233
  • Epikurosz
    " Így viszont a bűnüldözés milyen alapon léphetne fel szelektíven csak a cigányok ellen, amikor annyi más bűn fölött szemet huny?"

A prioritások alapján.
    1. A haza védelme
    2. Szervezett bűnözés elleni harc
    3. Életellenes bűncselekmények elleni harc (beh)
    ...3a. hatóság elleni erőszak eh
    4. Vagyon elleni beh
    ...4a. erőszakos rablások eh
    ...4b. rablások eh
    ...4c. lopás, zsebtolvajlás, csalás eh
    5. Nemi erőszak eh
    6. Gazdasági beh
    7. Rágalmazás, becsületsértés, jó erkölcsöt sértő beh
    stb.
  • Lmntal
    Ti még mindig NEM ÉRTITEK!

A cikk arról szól, hogy alsóbbrendű ám szapora lények sokasága szerveződött egységbe és tettek meg bámulatos genetikai változásokat, hogy irányítsák az emberiséget sejt és így zsiger szinten, hogy mi lehessünk a gazdaszervezet. És nem elégszenek meg azzal, hogy bennünk kelnek ki, hanem pszichotróp anyagaikkal olyan hatást érnek el, ami mások megfertőzésére ösztönöz, magunk kínálgatjuk, mi több gyárakat alakítunk számukra (ezt a túlzott fogyasztók, a haszon illúziójaként élik meg - de ez is szándékos) és szépen lassan átveszik a Föld irányítását.

Szerintem bámulatos teljesítmény!
  • krajcsovszkig
    Ezt mondom én is, hogy nem működne, mert az emberek fele megpróbálna kibújni alóla, a másik fele pedig abból "jövedelemkiegészíteni", hogy kiskaput keresőknek "segít".
  • krajcsovszkig
    Nem a túlsúlyosságra gondoltam azzal :)
    Egyébként az is lehet (anyagcsere)betegség, az orvos kideríti.
  • Epikurosz
    Jé, egybeírtad! :-)
  • Epikurosz
    Ez tényleg nem véletlen. Ki hitte volna.
  • KillerBee
    Inkább vagyok bűnbak, mint eszetlen , ami te vagy.
  • KillerBee
    Nem véletlen, hogy a cocizmusban nem volt ennyire súlyos a cigánybűnözés, mint most - még úgy sem, hogy politikai okokból talán próbálták rejteni, na de ez ma is így van. Akkor ui. sokkal több cigány dolgozott, dolgozhatott. Manapság viszont igen sokan akkor sem kapnak munkát, ha keresnek.
  • Epikurosz
    Történetesen itt te vagy a bűnbakk. Jól esik?
  • Epikurosz
    Arra nem jöttek rá, hogy ha nem megy a rézüst, a fakanál, a cirokseprű, a fonott kosár, meg a nótaszó (hogy a tyúklopásról, koldulásról és a jóslásról ne is beszéljek), akkor olyant kellene csinálni, amire van kereslet. Ilyenek a buta emberek.
  • KillerBee
    Sajnos a primitív véglények, mint Epike és Kokszos Vili alias willcox, mindig és mindenhol a zsidókat állítják be bűnbaknak - esetleg a cigányokat, ha a zsidózás az adott esetben végképp nem megy. Ahhoz már persze nincs elég gerincük, hogy ezt vállalják is, lásd #137.

#140: Gyakran igen nehéz eldönteni, szándékos cselekmény eredménye-e a magasabb kockázat - pedig maga az elképzelés nem lenne rossz. Plusz tág tere nyílna a korrupciónak, ügyeskedésnek (a döntést hozók lefizetésének). Továbbá az ellenőrzés személyiségi jogokat is sértene sok esetben, bár ha így haladnak a dolgok, hamarosan nem maradnak személyiségi jogaink (megfigyelések).
  • Epikurosz
    " pl. egy krónikus betegségben szenvedő nem maga veszi önszántából a betegsége okozóját."

