1602
Batman: Arkham City
-
koj #1402 Sziasztok! Elakadtam a játékban. Ott tartok hogy macskanőt elkapta méregcsók, és batman-nel kell ilyen "izéket" megkeresni (asszem 7 et) de az egyik az elkerített területen belül van a másik a múzeumban, de oda se tudok bejutni. Most elkezdem ilyen tréninget de unalmas, és most nem tudok továbbmenni. -
Tomy Lee #1401 Gamepad-ot meg nem lehet átállítani?Mert azzal jól lehet fordulni is csak sehol nem látok opciót beállítani:( -
Tomy Lee #1400 Kamera mozgás sebességét nem lehet valahol lassítani? -
#1399 Ezzel a nightwing dlc-vel csak challenge modba lehet zúzni ? -
Evoluti0N #1398 Végigjátszottam a Harley Quinn-es dlc-t. Többre számítottam. Plusz a végén elég olcsó megoldás volt, h ugyanazok a sérülések voltak Batman ruháján, mint az alapjátékban. -
Tomy Lee #1397 Jajj nemide!
lol sry -
Tomy Lee #1396 Széép ott az egyenlítés! -
Tomy Lee #1395 Én most kezdem még csak el remélem jó lesz:) -
Nem rossz game ez csak ne hazudnák hogy dx11 nincs semmi baj az AA grafikkal nekem nagyon tetszett de a story a legjobb benne meg, hogy batmaneskedhet az ember főleg most jön majd a film is jól összehangolták teljes bat lázban égek xD -
Gábor3 #1393 Ma kivittem a Harley Quinn bosszúja DLC csomagot, és meg kell mondanom kicsit jobbra számítottam. Maga a dlc tetszik, mert tényleg folytatja a történetet, és ezt egész jól megoldja,lehet ismét verekedni, bombát hatástalanítani, lopakodni, illetve Robin és Batman is megállták a helyüket. Amit sajnálok, hogy kissé rövid a bővítés. Ha nem kellett volna néhány kemény harcot újracsinálnom, akkor egy jó fél óra alatt (max 50 perc) biztos meglett volna. Illetve még az, hogy Quinn nem volt olyan őrült mint hittem, kissé nyugis volt az egész sztori folyamán, én jobban örültem volna ha tényleg teljesen bekattant volna. A bejárhatatlanság, ami azt jelenti, hogy egy új közepes méretű épület, valamint a Steel mell környéke járható be engem nem igazán zavart, hisz ez arra a helyre koncentrálódik. Sokkal jobb lett volna, ha ez egy új küldetés rész lett volna, hogy elkell menni XX helyre miután kijátszottad a sztorit, majd ott elkezdődik a DLC, nem pedig külön ikon neki a menüben, mert így az új Rébusz cuccokért csak újrajátszással lehet visszamenni. Ha végeztél a dlc-vel nem maradhatsz a terepen, hanem újrakezdi. Viszont egyébként tetszett, a dizájn is jó volt, hogy minden harley-s formában volt. -
#1392 Gyermekkoromban olvasgattam TMNT-t, az eredeti koncepció sötét és nyomasztó világot takar. Ha azt dolgozzák fel - márpedig valószínű - akkor jó lesz az:) -
#1391 Tini Ninja Teknőcös game-et csicseregnek azt konkrétan nem tudom elképzelni hogy lehetne belőle valami hasonló ütős cucc.
De majd kiderül! -
Hoz_Hun #1390 Nem tudom csak legyen benne Macskanő. -
#1389 Boxre beszereztem a GOTY verziót ott is végigtolom!Nagyon jó ez a game!
Kíváncsi vagyok a következő játékukkal mit alkotnak! -
#1388 Van belőle virágbolti. -
ratgab #1387 Ezt én azért nem értem, mivel pc-re csak szeptemberben jön ki! Most akkor hogy is van ez? -
#1386 Más népszerűbb helyen nem vagy? -
Hoz_Hun #1385 Tegnap rögtön letöltöttem az új DLC-t (Xbox360).
Nagyon jó lett. Bár nem tudom miért, kicsikét többet vártam, de azért nagyon jó (valószínüleg mert már régóta várok rá és mert a játékterület le van benne korlátozva). Féltem, hogy sokat kell Robint irányítani, de nem, kb ugyan annyit vagy még kevesebbet is mint Batmant. Harley kicsit többet rosszalkodhatott volna.
