Baktériumoktól hemzsegnek a cigaretták

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szélsõségesen agresszív te vagy, ezt is bizonyítja névválasztásod és avatarod. Úgyhogy kussolj!!!!

A lárva-pete témában igazad van, már akartam is jelezni.

Kara kánként folytatom tanításom.

KillerBee
"nekem elveim és életcéljaim vannak. Ha azoknak pont a Jobbik felel meg, akkor vedd úgy, hogy támogatom a közös nevezõben. Az elvszerûség, tudom, a magadfajtáknak elképzelhetetlen."

Érdekes, ez az attitûd épp az elvtelenség, de a legjobb esetben is az opportunizmus. De a szélsõséges agresszivitásod sem igen egyeztethetõ össze azzal a történelmi személlyel, akinek a nevét bitorlod.

"Egyébként, KillerBee értelemszerûen az EU-s választások elõtt volt ide implantálva, de nem sok babér termett neki, a lárváit nem tudta lerakni"

Ami már csak azért sem csoda, mivel a rovarok nem lárvát, hanem petét raknak le. Még ezt sem tanultad meg az iskolában?

http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)

Az a srác nem ment át, mert nem volt pszi teszt. Nem érted? Miért írsz hüjjeségeket?

Én továbbra is támogatom azt, hogy minden tulajdonnal rendelkezõ magyar állampolgár a saját birtokán belül tarthasson maroklõfegyvert, és büntetlenül puffanthassa le, ha egy rabló betör a birtokára.

Garrett27
Azért mindenképpen megjegyzem, hogy Szlovákia keleti régiójában a sok cigánybûnözés miatt a kormány bevetette a hadsereget, három nap alatt rend lett. Volt belõle rasszistázás meg nácizás? Nem volt. Szinte alig lehetett errõl hallani. Magyarországon az indulatokat direkte keltik az emberek között, mert sajnos a hatalmi érdekek ezt kívánják...

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Az a srác is átment, aki Pécsett nekiállt lövöldözni... Tényleg, ki is támogatta a civil fegyvertartást? <#nemtudom>

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

Egyébként, KillerBee értelemszerûen az EU-s választások elõtt volt ide implantálva, de nem sok babér termett neki, a lárváit nem tudta lerakni, de visszamenni már szégyellt a kaptárba, így ittragadt.
Te már az új nemzedék vagy, apró változtatásokkal, picit megszelidítve, mint a szifiliszbacilus, hogy annyira ne légy kirívó. Engem, amúgy nem zavartok, mert immunis vagyok rátok. <#mf2>

djhambi felhasználói adatlapja
Honlap: http://djhambi.spaces.live.com
Foglalkozás: tanuló
Regisztráció idõpontja: 2009. 08. 06.

Epikurosz felhasználói adatlapja
Blog: http://epikurosz.blog.hu/
Foglalkozás: gondolkodásra tanítás (és ezzel együtt ördögûzés)
Regisztráció idõpontja: 2003. 08. 17.

KillerBee felhasználói adatlapja
Teljes név: Afrikai Szorgos Méhecske
Foglalkozás: mézgyûjtés
Hobby: méhtánc, harci játékok méheknek
Regisztráció idõpontja: 2009. 04. 29.

Akkor kiket is ültettek be ide, így kampány elõtt, mucuskám?

Meg fogsz lepõdni, én is átmentem több pszichológiai teszten. Az én kezembe még az atomtáskát is adhatnák. Veled ellentétben.
Amúgy, nem vagyok Jobbik-tag; nekem elveim és életcéljaim vannak. Ha azoknak pont a Jobbik felel meg, akkor vedd úgy, hogy támogatom a közös nevezõben.
Az elvszerûség, tudom, a magadfajtáknak elképzelhetetlen. Ti nem így szocializálódtatok, szerintetek aki a ti gátlástalan és piszkos üzelmeiteket elítéli, az csak jobbikos lehet. Hát, nem. Ilyen egy átlag, tisztességes polgár, de számotokra ez értelmezhetetlen, sõt, már-már földönkívüli.

Igen, csakhogy a rendõr elõtte átment kistucat pszicológiai teszten és tanult jogot is, nomeg nem azért ütnek, ha nem teszik a másik ember logikusan felépített, alátámasztott, nehezen cáfolahtó érvelése.
#174 - ingyen reki. 😊
És úgy érzem, a szólásszabadság határt én nem tolom ki a jóízlés határán túlra.

