290
Hogy működjön, mit tudjon? Egyáltalán mitől lesz jó egy ilyen weboldal?
-
#209 Ha engem kérdesz, élőben ismerkedj. És főleg alaposan. De láttam már neten összejött párt. Jelenleg 5 éve boldog házasságban. -
Wolfsnack #208 melyik oldalakra érdemes beregisztrálni? valakinek már összejött valami tartós kapcsolat? sok bányarémmel kellett már találkoznotok? őszintén, ami oldalakat néztem elég lapos a felhozatal, de azért ki lehet jó nőt is fogni? -
#207 Ebben van igazság, de ha valaki párt keres, hogyan engedhet meg magának hisztis, van lekurvázós stílust? -
#206 Nem válaszolni kényelmesebb, mint visszakapni egy hisztis vagy lekurvázós levelet.
A "nemet mondok a feladónak" gomb jó ötlet. -
#205 Még mindig nem érted meg, hogy nem lehet megadni mettől meddig értéket a saját adataidnál?
Kereséskor kritériumként lehet mettől-meddiget választani. -
IXEMGabeo #204 lovebox.hu, origorandi talán a legócskább, randivonal = ez még tűrhetőbb...elment tőle a kedvem: (nem a chatre gondoltam a 191-es HSZben)
#202: ...rendben akkor csinálják azt, hogy mi magunk regelők pontos értéket tudunk meghatározni súlyra, magasságra ne pedig a mettől meddig effektus legyen, ám nem én vagyok az oldalak szerkesztője.
2 méter magas vagy?? miért nem mentél kosárlabdázónak? talán 1-2 kosaras csaj szembe jön veled a ligában:D -
#203 A 191-esed kapcsán pedig: a chat és közösségi oldalak, nem társkereső oldalak
Szabad megkérdezni, hogy melyik társkeresőkben próbálkoztál? -
#202 Látod, most sem figyelsz, csak mondod a magadét.
Magam is az élőt preferálom, csak élőben kevesebb 180cm feletti nő jön velem szemben, mint a netes társkeresőkben. Érted?
-
IXEMGabeo #201 #191-ben már leírtam amit szerettem volna...nem jött be ennyi a lényeg
Ha most választanom kéne az élőben ismerkedés és a társ. ker oldal között tuti nem a társ. ker oldalt választanám! -
#200 Mi röhej?
Én még olyan társkeresőt nem láttam, ahol a saját adataidnál konkrét érték, adat helyett intervallumot tudtál volna megadni.
Tehát nem tudom megadni az adatlapomon, hogy 150cm-190cm vagyok és 20kg-80kg. Ilyen intervallumot a keresési felétetlek közt tudsz megadni.
ui: ha csak elvből, elvi fenntartásokból okoskodsz, akkor inkább hallgass! -
IXEMGabeo #199 igazság az van benne...felesleges 1-2 adat pl amit mondtál ez a magasságra, súlyra keresés tiszta röhej úgyis mindenki beírja h 40-100 ig így meg rengeteg találat lesz, ha valaki beírná, hogy 72-74 kilós lányt ill férfit keres az illető akkor meg nem jön ki találat, vagy csak igen csekély...
#197: nagyon durva hova fejlődött a társadalmunk...14 éves egy 26 évessel sztem már pedofilizmusnak számít, röhejes ill. siralmas inkább.
80 éves papán azért nem lepődök meg, mert olyan korban minden nőre képesek rámászni az idősek, ezt ilyen "aggkanosodásnak" hívom:D:D:D kb olyan állapot lehetett mikor egy kamasz srác folyamatosan megpróbál becserkészni minden lányt aki az útjába kerül...ilyen ez:) gyerekkor = az időskorral egy bizonyos szempontból, viszont ellentétes fejlődési mutatókkal szellemileg, fizikailag:) -
Freeda Krueger #198 Mennyire igazad van.
Tapasztalatból mondom... -
#197 Időnként elgondolkodtatnak dolgok. Egy nem párkereső közösségi oldalon ismerősnek jelöl egy lány. Az adatlapja szerint 14 éves, kapcsolatban él, a pasija 26 éves. Vettem magamnak a bátorságot és rákérdeztem, mit is jelent részéről a "kapcsolatban" kifejezés, valamint megemlítettem, hogyha ugyanazt, amit szerintem, nem sok szabad jövőt jósolok a párjának. Iszonyúan besértődött.
Ezek után meg tényleg nem vagyok meggyőzve arról, hogy a párkereső oldalakon ilyen korúaknak helye lenne.
A másik érdekes oldala a történeteknek, mikor apám volt kollégájával találkoztam és leültünk fecsegni egy kávézóban. Az ember a maga gyenge 80 évével úgy viselkedett, mint aki most szedett fel. Nagyon gáz volt.
