233
  • KillerBee
    Udvariasságod lenyűgöző, ám a többiek kedvéért emberi nyelven is leírhattad volna. Sebaj, fordítom:

- SOS! Itt Epikurosz01 alapmodell, automatikus vészjelzés, SOS! Magasabb rendű kognitív funkcióim végzetes és visszafordíthatatlan sérülést szenvedtek, sürgős segítséget kérek. SOS!

• Epikurosz
    Úgy kell beszélnem, hogy te is értsd. Mindig is udvarias ember voltam.
  • KillerBee
    "Bllll-bllllll."

Na látod, micsoda megkönnyebbülés számodra végre nem erőltetni a dolgot és helyette a saját értelmi színvonaladon megnyilvánulni.
  • Epikurosz
    Bllll-bllllll.
  • KillerBee
    Entomológiai ismereteid továbbra is igen hiányosak. Maradj inkább az öntömjénezésnél, az jól megy neked.
  • KillerBee
    Én mindenesetre a kettőtök imbecillis kukorékolása és vinnyogása helyett inkább ezt hallgatom:

Io son l'umile ancella (Virginia Tola)

Come scoglio (Virginia Tola)
  • Epikurosz
    Rovar? Ennek még az avatarja is hamis. Inkább féregnek mondanám. A metamorfózis, amin átment, csak egy álca.
  • willcox
    Te is kaptál szerelmes smiley-t :)
    "Tüzel" a rovar :)))))
  • willcox
    "Amint közeledtünk, úgy hallatszott, mintha a pont valami egészen halk zümmögést bocsátott volna ki magából, olyasmit, mint egy térföldi dongó, csak sokkal halkabbat, olyan halkat, hogy még a légüres tér tökéletes csendjében is, ahol szárnyaltunk, csak akkor jutott el fülünkhöz, amikor megszakítottuk röptünket vagy húsz emberi átlónyi távolságra az alattunk levő valamitől." - amikor idióták írnak, abból lesz ilyesmi. A légüres tér tökéletes csendjében mi a lóf.szt hallott?
  • KillerBee
    Köszönöm a tanácsot, de majd én eldöntöm, mikor hallgatok és mikor beszélek és ehhez nem igénylem az engedélyedet. Attól persze még kukorékolhatsz a szemétdombodon, ha ezt élvezed, de mást úgysem tehetsz, kedves.

Nagyon hasonlítasz Abbott Síkföld cimű könyvében a Ponthoz:

Együtt haladtunk egy ragyogó, de végtelenül kicsiny pont felé, amire mesterem felhívta a figyelmemet. Amint közeledtünk, úgy hallatszott, mintha a pont valami egészen halk zümmögést bocsátott volna ki magából, olyasmit, mint egy térföldi dongó, csak sokkal halkabbat, olyan halkat, hogy még a légüres tér tökéletes csendjében is, ahol szárnyaltunk, csak akkor jutott el fülünkhöz, amikor megszakítottuk röptünket vagy húsz emberi átlónyi távolságra az alattunk levő valamitől.

"Pillants alá -- mondta vezetőm --, Síkföldön éltél, volt egy látomásod Egyenesföldről, szárnyaltál velem Térföld egeiben; most, hogy teljessé tegyük tapasztalataid körét, elvezetlek a lét legmélyebb mélységébe, Pontföld birodalmába, a nulla dimenzió alvilágába.

Tekintsd ama nyomorult teremtményt. Az a Pont éppen olyan lény, mint mi, de a dimenziótlanság feneketlen mélységére van kárhoztatva. Ő önmaga saját világa, saját mindensége, önmagán kívül semmi másról nincs fogalma, nem ismer hosszúságot, sem szélességet, sem magasságot, mert nem tapasztalta őket. Kettőig sem tud számolni, a többes számról nem is szólva, mert ő önmagában az egy és minden, bár valójában semmi. Mégis figyelmezz tökéletes önelégültségére, és ebből tanuld meg, hogy jobb törekedni, mint vakon és tehetetlenül boldognak lenni. Most figyelj."