(Néha eltûnõdök azon, hogy lehet, hogy a Jobbik minden tagját beülteti egy fórumba, hogy ott 24 órában terjesszék az igéjüket, ahogy Epikurosz teszi. Így egyrészt soknak tûnnek, mert a csapból is õk folynak, másrészt észre sem veszed, és átszoktatnak.)

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

Olvasd el a blogom, ott minden kérdésedre megtalálod a választ.

Én agresszív?
Majd meglátod milyen az, amikor én agresszív vagyok.
Egyébként te, a BeeKiller és még páran megérdemelnétek az agresszivitást. A rendõr is alkalmazhat erõszakot, ha a delikvens renitens.

Lehet, hogy Epikurosznak több mûanyagot kellett volna ennie kiskorában, talán nem lenne ennyire szûklátókörû, begyöpösödött és agresszív! <#hehe>

A csoki jó, a piskóta rossz, de összekeverve kapsz egy csokitortát! Tessék, neked sütöttem! <#fogmosas>

Kérem a negyediket!

Egy pacifista gyilkos méh, géppisztollyal...
Nahát!

KillerBee
Dehogy vannak, csak Epikurosz golyózott be teljesen.

http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)

"agresszív munkásõr"

Gatya Úristen ! És én még azt hittem hogy a Munkásõrség már régen megszünt! Nahát! A munkásõrök a spájzban vannak?
KillerBee
"és minden hájjal megkent tótumfaktum is"

Az már megjelent, Epikurosz néven.

KillerBee
Drága csökkent értelmû Epike! Elgondolkodtál már komolyan, milyen lehetõségek állnak a magyar társadalom elõtt? Segítek:

1) Folytatjuk az eddigi látszattevékenységeket, elszigetelten minden egyéb társadalmi bajtól. Eredmény: A cigányság részaránya a népességben nõ, nõ és egyre csak nõ. Ezt a cigányokat gyûlölõk biztos nem akarhatják.

2) Hallgatunk az erõszakot követelõkre, ahogy itt pár "értelmes" ember javasolta. Eredmény: Az erõszak erõszakot szül, de ettõl a cigányság részaránya zavartalanul tovább nõ.

3) Végre értelmesen és elõítéletektõl mentesen, igazságosan, a bûnt büntetve, de a beilleszkedést maximálisan elõsegítve és jutalmazva elkezdjük integrálni a cigányságot (szerencsére elég sok vegyes házasságot látok, szóval ez nem teljesen reménytelen) és reménykedünk abban, hogy nem veszítjük el a demográfiai versenyt. Ez a jelenlegi politikai felállásban nem hajtható végre, mert maga a politikai hatalom az, ami a leginkább érdekelt az ellentétek fennmaradásában, a társadalom megosztásában.

Talán belátod, ha nem vakított még el teljesen a gyûlölet, hogy nem a cigányság az ellenség.

Ja, és ezek csak az elõfutárok! Bizony!
Ahogy közeledünk a választási kapmpányhoz kétesnél kétesebb alakok fognak itt febukkanni, meg aktivizálódik pár õskövület is. Lesz közöttük agresszív munkásõr, szirénhangú csábos matahari (aka BeeKiller), és minden hájjal megkent tótumfaktum is. Lesz "rossz" vallató, akik megrugdos, meg "jó" "vallató", aki megsimogat, hogy nekik fütyülj. Jó lesz vigyázni, olvtárdak és elvtársak!

Lecsót vegyenek! Lecsót, lecsót!

Magát ki küldte?

Aki a pókokat szereti... (lásd szomszédos topik :-)
Simili simlis. Az összemosó. ("Te is más vagy, te sem vagy más." Ismerõs?)

Mellette itt van ez a Bambi. Aki szerint az a jó, ha a rosszat összekeverik a jóval. Õ írta így, vissza leeht olvasni.
A minap hallgattam a Napközben c. mûsort. Arról szólt, hogy mostanában megszaporodtak a lépcsõházi lopások. Elviselhetetlen mértékben. A mûsorvezetõ - szinte látszott - csak vonogatta a vállát. Nem értik, nem tudják, el vannak képedve.

