8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
janihunk #5213 Hogyan tudok egy programot beállítani hogy az automatikusan induljon a Win8 al?
Am akinek kell: .Normális AERO win8 ra. -
#5212 nyomtam én mindig, 1x nem váltott.
Lehet csak akkor vált ha van figyelmeztetés.
Ha nem írnak neked akkor nem vált. Gondolom. -
#5211 Ha chat-elés köbe nyomod meg? Nekem a kezdőlap mellett ott van az utolsó néhány chatem és váltogatni lehet közölük. -
#5210 Nekem jobb gombra 3 dolog jön elő.
fent: kezdőlap
allul: profil, eltávolítás -
#5209 Chatek között jobb gombbal lehet a képernyő teltején megjelenő menüben. -
#5208 Nem problem.Már helyreállt, megvannak a nevek.
Most ugymond csak a fapadossága a baj, semmi opció, hogy töröljek régi beszélgetéseket, vagy ide-oda váltogatni a chat-ek közt, sok fejlesztés kell még ide.
1 fasza hogy ki tudod tenni oldalra egy csíkba és mellette az asztalon tevékenykedni. :D
Én amúgy régen az ingyent használtam utána win7, most ujra tettem a win8-at egy mostanival.
Cod4-ben a punkbuster hálisten ki van javítva.
Sok változást érzek a régihez képest, apróbbakat, de van.
Nem lenne rossz a legtöbb alkalmazást átvinni app-okba mert annyiból jó hogy amit említettem rá lehet tapazstalni a képernyő oldalára. -
#5207 Bocs, szétszort vagyok máshol jár az agyam (volt egy csúnya adatvesztésem a munakhelyen). Azt akartam kérdezni, hogy a nicknéven kijelzésen kívül még mi hiányzik? -
#5206 thx. Ja a fájl sincs.
"Neked a nicknéven ki még mi?"
ez mi akart lenni. :D -
#5205 Amúgy lehet visszajelzést küldeni a véleményedről, hiányoságokról, gondolom ha van rá mód figyelmebe veszik. -
#5204 Én egyikre se tudom a választ, mondjuk nekem csak a fájlküldés funkció hiányzik. Neked a nicknéven ki még mi? -
#5203 Üdv a csempés Skype-nál miért nem a nickneveket mutatja miért a felhasználóneveket.
Valamint miért ilyen fapados? -
kamionosjoe #5202 Változtasd meg a facebook jelszavad és akkor a windows nem tud belépni. -
#5201 RAID: link -
Tommyr #5200 Hi.RAID opció Bios-ban mire jó?Most AHCI van -
#5199 Ha nem tagja a felhasználó a Rendszergazda csoportnak akkor igen kell az 5-ös pont. -
Laci82 #5198 Hello.
A Microsoft oldalán ezt találtam leírásnak a távoli asztal kapcsolat létrehozásához.
A távoli Windows XP Professional alapú számítógépen az alábbi lépéseket kövesse:
1. Kattintson a Sajátgép ikonra jobb gombbal.
2. A megjelenő helyi menüben kattintson a Tulajdonságok parancsra.
3. Kattintson a Távoli használat fülre, majd jelölje be a Távolról is kapcsolódhatnak a felhasználók ehhez a számítógéphez jelölőnégyzetet.
4. Amikor a rendszer a változtatás jóváhagyását kéri, kattintson az OK gombra.
5. Kattintson a Távoli felhasználók kijelölése gombra, majd kattintson a Hozzáadás gombra azon további felhasználói fiókok megadásához, melyek számára lehetővé kívánja tenni a távoli elérést.
Az 5. lépés biztos,hogy kell csak mert te azt nekem nem említetted ? -
#5197 Az üzeneteket hogy ne zaklassanak azt a műveletközpontban tudod kikapcsolni. Szerintem magát a karbantartást nem lehet. Igen, ránéztem nem lehet kikapcsolni, csak az időpontot tudod megadni hogy mikor végezze. Nem hivatalos buherálás tuti van rá, de azt nem ajánlom.