A túlsúlyosságra sok minden rámondanak. Én személy szerint nem hiszem, hogy betegség miatt van. akaraterő kérdése. Ugyanis, ha valaki nem vesz magához több táplálékot, mint az optimális mennyiség, nem fog meghízni, mert a szervezet levegőből nem tud felvenni anyagokat, és azokat lekötni. Ott (fotószintézisnél) még nem tartunk, bár lenne rá igény.
  • krajcsovszkig
    A cigányokkal kapcsolatban:
    szerintem csak az kapjon segélyt, aki eleve dolgozik, vagy munkaképtelen. Helyette munkalehetőséget kéne adni (pl. utat építeni mindenki tud, meg kéne is) még akkor is, ha az adott munka "fölösleges" lenne; többe biztos nem kerülne, mint a segélyek kifizetése, és talán még haszna is lenne az egésznek.
  • krajcsovszkig
    "Következő elgondolás a túlsúlyosok bannolása is lehet..."

Igen, ezt nehéz lenne elkerülni, ezért sem megvalósítható a dolog. De azért nagy különbség, hogy pl. egy krónikus betegségben szenvedő nem maga veszi önszántából a betegsége okozóját... De pl. egy olyan megoldás, hogy a magasabb kockázattal bírók többet fizessenek, jó lehetne. Aki maga okozza (extrémsportol, dohányzik, szándékosan egészségtelenül él) az fizesse a pluszt maga, aki beteg annak fizesse az állam, aki meg veszélyes foglalkozást űz, annak meg fizesse a munkáltatója. Ugyanúgy, mint a kötelező biztosításnál: aki veszélyesen vezet, fizessen többet. Szerintem így igazságosabb lehetne, ha nem csavarnák ki és élnének vissza vele. Csak sajnos az nehezen menne.
  • krajcsovszkig
    Éreztem, hogy előbb-utóbb zsidózás is lesz itt...
  • krajcsovszkig
    És a dohányosok elfogadják, hogy a mocskos füstjük bassza az orrom és nem akarom szagolni? Nem. A dohányosokat érdekelte, hogy miattuk a legjobb arc nagyapám 55 évesen meghalt tüdőrákban, úgy, hogy nem is ismerhettem? Nem. Kiírta az irodába, hogy dohányozni tilos, ők pedig kiröhögték, kicsúfolták, és direkt az arcába fújták a füstöt, mert jó vicc volt. Hát tényleg... Ha a dohányosok nem tolerálják mások egészséghez való jogát, én sem fogom tolerálni őket. Olyanok, mint a legalja cigányok, sőt, még rosszabb, mert többen vannak.
    Dobja nekem a koncot a cikk szerinted? Szerinted nekem jól esik, hogy ilyeneket kell "csócsálnom"? Hát pedig nem. Csak én gondolkodni is szoktam, és olyankor rájövök, hogy azért tart itt az emberiség, mert ilyen tagjai is vannak, meg olyanok, mint Te, akik védik őket. Én nem tartom magam intoleránsnak, egyszerűen kifejtettem a véleményemet. Tudom, hogy sok probléma miatt nem lenne megvalósítható, tudom, hogy úgy sem lenne igazságos, de igazságosabb lenne mint most, az biztos.
    Úgyhogy légyszíves ne engem fikázzál itt, inkább bannold ki magad az életből, mert biztos van, akit meg Te idegesítesz. Légyszíves.
  • Epikurosz
    Ki beszélt itt a zsidókról, te ? (Megint nem figyeltél )
    Csak te, mert én nem.
    Amúgy, a #135-ben igazad van, de néha egy -nek is lehet igaza. Pláne, ha megalvad bene a jó kis aludttej.
  • KillerBee
    Eszem ágában sincs bizonygatni, hogy zsidó vagyok-e vagy sem, de tegyük fel, hogy zsidó vagyok. És akkor mit csinálsz? Tovább téped a szádat és vered a nyálad? - mert más lehetőséged nincs. Max. kinyalhatod a seggemet, ha megengedem.
  • KillerBee
    A cigánykérdést nem szabad elszigetelten kezelni a rengeteg egyéb társadalmi problémáinktól, igazságtalanságainktól. Nehéz lenne elmagyarázni egy cigány bűnözőnek, hogy ne lopjon, ne legyen erőszakos stb., ha eközben a magyar tbbség tagjai között ugyancsak szép számmal vannak ilyenek, akik többnyire megússzák. Csak pár példa: verőlegények, magánhadseregek (pl. IN-KAL), adócsalók, táppénzcsalók, a cigányoknak is adott szoc-pol támogatást gyorsan felhúzott, majd lebontott házak révén ellopó gazemberek, rokkantsági csalók (álrokkantak luxusautói), korrupció a gazdaságban, fehérgalléros bűnözés, politikusi bűnözés, uzsorakölcsönökből legálisan meggazdagodó cégek (pl. Provident, évi többszáz százalékos kamattal), százmilliós végkielégítések, négyes metró, Tocsik, Zuschlag, Princz - folytassam még?