Eltelik két nap. Másik mûsor, másik mûsorvezetõ, más riporteralany. Arról mesélt, de úgy, hogy elakadt az izgalomtól a lélegzete is, hogy integráció, meg esélyegyenlõség, meg felzárkózatót progik. Kaptak erre pénzt, cakkompakk pár milliárdot. EU-s, magyar adófizetõk pénze is, jaj dejó. Az integrációnak része az is, hogy hátrányos helyzetûeket beköltöztetnek rendes társasházakba. Fizetik a törlesztõrészletet, fészket raknak, albérlet-hozzájárulást adnak stb. stb. Szigorúan PC alapon.
Aztán a lépcsõházból eltûnik az izzó, majd holnap vki leszereli a nyílászárókról a kilincset, a lift doháynszagú lesz stb. stb. Nem is mindig azok miatt, akik odaköltöznek. Lehet, hogy csak egy-két látogatójuk volt.
Integrállunk, vazze, integrálunk. És deriválunk!
No, de kit?

Esélytelen vagy nálam, hiába villogtatod piros szerelmes szívekkel a szemeidet.
Abban egyetértek veled, hogy a neveltetés sokat számít. És abban is, hogy nem lehet általánosítani. Valahányadik szomszédom egy cigány nõ, van 2 lánya. A nõ takarítónõ. Amikor a nagyobbik lánya érettségi elõtt állt, megkérdezte, hogy felkészíteném-e matekból, és mondjam meg, hogy mennyit kérnék érte, ha elvállalnám. Elvállaltam, és mondtam neki, hogy csak annyit kérek, hogy sikerüljön az érettségije, mert felesleges szabadidõm nincs. Sikerült neki (a matek négyesre!). Amikor elõször mentek hozzájuk, leesett az állam. Egyszerûen berendezett lakás volt, de olyan pedáns rendet, olyan tisztaságot kevés lakásban láttam. A nõt mindenki tiszteli, soha egy rossz szót nem mondott rá senki. De sajnos olyan ritka ez a család, mint a fehér holló. Vannak tisztességes, becsületes cigányok, ezt ki kell mondani. A baj az, hogy a többségük nem ilyen.
Az orvosi rendelõben pár hete egy cigány nõ hozta bea kisfiát oltásra. Udvariasan köszönt, és megkérdezte, hogy a sorban ki az utolsó. Azonnal jött a válasz egy fickótól "Maguk, nem?" Mivel oltásra vártak, az orvos soron kívül behívta õket (a többi oltásra váró emberrel együtt), mire a pacák megsértõdött, hogy mi az, hogy õ 1 órája vár, és a cigányok meg csak úgy bemehetnek elé? Aztán távozott, még neki állt följebb, és gondolom késõbb jött csak rá, hogy elb*sza az egész délutánjátát a gyûlölete miatt.

Egyszer biliárdoztunk a kocsmában, odajött két cigány fickó (állványoztak építkézéseken, ez volta mnukájuk, gyermekes családapák) és kihívtak minket. Azt mondták, hogy legyen tét, hogy legyen értelme a játéknak, megegyeztünk, hogy a gyõztes csapat vesz egy sört a vesztes csapatnak (fejenként). Egyms után vertük õket menetrõl menetre, õk pedig hozták és vették nekünk a söröket. Aztán nnyi sörünk volt, hogy már nem tudtuk volna meginni õket, (és mindez vizsgaidõszakban volt, szóval nem is lett volna jó soakt inni) és feladánlottunk nekik párat. Hálájuk jeleként pedig ingyen meghívtak minket rövidre.

Ugyanezen a helyen egy kisebb cigány csapat biliárdozott. Hangosak voltak, kardoztak a dákókkal, egymást verték, de a legidegesítõbb egy kiskölyök volt, volt pár mázlis lökése, és nagy mellénynel mondta mindenkinek: "Kiszámoltam a térfogatát, kiszámoltam a térfogatát, látjátok, milyen jól tudok? Ennek is kiszámolom a térfogatát!" Azóta saját dákót viszek, és mindig megnézm, hogy a posztó nem szakadt-e az asztalon.

A világ nem olyan egyszerû, és egyoldalú, ahogy leírod. Nem általánosíthatsz mindenkire. Megkérdeztem egy biológus ismerõsömet, és õ egyértelmûen kifejtette, hogy ezek a társadalmi jellegzetességek nem genetikai, hanem neveletési alapúak. Ezen indokkal kitartok a véleményem mellett, hogy tanításra és felvilágosításra lenne szükségük, és a szétválasztásukra, a fehérek közé jobb bekeveredésre. Nagy szívfájdalmam, hogy a tanárnak nincs eszköze a diákkal szemben, de ez a mellékhatása a rendszerváltozásnak, senki se mondta huszonpár éve, hogy csak a jó fog beáramlani az országba...