-
#5196 Miért akarod kikapcsolni?
-
#5195 Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy hol lehetne kikapcsolni az automatikus karbantartást?
-
#5194 User error volt, a 100 megás system partition win7-nél van, törölnöd kellett volna a partíciót, mikor win8-at telepítettél. Win8 350mb-os hoz létre magának. -
Zsoti90 #5193 Hali hogy lehet azt kikapcsolni, hogy a win8 ne mutasson onlinenak facebookon állandóan? -
#5192 Köszönöm! Bár nem ez oldotta meg a problémát, hanem egyszerűen törölni kellett a system partíciót ( 100mb ) és utána meggyógyult... csak mire erre rájöttem az horror volt.
-
Dobronski #5191 Köszönöm! Utána olvasok! -
#5190 Próbáld ki parancssorba beírni (ha jól emlékszem a telepítő lemez javító konzoljában van parancssor)
BOOTREC /FIXMBR, majd ENTER.
BOOTREC /FIXBOOT, majd ENTER.
BOOTREC /REBUILDBCD, majd ENTER. -
#5189 Szuper köszi! -
#5188 Az volt az első. Nem lehet javítani a hibát azt mondja. -
#5187 Rakd be a telepítő lemez és kérd az indítás javítását. -
#5186 Üdv, telepítés után ezt dobja ki... origi win. Asztali PC. Win 7 előtte patentul ment és települt.
-
#5185 Ha már fut a paint, akkor középsőklikk a tálcán és enged másikat.
Ez minden alkalmazásra vonatkozik. -
#5184 Paint -ből hogy lehet egyszerre kettőt megnyitni?
Mindig csak egyet hagy. :( -
once #5183 Amióta újraraktam tökéletesen működik, minden problémám megszűnt. Remélem sokáig ilyen is marad. :) -
#5182 Felhasználói fiók internetes integrációja, Skydrive, Hyper-v, Még jobb memória kezelés, IE10, -
Dobronski #5181 Sziasztok!
Win7hez kepest van erdemleges ujitas a designon kivul? -
#5180 Nekem meg az asztali gépre is 800 Mhz-t ír, pedig az meg 1066-os.
Azt hittem mindenre 800-at ír. :) -
once #5179 Köszönöm a választ, megtaláltam a gépházt a keresővel, de ott sem nyílik meg, úgyhogy újra fogom telepíteni, nincs más ötletem. Vírusírtó nem talált semmit, hát nem tudok rájönni miért vacakodik a rendszer ennyire... -
#5178 Az XP-s gépen menj be a Start menü/Sajátgépen jobb klikk/ Tulajdonságok/majd válaszd a Távoli használat fület.
Azon belul pipáld ki a Távolról is kapcsolódhatnak ehhez a számítógéphez négyzetet.
Ha még nincs védve jelszóval a felhasználói fiók akkor adj neki jelszavat. A te gépeden csak menj a Távoli asztal kapcsolatra. megjelenik egy kis ablak. Írd be a xp-s gép ip címét és már kapcsolódik is hozzá. kérni fogja a felhaszn nevet, meg amit kértél jelszót. ha nem akarod mindíg beirogatni, pipáld ki hogy jegyezze meg. És már át is vetted az irányítást a gépe felett. -
#5177 VPN is szóba jöhet -
#5176 Talán egyszerűbb, ha valami klienst használtok, TeamViewer vagy egyéb. -
Laci82 #5175 Sziasztok.
Ha én a testvérem gépét szeretném elérni távoli asztal kapcsolattal,ő máshol lakik így természetesen a gépe nem az én hálózatomra csatlakozik és win xp sp3 pro-ja van,az lehetséges -e és ha igen hogyan írja már le valaki részletesen hogy kell.
Köszönöm előre is .:) -
AdamBast #5174 fogalmam sincs, de nekem is 667-et ír pedig 1333 mhz.
mi van, ha elindítasz valami komolyabb progit, játékot? nem megy fel az fsb frekvenciája, nem nő meg a konkrét értékre a ram frekije?