Ezzel nem azt állítom, hogy a cigány bűnözők ezekre hivatkozva bűnöznek. Csupán azt, hogy a társadalom törvényei és a végrehajtó hatalom en bloc alkalmatlanok a bűnözés megállítására, és a cigánybűnözés csak egy ezek közül. Így viszont a bűnüldözés milyen alapon léphetne fel szelektíven csak a cigányok ellen, amikor annyi más bűn fölött szemet huny?
  • KillerBee
    "Az a baj, hogy a törvények nem mondják ki: aki bűnt követett el, az automatikusan lemondott egy csomó olyan jogról, ami a becsületes állampolgárokat megilleti."

Na ez sem éppen eredeti gondolat, de legalább van értelme. Csakhogy:

Mindaddig ártatlannak kell tekinteni, amíg rá nem bizonyítják a bűnt.
    A büntetés épp az említett jogok (pl. személyi szabadság) megvonásából áll.

Ennek kizárólag ott lenne jelentősége, amikor az ember védekezik egy támadó ellen, pl. ne lehessen elvárni a megtámadottól, hogy arányosan védekezzék. Persze ezzel vissza is lehet élni.
  • KillerBee
    "Legalább pontosan idéznél, ha magadtól nem jut értelmes dolog az eszedbe:
    "Erőszak a gyengék végső menedéke" (Asimov: Alapítvány)"

Látom, magadból indulsz ki.

Arra nyilván nem gondolsz, hogy valakinek ez a gondolat Asimovtól függetlenül is eszébe juthat, annyira azért nem egetrengető felismerés. Aztán meg Asimov nem is egészen azt írta, mert az eredetiben így áll:

"Violence," came the retort, "is the last refuge of the incompetent."

Azt már csak a fordító tudná megmondani, miért így fordította a "the incompetent" szót, de a kettő jelentése nagyon nem ugyanaz. Valószínűleg azért, mert a mondás már eleve létezett a magyarban.

Nem ártana kicsit gondolkodnod, mielőtt megpróbálsz másokat kioktatni, okoska!
  • Epikurosz
    Én rég leírtam: kriptocionista.
  • szivar
    #105:
    A közlekedés és a budira is kocsival járok mentalitás, az nem teljesen fedi egymást. Menjél fel gyalog te Budapestre, nekem jelenleg nincs arra dolgom... :P

A szennyezésekről és az autóbalesetekről valóban elég sok szó esik, hasonlóan a környezetszennyezésről, illetve a klímaváltozásról is... Mindez csak azért, mert sok-sok pénz van benne. De belátható időn belül pozitív eredmény az nem lesz, de a zsé az elmegy a sok izére.

A tisztább közlekedés meg a lassú folyamat - itt minálunk felé. Röhej. Autópálya autópálya hátán, a vasutat meg leépítik - pedig ha jó állapotban tartották volna őket, akkor például az országon átmenő kamionforgalmat el lehetett volna 'terelni' az utakról, az autópályák nagy része megspórolható lett volna. A tömegközlekedés meg egy nagy rakás sz.r, úgy ahogy van.

