8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
#5173 Keresővel is megtalálható a gépház és megnyítható. Szerintem valami komoly gond van a rendszerrel, ha ilyen alapvető dolog nem megy, meg nincs asztal. pl lehet vírus is. -
once #5172 Hiába keresem az asztalt nem találja: " Egy alkalmazás sem felel meg az eredménynek." A gépházas hiba viszont idegesít, másképp valahogyan nem lehet megnyitni a Metro felületen kívül? -
#5171 Ezt az ismeretlen eszköz dolgot egyenlőre feladom. :(
A RAM-ra visszatérve mi lehet a gond, hogy 800 Mhz-t ír? -
#5170 Használd a keresőt és meglesz az asztal. -
#5169 Ilyesmit keressél a Lenovo oldalán: Lenovo Energy Management Driver Vagy bármmi ami ACPI vagy energiagazdálkodással kapcsolatos driver. -
once #5168 Hi! Nemrég raktam fel a Windows 8-at (legális) de a gépház felülete nem akar megnyílni, hiába kattintok rá, nem csinál semmit, nem jelenik meg. Miért? Így nem tudok azon belül beállítani semmit. Ezen kívül a Metro felületemről is eltűnt az Asztal csempém, ezt hogyan lehet visszaállítani (minden program megjelenik a felületen, nincs onnan levéve, az összes alkalmazások között sem szerepel)? Ha megnyomon az Esc gombot tudom hogy kilép onnan, de szeretném megtudni hogyan lehet visszaállítani . Köszönöm a segítséget előre is. -
#5167 De jó, hogy ilyen simán megy minden. :)
Itt akkor se látok ilyet. :( -
#5166 Példával talán már érthetőbb lesz: link -
#5165 Mi az a Vendor szám? Nem látok olyat itt. -
#5164 Na az x64 probléma megoldódott.
LENOVO gépeknél jön ez elő, ha feltelepíti az ember a OneKeyTheatre progit. Letörölve jó minden. Hogy lehet ilyen amatőr dolgot csinálni a programozás során? -
#5163 Igen, írja, hogy 64 bites rendszer, x64-alapú CPU.
Nem értem. -
#5162 Vezérlőpult\Rendszernél írja, hoyg 64bit-es a Windows? -
#5161 Itt kilehet deríteni az ismeretlen hardver-t: link eszközkezelőben a kérdéses hardveren jobb gomb tulajdonságokat kell nyomni, majd a részletek fülön a Vendor számot megnézve lehet keresni az oldalon, majd Device számot megadva pontosítani a találatott. -
#5160 32 bites rendszer és/vagy memóriahiba.
#5157: AIDA -
#5159 További problémák is vannak. :(
64bit -es programok nem akarnak futni. Se a Total Commander, se a 64bit-es Office.
Mindig azt írja: WerFault.exe - Alkalmazáshiba
... címen található utasítás ... memóriacímre hivatkozik. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: Read.
Na ez is mi? -
#5158 1600 effektív az DDR3. -
#5157 Van egy ismeretlen eszközöm is, és az Istennek se tudok rájönni, hogy mi az. Ha végigkerestetem vele a kapott driver CD-t, akkor se talál semmit.
Hogy lehet megtudni, mégis mi az? -
#5156 A RAM-om DDR3-as és 1600 Mhz-s. Csak a W8 szerint nem.
De ha átállítom a felbontást, akkor rossz lesz a kép, mert ugye natív felbontásban a legszebb az LCD. Nem? -
#5155 Nekem 1333-at ír ki és annyi is a memóriám sebessége. -
#5154 Am 1600.os nekem is! És 800-at ír! DDR2 -
#5153 Állítsd át a felbontást. -
#5152 Szerintem a RAM-od DDR(2) lehet, mivel DoubleDataRate, ami akkor 800*2=1600MHz
Nagyítani, kicsinyíteni a Ctrl nyomvatartása mellett a görgő tekergetésével tudsz! (zoom-olni +/- ) -
#5151 A laptopom kijelzője 1920*1080 -as.
Nagyon pici minden. Lehet valahogy nagyítani rajta?
Valamint a feladatkezelő a CPU frekvenciáját jól írja ki, de a RAM-ra azt írja 800 Mhz, pedig elvileg 1600 Mhz-s. Ez most miért van? -
kamionosjoe #5150 Ezen most felröhögtem. :DD -
#5149 Igen, onnan. :)
Köszi! Nagyon megijedtem. :) -
#5148 nem -
#5147 FAQ 10-es pontja lesz a megoldás szerintem. Amúgy a Microsoft.hu-ról nem lehet megvenni. Inkább innét vetted meg nem? link -
#5146 Létezhet, hogy MAC-et néz?
Csak mert másik gépről vettem meg, mint amire szeretném felrakni.
-
#5145 Megvettem microsoft.hu-n a Win8-at.
Aktiválnám a kóddal, erre azt írja érvénytelen a kód?
Bakker!!!!!! Ez mi ez?
Hová kell írnom?
-
#5144 Ez esetben jönnek a jótanácsok, pl. dokumentum mappa és asztal áthelyezése más partícióra, megszokta oldalni a helyproblémák többségét. -
#5143 Mert Neked elég. Másoknak nem biztos. Nem tudod a felkészültségi szintjüket. :)
Láttam én már gépet 100 mega free C:-vel, és teljesen üres D:-vel. -
#5142 Én a 40-50gb párti vagyok. -
Mr O #5141 Köszi! -
#5140 Így hogy megkérdezted: 100, ha nem kérdezted volna akkor: 40. -
Mr O #5139 Sziasztok!
Mekkora helyet hadjak a Win 8-nak ha megosztom a lemezem?
Csak a 8 lenne ott és egyéb felhasználói programok.
Van aki 40-50 GB-t javasol,de olyant is írtak,h 100 GB... -
DarkCDI #5138 tuzfal nincs fent semmi, csak a gyari win8-as.
erdekeseg hogy amikor rabokok hogy hozzaadas, kb 10 mp mulva azt irja hogy hozzaadva, de meg jelszot sem kert :-(
-
#5137 Az utolsó kettő esetében nem lehet, hogy tűzfal és/vagy vírusírtó akadályozza a működését? Nem néztem utána, csak egy gyors tipp... -
DarkCDI #5136 sziasztok.
nekem olyan problemam van hogy win8 64bit jogtiszta fel lett telepitve, es itt kezdodnek a problemak
1. kepek zenek videok mappa remappolvba lett uj helyekre, de a csempekbol elinditva a nezegetok nem latjak oket
2. kapcsolatoknal hozzaadom a facebook twitter fiokokat kiirja hogy hozzaadta, de semmi valtozas
3. a boltbol ha latoltok valamit, van hogy csak 3-4*-i megismetlesre vasarolja meg, addig csak van es gondolkodik
ha esetleg valaki tud megoldast ezekre a hibakra, nagyon megkoszonnem
thx
dark
-
#5135 Oké, köszi! -
Gabor85 #5134 Hali. Ez se oldotta meg a hibát :S