The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hector Troy
Az elsõ részben lósz@rt sem lehetett fogni, de vannak ott is rakéták. 😄
Úgy értettem, hogy a force grip nem változott semmit az elsõ részhez képest. ua. gomb, mûködés, stb.

every_body_tells_a_story

DarkSector
én steam-en akcióban vettem meg 7.5 euro!!! 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

aztarohadt ennyire lement neki az ára???
samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

DarkSector
jah énse. még nagyon rakétákra se emlékszem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

az elsõ részében is meg lehet fogni a rakétákat?? errõl nem is tudtam 😄
SZilaJMaGGoT
Nem ugrottam én neked, valamit félreértelmeztél. Kissé nyers vagyok az tény, de no-offense. Írtad, hogy a játékmenet az említett hiányosságoktól még élvezhetõ, és arra írtam, hogy egy szóval sem mondtam, hogy nem az.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DarkSector
nem. ha elkezded egyfolytában ütni-vágni akkor mindig megtorpan kicsit.
1x-2x leüt a földre, de ahhogy felállsz megint LB-vel odasuhansz oszt adagolás az X-el.

Hector Troy
Na, ügyes vagy!
Ha én közel megyek, vagy csak közép távon is, de befagyasztja a lyukamat. <#hehe>

every_body_tells_a_story

DarkSector
jaja, ez zsír ieneket nem is próbáltam még. az elsõ részt is lenyomtam de nem is tudtam hogy lehet ilyeneket csinálni.

most is csak közelsuhantam és a lézerrel legyaktam a fagyasztót, nem volt ideje már fagyasztani. 😊

Hector Troy
Ugyanúgy mint az 1-ben. Force Grip, asszem RT-vel megfogja, majd a joyyal abba az irányba "tolod" amerre szimpatikus. Arra figyelj hogy idõben kapd el, ne túl korán (nem kapja el), ne túl késõn (bekapod).

every_body_tells_a_story

DarkSector
nah ezt nem próbáltam még hogy kell visszaküldeni a rakétákat??? 😊

Hector Troy
Na igen, ez a 2. rész amire tényleg azt mondom hogy unleashed. Két lépegetõt úgy összecsomagolod a force fury-vel mint a gyufásdobozt. De legalább az alapkatonák is sebeznek, pláne hogy sokan vannak. Mindenféle rakétát vissza tudsz "küldeni" a feladóhoz.
Spoiler!:
A hórobot legyõzéséhez egy tipp: leszeded a pajzsát, távolra futsz, és a fagyasztós rakétákat visszaküldöd, egy pár után lelassul az szar, odamész, szétcsapod.<#gonosz1> Hardon simán mûködik.
Spoiler vége.

Úgy érzem számomra az "év játéka" gyanús, számolom a napokat a megjelenésig. <#eljen>

every_body_tells_a_story

DarkSector
utána se fogsz tudni rosszat mondani. 😄

Hector Troy
"Végigvittem" az elsõ pályát xboxon, szerintem elég jó lett. A fizikája a játéknak sokat javult aminek nagyon örülök.
A kard végre vág, nem pedig üt. Utoljára ilyen jó érzés a Jedi Knightban fogott el.
Grafika úgyszintén jobb lett. <#eljen>
A demo alapján nem tudok negatívumot említeni, azért megyek és alszok rá egyet.

every_body_tells_a_story

DarkSector
jah azért is.

tommygear
elvileg a besorolás miatt nem maradhatnak ott a hullák
balee4
Sztem az azért megoldható lenne, hogy egy bizonyos ideig megmaradjanak a hullák, levágott testrészek, mondjuk ha egy bizonyos távolságra elmegyünk, akkor törölhetné a játék.

Kicsit tényleg illúzióromboló, amikor a szemünk elõtt tûnnek el, de ez legyen a játék legkisebb hibája.

Ha olyan állat lesz mint a demó, 100%-ig elégedettek lehetünk.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
ba+ 😊

szabii98
pedig azjóaz 😄
Megnéznélek 1 hellokitty-s logoval 😄

I met God. She's black

DarkSector
tuti mint mindenki másnál aki nekemugrik. ettõl már csak egy Hello Kitty-s lenne veszélyesebb az egészségemre. 😛

Lehet a logód teszi 😄

Positive Mental Attitude

DarkSector
irtam azt hogy szapultad a konzolt? nem
pont hogy egyetértek veled mert ez a tény kicsi a memória.

nemtuom mi van veled hogy nekemugrasz. 😊

SZilaJMaGGoT
Én egy szóval nem szapultam, a konzolgyártók ostobasága, hogy a XXI-ik században ilyen minimális memóriával szerelik a konzolokat, és persze, hogy jobb így mint, hogy a látvány rovására menjen a hullahalom... Szóval természetesen élvezhetõ ettõl a harc, és ahogy mondtad, 2-3 év múlva(inkább a köv generációs konzoloknál ami nemtom mikor lesz) már remélhetõleg ezen problémák is megoldódnak... 😊

szabii98
Hmm nagy játék lesz, annyi szent!

I met God. She's black

balee4
Nah végre végig tudtam tolni a demót, hatalmas, ahogy lentebb is írtam. Úgyhogy 100% a megjelenésnapi vétel.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
persze félre ne értsd nekemis jobb lene hülye az aki nem akarná. de ha a látvány csorbulna ez végett akkor inkább legyen szebb környezet meg karakterek. Úgyis a hullákat magam mögött hagynám killezés után.

elite
Élvezhetõ, csak ez némileg illúzióromboló. Legalább lenne benne korlát, hogy mondjuk egyszerre 20-50 hulla megmarad. Na mind1. Csak egy apró vélemény...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

szabii98
igen

I met God. She's black

aricsi
Király vagy,köszi!