Akkor hasonlítsuk össze esetleg a televízió hasznosságával, vagy az otthoni számítógépével? Vagy mivel? Ha jól megnézed, akkor a társadalombiztosításosdiból való bannolásra reagáltam. Következő elgondolás a túlsúlyosok bannolása is lehet, folytatólagosan a magas vérnyomással, az alacsony vérnyomással, a túl magas koleszterinszinttel, az alultápláltsággal, az örökletes betegséhgekre való hajlammal és a többivel... Csak egy ordenáré nagy baromság kell a kezdethez, mint például a dohányosok... Aztán a többi majd megy mint a karikacsapás. Meg lehet nézni például usákiát ez ügyben.

#106:
    Én sem ott élek, de határozottan zavar. Egyébként pár évtizeddel később kezdték el kutatni az autók füstjét, mint a cigarettáét. Az ólom, vas, réz illetve a gumi porát több száz kilométerre is elhordja a cúg, s mind kedvezően hat az életre. Kisgyermekeknél (vagy terhes nők utódjainál) a nehézfémek szellemi leépülést okozhatnak. A NO, az ózon, az aromás vegyületek vagymik, a pár mikrométeres por közvetlen vagy átvitt módon rákot okozhat-okoz. Ezenkívül a tüdő sejtjeit állandó stresszben tartják, hasonlóan a dohányfüsthöz. A pollenekre tapadt apró koromszemcsék megnövelik az allergiára és az asztmás megbetegedések kockázatát. A dugókban eltöltött percek meg növelik a szívroham kockázatát. :P

Pár évtized múlva meg jó eséllyel nem lesznek elektromos autók, sőt nagyon erős gyanúm van az irányban, hogy a mai civilizáció vagy átalakul, vagy elpusztul.

Igen.

#105 & #106:

Egyébként a statisztikusok szerint a statisztikák 87 százalékát hasraütésszerűen állapítják meg... De jóformán bármit beléjük lehet magyarázni.
  • Ahoy
    Ha voltál már USA-ban, akkor tudnád, hogy egy rendőrnek milyen tekintélye van, és szó nélkül agyonlőhet, ha nem teszed fel a kezedet. Ezt simán lehetne honosítani. Nem tejhatalomra gondolok, mint a munkásőrség anno. (Bár tegyük hozzá, akkoriban nemvolt olyan hogy nem dolgozol, bevittek miatta! A cigány is dolgozott... és közel sem volt akkora bűnözés) Itt meg olyan esetek vannak hogy nekimegy baltával igazoltatáskor, a rendőr meg nem mer lőni. Hát pf. Mindenhol vannak korrupt rendőrök, de aztmondom inkább egy rendőr basztasson ha hangoskodok (azért ő jobban megszívhatja), mint egy cigányhorda késeljen halálra.Megoldás: mindenhová biztonsági kamerákat kell rakni, ahogy az angoloknál is van. Zseniális ötlet.
  • Ahoy
    De értsd meg hogy ez nem működik... Nem járnak iskolába, ha járnak is erőszakoskodnak a tanárokkal, tönkreteszik az órákat, életveszélyesen megfenyegetik a tanárokat (személyes példát tudok mondani: Anyámon keresztül azzal viccelődött (azt üzente nekem) a 11 éves cigánygyerek, hogy petárdát dug a seggembe és felrobbantja. A sok tolvajláson kívül nemvagyok benne biztos hogy nem is csinálná meg. Ismerek egy olyan embert, aki iskolát nyitott nekik, állatgondozás címszó alatt... Gondolhatod hogy működött e vagy sem.

Mostani példák, Pestről, barátoméknál BMF-en, véletlenül nekiment vállal a cigányasszonynak, 5 perc múlva medveölő tőrökkel és késekkel beüldözték a főiskolára, majd a WC-be menekülve kellett kihívni a rendőrséget.

Tavasz utcai RASSZISTA megnyilvánulás, mikoris a Kandós srácot meg akarták verni mert bemerészkedett az utcájukba. Videó bizonyítja, ahogy az kolesz ajtaja előtt várják verésre. Mert oda nem merték követni. Ezek után mi vagyunk rasszisták? Na nemár. Barátom anyukájának 1 hete loptak 90 ezret a tárcájával együtt. Ez egy 2-3 heti termés, a személyes közelemből! Ez nem a média manipuláció, meg jobboldali propaganda, basszus ez a valóság!

