1602
Batman: Arkham City
  • mester1987
    Én hiányoltam a Batmobilt...a következő részben lehetne!
  • genndy
    AA lineáris, ~15 óra egyben a sztori része (kihívásokkal nem szenvedtem).
    AC több, de a sok küldetésből a "fő" csak az egyik. Csináld meg a mellékeseket is, nem fogsz unatkozni.
  • mester1987
    Én is pont 1-1 nap alatt :D :D
    A legjobban a Fagyember boss-fight tetszett.
  • Shep
    Mellék küldetésekben van a válasz minden kérdésre.
  • NiGhTM4R3
    Komolyan ennyi volt a fő sztori?! első résszel majdnem egy hétig elvoltam, ezzel megvoltam 2 nap alatt úgy, hogy nem siettem!

Hát most rohadt nagyot csalódtam.. mi lett Fagy feleségével? Kétarccal? vagy róluk lesz még szó? :/

Meg akkor maradt még a Harley DLC-je, arról is csak 2 órát írnak.
  • genndy
    Végére értél a fő sztoriszálnak. Meg tudod csinálni a többi mellékküldetést.
    A százalékmérő az összes küldetés %-t mutatja. Valahol van egy lista, ami mindent megmutat hogy miben hol tartasz (főszál, mellékküldik, challengek, stb.), de most hirtelen nem tudom hol van (vagy a menüben, vagy a Batcomputerben).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Teljesen mindegy, mit csinál Macskanővel, a stáblista után a játék visszateker, tehát lényegében nem lehet Batmant veszni hagyni.
  • mester1987
    2 féle végigjátszás van, ha elmész ill. ha megmented Batmant. De ha nem mented meg sokmindenből kimaradsz :P
    Tudtommal a % jelző mindent alapul vesz.
    Viszont arra nem emlékszem, hogy melyik rézen volt az, mikor Joker testét viszed rendőrökhöz. Lehet valamiből kimaradtam?!
  • NiGhTM4R3
    Amikor betöltöm a mentésemet akkor az a % azt mutatja hol járok a fő küldetésben vagy a mellékküldetéseket, feloldható elemeket is hozzáveszi?

Csak mert olyan 30-40%nál vagyok a játékban és Joker halott testét vittem a rendőrökhöz és előjött a készítők listája.
    Ezután macskanőt irányíthattam de kiléptem az elején. Gondolom messze még a játék vége, de miért jött be a készítők listája?:)
  • genndy
    Egész nyugodtan próbáld ki, érdemes. Nehéz lenne spoiler nélkül mondani róla bármit, de ezen kívül nincs más ilyen döntési helyzet.
    A küldetéseknél mindegy milyen sorrendben csinálod meg őket. A fősztori befejezése után is maradhatsz a városban és megcsinálhatod az összeset.
  • NiGhTM4R3
    Figyelmetlen voltam, köszi szépen!

Még azt kérdezném, hogy a játékban van-e súlya a döntéseinknek? most pl. macsakanővel választhattam, hogy segítek-e Batmannek.

Ha nem segítek rajta akkor mi van? spoiler nélkül, ha lehet. :)
  • genndy
    Van ott egy sérült elektromos vezeték, ami szikrázik, abba kell belevezetni a bumerángot, és utána a kapcsolóba. Nem könnyű, használd a bumeráng gyorsítását/lassítását (bal gomb/jobb gomb).
  • NiGhTM4R3
    Helló, elakadtam, hátha tud valaki segíteni

Jokertől kell megszereznem az ellenszert, a vasöntödében vagyok ahol a csatornában mászkálok a vízfagyasztó képességet használva.

Eljutottam egy kapuig ami mellett van egy kapcsoló, irányított bumeránggal eltudom érni de így nem ér semmit, elektromos töltet kell neki. Hogyan tudok elektromos bumerángot lőni? vagy mi itt a megoldás? (kb. 20-25%-ban lehetek a sztoriban)
  • Shiwo
    szerintem csak arra akart utalni, hogy 16 kérdőjel helyett elég az 1 is, de ezen most ne vesszetek össze
  • jaho
    Kevésbé idegbeteg módon is lehet kérdezni.
    MI a fasz bajod van?
  • genndy
    Kevésbé idegbeteg módon is lehet kérdezni.
    Nem lehet visszatérni, a játék mindig csak a legutolsó ponton készült mentést tartja meg. Viszont mivel a város szabadon bejárható, ezért bármelyik helyszínre visszamehetsz bármikor.
  • jaho

valaki megmondaná hogy lehet a korábbi ellenőrzőpontokhoz visszatérni????????????????
  • Jackyy
    A Pingvines rész javítva.

