x durvább látvány lesz (xbox-on demózták) 60fps-el, érdekes lesz majd.
    De ha igaz lesz a kissebb gépigény, akkor az csak 1-et fog igazolni, hogy az első részt kurvaszarul optimalizálták.
    Én drukkolok neked, hogy igazad legyen. De a videókat nézve kurvaciki lenne és lehetne magyarázkodni a fejlesztőknek utána. :)

amugymeg fórumokat nem olvasgatok, főlegnem veszem komolyan őket, beszélnek összevissza.
    majd ha a lukácsék közlik hivatalossan, nah akkor lehet konkrétumokról beszélni. :)
  • gyusa
    Hát erre nem tudok mit mondani csak azt hogy néz utána...
    Én azt olvastam oldalakon hogy kisebb lesz az igénye... de mondom nekem mind1, nem akarok ezen vitázni !!
  • DarkSector
    ne viccelj, brutálissan néz ki az első részhez képest is.
    2 nap mulva lesz demó kibaszottjól néz ki, ráadásul azt igérték hogy konzolokon is fix 60fps-t akarnak elérni.
    Bár én annak örülnék ha igaz lenne amit halottál, mert nekemis menne rendessen, maxon. De sajnos ezt nehezen tudom elképzelni.

Majd kiderül, de a látványos fejlődést nézve és alapon véve az első rész gépigényét, ami nálam súrolta maxon a 30fps-t, ez nem fog nálam maxon futni.
    Ha legalább olyan minőségben portolják mint az első részt.
  • gyusa
    Tényleg azt hallani hogy kisebb lesz a gépigénye !!
    De engem annyira nem izgat, a mostani gépemen 100% hogy elfut max grafon :D
  • DarkSector
    jah persze szeretnéd mi? :)
  • tommygear
  • gyusa
    Egyelőre nem sokat !!
    De ha minden igaz kisebb lesz mint az első részé ;)
  • Ryder62
    Gépigényről lehet már tudni valamit?
  • DarkSector
    még nincs kizárva pc-s demo.
  • tommygear
    ték
  • tommygear
    xboxra ja
  • DarthStarkiller
    Október 12.-én jön a demo :D de jó lesz :D:D:D:D:D
  • Magiszter
    Nekem meg 4 mag és 2 giga. Illetve 2 mag és 2 giga. (asztali vs notebook). A notin is egész jól ment az első rész, bár voltak komoly megakadások, szaggatások, de játszható volt. Remélem ez ugyanúgy vagy jobban meg. Mivel a nagy gépet ritkán használom (bazi hangos a ventije, lusta vagyok cserélni :D )
  • Geri98
    nekem is 4 GB RAM de csak 2 magos proci
  • gyusa
    "mondjuk így visszatérve egy nagyon nagyon régi témára (legalább 100 üzenete volt már ha nem több) valaki mondta hogy a gépigén 4 magos proci 4 GB RAM."
    Nekem ilyen van xD
  • Julius Caesar
    Csak helyesbítés volt. Minden másra ott: a google.
  • Geri98
    jó, jó, jó. mondtam hogy nem vagyok biztos benne. attól még nem kell lecseszni mert valamit nem jól tudok...
  • Julius Caesar
    Ezt hogy érted h 4 gb ram a legtöbb? Miért ne lehetne több?

A 4 magos proci meg miért lenne új fejlesztés? A q6600 tudtommal 2007-ben jött ki. Tehát lassan 4 éves lesz. Azért a számtechben az nem brand new. Meg ma már a 4 magos procik is elérhető áron vannak. Tény, hogy még nem kell semminek, de ha nem akarod jövőre fogni a fejed, ma már 4 magosat kell venni.
  • Geri98
    mármint a force unleashed 2-ről beszélek :)

csak mert itt volt szó aionról, LOTRO-ról, DR2-ről Crysisról meg SWTFU 1-ről :D
  • Geri98
    mondjuk így visszatérve egy nagyon nagyon régi témára (legalább 100 üzenete volt már ha nem több) valaki mondta hogy a gépigén 4 magos proci 4 GB RAM.

szerintem nem. mert TUDTOMMAL a 4 GB RAm a legtöbb most (szóljatok ha nem igaz), és a 4 magos proci meg viszonylag új fejlesztés, és ha ezek lennének akkor kicsi lenne az eladás pc-re mert nem nagyon van mindenkinek ilyenre megfelelő gépe.
  • DarkSector
    a pach az vagy lebutította álá Crysis, vagy méég újszerű konfigodnak nem volt rendessen belőve.
  • Rage47
    érdekes, patch után lazán vitte a játékot a gépem, szal optimalizálatlan volt, nem gépigényes
  • DarkSector
    jogos.
  • Knabb
    Épp ezért nem fordítanak figyelmet az optimalizálásra, csak úgy odadobják, hogy legyen valami ott is kb
  • DarkSector
    nincs rá szükség, mert pc-n ha visszafelé egy 286-osra is kompatibillis lenne, akkor se közelitené meg a ps3 vagy x360 eladásokat örülhetnek ha eladnak valamit. szóal pénz biztos nem kifogás.
  • Knabb
    Épp ez lenne lényege... mínél több gépen megy annál több az előfizető. Viszont egy singleplayer játéknál pc-re kb tökmind1 mert levarezolják, konzolra meg rendszerint megtalálják az egyensúlyt a látvány és a sebesség közt.
  • DarkSector
    persze más stílus csak hardware az hardware az nem válogat a műfajban, a Star Wars-ba minden iszonyat felmontású, az rpg-khez képest, nagyobb igény kell neki, nembeszélve a fizikáról.

amúgy valójában nincs erről értelme beszélni, a fejlesztők akkor is jól teszik szerintem hogy nem ragadnak le a "menjen minden gagyi régi gépen fullhd maxdetails mellett" , nem azért ogy magamellen is beszéljek, de fejlődni kell.
  • MaRee
    Mondom szerintem felesleges a 2 műfajt összehasonlítani, nekem ebből az első rész gond nélkül futott legnagyobb beállításokkal, soha nem szaggatott egyszer se, ezzel szemben pl WAR-ban és AION-ban(amire már tényleg nem mondhatod hogy csúnya a grafika) egy-egy ostromnál 10-15fps-es részek is voltak elég gyakran.
  • DarkSector
    jah a sok ai egy online játékban valóban cpu igényes. -.-