Ezek után te még itt ösztönzésről, meg pozitív módszerekről beszélsz? Ezek nem emberek, hanem bűöző állatok. Legyél egyszer TE általános iskolai tanár, vagy falusi rendőr, ésatöbbi. Máris meglátod, hogy mi a valóság.
  • djhambi
    Vagyis hátrányosan megkülönböztetnék a rendőrök származásuk szerint a bűnözőket, Zuschlag kap egy kis jól van, fiam, ne tegyél ilyet, de a másikat meg megereted. Aztán egyszer jól kicsinálnak téged is a rendőrök, mert hangoskodsz a kocsmában, és nem fizeted le őket. Nem, nem ez a megoldás. Nem felületi kezelés kell, hanem a probléma okáig kell lemenni. A baj, hogy a hangoskodó cigányok magukkal húzzák a normálisokat. Úgy kéne felajánlani nekik pénzért kölcsönből visszafizetendő lakásokat, hogy minél távolabb kerüljenek egymástól a cigány családok, hogy a rossz ne húzza le a jót is, de nem akarnak kilakolattódni, ezért munkába is kell állniuk, csak akkor élne a lakásdolog, ha pár hónapon belül találnak állást, különben ismét fedél nélkül maradnak. Állami munkákat lehetne bitosítani mellette nekik, hogy érezzék, hogy a társadalom aktív tagjai, és részese lehetnek benne. Ez nem segély, amit szociális alapon kapnak, ez akkor jár, ha hajlandók érte valamit tenni. Van olyan tantárgyam, hogy Tanulástechnika, és szó van ösztönzésekről: vannak pozitív és negatív módszerek: negatív például az erőszek, megvered a gyereket, ha egyest hoz haza. Negatív, ha mindig elhalmozod mindenféle csokival, és ha rossz jegyeket hoz haza, megvonod. Pozitív, mikor ösztönzöd, ha jó lesz az átlaga, kap egy játékot. Igenis létezik megoldás a problémára, csak ki kell lépni a bádogdobozból, merni kell gondolkodni!
  • willcox
    Az a baj, hogy a törvények nem mondják ki: aki bűnt követett el, az automatikusan lemondott egy csomó olyan jogról, ami a becsületes állampolgárokat megilleti.
    A jelen valóság pont az ellentettje: egy bűnözőnek több joga van, mint egy sértettnek.
    A börtönöket önfenntartóvá kéne alakítani. Termeljenek/termesszenek, ha nem akarnak éhendögleni!
  • willcox
    Legalább pontosan idéznél, ha magadtól nem jut értelmes dolog az eszedbe:
    "Erőszak a gyengék végső menedéke" (Asimov: Alapítvány)
    Azt már rég tudom, hogy te milyen oldali vagy (elárult a képtárad). Csak a helyzet az, hogy az állig felfegyverzett izraeli katonák lövöldöznek le palesztin gyerekeket és nem fordítva. Vagyis ilyen hazug képet csak egy zsidó tud feltenni a képtárába.
    Te is úgy osztod az észt, hogy a közeledben még sosem volt cigány, de te aztán tudod a frankót (hogy te is értsd: a kósert).
  • Ahoy
    Igen ez mind szép és jó... De akkor mi a megoldás? Tudsz megoldást a cigánykérdésre? NEM. Senki nem tud, mert nincs megoldás. Majd akkor rájössz, amikor véresre verik az arcod a sikátorba, hogy hoppá! Én nem vagyok erőszakos, ők meg igen? Miért lesznek egyre erőszakosabbak? Mert nekik mindent szabad? Nincs retorzió?