Innen töltsétek le: http://data.hu/get/5699321/javitas.rar

Instrukció: A(z) x:/Program Files/Steam/steamapps/common/Batman Arkham City GOTY/BmGame/CookedPCConsole/ mappában kell felülírni a már meglévő fájlt.

Természetesen a különböző verziók miatt, ez az elérési útvonal más lesz, mint a steames esetében, a lényeg, hogy a CookedPCConsole mappában található a felülírandó fájl.
  • Novotsik
    pc-n nemtom konzolon nem
  • Novotsik
    a new game+ után lehet új game-et indítani úgy hogy megmaradjanak a cuccaim,képességeim?
  • drageri
    Sziasztok.
    Nemrég vettem meg a Game of the year editont és amikor elérek addig mikor pingvin fegyverét kell tönkretenni a windiws hibaüzenetet küld és bezárja a programot. Ha valaki tudja mit kéne csinálnom kérlek segítsen.
  • Schimanski
  • genndy
    Igen.
  • Szabi84
    Ruhát váltani, egy végigjátszás után tudok? Goty van meg.
  • Szabi84
    megvan jéé, pont 1 éve vettem az Asylumot
  • ProGabe #1458
    Steam-en 5 ojró a GOTY verzió még 47 óráig, akinek nincs meg, most vegye!
  • Béluska74
    Nem-e...hát akkó ez micsoda?
    Batman Arkaham City Magyarítás Weboldal
  • koppim
    Nem minden verzióval tökéletes.
    A Batman.Arkham.City.Game.of.the.Year.Edition -höz még készül a magyarítás.
  • csabika1982
    Köszi
  • Shep
    http://www.youtube.com/watch?v=w2uZSo22-LE
  • csabika1982
    Sziasztok 1 kis segítséget szeretnék kérni,fagy feleségét szeretném megtalálni de nem találom.Köszi előre is.
  • ateszegry
    felraktam az arkham city-t,és az elején mikor a rabnak ki kéne mászni a ketrecből és leugrani,nem ugrik le...mit csináljak?:OOOO
  • Shep
    Nekem tökéletes volt, 1 angol szót nem találtam benne, szerintem neked nem a legfrissebb verziód van ami amiatt lehet, hogy nem eredeti a játékod de persze lehet tévedek :)
  • puskas84
    Sziasztok,

Van aki felrakta a magyarosítást és minden magyar?
    Mert nekem sok minden sajna nem így ér valamit a magyarosítás de nem telje.
  • midian
    Sziasztok
    Nálam kifagy a játék amikor vissza kell menni a Pingvinhez Fagy fegyveréért
    Ahogy belépek az ajtón utána pár másodperc és kilép.
    Nem találja az indító fájlt és valami kernel gondja van.
    Valaki tud rá megoldást?
  • llw66
    Sziasztok! Tudna valaki segíteni,hogy a Ra'as Al Ghoul Demon Trialnál amikor el kell érni repkedve ezeket a "jégszigeteket",akkor a zuhanásból hogy lehet visszaemelkedni,amikor Batman kinyitja a szárnyát? Nem birok rájönni erre a részre,hogy hogy kell elérni ezeket a "szigeteket" és mindíg leesek és meghalok! Előre is köszönöm a segítségeket!
  • prindunn
    nekem egy olyan probléma adódott, hogy amikor elkezdődött a 10-es protokoll, akkor ugya meg kell keresni a fő TYGER helikoptert. Ezt meg is találtam és le is töltöttem rőla az adatot. csakhogy nem tudok betörni a kódtörővel a csoda toronyba. Feltörném, és mondja batman, hogy hozzá kell férnie a fő rendszerhez (vagy mihez). Végigjátszást néztem erre a részre, és nem láttam semmi egyéb tennivalót. Erre van vmi javítás/patch, vagy eleve bugos a játék?
  • furgelab
    már megoldottam, az eset smart security letiltotta a játék aktiválási lehetőségét, amit kivettem belőle, így már minden ok.
  • zsotesz
    nem fogadja el a kódot amit adtak hozzá?
  • furgelab
    Hello
    Megvettem a Goty kiadást, és az lenne a gondom, hogy nem tudom sehogy se aktiválni,
    valami ötlet?
  • zzolee82
    Egy kis segítséget kérnék!
    Letöröltem a játékot hogy az 1.1-es magyarosítással kezdjem újra a történetet. Kezdeném újra telepíteni de nem jön be a telepítős oldal Már próbáltam futtatni win95től kedve xp-ig mindennel de nem akar bejönni , ccleaner-progival is letakarítottam a maradék batmant a gépről se semmi Rendszer visszaállítási régebbi pontom sajna nincs az így kilőve :/ Valakinek van ötlete ?