Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Hogyan lehet eredeti játék reinstall esetén a mentett állásokat visszahozni? Bejelentkezem live-be és nincs ott a mentett állás.

Faszom már.

Köszi, ha valaki tud segíteni.
Sziasztok!
Az a problémám lenne hogy minden cutscene végén kiírta/kiírja nekem a játék hogy "press right click now or the game will stop working." Eddig el is tudtam ütni ezt ahogy a gép mondja,de most a poison ivy lair-je utáni cutscene-t nem tudom skip-elni mert folyamatosan csak "loading"-ol,vagyis tölt a játék, szóval ergó leáll a játék mert nem tudtam elütni a jelenetet ahogy a játék kiírta. Valaki találkozott már hasonló hibajelenséggel, és ha igen hogy orvosolta azt ? 😊
Hát nekem négy magoson 8 gigával meg egy Radeon 6770-esen akad DX9-ben is....<#conf>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

3 magoson, jó háttérrel 😊
Nem mindenki tolta még végig pl én sem😊
Most szereztem steam kupon 2000-ért.
Milyen konfigon megy 25 fps átlaggal?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

1.02-vel 25 FPS az átlag minden FULL-on. DX11: ON

Ennyit tud ez a game.
Elég üres lett ez is.
Belinkelné valaki a legújabb frissítést, a LIVE eredeti tulajoknak letölti háttérben, az kellene.
A mostani mindössze 2 hibát orvosol. Steam-en meg a felbontáson javít valamit.

Remélem az Arkham City retailhoz is kikerül a mostani.
Fpocok
Jobb késõbb, mint soha.

Parasite Eve 2, best game EVER!

enlightened
Nem tudom. Mindesetre most hallom, hogy az La Noirehoz is jött egy teljesítmény javító patch aminek nagyon örülök. Csak azt nem értem, hogy ezek a patchek miért fél évvel a játék megjelenése után jönnek ki, amikor már mindenki kijátszotta? Úgy látszik ez az új divat. Ezentúl minden játékot fél év múlva kell megvenni és akkor fullra játszható, megjelenéskor ezek szerint csak egy béta verziót dobnak piacra.

Amúgy 2 félét adtak ki gondolom az egyik csak egy béta volt.
Énis, mert tenném fel ill. tesztelném mert nagyon akadozik :S
enlightened
GFWL még nincs patch én is tûkön ülök mert mióta kijött a játék 10 percet játszottam vele a rángatózás miatt, most már kiadhatnák a patchet 4 hónapot vártam. Felháborító.

enlightened
Na végre, azt írják a hivatalos, hogy javították a rángatózást, ami a glide közben volt a városban. Nekem elég jó gépem van és rángatózott a városban miközben repültem elvileg, most ezt javították. Egy bökkenõ van, hogy míg a steamesek már megkapták a patchet mint múltkor a GFWL-esek még várhatnak jó csomó idõt. Nem tudom a steam miért kaphatja meg elõbb a patchet, fizetnek ezért vagy mi?

Eredeti tulajok: Az új frissítést megtalálta már a GfW? A steam tudom, hogy letölti, de engem a telepítõs TitleUpdate féle érdekelne, amit a games foe Windows megtalál, de úgy tudom, csak eredetinél, ha belépsz LIVE.

Köszi elõre is.
kösz szépen a segítséget
Gondolom 1 próbát meg ér , nevezd át a fájt azt próba cseresznye
Idézet
"Jokerkirúgminketazablakonésnemmegytovábbajáték." problémára. BmGameMoviesStereo2_03_PT2.usm <----- Ezt a fájlt kell kitörölni/átmásolni máshova, így kimarad a videó és a Poison Ivy-s rész után egybõl megkapjuk Batman fölött az irányítást"
ne haragudj de ezt nem értem milyen megoldásról beszélsz??
#1325 megoldás, neked nem lenne jó?
próbáltam már azt is azt is próbáltam h semmit nem nyomtam és akkor se jó
Fpocok
Virágbolti?
Ott amikor bejön a szöveg, nyomogasd a gombokat, különben nem megy tovább a játék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

valaki tudna segíteni mikor el kapta joker bathmant a video után el sötétül a kép és ki ad valami szöveget és a szöveg után semmi sötét a képernyõ mit csináljak??
Hello nekem is ugyan ez a problémám a játékal 3% után szintén el feketedik a kép Játék fõkönyvtár-BmGame-MoviesStereo ezzel mit kéne csinálni???
Köszönöm szépen!!!!

Rettenetesen hálás vagyok!!! 😄 😄
Szia!

Ha minden igaz, akkor ez a megoldás a problémádra.
Itt találod meg -Játék fõkönyvtár-BmGame-MoviesStereo
Reinstall esetleg? Warez verziót esetleg próbálj ki, az is ugyanezt csinálja-e?
Én anno a split second-del jártam úgy, hogy az eredeti kidobott miután a fõképernyõn nyomni kell egy entert a fõmenühöz. Ha meg felülírtam az eredeti exe-t a crackeltel akkor meg mûködött.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Próbáltal a windows live-ba local profile-t is csinálni...egy ideig oké aztán megint szar!