Ezek semmiből sem értenek, csak egy jó nagy verésről, mivel sok közülök állati szinten leledzik, be kell idomítani őket. Tudom ez szörnyen hangzik, de egyszerűen nincs más megoldás erre. Vagy tűrd el a növekvő agressziót! A többséggel,kemény rendőri erővel nem mernek szembeszállni. Ha előzőeket olvastad, nem a szélsőjobbos kivonulós gárdista parádéra gondolok, mert az ellen jogalapjuk van fellépni. Gyors kezdete lenne a polgárháborúnak, amikor is valszeg neked meg nekem fog folyni a vérünk.

Ám ha egy erőskezű rendőrség létezik, akik elfogják a rabló cigányt, és mondjuk elverik a sarkon, "Ha méghegyszer meglátunk itt.. ugyan ezt kapod"... Kiderül? És? Max eltussoják. A putritelepekre havonta egyszer vonuljon ki egy kommandóscsoport éjjelente, ha bűneset történik néha néha verések beleférnek. Egyből megtanulják hogy hol a helyük. Intézkedő rendőr ellen fellépő bűnöző cigány? Jogos fegyverhasználat, agyonlövi és kész. Nem tellne bele fél év és mint a kisangyalok úgy viselkednének.
    Segélyt közmunkához kötni, minden esetben. Rászoktatni, idomítani őket a munkára, meglátod annyi kis munka van amit meg lehetne csinálni. Gazolás, növények stb. Volt példa egy polgármester segélyt közmunkához kötötte, szépen lassan rászoktak a munkára, és még a falu is egyre szebb lett!
    A bűnözőket meg likvidálni kell, ahogy a rákos sejtetek is elpusztítja a szervezet.
  • Epikurosz
    "Menni kéne el, de nincs hova.."
    Dehogy nincs.
    A műszakod nem járt le, túlórázol? A maszop agitprop osztály dupla bért ad, tudtommal, a túlórákért.
  • djhambi
    "Ezek az emberek nem értenek semmi másból, csak az erőszakból."

Számomra ez megfoghatatlan mondat, igaz, hogy te a környezetedből adódóan több kontaktusod van velük, de ezzel a kijelentéssel akkor sem értek egyet. Ugyanis az erőszakra az egyetlen lehetséges lépés, amit ki fog váltani az erőszak. Nem tartom a Star Wars-t mondanivalóval rendelkező sci-fi-nek, de van egy jól hangzó, a filmben mindent megmagyarázó gondolatmenet, ami leírja a dolgot:
    "A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet kínt és szenvedést."
    A legaktuálisabb példa a mostani, mikor összeverekedtek a romák a kopaszokkal. Ugyanúgy félnek a Gárdától, mint mi tőlük. Elkezdtek szerveződni, hát, sok a háborús film, ahol a TV néző győz, az FPS játékok, nincs sorkatonaság, és senki se gondol bele, hogy mit jelent az háborút viselni. Állandó rettegés, élelemhiány, megerőszakolt szüzek, nehezedő nyomás, rémület, félelem, fojtogató kénszag, lőporfüst, élettelen tetem, nem is egy, de kettő, három, ahogy mész végig a romos utcán, egy síró kisgyermek visít anyja teteme mellett, nem ismeri az tat haza, könyörög a járókelőnek, hogy ébressze fel, aki némán áll, mert nem tud szólni. Nem mondhatja a gyermekne, hogy nem tudom... Robaj, mennydörgés, felnéznek, az ég tiszta, süvítő hang, ami a csonig hatol, remegő föld. Menni kéne el, de nincs hova... Hirtelen csönd, nagy fény, semmit se látsz, se hallasz, perzselő érzés a bőrödön, valami erő ellök a levegőbe, a fölre hullasz. üvegszilánkok a bőröd egséz felültén, melletted a kisgyerek rémült tekintete fagyott a pillanatba örökre: egy fémdarab áll ki a koponyájából. Felsőteste eltűnt. Koromekete bordái még felismerhetők.

