Batman: Arkham City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan lehet eredeti játék reinstall esetén a mentett állásokat visszahozni? Bejelentkezem live-be és nincs ott a mentett állás.
Faszom már.
Köszi, ha valaki tud segíteni.
Az a problémám lenne hogy minden cutscene végén kiírta/kiírja nekem a játék hogy "press right click now or the game will stop working." Eddig el is tudtam ütni ezt ahogy a gép mondja,de most a poison ivy lair-je utáni cutscene-t nem tudom skip-elni mert folyamatosan csak "loading"-ol,vagyis tölt a játék, szóval ergó leáll a játék mert nem tudtam elütni a jelenetet ahogy a játék kiírta. Valaki találkozott már hasonló hibajelenséggel, és ha igen hogy orvosolta azt ? 😊
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Most szereztem steam kupon 2000-ért.
Milyen konfigon megy 25 fps átlaggal?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ennyit tud ez a game.
Remélem az Arkham City retailhoz is kikerül a mostani.
Köszi elõre is.
"Jokerkirúgminketazablakonésnemmegytovábbajáték." problémára. BmGameMoviesStereo2_03_PT2.usm <----- Ezt a fájlt kell kitörölni/átmásolni máshova, így kimarad a videó és a Poison Ivy-s rész után egybõl megkapjuk Batman fölött az irányítást"
Ott amikor bejön a szöveg, nyomogasd a gombokat, különben nem megy tovább a játék.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Rettenetesen hálás vagyok!!! 😄 😄
Ha minden igaz, akkor ez a megoldás a problémádra.
Itt találod meg -Játék fõkönyvtár-BmGame-MoviesStereo
Én anno a split second-del jártam úgy, hogy az eredeti kidobott miután a fõképernyõn nyomni kell egy entert a fõmenühöz. Ha meg felülírtam az eredeti exe-t a crackeltel akkor meg mûködött.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
KAPJA BE A WINDOWSLIVE MEG A BAT MAN KIADÓ IS!!!!
SOHA NEM VESZEK TÖBBÉ EREDETI JÁTÉKOT!
ROHADJANAK MEG!
WAREZ MINDHALÁLIG!!!!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ultra gáz,kérlek segítsetek!
Gyárival játszanék....
Utánnaolvasva felraktam a legújabb directx,windowslive,ati komponenseket. Elindítom a windowslive-ot,bejelentkezem. Elindítom a játékot, a windows live-nál HOME gombot nyomogatok,hogy már fel vagyok jelentkezve. Bejön a nyitólap, nyomnék egy klikket a fõmenühez erre kidob a játék...
KÉRDEZEM MIÉRT,amikor gyári???? Mit rontok el?
Letöltöttem a warezeset,ott meg a tolószékes mozi után teljes sötétség a játék....
Segítsetek,mert ez a rocksteady fos hibája vagy én vagyok béna?
Köszi
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A segítségeteket szeretném kérni. Eljutottam addig a részig (3%) amikor is Joker elkapja Batman-t és utána megkapjuk a macskanõ irányítását. Ott végigküzdöm magam, és utána van egy átvezetõ videó mikor is Joker dumál az átvezetõ után viszont nem tudok semmit sem csinálni mivel fekete lesz a képernyõm.
Ha bárki tud segítsen orvosolni a hibát.
Elõre is köszönöm! 😊
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Már megtaláltam a fickót és elemeztem a vérét, de ha utánamegyek, semmi nem történik, se egy nyíl, hogy ide menj te fasz.
KÉP
Meg a CODMW2 is érdekelne (mondjuk egy 2010-es vagy egy 2011es statisztika)
Köszi.
Next PC upgrade: 2022
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
1. lépés: Írd meg a játékot XBOX360-ra és PS3-ra.
2. lépés: Portold PC-re ahogy tudod, ha nem lesz jó, nem gond, pár balfék úgyis megveszi, a többi meg lewarezolja.
3. lépés: Ha az XBOXosoknak vagy PS3asoknak gondja van, azonnal orvosold a hibát.
4. lépés: Ha a PCseknek problémája van, ami általában mindig van portoknál, akkor küldj egy embert a fórumra, hitegesd õket, oszlasd a viharfelhõket, amíg szép csendben ráunnak és elvonulnak. Nekik nem kell patchet adni.
Tanulság: Ha játszani akarsz vegyél konzolt. A PC-t másra használd.
Emlékszem a prototypenál is ez volt, anno, egy gyereket odarendeltek, hogy a fórumon tartson némi rendet, az is állandóan azt hajtogatta, hogy már dolgozik a csapat a patchen meg így meg úgy hamarosan lesz, végül nem lett semmi.