KAPJA BE A WINDOWSLIVE MEG A BAT MAN KIADÓ IS!!!!
SOHA NEM VESZEK TÖBBÉ EREDETI JÁTÉKOT!
ROHADJANAK MEG!

WAREZ MINDHALÁLIG!!!!
igen a legfrissebb.....
Gfwl-bõl a legfrisebb verzió van telepítve? Nekem semmi gondom nem volt a játékkal

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sziasztok!

Ultra gáz,kérlek segítsetek!
Gyárival játszanék....
Utánnaolvasva felraktam a legújabb directx,windowslive,ati komponenseket. Elindítom a windowslive-ot,bejelentkezem. Elindítom a játékot, a windows live-nál HOME gombot nyomogatok,hogy már fel vagyok jelentkezve. Bejön a nyitólap, nyomnék egy klikket a fõmenühez erre kidob a játék...
KÉRDEZEM MIÉRT,amikor gyári???? Mit rontok el?

Letöltöttem a warezeset,ott meg a tolószékes mozi után teljes sötétség a játék....

Segítsetek,mert ez a rocksteady fos hibája vagy én vagyok béna?

Köszi
Broafka
sajnos fogalmam sincs, de errõl a hibáról hallottam már, és a topikban is beszéltek róla, szóval próbálj meg visszaolvasni (alul keresõ), amíg nem jön valaki közvetlen segítséggel.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Eljutottam addig a részig (3%) amikor is Joker elkapja Batman-t és utána megkapjuk a macskanõ irányítását. Ott végigküzdöm magam, és utána van egy átvezetõ videó mikor is Joker dumál az átvezetõ után viszont nem tudok semmit sem csinálni mivel fekete lesz a képernyõm.

Ha bárki tud segítsen orvosolni a hibát.

Elõre is köszönöm! 😊
Belinkeled nekem?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Van Update 2, az elõzõhöz képest ami ~130 MB volt, ez 180, szóval hitelesnek tûnik.
<#eljen>
Broafka
ahol elemezted a vért, a múzeumnál, ahogy EvolutiON barátunk mondta. Ha háttal állsz a múzeumnak, akkor balra indult el a néni, majd felugrott az egyik lógó transzport kabinra, onnantól már látni, hogy merre megy (itt én is nehezen vettem észre hova ment)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Az nem vezet sehova úgy tudom. Nem történik semmi miután elemeztem a vért, de megpróbálom majd még1x. THX!
Ahol van ez a zöld felfelé mutató nyíl oda kell menned és utána onnan detective vision-ben követni az assassin által hátrahagyott vérnyomokat.
Tudna valaki segíteni itt merre, mit, hogyan?
Már megtaláltam a fickót és elemeztem a vérét, de ha utánamegyek, semmi nem történik, se egy nyíl, hogy ide menj te fasz.

KÉP
Összehasonlítási szempontból kérdezem; mennyi fogyott kb. a Rage-bõl és a CODMW3-ból...

Meg a CODMW2 is érdekelne (mondjuk egy 2010-es vagy egy 2011es statisztika)

Köszi.
majd utánad 😛
grebber
Sajna semmi, ugyan sz.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Keress rá a neten xbox360 contoller emulátorra (írd be, h xbox360cemu gugliba és megtalálod), aztán itt állítsd be megfelelõen az irányítást és másold be az emulátort oda, ahol a játék exe fájlja van.
Probléma: PS2 kontroller van gépre kötve és az irányítás pont fordítva müxik mint ahogy kéne. Tehát ha elõre nyomom a az analog kart akkor hátra felé megy ha bajra nyomom akkor jobbra megy stb.. Ezt hogy tudom megoldani hogy normálisan menjen?

enlightened
Sikeres marketing a 21.században kezdõknek:

1. lépés: Írd meg a játékot XBOX360-ra és PS3-ra.
2. lépés: Portold PC-re ahogy tudod, ha nem lesz jó, nem gond, pár balfék úgyis megveszi, a többi meg lewarezolja.
3. lépés: Ha az XBOXosoknak vagy PS3asoknak gondja van, azonnal orvosold a hibát.
4. lépés: Ha a PCseknek problémája van, ami általában mindig van portoknál, akkor küldj egy embert a fórumra, hitegesd õket, oszlasd a viharfelhõket, amíg szép csendben ráunnak és elvonulnak. Nekik nem kell patchet adni.

Tanulság: Ha játszani akarsz vegyél konzolt. A PC-t másra használd.

enlightened
Hivatalos fórumon az ügyeletes megnyugtató ember, azt nyilatkozta, hogy már tényleg nagyon tesztelik a patchet ami javítja majd a szaggatásokat, ami jelen van az emberek felénél. Mondjuk két hete is ezt mondta. Úgy bírom ezeket a cégeket, hogy mindig kineveznek egy ilyen valakit a fórum élére, aki nem ért a programozáshoz és a játékkal se játszott, hogy oszlassa a vihar felhõket, meg hazudozzon, húzza az idõt 😄

Emlékszem a prototypenál is ez volt, anno, egy gyereket odarendeltek, hogy a fórumon tartson némi rendet, az is állandóan azt hajtogatta, hogy már dolgozik a csapat a patchen meg így meg úgy hamarosan lesz, végül nem lett semmi.