KillerBee
"Ha majd pondróra/féregre/takonyra hivatkozok, akkor értsd magadra."

Köszönöm a tippet, Kokszoska. De majd én eldöntöm, kire gondolok az említett szavak olvastán. Van is már egy esélyes jelöltem: te. <#taps><#szeret>

KillerBee
Az általad felsoroltak sokkal inkább állnak a fehérgalléros és politikusi bûnözésre. A haza védelme? Kik adták el az ország egész gazdaságát külföldre, hogy mi csupán piac, fogyasztók és max. alkalmazottak (=haszonállatok) legyünk a saját hazánkban? Nem a cigányok, hanem a szoclibek.

Szervezett bûnözés? Nézd csak meg, milyen magasra, kikhez nyúltak pl. anno az olajmaffia kapcsolatai. Nem a cigányokhoz.

Vagyon elleni? Kik privatizálták el maguknak a társadalmi vagyont? Nem a cigányok, hanem elsõsorban a szoclibek.

Gazdasági bûncselekmények, lásd fentebb.

Rágalmazás, becsületsértés? Kedves politikusaink szinte naponta néznek bennünket idiótáknak, röhögnek a pofánkba. Ki is rémisztgetett 2 millió romániai vendégmunkással? Na ki? Az emberek hülyének nézése nem becsületsértés?

Életellenes? Hány ember életét nyomorították meg a politikai bûnözõk? Sokkal többét, mint a cigányok.

Hülye vagy te, galambom, mert jó étvággyal, két pofára megkajálod, sõt továbbadod az etnikai uszítást, amivel aztán szépen elfoglalod magad és nem is veszed észre a különbséget az ok, az eszköz és az okozat között. A hatalom birtokosai mesterségesen elõidézik vagy szándékosan fenntartják, sõt egyenesen szítják a lakosság csoportjai közötti acsarkodást, mert így nem tûnnek fel annyira az õ bûneik.

De hiába is beszélek neked, te el vagy foglalva a bûnbakkereséssel. Bár most már akár gondolkodni is lehetne idõd, hiszen a bûnbakot már megtaláltad a személyemben.

Tudod, mi a baj?
Hogy ilyen KillerBee-szerû kétes rovarokkal pocsékolja el az ember az idõt, és nem foglalkozik értelmesebb dolgokkal. Pedig van sok minden, érdekességek is.

"Sajnos a primitív véglények, mint Epike és Kokszos Vili alias willcox" - le sem tagadhatod a fajtádat. Jellemzõ a megnyilatkozásod. Ha majd pondróra/féregre/takonyra hivatkozok, akkor értsd magadra.

#133: amikor az Alapítványt olvastam, még nagyon fiatal voltam, angolul nem is volt kapható (bár akkor még angolul sem tanultam).
" Így viszont a bûnüldözés milyen alapon léphetne fel szelektíven csak a cigányok ellen, amikor annyi más bûn fölött szemet huny?"

A prioritások alapján.
1. A haza védelme
2. Szervezett bûnözés elleni harc
3. Életellenes bûncselekmények elleni harc (beh)
...3a. hatóság elleni erõszak eh
4. Vagyon elleni beh
...4a. erõszakos rablások eh
...4b. rablások eh
...4c. lopás, zsebtolvajlás, csalás eh
5. Nemi erõszak eh
6. Gazdasági beh
7. Rágalmazás, becsületsértés, jó erkölcsöt sértõ beh
stb.

Lmntal
Ti még mindig NEM ÉRTITEK!

A cikk arról szól, hogy alsóbbrendû ám szapora lények sokasága szervezõdött egységbe és tettek meg bámulatos genetikai változásokat, hogy irányítsák az emberiséget sejt és így zsiger szinten, hogy mi lehessünk a gazdaszervezet. És nem elégszenek meg azzal, hogy bennünk kelnek ki, hanem pszichotróp anyagaikkal olyan hatást érnek el, ami mások megfertõzésére ösztönöz, magunk kínálgatjuk, mi több gyárakat alakítunk számukra (ezt a túlzott fogyasztók, a haszon illúziójaként élik meg - de ez is szándékos) és szépen lassan átveszik a Föld irányítását.

