Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
lol sry<#idiota>#idiota>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nem rossz game ez csak ne hazudnák hogy dx11 nincs semmi baj az AA grafikkal nekem nagyon tetszett de a story a legjobb benne meg, hogy batmaneskedhet az ember fõleg most jön majd a film is jól összehangolták teljes bat lázban égek xD
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
[merlinw.org]
De majd kiderül!
Next PC upgrade: 2022
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kíváncsi vagyok a következõ játékukkal mit alkotnak!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nagyon jó lett. Bár nem tudom miért, kicsikét többet vártam, de azért nagyon jó (valószínüleg mert már régóta várok rá és mert a játékterület le van benne korlátozva). Féltem, hogy sokat kell Robint irányítani, de nem, kb ugyan annyit vagy még kevesebbet is mint Batmant. Harley kicsit többet rosszalkodhatott volna.
És amit nagyon bánok, hogy megint nincs Harleynek semilyen elérhetõ formában az eredeti ruházata. Nem rossz ez az mostani új, de nekem hiányzik az eredeti kosztümje. Ráadásul most feketére festette a haját....
Egész jó játék ideje lett, másfél vagy piszmogva akár két óráig is eltart.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
00:13 nekem ez az ajtó nem akar ki nyílni valaki nem tudna segíteni,hogy miért nem nyílik ki?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy a legjobban támogatott kar, az a boxé! Meg talán az egyik legjobb is szerintem! Ha lesz rá módod Ironmask, akkor semmiképp ne hagyd ki!
Persze ha mindenáron karral akarod tolni (én is box karral tolom a batman-t!)!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Offline profilt hogyan lehet csinálni?
Nekem csak online-on engedi a létrehozását.
Internet kapcsolat nélkül is próbáltam, de ugyanaz volt a gond.
Eddig a 2 részben kellemesen csalódtam!
(anno kb 1 órát toltam törttel).
AZTAKURVA. Nekem már az elsõ rész is nagyon bejött, de ez... ez viszi a pálmát. Rendesen sandbox meg minden, egy csomó új helyet felfedeztem már, a fõküldit meg hanyagoltam. Nagyon szépen néz ki és nagyon jól fut... mondjuk néha van fps leesés, de nem vészes. Ennyi pénzért nagyon jó volt, nagyon megérte megvenni steamre. Csak ennyit akartam mondani...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
(A steam-en most akciós!)
Akinek megvan ez a játék steam-en, megmondaná nekem, hogy a w. live is fut egyidõben vele mint a dirt3-nál pl.?
Köszi!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Megtudná nekem valaki mondani, hogy, hogyan lehet eldobni a kardot annál a résznél, amikor Rä'S al Ghül kést szorít a lánya nyakához, és bataranggal kéne fejbe találni?
Már mindent végig próbáltam, de nem sikerül a kardot eldobni se.
A másik problémám, hogy a játékot nem lehet elmenteni, és automatikus mentés sincs.
Erre van valamilyen megoldás?
A válaszotokat elõre is köszönöm.
win32\batmanAC ezzel mit kéne csinálnom???pls help:)
Parasite Eve 2, best game EVER!