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

DarkSector
"konzolok memóriája köztudottan kicsi"

Pontossan ez igaz. Sajnos igaz. de ettõl talán még élvezhetõ a harc nem ? 😊

SZilaJMaGGoT
Ez azért van mert a célközönség konzolos, s mivel a konzolok memóriája köztudottan kicsi, így a fölösleges dolgokat, pl hullák nem tárolják még világ világ(persze pc-n se, de megszokott h tovább maradnak, s persze konzolon sem kizárt, csak játéka válogatja, hogy melyik min spórolja az erõforrásokat). Igaz pc-n lehetne mondjuk konfigolható, de érthetõ, h nem fordítanak nagy figyelmet a pc verzióra, mivel a pc-sek ígyis úgyis megveszik örülvén, h egyáltalán jön pc-re... 😊

Ha még este sem lesz fenn, akkor az lesz. Kösz szépen!

DarkSector
Akinek x360-ra kell a demo (allul jobbra a kis CLICK HERE feliratra kattintsatok):
SW FU 2 demo x360 letöltés.

Sokan kértétek privátban, most sikerült feltöltenem. Nem számít wareznek nem kell megijjedni. 😊

balee4
Igen, amcsis accal szedtem fent. Ha nincs reggelj egyet.

DarkSector
gagyi, de az a baj ezzel hogy ez egy álltalános hiba tudtommal, nem csak itt van eltünéses gagyi probléma, nekemis faszább lenne ha minden játékbn minden törmelék meg hulla ott maradna, de ugye ez technikai akadályokba ütközik sajnos.
Majd lehet 2-3 év múlva elérünk odáig hogy a nagy minõség mellett erre is jut a gépek teljesítményébõl.
Nézd meg Crysis-nál szétrobbantasz egy épületet a darabkák nem tûnnek el, de gép is kell hozzá. 😊

morvaigaben
Igen az egy kicsit gagyi úgy <#shakehead>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

DarkSector
jah de sok játékban van ien, engem annyira ez a része nem érdekel.

Gondolom, a PS3-as demót szedted le. Ez furcsa, én egy fél óraja néztem, de még mindig nem volt fenn. Angol PSN regisztrációm van, lehet, hogy az a gond? Volt már rá példa, hogy valami az amerikai régióban sokkal elõbb kint volt.

elite
Engem csak az azonnal eltûnõ hullák zavarnak. De azok nagyon. Bután néz ki, hogy legyakja az ATST-t, és az már azelõtt eltûnik, hogy a roncs földet érne...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

DarkSector
mindegy a fejlesztõk hogy oldják meg részemrõl. a végeredmény a lényeg.
Oldják meg ennyi. 😊

aricsi
Mint az Alan Wake-nél,ott is csak akkor veszed észre a blurt-t ha körbeforogsz rohadt gyorsan és az is jól néz ki,mint amikor részeg vagy és forog veled a világ.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

DarkSector
Akkó fenetudja mien trükkel oldották meg de elég hatásos lett. alkalmazhatnák más játékokban is.

Seth
Nem fut 60 fps-sel, csak úgy tûnik. Vmi újféle motion blur-ros technikát alkalmaztak

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Persze nagyon sokat javult a játék, bár nekem nem volt uj a mozgás, mert leszedtem a 2 test videót ahol mutatják hogy 1x 30fps-mellett ugrálnak a karakterrel, meg ütnekvágnak, utána meg átváltanak 60-ra és mindketõt még lassítva is mutatják. ITT a narancssárga szövegekre nyomkodva tudod mindkét videót leszedni ha jólemlékszem.

DarkSector
jah és az E3-on kék fénykardal megy a tag. a Demo-ban pirosakkal. 😊

Valahogy az animációk sokkal folyamatosabbak, mint az elsõ részben, erre értettem, hogy gördülékeny. Tehát 1-ik mozdulatból a másikba villámgyorsan átcsap a játékos és ez nagyon valósághû, filmes... igazán nem is tudom jellemezni.

Ha és amennyiben végre nem ratyi kameraállás lesz a Bossoknál (nálam ott jópár 10 %-ot bukott az értékelésem szerint), akkor lehet, hogy meg is fogom venni (persze kicsit alacsonyabb áron).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
oké
DarkSector
persze hogy az ez az amit régebben linkeltem hogy 60fps-re lötték be a játékot, talán 2-3 hasonlo cucc van konzolon ami ekkora gyorsasággal fut.

2x annyi képet vetít eléd a játék alatt és ezéert látod folyamatosabban. Amúgy a többi konzolos cucc csak 30-35fps-re van belõve.
pont ez a hihetetlen hogy fejlõdött a látvány és 2x gyorsabban fut mint az elsõ rész (persze ez csakis konzolon).
Pc-n ugye az fps a gépedtõl függ.

DarkSector
tegnap meg beraktam a szar medal of honort 1680x1050-be maxon és sokszor akció alatt szaggatott a játék. Kéremszépen. Tudom optimalizálás, de miért akartok ennyire egy olyan dolgot ami sok esetben kivitelezhetetlen. És nem a port vagy a fejlesztõk végett hanem a PC-n sok új sokkal több régi hardware.
Most naponta kijön egy uj vga meg egy proci, hogy a franca tudjanak mindenre felkészülni, én már fejbentartani alig tudom a hardware-eket nemhogy még esetleg valaki optimalizáljon egy játékot 150-200 féle hardware-re.
és rendszerre.

Mert soknak hangzik, de ha valaki utána jár kb ennyi eltérõ hardware van a piacon.
vagy rosszul mondom?