The Force Unleashed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
igen európában
Végülis klónról beszélünk 😄 a szõrzete meg a bõre másodlagos 😄😄D

Positive Mental Attitude

Hector Troy
"gyantázva lett a teste azt ennyi. 😊" LOL
Nem azt írtam hogy legyen GOW, de keressétek meg a képregényt pl. az elsõ részbõl, na ott már néz ki valahogy... Nem tudom miért kellett homokosnak leprogramozni.

every_body_tells_a_story

DarkSector
Figy ezel nincsen semmi gond ez így perfect, az is kell hogy feltedd a játékot, ha kijavítod a problémát csinálsz helyet elmúlik az akadály. korrekt ez így. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ezt irtam énis ez így pont természetes.
gyantázva lett a teste azt ennyi. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

morvaigaben
Amúgy ezt úgy bírom ha nincs elég hely a lemezeden már FAIL-t ír ki <#idiota>

Hector Troy: minek legyen kigyúrva ha vele van az ERÕ? <#hehe>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Hát hova lenne kigyúrva? 😄 Szted mekkora izmok kellenek egy fénykard lóbálásához? <#idiota><#idiota><#idiota>

Positive Mental Attitude

DarkSector
igen eléggé érdekes nincs úgy kigyúrva mint Cris a re5-bõl.
de azért ez a sima puhaság normál bõrt jelent, semmi extra buziság nincs benne, és csak akkor fénylik, amit láthatsz ha kimész az esõbe és megázol, de ugye ez egy normális jelenség. 😊

Prince23
Október 29.

De jó is lenne! A hivatalos megjelenés az összes platformra okt. 26, de van egy olyan érzésem, hogy ezt leszûkítik PS3 és xboxra.
The Protector
Hy.Holnapra várható a game pc-re?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hector Troy
Jó, az arca oké, bár sztem túl kisgyerekes, kicsit harcedzettebb is lehetne. A karja viszont olyan mint egy csajnak (olyan szép sima, vékony, puha) 😄 Na errõl kérünk printet. A 2-rõl beszélek, az 1-gyel nem foglalkozom.

every_body_tells_a_story

Ez egy az egyben a Force Unleashed 1 gépigénye, hivatalos gépigény még nincsen. Amúgy érdekes, hogy 10 nappal megjelenés elõtt még semmit sem lehet tudni a PC-s verzióról, ennek az lesz az eredménye, hogy vagy egy nagyon s*ar összecsapott óriási gépigényû port lesz, vagy eltolják a PCs megjelenést..
Ne legyen igazam!
DarkSector
csak ennyit találtam, ha hihetünk neki, csontra ugyanaz lesz a minimum mint az elsõ résznél!

DarkSector
holnap 16.-a és a legnagyobb baj hogy még mindig nincs pc-re gépigény.
beszarás. <#falbav>

DarkSector
jah hullik a haja a tagnak. <#buck>

morvaigaben
Sokkal élethûbb.
(bár mintha kopaszodna...<#banplz>)

DarkSector
akkor csak igy érdekességképpen (igaz ez konzol! nehogy valaki ezt pc-re azonosítsa be, ott valszeg mindkettõ élesebb szebb (lesz) majd!!!)

beraktam az elsõ részt a gépbe (nézd össze a 2 arcot!):
így néz ki az elsõ részben, ugyanolyan beállitás és körülmények mellett fényképezve. XD fõleg a szája körül lehet tapasztalni nagy szembetûnõ eltérést!!! most ezt szorozza fel mindenki hogy pc-n még ugye javítva llesz!

morvaigaben
Szépen ki van dolgozva az biztos<#eljen>

DarkSector
azért még a sokadik végigjátszásnál még néztem 1 valamit.
mindig szoktam írni hogy minden tulajdonsága mellett szeretem, vagyis nagyon jó érzés részemrõl ha a karaktereket odafigyelés mellett a lehetõ legprecízebben kivitelezik egy adott játékban, legyen szó bármien játékról!!!
És ez a tv-n fényképeztem egy mobiltelefonnal közelrõl.
Még így is kiválóan látszik hogy a fõkarakter arca ha nem is hajszálra olyan mint az átvezetõkben de nagyon életszerûnek tûnik.