Elhallgatott; és a parányi zümmögő teremtményből aprócska, halk, monoton, de kivehető csipogás hallatszott, ami olyan volt, mint a ti térföldi fonográfotok hangja, és amiből a következő szavakat vettem ki: "Létezés véghetetlen gyönyörűsége! Ő van, és rajta kívül nincs más."

"Mit ért a nyomorult azon, hogy »ő«?" -- kérdeztem. "Önmagáról beszél -- mondta a Gömb --, nem tapasztaltad még, hogy a kisgyermekek és a gyerekes emberek, akik nem tudnak különbséget tenni önmaguk és a világ között, harmadik személyben beszélnek önmagukról? De figyelj!"

"Ő betölti a teret -- folytatta a kis monologizáló teremtmény --, és amit betölt, az ő maga. Amit gondol, azt is mondja ki, és amit kimond, azt hallja, és ő maga a gondolkodó, a kimondó, a halló, a gondolat, a szó és a hallgatóság, ő az egy, mégis a mindenek mindene. Ah, a létezés, ah, a létezés boldogsága!"

"Nem tudod kizökkenteni az apróságot a nyugalmából? -- kérdeztem. -- Mondd meg neki, hogy kicsoda valójában, ahogy nekem elmondtad, tárd fel előtte Pontföld szűk határait, és vezesd el valami különbhöz." "Ez nem könnyű feladat -- mondta mesterem --, próbáld meg te."

Teljes hangerőmet latba vetve, így szóltam a Ponthoz:

"Csend, csend, nyomorult teremtmény. A mindenek mindenének nevezed magadat, pedig a semmi vagy, úgynevezett mindenséged csak egy puszta pötty egy egyenesben, és az egyenes is puszta árnyék, ha..." "Pszt, pszt, eleget beszéltél -- szakított félbe a Gömb --, most figyelj, és nézd meg, milyen hatással volt szónoklatod Pontföld királyára."

Az uralkodó fénye, ami szavaim nyomán még jobban felragyogott, világosan mutatta, hogy önelégültsége mit sem csökkent, és alig hallgattam el, amikor már folytatta is mondókáját: "Ah, a gondolat, ah, a gondolat öröme! Hát mit nem tud ő elérni a gondolkodással! Az ő saját gondolata, ami saját becsmérlésével teljesen önmagához tér, hogy ily módon növelje önnön boldogságát! Édes lázadás, aminek győzelem a gyümölcse! Ah, az egyben minden isteni teremtőereje! Ah, a létezés, a létezés öröme!"

"Látod -- mondta tanítóm --, hogy mily keveset értek szavaid. Amennyit az uralkodó egyáltalában megért belőlük, azt a sajátjának fogadja el -- mert semmit sem tud felfogni önmagán kívül --, és büszkélkedik az »ő gondolatainak« változatosságával, mint teremtőerejének példájával. Hagyjuk ezt a pontföldi istent saját mindenütt jelenvalóságának és mindentudásának ostoba élvezetére, a mi tudásunk kevés ahhoz, hogy kizökkentsük önelégültségéből."
  • Epikurosz
    A szélsőségesen agresszív te vagy, ezt is bizonyítja névválasztásod és avatarod. Úgyhogy kussolj!!!!

A lárva-pete témában igazad van, már akartam is jelezni.
  • KillerBee
    "nekem elveim és életcéljaim vannak. Ha azoknak pont a Jobbik felel meg, akkor vedd úgy, hogy támogatom a közös nevezőben. Az elvszerűség, tudom, a magadfajtáknak elképzelhetetlen."

Érdekes, ez az attitűd épp az elvtelenség, de a legjobb esetben is az opportunizmus. De a szélsőséges agresszivitásod sem igen egyeztethető össze azzal a történelmi személlyel, akinek a nevét bitorlod.