Szerintem bámulatos teljesítmény! <#help>

Szegény ember vízzel főz! Persze ha van mit a tejbe aprítania... :)

Ezt mondom én is, hogy nem mûködne, mert az emberek fele megpróbálna kibújni alóla, a másik fele pedig abból "jövedelemkiegészíteni", hogy kiskaput keresõknek "segít".

Nem a túlsúlyosságra gondoltam azzal 😊
Egyébként az is lehet (anyagcsere)betegség, az orvos kideríti.

Jé, egybeírtad! :-)

Ez tényleg nem véletlen. Ki hitte volna.

KillerBee
Inkább vagyok bûnbak, mint eszetlen <#idiota><#kocsog>, ami te vagy.

KillerBee
Nem véletlen, hogy a cocizmusban nem volt ennyire súlyos a cigánybûnözés, mint most - még úgy sem, hogy politikai okokból talán próbálták rejteni, na de ez ma is így van. Akkor ui. sokkal több cigány dolgozott, dolgozhatott. Manapság viszont igen sokan akkor sem kapnak munkát, ha keresnek.

Történetesen itt te vagy a bûnbakk. Jól esik?

Arra nem jöttek rá, hogy ha nem megy a rézüst, a fakanál, a cirokseprû, a fonott kosár, meg a nótaszó (hogy a tyúklopásról, koldulásról és a jóslásról ne is beszéljek), akkor olyant kellene csinálni, amire van kereslet. Ilyenek a buta emberek.

KillerBee
Sajnos a primitív véglények, mint Epike és Kokszos Vili alias willcox, mindig és mindenhol a zsidókat állítják be bûnbaknak - esetleg a cigányokat, ha a zsidózás az adott esetben végképp nem megy. Ahhoz már persze nincs elég gerincük, hogy ezt vállalják is, lásd #137.

#140: Gyakran igen nehéz eldönteni, szándékos cselekmény eredménye-e a magasabb kockázat - pedig maga az elképzelés nem lenne rossz. Plusz tág tere nyílna a korrupciónak, ügyeskedésnek (a döntést hozók lefizetésének). Továbbá az ellenõrzés személyiségi jogokat is sértene sok esetben, bár ha így haladnak a dolgok, hamarosan nem maradnak személyiségi jogaink (megfigyelések).

" pl. egy krónikus betegségben szenvedõ nem maga veszi önszántából a betegsége okozóját."

A túlsúlyosságra sok minden rámondanak. Én személy szerint nem hiszem, hogy betegség miatt van. akaraterõ kérdése. Ugyanis, ha valaki nem vesz magához több táplálékot, mint az optimális mennyiség, nem fog meghízni, mert a szervezet levegõbõl nem tud felvenni anyagokat, és azokat lekötni. Ott (fotószintézisnél) még nem tartunk, bár lenne rá igény.

A cigányokkal kapcsolatban:
szerintem csak az kapjon segélyt, aki eleve dolgozik, vagy munkaképtelen. Helyette munkalehetõséget kéne adni (pl. utat építeni mindenki tud, meg kéne is) még akkor is, ha az adott munka "fölösleges" lenne; többe biztos nem kerülne, mint a segélyek kifizetése, és talán még haszna is lenne az egésznek.

"Következõ elgondolás a túlsúlyosok bannolása is lehet..."

Igen, ezt nehéz lenne elkerülni, ezért sem megvalósítható a dolog. De azért nagy különbség, hogy pl. egy krónikus betegségben szenvedõ nem maga veszi önszántából a betegsége okozóját... De pl. egy olyan megoldás, hogy a magasabb kockázattal bírók többet fizessenek, jó lehetne. Aki maga okozza (extrémsportol, dohányzik, szándékosan egészségtelenül él) az fizesse a pluszt maga, aki beteg annak fizesse az állam, aki meg veszélyes foglalkozást ûz, annak meg fizesse a munkáltatója. Ugyanúgy, mint a kötelezõ biztosításnál: aki veszélyesen vezet, fizessen többet. Szerintem így igazságosabb lehetne, ha nem csavarnák ki és élnének vissza vele. Csak sajnos az nehezen menne.