#195 Abszolút egyetértek. De két dolgot ne felejts el: az emberek jelentős része nem hajlandó gondolkodni, nem hajlandó a sablonokból kinézni. Ráadásul senki más nem érdekli, csak saját maga. Úgyhogy ne csodálkozz, ha eszébe se jut válaszolni, de vérig sértődik, ha te nem válaszolsz neki. -
#196 Aki pedig rohan a rohanó világban, az a felállástól függetlenül elrohan minden mellett. -
#195 Van azért valami ezekben a társkeresőkben, legalább az elképzelésben.
Bizonyos esetekben nagyobb esélyed lehet egy x kvalitású emberrel találkoznod, mint egyébként.
Vegyünk egy példát, az enyémet mondjuk.
Két méter vagyok, és az utcán nem sok 180 feletti nő rohangál, és társkeresőn többet el tudsz érni [főleg ha kisebb településen laksz].
Ugyanakkor a megdöbbentő az, hogy mindegy mit írsz, mindegy hogy írod: semmire nem kapsz választ. Még azt sem, hogy: NEM.
Nagy ívben tesz egymásra a társkereső közösség, nem segítik egymást, még egy NEM-leges válasszal sem.
Talán már a valóságtól elrugaszkodottan valami elvont csodát vár a közösség, miközben a való csoda esetleg egyfolytában az ajtón kopogtat, és csak venni kéne a fáradtságot a másikkal pár sort váltani, az adatlapok és fényképek fürkészése, és kizárólag azok alapján történő ítéletalkotás mellett.
A finom dolgokat sem technikai paramétereken, leírásokon keresztül lehet megismerni, hanem kipróbáláson, ki-/megtapasztaláson keresztül. -
kukoricaa #194 Akkor talán egy szempont lehetne, hogy pl csak x év felett lehessen regisztrálni, hogy kiszűrjék a 13 évesek fake regjeit, és talán nem ártana valahogy ellenőrizni, hogy tényleg valós személy regisztrált-e. -
IXEMGabeo #193 az utolsó mondatommal általánosítottam, illetve ironizáltam, megbízhatatlan társkereső oldalt írtam mint mondtam nem rajongok értük...Avval viszont egyetértek, ha azok az emberek akik tényleg párkeresés céljából mennek fel teszem azt a nem fiatalok hanem az idősebb korosztály, akkor nyílván nekik ez egy fajta könnyebb ismerkedési módszer a sok munka mellett otthoni lazításként az ember magányában normális el tud beszélgetni bárkivel a neten, persze ehhez normális embert kell találni, meg kell beszélni egy normális randit és minden oké lehet. Élőben is neten is megoldható ez. -
kukoricaa #192 Szerintem meg éppen a rohanó világ miatt nem kell szarozni az ilyen oldalakon, és odamenni, bepróbálkozni, mert ha akkor kihagyod, akkor nem valószínű, hogy még egyszer lesz lehetőséged. -
IXEMGabeo #191 szia Nessiegraf sajna nem vagy egyedül evvel a kérdéssel mivel engem is kiráz a hideg ezektől az oldalaktól:D próbálkoztam rajtuk, de oda valamiért azt érzem nem párt keresni mennek az emberek hanem csak traccspartira meg dumálni unalmukban...legtöbb fiatalnak aki ott van fent nem is az a lényeg h párt találjon, hanem csak jót szórakozni és nevetni másokon, aki mondjuk reménykedik. Márpedig nem hinném h a normális embereknek a stílusa, dumája akár flörtölésre való hajlamuk eltérne mondjuk a tipikus pernahajderekétól!...érdekes téma, sztem élőben jobb ismerkedni csak nehezebb, viszont az emberre sokkal ösztönzőbben hat és sokkal bátrabb lesz az az ember, aki saját magát spanolja fel h most odamenjen egy lányhoz/pasihoz vagy ne. Végülis a mai rohanó, modern világunkba a legegyszerűbb megoldás mégiscsak a megbízhatatlan társkeresők maradnak:) -
#190 Az jó az oldalnak valóban. Ezzel az erővel néhány jó pasi is lehet, mert ugye két ember kell az ismerkedéshez. Az igazi kérdés viszont az, mi jó annak, aki odamegy és párt keres?
Őszintén engem már a közösségi oldalak többségétől is kiver a víz. Bár biztos bennem van a hiba.
A dolgok ott bonyolódnak össze előttem: akit egyébként is ismerek és megtalálok, azt minek jelölgessem be a neten? Akit meg nem, azzal a legtöbb helyen elég bonyolult ismerkedni.
Ehhez jönnek még a különféle ajándékküldő marhaságok, amire remek példa: "XY küldött neked puszit! Elfogadod?" Mondok megnézem, mi ez. Erre jön a szöveg: "Ha ezt elfogadod, beleegyezel abba, hogy rendszerünk belekotorásszon személyes adataidba, címlistádba, stb...!" Hát kedves rokonaid listáiba leginkább... - és persze elfogadás nélkül kilépek.
A társkereső oldalaknál meg már igen sokszor állt a hátamon a szőr. Manapság már a numerakeresést is társkeresőnek hívják sokszor. De legújabb kedvencem a diplomás társkereső. Az életben már nagyon sok nagyképű, sznob s***fejjel találkoztam, akinek volt diplomája. Valahogy a papír és a kulturáltság nem mindig függ össze...
