The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

537-es videóba belenéztem és nekem is az jott le, hogy sokkal gördülékenyebb az akció.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

morvaigaben
Nekem a Mafia 2-vel az volt, hogy a demo minimumon akadt néha, a teljes meg maxon repesztett 😄
Lehet ennél is így lenne <#hehe>
Meg a gépigénnyel szerintem csak belövik azt a kategóriát ahol vígan elfut(hat 😄)

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

DarkSector
érdekes mindenki úgy emlékszik az elsõ rész rajtjára mint egy rémálom.
nekem a 4-5 éves gépen 1650x1080-ban maxon tudtam játszani, én még sodálkoztam is hogy elfut.
Azért nemgyengén volt szép a játék, meg nagy területek is voltak benne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vegyes érzéseim vannak. Egyrészt emlékszem a botrányos indulásra PC-n, úgyhogy elõször mindenképp letöltöm. Én a PC-t favorizálom, egy több éves konfigon is elfutott, szebben, mint konzol, bár annyi hátránya van, hogy nem a csilli-villi képernyõn díszeleg.
Azt hiszem, ha megint igénytelen portot kapunk, akkor megint megvárok egy akciót, egy arcade játékért egyébként sem esik jól ötezer forintnál többet kiadni.
De hogy meg fogom venni, így vagy úgy, PS3-ra vagy PC-re, az szinte biztos, bár az elõbb esetben a feleségem el kell üldöznöm a konzoltól. 😊
DarkSector
LoL.
ezt figyeld: KATT
Gondoltam készitek egy GIF-et vagy valakivel készítettek egyet és ez ugye az E3-as demo. De bazz most vettem észre hogy amit akartam csinálni részrõl GIF-et frankón nem is így néz ki, és nem így van a demo-ban. XD

nézd meg kb az 1/3-ánál mikor beesik a kupolába nem is így van a demo-ban. XD
sokkal több törmelék van oldalt mintha tüzijáték lenne szikrák lövellnek ki, és az egész bullet-time-ba megy 2-3 másodpercig. 😊
vagyis az e3-as demot kapuk, de nem az eredeti (régi) állapotában.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
igen énis megveszem majd box-ra, mert az elsõ rész is arra van meg.
tv-n szeretném lenyomni ezt is, mert az én helyzetemben sajna pc-t kéne tunnyingolni, hogy tudjak normálissan játszani vele.

És ahogy elnézem énse kockáztatok konzolon is annyira folyamatos a játék még a legnagyobb terhelés alatt hogy akkor ez csak megerõsitett benne.

DE!
Pc-re is azért letöltöm és meg szeretném nézni mien lesz.
Megvettem az elsõ részt x-re is meg pc-re is, majd kiderül hogy ezt is 2 platformra veszem-e majd meg vagy csak box-ra. 😊

A demo nem jött steam-re ez még nem vészes de a gépigény már elég zavaró hogy nem képessek felmérni egy várható gépigényt mert brutálpontossan ugyse fogják tudni meghatározni.

Magiszter
6 csillió új üzenet. Csak nem kijött a demo? 😊

tommygear
rengeteg demo nem jön ki pc-re csak konzolra
balee4
Én azon se lepedõnék meg, ha a PC-st elhalasztanák, még lehet neki se álltak portolni. 😄 Hát ha az elsõ rész remek portjából indulunk ki, sztem nagyobb lesz a gépigény, illetve azért jóval szebb a grafika és jobb a fizika. De persze ki tudja, most lehet jobban ráfekszenek a PC-s portra. De az hogy a demó sem jön ki PC-re, nem jelent jót.
Mindenestre én most már tuti, hogy PS3-ra veszem meg, már elõ is rendeltem. Nem bízok én már semmiben.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
Nézem gépigényt hátha van már, de így durván két héttel a játék elõtt ez van:

"Még nem ismert a játék hivatalos gépigénye."

Hát így hogy akarnak pl elõrendeléseket pc-n? A játékosokkal azért kéne közölni hogy ha megveszi hogy mire számítson. Ez elég fura.

DarkSector
Jah és most õszintén tekintve hoogy az elsõ rész hogy futott el pc-n szerinted erõsebb gép kell majd ehhez?
Vagy mint itt sokan mondogatták gyengébb gépigénye lehet esetleg mint amien volt az elsõnek?

Mi a tipped?

DarkSector
Szerintem a videók is renderelt-ek, mert nézd meg mikor közelrõl mutatja a fõszereplõt ugyanugy ki van dolgozva mint a videókban a videókban talán van kis utómunka, de nem cg az látszik.

Darth Vader sisakja is áramvonalassabb már, mint egy similabda gec. remélem vele is lehet maj menni a játékba. 😊

nekem megvan az elsõ rész eredetibe egymás után betettem mindkettõt, és nagyon feltûnõ az eltérés, annak ellenére hogy az elsõ rész se volt kutya. 😊

balee4
De jó hogy nem tudtam éjjel aludni, 2 körül felébredtem, lehúztam a demót. A játék eleje, a szabadulós rész van benne, hatalmas lett, sokkal profibb mint az elsõ rész, itt már tényleg látszik, hogy mekkora badass jedik lettünk az elsõ rész végére. Persze köszönhetõen annak hogy konzolon sokkal kézre állóbb az irányítás, sokkal élvezetesebb a játék. A grafika és a fizika is messze jobb lett, tényleg olyan mint a videókban és egy pillantra sem lassult be. Másrészt végre nem tölt, ha lépkedünk a menüben. Nem vittem végig a demót, csak belenéztem, de így 10 perc game után rohadtul bejön. A másik, ami még nagyon tetszik, hogy sokkal simább az átmenet az átvezetõk és a játék között, olyan mintha az átvezetõk is motorral készültek volna, annyira összemosódik a 2, vagy ennyire szép lett a grafika.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Seth
Már a Jedi Knight 2-ben is XD

PSN ID.: Beegabor

Hát ez már a Jedi Academyben is így volt. 😄

Why so serious?

