1481
-
#782 Várjuk meg a játékot és aztán beszéljünk arról hogy rövid, meg optimalizálatlan.
Látatlanba ne beszéljünk :P -
#781 csorogjon a nyálatok. :) -
#780 -
-
#778 nálam az 1 is hozta a fix 30 fps-t (mivel több nem is lehetett ugye :D ) -
#777 nyakamat rá, hogy faszán fog futni. -
#776 oks én neked szurolok, mert az nekemis meg a többieknek is jó. -
#775 az elsőnél biztos jobb lesz az optimizálás ezt látatlanba ki merem jelenteni -
#774 legyen igazad. ezekután kiváncsian várom a végeredményt. -
#773 meg nekem senki ne mondja hogy 1 meg 1,5 terrás vinyo 21ezer kb, és hogy sok játékosnak nincs legalább 1 terrája, azon meg 1000gb hely van.
nekem ez manapság nem téma.
max warez esetéán letöltés szempontból, de az meg nem iide tartozik ugye? :) -
#772 A MoH-t én nem nevezném szarnak, max közepesen jó játéknak :D -
#771 mert az elsőnél az 1 éves xbox pályafutás után jött a pc port gondolata ergo összekapkodták
itt alapból tervben volt a pc ergo több idő volt vele foglalkozni -
#770 igen ez lehetséges, csak kérdem én az elsőnél miért nem használtak?
jó figy nem mondom hogy nincs igazad és szar lesz, de ez részemről -1 pont a portnak. -
#769 dehogy :p -
#768 az hogy kevesebb helyet foglal nem optimalizálás kérdése, ha erre gondoltál. :) -
#767 mivan ha más tömörtést alkalmaztak?
megőrít néha a butaságod
"10gb-nál nemtöbb egy játék? pfff. jah a szar játékok"
sorolom akkor ezeket: cod4, mw2, f1 2010, az új medal(mondjuk ez tényleg szar) és még sorolhatnám... kurvára nem az dönti el egy játékról, hogy milyen hogy hány giga -
#766 Ez sokkal optimalizáltabb lesz, mint az elődje -
#765 de videók ebben is vannak, és x-en is szebbek a vidik mint az első részben.
10gb-nál nemtöbb egy játék? pfff. jah a szar játékok, a minőségieket nézd meg, ezt már egyszer irtam is valahol.
mostaniak:
LP, Darksiders.
meg sok régebbi. -
#764 már leírtam hogy ott a videók foglaltak legalább 15 gigát a 25ből szóval ugyan ott vagyunk -
#763 ez a kijelentés nagyon távol áll az igazságtól azért lássuk be...
10 giga nem elég egy játéknak? na nehogy már egy játék lassal lefoglaljon egy winchestert, pl egyik mai játék sem foglal 10-12 gigánál többet de mind1 -
#762 én már most parázok előre.
vagy rövidebb lesz mint az első. bár az igaz hogy ott 3 DLC is volt a játékban!!!!!
mert ugye az első rész 26gb feltelepitve, de gondolom mindenki tisztában van vele, hogy pc-n az a US edition egy bővebb változat volt, amiben 3DLC vlt, szóval .....
de még azokat leszámítva is sovány a 11gb....:S -
#761 nem ez azt jelenti hogy minőségben gyenge lesz.
a méret a lényeg egy játéknál. -
#760 Hivatalos Gépigény:
Operating system:
Windows XP SP3, Windows Vista SP2, or Windows 7
Processor:
Required: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 5200+
Recommended: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 6000+
Memory: 2 GB RAM
Hard disk space: 10GB + 1GB Swapfile
Video:
Required: 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support
ATI Radeon HD 2600 / NVIDIA GeForce 8600 GT
Recommended: ATI Radeon HD 4800 / NVIDIA GeForce GTX 260
Sound:
100% DirectX 9.0c compatible Audio Device
DirectX: DirectX 9.0c -
#758 és tényleg
fasza lesz ez -
lilathrone #757 Nem kamu, a Force unleashed 2 hivatalos facebook oldalára tették ki. -
#756 kommentekbe már ott is azt írják de vmi link jöhetne hogy honnan van az info -
#755 mindenképp jobb mint az 1 a 25 gigájával -
#754 KAMU GÉPIGÉNY.
hivatalos majd itt lesz: Star Wars Force Unleashed 2 hivatalos gépigény -
#753 10GB + 1GB HDD
fasza port lesz!!! -
#752 am ez a hivatalos gépigény honnan van? -
#751 Semmit nem oldott meg ugyanúgy fut vele mint előtte! -
#750 Azt írják a patch megold mindent. Próbáld meg azért. -
lilathrone #749 Bár a processzorom nem elég nagy a minimumhoz, azért egy próbát nekem megér... -
#748 Az én gépemen okádékul fut az 1.
Azért is álltam le vele! -
#747 dehogy kell 4 mag az 1nek
a gta-nak se az engine miatt kell 4 mag hanem a sok npc miatt
fu-ban eleve nincs olyan sok npc -
#746 elég rőhej hogy 2 magot adnak meg főleg ebben amiben egy durva fizikai moci csücsül... most vagy hülyeséget adnak meg mert egyébként kihasználja a 4 magot is vagy elbaltázták a portot jó szokásukhuz híven az aspyrnél és megint csak felbontást lehet majd állítani ami röhej így 2010-ben...aspyr szerintem egy nagy trágya port cég... -
lilathrone #745 Nekem ennél gyengébb procival ment az 1 normálisan, mondjuk patch után :D -
#744 Erős?? Már az egy sem ment ilyen procival normálisan!Engine miatt kell neki a 4 mag mint a GTA nak! -
lilathrone #743 Egyedül a processzort érzem kicsit erősnek, de gondolom a fizikai motor miatt kell ekkora.. -
gyusa #742 Pont most akartam bemásolni :D