"Egyébként, KillerBee értelemszerűen az EU-s választások előtt volt ide implantálva, de nem sok babér termett neki, a lárváit nem tudta lerakni"

Ami már csak azért sem csoda, mivel a rovarok nem lárvát, hanem petét raknak le. Még ezt sem tanultad meg az iskolában?
  • Epikurosz
    Az a srác nem ment át, mert nem volt pszi teszt. Nem érted? Miért írsz hüjjeségeket?

Én továbbra is támogatom azt, hogy minden tulajdonnal rendelkező magyar állampolgár a saját birtokán belül tarthasson maroklőfegyvert, és büntetlenül puffanthassa le, ha egy rabló betör a birtokára.
  • Garrett27
    Azért mindenképpen megjegyzem, hogy Szlovákia keleti régiójában a sok cigánybűnözés miatt a kormány bevetette a hadsereget, három nap alatt rend lett. Volt belőle rasszistázás meg nácizás? Nem volt. Szinte alig lehetett erről hallani. Magyarországon az indulatokat direkte keltik az emberek között, mert sajnos a hatalmi érdekek ezt kívánják...
  • djhambi
    Az a srác is átment, aki Pécsett nekiállt lövöldözni... Tényleg, ki is támogatta a civil fegyvertartást?
  • Epikurosz
    Egyébként, KillerBee értelemszerűen az EU-s választások előtt volt ide implantálva, de nem sok babér termett neki, a lárváit nem tudta lerakni, de visszamenni már szégyellt a kaptárba, így ittragadt.
    Te már az új nemzedék vagy, apró változtatásokkal, picit megszelidítve, mint a szifiliszbacilus, hogy annyira ne légy kirívó. Engem, amúgy nem zavartok, mert immunis vagyok rátok.
  • Epikurosz
    djhambi felhasználói adatlapja
    Honlap: http://djhambi.spaces.live.com
    Foglalkozás: tanuló
    Regisztráció időpontja: 2009. 08. 06.

Epikurosz felhasználói adatlapja
    Blog: http://epikurosz.blog.hu/
    Foglalkozás: gondolkodásra tanítás (és ezzel együtt ördögűzés)
    Regisztráció időpontja: 2003. 08. 17.

KillerBee felhasználói adatlapja
    Teljes név: Afrikai Szorgos Méhecske
    Foglalkozás: mézgyűjtés
    Hobby: méhtánc, harci játékok méheknek
    Regisztráció időpontja: 2009. 04. 29.

Akkor kiket is ültettek be ide, így kampány előtt, mucuskám?
  • Epikurosz
    Meg fogsz lepődni, én is átmentem több pszichológiai teszten. Az én kezembe még az atomtáskát is adhatnák. Veled ellentétben.
    Amúgy, nem vagyok Jobbik-tag; nekem elveim és életcéljaim vannak. Ha azoknak pont a Jobbik felel meg, akkor vedd úgy, hogy támogatom a közös nevezőben.
    Az elvszerűség, tudom, a magadfajtáknak elképzelhetetlen. Ti nem így szocializálódtatok, szerintetek aki a ti gátlástalan és piszkos üzelmeiteket elítéli, az csak jobbikos lehet. Hát, nem. Ilyen egy átlag, tisztességes polgár, de számotokra ez értelmezhetetlen, sőt, már-már földönkívüli.
  • djhambi
    Igen, csakhogy a rendőr előtte átment kistucat pszicológiai teszten és tanult jogot is, nomeg nem azért ütnek, ha nem teszik a másik ember logikusan felépített, alátámasztott, nehezen cáfolahtó érvelése.
    #174 - ingyen reki. :)
    És úgy érzem, a szólásszabadság határt én nem tolom ki a jóízlés határán túlra.