Legyen. 😊

Why so serious?

DarkSector
akik próbálták a demo-t, észrevettétek hogy ha az esõben kiáltok a fénykarddal, az esõ ha ráesik a lézerre, elgõzölög! 😄

DarkSector
jah.

morvaigaben
Ábszolúte

tommygear
Házigazda szeretnék lenni a topikban még a játék megjelenése elõtt, hogy majd a warezpisti hozzászólásokat szépen lehessen törölgetni... csak ehhez pár ember beleegyezése szükséges.
Támogattok ebben?
tommygear
lustaság...
Nem tudom mi akadálya volt a PC-s demonak -,-'

Ryder62
<#eljen>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tommygear
balee4
Persze PSN-n még nincs fent a demó, szal ebbõl már csak holnapi kipróbálás lesz, pedig már rohadtul rá vagyok izgulva. Elõ is rendeltem a gamet.

DarkSector
akármi igen de ez nem. 😊

morvaigaben
Igen. 😄
De akármi megtörténhet...

DarkSector
ez ugye csak viccvót? 😊

morvaigaben
Jah mi csak demo-t kapunk 26.-án és megveheted DLC gyanánt a játék második és harmadik harmadát... <#hehe>
(beb*szna)

DarkSector
Legkésõbb 26.-án lesz.

DarkSector
Privát.

Mondjuk PC-re gondolom nincs, szal tárgytalan.

Jöhet nekem is privát... 😄

kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
DarkSector
Felkerült a demo. Irtam Privátot!

DarkSector
ugyanaz csak most hullanak a testrészek, és a fõldbe meg a falba a lézer nyomot hagy ennyi.

Ryder62
Hál istennek. Remélem hogy az egész játék nem lesz olyan "árkádos" mint az elsõ rész.

tommygear
már lesz kaszabolás, hullanak majd a fejek, végtagok
Ryder62
A második részben is neoncsõvel szaladgálunk vagy esetleg megcsinálták a fénykard sebzését normálisan?

DarkSector
ez így van csak arra mondják ezt hogy valami elõbb jön ki x-re és azzal demoznak a kiállításokon.

Julius Caesar
Sok játék nem konzol-port. Fõleg a multira kihegyezett cuccok nem, mivel PC-re egész más netkód kell, mint konzolra.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

DarkSector
igen nah ez az amit akartam mondani észre lehet ám venni ha nem cg videó.
asszem annyi hogy mivel videó anyag volt, kicsit utómunka volt rajta és azért volt fura amikor a játék váltott videóra megvissza, itt a demo-ban szinte észrevehetetln az eltérés.

amúgy pontos számokat tudok mondani. megnézték régebben 11GB videó vagyis átvezetõ volt. (régeben írogatták is, mikor voltak azok a rippelések meg minden hogy összenyomorgatták a játékot, erre emlékszem számszerint 11gb-ot írtak)

a többi a játék meg esetleg szoftverek meg stb.

Evin
Voltak videók, de azok a játék motorjával készültek. Látszódott rajtuk, hogy nem túl részletesek. Legalábbis a többség ilyen volt.
De 20GB biztos nem volt, mert az egész játék volt annyi, inkább kb 5-6GB.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

igen azt megköszönném ha látod valahol és írnál mert már nagyon ki szeretném próbálni 😄
DarkSector
amúgy az hogy videó anyag, mármint bik vagy wmv vagy avi az átvezetõ, attól még nem jelenti azt hogy CG videó.
de mindegy az elsõ résszel régen játszottam, azt nem firtatom most.

DarkSector
Jah akkor ezzel kapcsolatban elnézést kérek.
mindegy.
De akkor úgy mondom inkább hogy itt a 2. részben a demo-ban nincs cg, mind renderelt átvezetõ.

tommygear
hogyne lettek volna, pc-n csak a videók foglaltak 20 gigát
DarkSector
amúgy ahogy néztem mint az elsõ részben itt is az átvezetõk a játék grafikájával készültek nincsen CG. (az elsõ részben sem emlékszem cg videókra, de nem tenném rá az életem)

DarkSector
ahogy tudok adok, letölthetem neked szívessen, de azt halottam hogy nem elég letölteni, mert azt az én gépem id-jéhez rendeli és ha más a fájlokat használná másik gépen állítólag nem indulna el.

Igen.
amúgy sokan késõbb dobják fel a torrent-ekre, muszály lesz várni sajnos.
amugy annyit tudok igérni, ha látom valahol azonnal irok egy privátot, ha ez igy megfelel neked.

DarkSector
Igen!
Seth most nemtudom mire értette hogy durva.

VAN vagdalkozás hálisten. Érdekes mert ezt várták sokan.
Olvastam hogy végre van aprítósdi, nekem az elsõbõl nem nagyon hiányzott, de jo azért hogy van, annyi ez hogy leesik a karjuk a lábuk vagy éppen kettévágja õket.

remélem majd hozzájutsz és te is ki tudod próbálni majd, jobb ha az ember maga nézi meg így nem lehet szóban minden részletessen elmondani. 😊