Éreztem, hogy elõbb-utóbb zsidózás is lesz itt...

És a dohányosok elfogadják, hogy a mocskos füstjük bassza az orrom és nem akarom szagolni? Nem. A dohányosokat érdekelte, hogy miattuk a legjobb arc nagyapám 55 évesen meghalt tüdõrákban, úgy, hogy nem is ismerhettem? Nem. Kiírta az irodába, hogy dohányozni tilos, õk pedig kiröhögték, kicsúfolták, és direkt az arcába fújták a füstöt, mert jó vicc volt. Hát tényleg... Ha a dohányosok nem tolerálják mások egészséghez való jogát, én sem fogom tolerálni õket. Olyanok, mint a legalja cigányok, sõt, még rosszabb, mert többen vannak.
Dobja nekem a koncot a cikk szerinted? Szerinted nekem jól esik, hogy ilyeneket kell "csócsálnom"? Hát pedig nem. Csak én gondolkodni is szoktam, és olyankor rájövök, hogy azért tart itt az emberiség, mert ilyen tagjai is vannak, meg olyanok, mint Te, akik védik õket. Én nem tartom magam intoleránsnak, egyszerûen kifejtettem a véleményemet. Tudom, hogy sok probléma miatt nem lenne megvalósítható, tudom, hogy úgy sem lenne igazságos, de igazságosabb lenne mint most, az biztos.
Úgyhogy légyszíves ne engem fikázzál itt, inkább bannold ki magad az életbõl, mert biztos van, akit meg Te idegesítesz. Légyszíves.

Ki beszélt itt a zsidókról, te <#kocsog>? (Megint nem figyeltél <#ejnye1>)
Csak te, mert én nem.
Amúgy, a #135-ben igazad van, de néha egy <#kocsog>-nek is lehet igaza. Pláne, ha megalvad bene a jó kis aludttej. <#mf1>

KillerBee
Eszem ágában sincs bizonygatni, hogy zsidó vagyok-e vagy sem, de tegyük fel, hogy zsidó vagyok. És akkor mit csinálsz? Tovább téped a szádat és vered a nyálad? - mert más lehetõséged nincs. Max. kinyalhatod a seggemet, ha megengedem.

KillerBee
A cigánykérdést nem szabad elszigetelten kezelni a rengeteg egyéb társadalmi problémáinktól, igazságtalanságainktól. Nehéz lenne elmagyarázni egy cigány bûnözõnek, hogy ne lopjon, ne legyen erõszakos stb., ha eközben a magyar tbbség tagjai között ugyancsak szép számmal vannak ilyenek, akik többnyire megússzák. Csak pár példa: verõlegények, magánhadseregek (pl. IN-KAL), adócsalók, táppénzcsalók, a cigányoknak is adott szoc-pol támogatást gyorsan felhúzott, majd lebontott házak révén ellopó gazemberek, rokkantsági csalók (álrokkantak luxusautói), korrupció a gazdaságban, fehérgalléros bûnözés, politikusi bûnözés, uzsorakölcsönökbõl legálisan meggazdagodó cégek (pl. Provident, évi többszáz százalékos kamattal), százmilliós végkielégítések, négyes metró, Tocsik, Zuschlag, Princz - folytassam még?

Ezzel nem azt állítom, hogy a cigány bûnözõk ezekre hivatkozva bûnöznek. Csupán azt, hogy a társadalom törvényei és a végrehajtó hatalom en bloc alkalmatlanok a bûnözés megállítására, és a cigánybûnözés csak egy ezek közül. Így viszont a bûnüldözés milyen alapon léphetne fel szelektíven csak a cigányok ellen, amikor annyi más bûn fölött szemet huny?

KillerBee
"Az a baj, hogy a törvények nem mondják ki: aki bûnt követett el, az automatikusan lemondott egy csomó olyan jogról, ami a becsületes állampolgárokat megilleti."

Na ez sem éppen eredeti gondolat, de legalább van értelme. Csakhogy:

Mindaddig ártatlannak kell tekinteni, amíg rá nem bizonyítják a bûnt.
A büntetés épp az említett jogok (pl. személyi szabadság) megvonásából áll.

Ennek kizárólag ott lenne jelentõsége, amikor az ember védekezik egy támadó ellen, pl. ne lehessen elvárni a megtámadottól, hogy arányosan védekezzék. Persze ezzel vissza is lehet élni.