(Néha eltűnődök azon, hogy lehet, hogy a Jobbik minden tagját beülteti egy fórumba, hogy ott 24 órában terjesszék az igéjüket, ahogy Epikurosz teszi. Így egyrészt soknak tűnnek, mert a csapból is ők folynak, másrészt észre sem veszed, és átszoktatnak.)
  • Epikurosz
    Olvasd el a blogom, ott minden kérdésedre megtalálod a választ.
  • Epikurosz
    Én agresszív?
    Majd meglátod milyen az, amikor én agresszív vagyok.
    Egyébként te, a BeeKiller és még páran megérdemelnétek az agresszivitást. A rendőr is alkalmazhat erőszakot, ha a delikvens renitens.
  • djhambi
    Lehet, hogy Epikurosznak több műanyagot kellett volna ennie kiskorában, talán nem lenne ennyire szűklátókörű, begyöpösödött és agresszív!
  • djhambi
    A csoki jó, a piskóta rossz, de összekeverve kapsz egy csokitortát! Tessék, neked sütöttem!
  • Epikurosz
    Kérem a negyediket!
  • Epikurosz
    Egy pacifista gyilkos méh, géppisztollyal...
    Nahát!
  • KillerBee
    Dehogy vannak, csak Epikurosz golyózott be teljesen.
  • babajaga
    "agresszív munkásőr"

Gatya Úristen ! És én még azt hittem hogy a Munkásőrség már régen megszünt! Nahát! A munkásőrök a spájzban vannak?
  • KillerBee
    "és minden hájjal megkent tótumfaktum is"

Az már megjelent, Epikurosz néven.
  • KillerBee
    Drága csökkent értelmű Epike! Elgondolkodtál már komolyan, milyen lehetőségek állnak a magyar társadalom előtt? Segítek:

1) Folytatjuk az eddigi látszattevékenységeket, elszigetelten minden egyéb társadalmi bajtól. Eredmény: A cigányság részaránya a népességben nő, nő és egyre csak nő. Ezt a cigányokat gyűlölők biztos nem akarhatják.

2) Hallgatunk az erőszakot követelőkre, ahogy itt pár "értelmes" ember javasolta. Eredmény: Az erőszak erőszakot szül, de ettől a cigányság részaránya zavartalanul tovább nő.

3) Végre értelmesen és előítéletektől mentesen, igazságosan, a bűnt büntetve, de a beilleszkedést maximálisan elősegítve és jutalmazva elkezdjük integrálni a cigányságot (szerencsére elég sok vegyes házasságot látok, szóval ez nem teljesen reménytelen) és reménykedünk abban, hogy nem veszítjük el a demográfiai versenyt. Ez a jelenlegi politikai felállásban nem hajtható végre, mert maga a politikai hatalom az, ami a leginkább érdekelt az ellentétek fennmaradásában, a társadalom megosztásában.

Talán belátod, ha nem vakított még el teljesen a gyűlölet, hogy nem a cigányság az ellenség.
  • Epikurosz
    Ja, és ezek csak az előfutárok! Bizony!
    Ahogy közeledünk a választási kapmpányhoz kétesnél kétesebb alakok fognak itt febukkanni, meg aktivizálódik pár őskövület is. Lesz közöttük agresszív munkásőr, szirénhangú csábos matahari (aka BeeKiller), és minden hájjal megkent tótumfaktum is. Lesz "rossz" vallató, akik megrugdos, meg "jó" "vallató", aki megsimogat, hogy nekik fütyülj. Jó lesz vigyázni, olvtárdak és elvtársak!
  • Epikurosz
    Lecsót vegyenek! Lecsót, lecsót!
  • Epikurosz
    Magát ki küldte?
  • Epikurosz
    Aki a pókokat szereti... (lásd szomszédos topik :-)
    Simili simlis. Az összemosó. ("Te is más vagy, te sem vagy más." Ismerős?)

Mellette itt van ez a Bambi. Aki szerint az a jó, ha a rosszat összekeverik a jóval. Ő írta így, vissza leeht olvasni.
    A minap hallgattam a Napközben c. műsort. Arról szólt, hogy mostanában megszaporodtak a lépcsőházi lopások. Elviselhetetlen mértékben. A műsorvezető - szinte látszott - csak vonogatta a vállát. Nem értik, nem tudják, el vannak képedve.

