1602
Batman: Arkham City
-
#1442 a dlc-ket külön lehet megvenni hozzá steamen.
eddig asszem csak a nightwingos volt elérhető de mostmár mind3 dlc kapható nálunk.
bár én ugy vagyok vele, hogy inkább megvárom a goty-t. már csak egy hónap... -
McKalton #1441 ha megveszem steamen akkor a dlc-ket is megkapom vagy azokat hogy tudom megvenni steamen? -
kasa85 #1440 Link: http://magyaritasok.hu/downloads/details/1524/batman_arkham_city -
midian #1439 Szia
Hogy tudtad megoldani az ajtó nyitását? -
#1438 Linket dobhatnal,(lustasag fel egeszseg :D) -
#1437 eredeti játéknál nem szabadna előjönni a bugnak.
amúgy meg update patch -
guni8604 #1436 Sziasztok! A játék elején megakadtam!!! mikor Wayne-t kiengedik a városba nem ugranak le a rabok a kerítésről!!! gondolom valami "bug" lehet!!! segítséget kérek!!! :D
-
#1435 -
Tomy Lee #1434 Bizony,el is kezdtem már így Magyarul pontosabban újrakezdtem mert szerencsére én inkább a mellék küldiket csináltam sokat a sztori részbe nem sokáig jutottam.
Nagyon nagy köszönet a készítőknek -
#1433 Elkészült a magyarítás !!! -
Tomy Lee #1432 Csütörtökön derül ki szerintem legalábbis 16.-tól lesz publikus Gamescom -
#1431 A Warner két bejelentéssel készül a GC-re
Remélem új Batman vagy a Tnt. -
#1430 Hali!
Elfogytak a küldik 54%-on!Hogyan tovább?Csak a tranningek vannak a mapon. -
#1429 Előzmény lehet a Rocksteady új Batmanje -
#1428 Miért tűnt el a zene? Mikor mászkáltam a városban jó kis zene szólt de egy ideje némaság van. Néztem walktrough vidiket ott sem volt zene, szóval nem nálam van bug. -
#1427 Itt mutatj a srác videoban -
morzsi555 #1426 Elindítod a játékot, kiválasztod a mentés slotot, utána a menuben a kurzor gombokkal beütöd, egy hang jelzi ha jó és utána a continue storynál választhatsz. Szerintem az alapverzióban is van néhány skin vagy nem? -
Tomy Lee #1425 Azon vagyok,ütöm mint a gép de semmi.Főmenü(miután betöltötte játék mentést),beütöm amit kell,folytatom játékot és semmi nem történik -
morzsi555 #1424 Mielőtt folytatnád a játékot, akkor kell a menuben beutni. -
Tomy Lee #1423 Nincs több skin-em,lehet azért nem működik ez a kombináció? -
morzsi555 #1422 Használd ezt, ha meguntad az alap ruhát:
Simply press the following combination on the Main Menu screen (after you have selected your save slot):
- Left, Left, Down, Down, Left, Left, Right, Up, Up, Down.
You will get an audio confirmation and when you continue your game, you will get the option to select your favorite skin. -
Tomy Lee #1421 Most,hogy freeze sikeresen a köpenyemet is szétszedte úgy nézek ki már tényleg mint egy csöves -
#1420 Ilyen. Szerintem baromi jól néz ki... -
Tomy Lee #1419 Nem lehet ápolni Wayne-t?Olyan szakadt a Batsuit,hogy rossz nézni..
Vagy ilyen marad végig? -
#1418 -
#1417 The Dark Knight Rises mobilra
Hoho év legjobb híre ez!Egyre jobb játékok jönnek telóra is!
Abszolut vétel lesz a game! -
Tomy Lee #1416 Ok köszi -
Tomy Lee #1415 Ne megpróbálom az osonást inkább mert glide miatt 3× kezdtem már el,mindig észrevett-.- -
#1414 Menj fel a legközelebbi kiálló részre, és amikor hátat fordít, leugrasz és odaosonsz. Lényeg, hogy hátulról kapd el. -
#1413 JA ezaz? Leszedsz mindenkit, az utolsó fickó meg körbe fog forogni lassan... amikor hátat fordít neked akkor rárepülsz vagy hátulról osonva elkapod. -
Tomy Lee #1412 Ha glide-olok nincs ott a denevér jel.
-
#1411 Fúúú... passz. De azt tudom, hogy én hardon nyomtam és nem akadtam el, esetleg ha nyomsz egy képet, beugrik. -
Tomy Lee #1410 Spoiler akart lenni nem tudom miért szürkével írta de választ kérnék,köszi -
Tomy Lee #1409 Pingvin résznél mikor 3 túsz van már vége felé nagy terembe és kiktatok vagy 6 fegyverest akkor marad egy aki odament túszhoz és fegyvert fog rá.Mit csináljak most?Nem akarom elölről kezdeni mert hard-ba vagyok. -
koj #1408 Köszi már sikerült, de most nem nem indul el a játék. Tegnap még működött. Ezt írja ki indításnál: "Microsoft NET Keretredszer. Nem kezelt kivétel történt az alkalmazásban: DirectX.DirectD.Manager típus típusinicializálója kívételt vátott ki." -
Evoluti0N #1407 Ha nincs a térképen bejelölve valamelyik mellékküldi, vagy esetleg véletlenszerű hely, akkor a zöld négyzet (vagy hatszög, vagy mi van) mutatja a főküldi helyét és a tab lenyomásakor írja is egyébként, h mi a feladatod. Illetve ha nem tudja Batman, h konkrétan hova kell menni, akkor vagy ír egy távolságot, h milyen messze vagy a küldi helyétől és arra kell menned, amerre fogy az érték, vagy hasonló. -
Tomy Lee #1406 Map-on nincs ilyen kiírva alul,hogy"back to main quest"?.Valami ilyesmi -
koj #1405 De nem tudom mi a főküldetés. Mert a térkép szerint vagy tréningen veszek részt, vagy "izéket" keresek, amiből már mindet megcsináltam kivéve amikhez nem tudok eljutni. Szóval más nincs a térképen, és nem jelez semmit a főküldetéssel kapcsolatban. Max bolyongok a városban. :D -
mester1987 #1404 Jó a kérdés mit csinálnak annyi ideig, de új tartalomról nincs szó. -
Evoluti0N #1403 Az "izék" az mellékküldetés. Azokat, amiket még nem tudsz most felszedni, majd később feltudod. Csináld a főküldit.