Aki keménylegénynek érzi magát, hát "játsszon" az életével, de engem hagyjon ki belőle!
  • Epikurosz
    - baktériumok és ami mögöttük van
    - bevándorlásügy
  • Ahoy
    Csak sajnos erőszakon kívül (legyen az rendőri erőszak bevetése) nem értenek másból. Munkát nem lehet nekik adni (képzetlenek, képtelenek beilleszkedni), integrálni képtelenség őket (már csak a "kulturabeli" különbségeket vesszük, ha lakást adsz nekik azt szétb***ák, ha iskolát adsz nekik, bomlasztják, verik a tanárt /gyereket (mesélhetnék, anyukám tanárnő volt) a segélyt követelik, és rombolni lázadni tudnak ha nem kapják. Pont úgy ahogy külföldön sem tudják ezt megoldani ezt a problémát. Amerikában vannak négernegyedek, harlem, oda fehérember nem merészkedik be az biztos. Ott legalább a rendőrségnek van hatalma, és ha a zsebedhez nyúlsz már agyonlő, gondolkodás nélkül... Ott nem szarakodnak ilyennel. Sőt te is megvédheted magad jogosan a fegyvereddel. Angoloknál egyre nagyobb a feszültség a bevándorlók és a többség között. Franciáknál csak vegyük az arab, feketebőrű lázongást nemrég (ők is nemtudom mi a fenét ugrálnak a nagy jólétben...)

Egyszóval, ez egy olyan probléma amit se ösztönösen, se józan ésszel nem tudunk megoldani. Félő hogy egy hamarosan kitörő etnikai világháború lesz a megoldás, kisebb polgárháborúk, vagy még idejében feleszmélünk, és a többség védelme érdekében szigorú törvények mellett egy erőskezű rendőrséget hozunk létre. Megtámogatva minden technikai felrereltséggel (pl biztonsági kamerák az utcákra, és a falvakba)

Ezek az emberek nem értenek semmi másból, csak az erőszakból.
  • KillerBee
    Egyetértek.

Mellesleg a szélsőség és az ezzel többnyire együtt járó erőszak a szellemi gyengék reakciója, legyen az jobboldali vagy baloldali vagy akármilyen oldali. Az értelmes ember az ösztönei helyett az eszét használja.
  • Ahoy
    Igen, és pont az emberi gyengeséget használja ki a dolog. Ottvan az ember, látja hogy szinte az összes barátja ezt csinálja, még kínálgatják is "Ugyanmár egy szálba nem halsz bele, a sör mellé csúszik, az apám onkológus majd megműt minket" ... Másnap meg kapar a torka az embernek, és füstízűt köhög. Na ehhez hihetetlen akarat kell, hogy ellenálljon az ember, és "kilógjon a sorból". Főleg mikor anno füstölő barátnőm volt.(A kátránycsók nem finom :D)

Szvsz Akarat erő kell hozzá, és abból sajna az embereknek nagyon kevés van mostanság :(
  • Epikurosz
    Gratulálok, te jó úton haladsz.
  • Ahoy
    Jamégannyi, hogy még a bulincigizésről is leszoktam, totálisan... mert ez a kapu a függőséghez, észrevétlenül rácsavarodik az ember agyára és akkor véged. Mindenki így kezdi. Kb fél éve már nem szívtam cigit.
  • Ahoy
    Amúgy ha belegondoltok, így konkrétan más boltban (áttételesen gyermekek számára) elérhető termékről nem tudok, ami ilyen szinten károsítja az egészséget mint a cigi. Jó nem vagyok én sem szűz, néha néha elpattan egy szál itt ott bulikban (hálisten nem szoktam rá) De masszívan a cigi a legkárosabb, az alkohol mellett (bár azt ugye lehet mértékkel, és ésszerűen fogyasztani) Hozzáteszem a koccintós mérgezett borokat betiltanám!
  • Szefmester
    akkor próbálj meg ne enni.. a halálod pillanatáig menni fog, és a cigi? ha nem bagózol nem halsz meg.. az hogy valaki(k) csesznek mozogni, és csak tömik magukba a műanyag szemét gyorskaját és csak növesztik a seggüket a saját bajuk..
  • Epikurosz
    A zsír - mondom: a zsír -, a szénhidrátok, a fehérje, a levegő, a víz (bennük a vitaminok, ásványi anyagok) elengedhetetlenek az emberi élethez.