Eltelik két nap. Másik műsor, másik műsorvezető, más riporteralany. Arról mesélt, de úgy, hogy elakadt az izgalomtól a lélegzete is, hogy integráció, meg esélyegyenlőség, meg felzárkózatót progik. Kaptak erre pénzt, cakkompakk pár milliárdot. EU-s, magyar adófizetők pénze is, jaj dejó. Az integrációnak része az is, hogy hátrányos helyzetűeket beköltöztetnek rendes társasházakba. Fizetik a törlesztőrészletet, fészket raknak, albérlet-hozzájárulást adnak stb. stb. Szigorúan PC alapon.
    Aztán a lépcsőházból eltűnik az izzó, majd holnap vki leszereli a nyílászárókról a kilincset, a lift doháynszagú lesz stb. stb. Nem is mindig azok miatt, akik odaköltöznek. Lehet, hogy csak egy-két látogatójuk volt.
    Integrállunk, vazze, integrálunk. És deriválunk!
    No, de kit?
  • willcox
    Esélytelen vagy nálam, hiába villogtatod piros szerelmes szívekkel a szemeidet.
  • willcox
    Abban egyetértek veled, hogy a neveltetés sokat számít. És abban is, hogy nem lehet általánosítani. Valahányadik szomszédom egy cigány nő, van 2 lánya. A nő takarítónő. Amikor a nagyobbik lánya érettségi előtt állt, megkérdezte, hogy felkészíteném-e matekból, és mondjam meg, hogy mennyit kérnék érte, ha elvállalnám. Elvállaltam, és mondtam neki, hogy csak annyit kérek, hogy sikerüljön az érettségije, mert felesleges szabadidőm nincs. Sikerült neki (a matek négyesre!). Amikor először mentek hozzájuk, leesett az állam. Egyszerűen berendezett lakás volt, de olyan pedáns rendet, olyan tisztaságot kevés lakásban láttam. A nőt mindenki tiszteli, soha egy rossz szót nem mondott rá senki. De sajnos olyan ritka ez a család, mint a fehér holló. Vannak tisztességes, becsületes cigányok, ezt ki kell mondani. A baj az, hogy a többségük nem ilyen.
  • djhambi
    Az orvosi rendelőben pár hete egy cigány nő hozta bea kisfiát oltásra. Udvariasan köszönt, és megkérdezte, hogy a sorban ki az utolsó. Azonnal jött a válasz egy fickótól "Maguk, nem?" Mivel oltásra vártak, az orvos soron kívül behívta őket (a többi oltásra váró emberrel együtt), mire a pacák megsértődött, hogy mi az, hogy ő 1 órája vár, és a cigányok meg csak úgy bemehetnek elé? Aztán távozott, még neki állt följebb, és gondolom később jött csak rá, hogy elb*sza az egész délutánjátát a gyűlölete miatt.

Egyszer biliárdoztunk a kocsmában, odajött két cigány fickó (állványoztak építkézéseken, ez volta mnukájuk, gyermekes családapák) és kihívtak minket. Azt mondták, hogy legyen tét, hogy legyen értelme a játéknak, megegyeztünk, hogy a győztes csapat vesz egy sört a vesztes csapatnak (fejenként). Egyms után vertük őket menetről menetre, ők pedig hozták és vették nekünk a söröket. Aztán nnyi sörünk volt, hogy már nem tudtuk volna meginni őket, (és mindez vizsgaidőszakban volt, szóval nem is lett volna jó soakt inni) és feladánlottunk nekik párat. Hálájuk jeleként pedig ingyen meghívtak minket rövidre.

