Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Van aki felrakta a magyarosítást és minden magyar?
Mert nekem sok minden sajna nem így ér valamit a magyarosítás de nem telje.
Nálam kifagy a játék amikor vissza kell menni a Pingvinhez Fagy fegyveréért
Ahogy belépek az ajtón utána pár másodperc és kilép.
Nem találja az indító fájlt és valami kernel gondja van.
Valaki tud rá megoldást?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Megvettem a Goty kiadást, és az lenne a gondom, hogy nem tudom sehogy se aktiválni,
valami ötlet?
Letöröltem a játékot hogy az 1.1-es magyarosítással kezdjem újra a történetet. Kezdeném újra telepíteni de nem jön be a telepítõs oldal Már próbáltam futtatni win95tõl kedve xp-ig mindennel de nem akar bejönni , ccleaner-progival is letakarítottam a maradék batmant a géprõl se semmi Rendszer visszaállítási régebbi pontom sajna nincs az így kilõve :/ Valakinek van ötlete ?
eddig asszem csak a nightwingos volt elérhetõ de mostmár mind3 dlc kapható nálunk.
bár én ugy vagyok vele, hogy inkább megvárom a goty-t. már csak egy hónap...
Hogy tudtad megoldani az ajtó nyitását?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
amúgy meg update patch
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nagyon nagy köszönet a készítõknek<#worship>#worship>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Next PC upgrade: 2022
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Simply press the following combination on the Main Menu screen (after you have selected your save slot):
- Left, Left, Down, Down, Left, Left, Right, Up, Up, Down.
You will get an audio confirmation and when you continue your game, you will get the option to select your favorite skin.
★ 汤姆 李
Vagy ilyen marad végig?
★ 汤姆 李
Hoho év legjobb híre ez!Egyre jobb játékok jönnek telóra is!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Abszolut vétel lesz a game!
Next PC upgrade: 2022
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Parasite Eve 2, best game EVER!

★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李