Én ezért +1pontot már biztosan adok a játéknak.
Nagyon ritka az a játék, ahol hasonlóan jól meg van tervezve a játékosok arca, akarom mondani karakterek arca.
Igaz a kameraállás végett ritkán fogjuk bámulni Starkiller pofáját, de nem egy kockafejû ember az tuti. XD

Ryder62
Ja, addig ott marad egy hulla míg képben van. Amint elfordítod a kamerát eltûnik. Bár ez mindig jobb megoldás mint a force unleashed-é.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

DarkSector
megnéztem egy fél perc után tünnek csak el nem mindjárt.

morvaigaben
Igazad van...most elolvastam megint és rájöttem.
Bocsi a félreinformálásért :/

elite
Inkább lehessen átgázolni, mint hogy köddé válik. Jedi knightban sem tûntek el ilyen azonnal, és nem zavarta a játék motorját.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Hector Troy
És az ott fekvõ hullákon át lehetne lépni mint a levegõn, vagy mi? Vagy azokat is lehetne dobálni még egy kettõ zónáig? Nem zavarna be a játék motorjába szerinted?

every_body_tells_a_story

Ez egy nagyon jó ötlet egyébként! Mondjuk addig lennének ott a hullák, míg át nem mész pl.: 2 "zónán" utána eltûnnének (klónok eltakarítanák a hullákat meg a roncsokat, lehetne így magyarázni)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Félreértitek PS Home-os karakterhez kapunk új ruhát, tudjátok ez a Sony ingyenes MMO-ja. Szóval nem a játékhoz lesz egy különleges kosztüm. Csomó játékhoz van ilyen, pl. Castlevania-hoz is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
jah a resi5-nek nagy története volt, sok logikai résszel és 4 scenario-val, ami sok-sok óra játék. 😛

tommygear
vader-el lehet folytani az elsõ részben
nekem csak egy valami hiányzik ebbõl is meg az elõzõ részébõl is hogy nem lehet folytogatni 😄 vagy hogy mikozbe foglyuk az erõvel az embert csak lassan lehet a földhöz vágni mekkora lenne már ha mint pl volt az egyik videoba hogy vader nekicspkodott a falnak ha azt mi is meg tudnánk csinálni nagyon nagy lenne
tommygear
nem pont erre gondolok, hanem hogy régen egy játéknak volt értelmes története értelmes játékidõvel
ma meg mi van? jönnek az 5-6 órás cod-ok meg a 3 órás medal of honorok... ez az ami elszomorító
DarkSector
pontossan.
Nekem nagy álmom ha nem is egy újabb RE2-höz mérten nagy cucc, de egy RE2 remake jó lenne. De nem nagyon hallok errõl. Nekem bejött a régi rögzített kamerás stílus.

DarkSector
😛

tommygear
az igények maradtak csak nem teljesítik azokat
tommygear
de nem fogok venni 😄
DarkSector
az igények maradtak a régiek, csak a kínálat változott.

Seth
Nem a konzolok miatt hanyatlik a játékipar, hanem a játékosok miatt. Mások már az igények.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
de fayzább lene ha vennél egyet és úgy irnád le ugyanezt. 😊

tommygear
haggyuk ezt a gyerekes dumát, hogy azért szarozom mert nincs nekem 😄
ha lehetne se kéne
Hector Troy
Na ja, az aston martin is szar (mert azom sincs).

every_body_tells_a_story

tommygear
ja, süllyedjen csak a játékipar mégjobban
Hector Troy
és ez így a jó <#taps>

every_body_tells_a_story

DarkSector
😄

tommygear
boxosok csak ne hõbörögjenek, ki van nyalva a picsájuk így is
DarkSector
jah nemgond, nekem az alapjáték elég bõven. 😊
annyira nem izzit fel hogy csak ps3-ra lesz az a kosztüm.

morvaigaben
😄😄😄
A PS3 tulajok kapnak egy különleges kosztümhöz kódokat a játékban, twitteren keresztül.

DarkSector
jah nemtudom mi van odaírva angolul. 😊

morvaigaben
Mert csak PS-re elérhetõ elvileg

DarkSector
miért sírnak a boxosok?

morvaigaben
Fészbúk:"With less than two weeks to go, our Twitter feed will be dropping codes for the Evil Apprentice costume on PSHome all day. Get your consoles ready..."
Sok boxos sír, de legalább nekik volt demo<#falbav><#falbav><#boxer>