Ugyanezen a helyen egy kisebb cigány csapat biliárdozott. Hangosak voltak, kardoztak a dákókkal, egymást verték, de a legidegesítőbb egy kiskölyök volt, volt pár mázlis lökése, és nagy mellénynel mondta mindenkinek: "Kiszámoltam a térfogatát, kiszámoltam a térfogatát, látjátok, milyen jól tudok? Ennek is kiszámolom a térfogatát!" Azóta saját dákót viszek, és mindig megnézm, hogy a posztó nem szakadt-e az asztalon.

A világ nem olyan egyszerű, és egyoldalú, ahogy leírod. Nem általánosíthatsz mindenkire. Megkérdeztem egy biológus ismerősömet, és ő egyértelműen kifejtette, hogy ezek a társadalmi jellegzetességek nem genetikai, hanem neveletési alapúak. Ezen indokkal kitartok a véleményem mellett, hogy tanításra és felvilágosításra lenne szükségük, és a szétválasztásukra, a fehérek közé jobb bekeveredésre. Nagy szívfájdalmam, hogy a tanárnak nincs eszköze a diákkal szemben, de ez a mellékhatása a rendszerváltozásnak, senki se mondta huszonpár éve, hogy csak a jó fog beáramlani az országba...
  • KillerBee
    "Ha majd pondróra/féregre/takonyra hivatkozok, akkor értsd magadra."

Köszönöm a tippet, Kokszoska. De majd én eldöntöm, kire gondolok az említett szavak olvastán. Van is már egy esélyes jelöltem: te.
  • KillerBee
    Az általad felsoroltak sokkal inkább állnak a fehérgalléros és politikusi bűnözésre. A haza védelme? Kik adták el az ország egész gazdaságát külföldre, hogy mi csupán piac, fogyasztók és max. alkalmazottak (=haszonállatok) legyünk a saját hazánkban? Nem a cigányok, hanem a szoclibek.

Szervezett bűnözés? Nézd csak meg, milyen magasra, kikhez nyúltak pl. anno az olajmaffia kapcsolatai. Nem a cigányokhoz.

Vagyon elleni? Kik privatizálták el maguknak a társadalmi vagyont? Nem a cigányok, hanem elsősorban a szoclibek.

Gazdasági bűncselekmények, lásd fentebb.

Rágalmazás, becsületsértés? Kedves politikusaink szinte naponta néznek bennünket idiótáknak, röhögnek a pofánkba. Ki is rémisztgetett 2 millió romániai vendégmunkással? Na ki? Az emberek hülyének nézése nem becsületsértés?

Életellenes? Hány ember életét nyomorították meg a politikai bűnözők? Sokkal többét, mint a cigányok.

Hülye vagy te, galambom, mert jó étvággyal, két pofára megkajálod, sőt továbbadod az etnikai uszítást, amivel aztán szépen elfoglalod magad és nem is veszed észre a különbséget az ok, az eszköz és az okozat között. A hatalom birtokosai mesterségesen előidézik vagy szándékosan fenntartják, sőt egyenesen szítják a lakosság csoportjai közötti acsarkodást, mert így nem tűnnek fel annyira az ő bűneik.

De hiába is beszélek neked, te el vagy foglalva a bűnbakkereséssel. Bár most már akár gondolkodni is lehetne időd, hiszen a bűnbakot már megtaláltad a személyemben.
  • Epikurosz
    Tudod, mi a baj?
    Hogy ilyen KillerBee-szerű kétes rovarokkal pocsékolja el az ember az időt, és nem foglalkozik értelmesebb dolgokkal. Pedig van sok minden, érdekességek is.
  • willcox
    "Sajnos a primitív véglények, mint Epike és Kokszos Vili alias willcox" - le sem tagadhatod a fajtádat. Jellemző a megnyilatkozásod. Ha majd pondróra/féregre/takonyra hivatkozok, akkor értsd magadra.

#133: amikor az Alapítványt olvastam, még nagyon fiatal voltam, angolul nem is volt kapható (bár akkor még angolul sem tanultam).