És amit nagyon bánok, hogy megint nincs Harleynek semilyen elérhető formában az eredeti ruházata. Nem rossz ez az mostani új, de nekem hiányzik az eredeti kosztümje. Ráadásul most feketére festette a haját....
Egész jó játék ideje lett, másfél vagy piszmogva akár két óráig is eltart. -
mester1987 #1384 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akinek kell az új DLC, azaz a GOTY Edition; 1st-re feltettem (patchekkel, crackkel integrálva) -
#1383 ősszel jön igen pcre is. -
morzsi555 #1382 DLC lesz pc-re is, ugye? -
#1381 már kész... -
#1380 írta,hogy keressem meg mr.freeze ruháját meg találtam láttam egy át vezető videóban,hogy kitöri Batmna az üveget és kivesz valamit,és nekem nem csinálja ezt!valamit nem csináltam volna meg,amit kellet volna? -
#1379 http://www.youtube.com/watch?src_vid=bDYNPSx81VU&annotation_id=annotation_102409&feature=iv&v=FEVOZXMM_6U
00:13 nekem ez az ajtó nem akar ki nyílni valaki nem tudna segíteni,hogy miért nem nyílik ki? -
#1378 megvan -
#1377 Van benne mentés gomb. -
#1376 csak egy baj van be állítottam jól a kontrollerem és kiléptem a progiból és törölte most újra kell csináljam.El lehet valahogyan menteni,hogy ne keljen minden alkalommal újra be állítani az xpadderbe? -
#1375 köszi működik! -
#1374 Rakd fel az Xpaddert.Azzal minden játék megy minden kontrollerrel mivel emulálja a billentyűleütést. -
#1373 Én is ezt akartam írni, de kicsit finomabban!:)
Amúgy a legjobban támogatott kar, az a boxé! Meg talán az egyik legjobb is szerintem! Ha lesz rá módod Ironmask, akkor semmiképp ne hagyd ki!
Persze ha mindenáron karral akarod tolni (én is box karral tolom a batman-t!)! -
#1372 hát kösz,akkor marad a bill egér kombó! -
zsotesz #1371 Na ezért nem kell szutyok 2-3 e ft-os kontrollereket venni mert csak a szívás van vele. Egyébként passz, valami képet találtam róla guglin, de ha nincs hozzá driver akkor max. neten tudsz kutakodni. -
#1370 Oké bocsika :D EMINENT Joypad Double Shock USB ez van a dobozán a gamepad-nak! :) -
#1369 Egy gémpadhoz így nem lehet segítséget kérni! Legalább a típusát írd le! -
#1368 ma vettem egy gamepad-ot a játékhoz és azzal szeretném tolni,de nem működik valamiért.valaki tudna segíteni?kell hozzá esetleg valami szoftver? -
B4dB0y #1367 Üdv Mindenkinek!
Offline profilt hogyan lehet csinálni?
Nekem csak online-on engedi a létrehozását.
Internet kapcsolat nélkül is próbáltam, de ugyanaz volt a gond. -
#1366 Közben eljutottam oda, nem kell kütyü hozzá, csak béna voltam!:P -
#1365 Lehet majd később kapsz kütyüt, hogy bemehess. -
#1364 Én is megvettem sztimen a 2 részt, nekem is nagyon bejött, pedig nemvagyok egy batman rajongó, így pár óra a city-vel bejött, mert sokkal jobbá tették a lasszó RB (vagy mi) használatát, és úgy a fejlesztések is kidolgozottabbak, viszont el is akadtam a 6 tartályfelrobbantásánál, mert nemtudok bejutni a 2 épületbe a 3 megmaradt dolgot megcsinálni! De majd kilesem jutubon ha lesz kedvem, addig just crusin', xp-k szerzése...telós küldetés, ki-honnan lőtt, meg kamerák szétlövése...!
Eddig a 2 részben kellemesen csalódtam! -
#1363 Na végre sikerült vele játszanom.
(anno kb 1 órát toltam törttel).
AZTAKURVA. Nekem már az első rész is nagyon bejött, de ez... ez viszi a pálmát. Rendesen sandbox meg minden, egy csomó új helyet felfedeztem már, a főküldit meg hanyagoltam. Nagyon szépen néz ki és nagyon jól fut... mondjuk néha van fps leesés, de nem vészes. Ennyi pénzért nagyon jó volt, nagyon megérte megvenni steamre. Csak ennyit akartam mondani...