Szóval azzal együtt, hogy a kérdést azért tettem fel, mert megkértek egy új oldalhoz előzetes felmérésre, egyre inkább érdekelne a kérdés. -
Rundstedt17 #189 Na jó egy tuti tipp,kell néhány beépített jó nő akik igazából az oldalnak dolgoznak de elérhetetlenek maradnak.Csak csábítgatják az emberkéket. -
#188 Ez remek ötlet. Köszi. Annak ellenére, amit priviben írtam, jegyzem. -
#187 A fő témához: abban az ablakban amiben a címzettnél megjelenik a neki küldött levél a levél végénél megjelenhetne egy virító "nemet mondok a feladónak" gomb, ami így tudatja a feladóval, hogy ne reménykedj. -
#186 Bocs, de régen a lány vitte kelengyét, hozományt. Azaz felszerelést és induló tőkét a házassághoz, testi adottságain kívül. A hozomány része volt sokszor a ház, vagy lakás is. A folyamatos fenntartás, eltartás volt a férj feladata.
Úgyhogy azok, akik csak elvárással indítanak, nem járnak jó úton.
Amikor a férj tartotta el az asszonyt, akkor annak azért bőven volt dolga az otthon rendbentartása és a gyerekek nevelése területén. -
Ma hazánkban a családok jelentős része nem engedheti meg magának, hogy azt a 80 120 e. Ft-ot, amit az asszony hazavisz, azt mellőzzék. Karrierről általában szó sincs, csak megélhetésről. Pláne, ha szaporodni is akarnak.
De ne offoljunk tovább, mert jön nessie néni és jól elfenekel minket a fenékpaskolójával. -
#184 A ló túloldalára sem kell átesni. Miér van az, hogy te csak szélsőségekben tudsz gondolkodni minden téren? -
Rundstedt17 #183 A lényeg az hogyha nem tetszik neki hogy vannak olyan nők akik nem akarnak dolgozni akkor keressen olyan libsi nőket akiknek a karrier a minden -
Rundstedt17 #182 na jah ezt nem bírom felfogni én ismerek sok rendes lányt más kérdés hogy egy sem jön be vagy van kapcsolata....szerintem rossz szempontok alapján keresgél -
krisztak #181 neked szólt. -
#180 Miért kéne eltartania? Nem értem.
Talán súlyos fogyatékos és nem tud elmenni dolgozni?
Furcsa nálad a képlet: A nő a külsejét hozza a kapcsolatba, a férfi meg a vagyonát. Akkor ez azt jelenti, hogy a férfi a külsőért fizet, illetve a nő meg pénzért szolgáltat. :))
-
#179 Azért a koldulst és az áltag feletti keresetet és a pofátlanul gazdagot legyen már képes elválasztani... -
#178 Ez melyikünknek szólt? -
krisztak #177 Azon nem gondolkodtál még, hogy esetleg nem minden nő ilyen? -
Rundstedt17 #176 Nem.Te gondolkozol egyenjogúsítva.Régen a jobb nőket vagyoni helyzet alapján lehetett megkapni(a 20 század közepéig nagyon is jellemző volt).Nem az volt hogy a szegény legény kiválasztott vkit aztán a csaj boldog volt azaz lehetett de a család általába nem hagyta.....mostmár van annyi józan gondolkodás hogy koldushoz azért nem fog menni.mert semmire hogyan lehet építeni kapcsolatot?ha neked nincs mit adnod,nincs értelme az egésznek -
#175 Nem, nem jelent gondot. Az jelent gondot, hogy milyen jogon vár el valamit, amire ő nem képes? Ejnye, az a fene nagy egynjogúság... -
Rundstedt17 #174 (magyarán eltartották még csak dolgozni se dolgozott sosem)..... -
Rundstedt17 #173 Hátha neked gondot jelent a figyelmesség,illetve a hatalmas "lélek ápolás" teher akkor jobban jársz a kurvázással.
Amúgy meg az alapvető hiba ott van hogy ilyen fiatal lányoktól többet vársz,mivel nincs tapasztalatuk elvárásuk is irreális.... -
#172 Ja, és aki ezt várja el - mikor neki sincs - akkor az valszeg mást is elvár. Állandó ajándék stb. Elnézést, de ennél még a rendszeres kurvázás is olcsóbb, és neki a lelkét sem kell ápolni... -
#171 Egyáltalán nem. Egy tök átlagos csaj írt le ilyet.
Aki szerint ma itthon egy áltagféri eltart egy nőt, az nem álomvilágban él. Szimplán hülye. -
Rundstedt17 #170 már elnézést de te vagy a férfi el kell tartanod......mégis nem lehet elvárása?abban is nagyon biztos vagyok hogy neked komoly elvárásaid vannak külső terén.de azért pimaszul felháborodsz ha nőnek vannak vagyont illetően....