Windows 8 - 8.1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Ja még egy észrevétel, jóval több helyem van 8.1 frissítés után mint elõtt, pedig még karbantartást se futtattam.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

lokika28
végigbogarásztam nemtaláltam :/ passzolom tegnap frissítettem aszittem vmi vírus ma újratettem alapból a 8.1et és ugyanugy jött a hang újraindítás után legalábbis jelenleg csak a restarthoz tudom kötni azután tûnt fel...

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Rage47
Simán feltelepült nálam a 8.1, tök jó 😊
bon
8.1-en még nem találkozztam vele. Én megnézném, hogy a vezérlõpult\hang\hangok fülön milyen eseményhez kötõdik a hang. Ha nincs közte akkor valami más program csinálja.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Ma délután munkahelyi gépre gond nélkül felment a 8.1 frissítés, hibát még nem találtam a frissítés után. A VL licenszes laptopra nem tudom milyen módon fog feltelepülni, mert wsus-ra még nem érkezett meg a frissítés úgy látom. Áruházban meg nem találja meg. A gép amire felraktam azon akciósan vásárolt nem mennyiségi licenszes Pro van.

lokika28
Sziasztok vki találkozott már olyannal hogy ilyen tapsoló ujjongó hangot ad ki a gépe?? tegnap óta van mióta felraktam a win 8.1et... fogalmam nincs milehet mércsinálja de idegesít mikor nagy csöndbe elkezdi ...

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

papi08
78 giga van rajt 😊

Solten: És ha VL-es verzióm van? Akkor van esélyem egy clean install nélkül telepíteni? :/

13 éve itt. Szép idő.

Van legalább 15GB szabad hely a rendszerpartíción? Ha nincs, akkor nem fog megjelenni!

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Solten
Ha MSDN ISO-t telepitettel akkor MSDN ISO-t kell hasznalnod, mennie kell elvileg clean install nelkul is.

Saor Alba

papi08
Az a baj, hogy mégis a legjobb megoldás az Áruházas dolog lenne, nincs kedvem egy hónapja telepített rendszert ismét telepíteni :/ 😄

13 éve itt. Szép idő.

lck
Van rendes, hivatalos ISO.
Igaz itt csak tagok tölthetik, de virágboltban is fenn van.
papi08
Próbáltam már, megnyitja az Áruházat, és a lentebb linkelt kép fogad..:/

13 éve itt. Szép idő.

Prince of Máté
papi08
szavakból.. hülye vagyok.. a korábbi hsz-ekbõl..

13 éve itt. Szép idő.

papi08
De ha jól vettem ki a szavakból akkor nincs még rendes iso.. vagy van? 😮

13 éve itt. Szép idő.

MerlinW
"Új" Windows-t mindig célszerû frissen telepíteni. Sajna a Win még mindig nem OSX/Linux ezen a téren, máig képtelen a tiszta frissítésre.

[merlinw.org]

papi08
Akár hányszor ránézek, mindig csak ez fogad 😞

13 éve itt. Szép idő.

MerlinW
AMD driver már van egy hete kb (13.11 beta)

[merlinw.org]

benőmenő
Nem tudom, lehet csak én voltam egyedül olyan hülye, hogy a hivatalos módon frissítsek, vagy ez egy egyedi hiba, amit produkál nálam, de minimum fura hogy ilyeneket más még nem panaszolt itt.
papi08
Kezdek aggódni, hogy sosem lesz 8.1-em újratelepítés nélkül..😞 😄

13 éve itt. Szép idő.

benőmenő
Bár én is elmondhatnám ezt magamról 😄
papi08
Akkor csak én nem kaptam az Áruházamba 8.1-es updatet? 😄

Fent van minden kötelezõ frissítés, sõt este még a "Zene, Képek, Videó, Skydrive" appokat is frissítettem, de semmi :/ 😄

13 éve itt. Szép idő.

Prince of Máté
Fent van a 8.1, de az istenért se találom azt, hogy ha nincs internetkapcsolat, automatikusan rácsatlakozzon.
Diginetem van (PPPOE), és eddig sima Win8-nál minden egyes bootoláskor rácsatlakozott, de itt nem találom ezt a beállítást...
Ötlet?

lck
Asztalról letörlöd az ikonját ?
Vagy - ha nem hagyja abba: Feladatütemezõ: "CreateChoiceProcessTask
" - feladat letiltása.
bon
PUL alapján átvihetõ másik gépre. 8.1-et meg tudtommal tegnaptól lehet megvásárolni, persze ez Magyarországra még közel se biztos, hogy igaz.

bon
Enterpirse már valóban volt tegnap, de engem nem érint, Pro-t használok.

kirol
Valaki nem tudja ezt?

maujuri
Sziasztok.
Bon hozzád lenne egy olyan kérdésem hogy ha ezt az oem licenszet megveszem, és aktiválom a gépemen, majd gépcsere esetén az új gépemre átvihetem? Abban az esetben ha a régirõl eltávolítom. Ha jól értelmezem Mivel én vagyok a rendszerépítõ saját használatra a PUL alapján megtehetem? Vagy nem?
Ez az a bizonyos OEM licensz:
Windows 8 oem

Ja még annyi hogy a Windows 8.1 boltokba mikortól lesz kapható?.
Köszi.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Pedig, konkrétan leírta benõmenõ, hogy a Windows 8.1-re történõ frissítése cseszte el a Vezérlõpultot neki. Gondolom az összes Microsoft-os cuccot sem tudja uninstallálni. Figyeld meg, lesz itt nyavalygás a felhasználók részérõl még eme Windowsokra, mert elkúrtuk. <#eplus2> (8/8.1)

TBTPumpa: MICROSOFT.WINDOWS.8.1.ENTERPRISE.RTM.X64.WITH.ROLLUP-1.ENGLISH.DVD <--- ez már tegnap megjelent.
TBTPumpa
Közben kiderül, hogy csak az Enterprise kiadást frissítették:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

benőmenő
Sõt, nem csak a bf-nél, hanem bármit próbálok meg uninstallálni ezt kapom:
bon
Vezérlõpultra nincs ötletem. "Persze nyilván valóan ez sem a 8.1 frissítés hibája, holott elõtte tökéletesen mûködött." Pontosan, 8.0-án müködött 8.1-en már nem mert nem feltétlenül kompatibilis minden program a rendszerrel és nem a Microsoft dolga módosítani a programokat, hanem a fejelsztõknek. Ja és még idejük is volt rá.

bon
Tegnap este néztem az msdn oldalt, akkor még nem találkoztam új iso-val Windows 8 és pro változatokból.

benőmenő
Elõtte mûködött, utána nem.
Vezérlõpultusra valami? Mert így a jelszót sem tudom kikapcsolni, szóval anyámék még csak be sem tudják kapcsolni a gépet, ha nem vagyok otthon.
Ja és konkrétan a BF3-hoz kéne a punkbuster, amit még csak újra sem tudok rakni, mert azt írja, már el van távolítva. Viszont a listában ott van és el is indul a játék, csak épp multizni nem tudok. Az origin szerint minden rendben a játékkal. Persze nyilván valóan ez sem a 8.1 frissítés hibája, holott elõtte tökéletesen mûködött.
bon
Igen a tiszta telepítés a legjobb, már aki hozzá tud jutni az iso-hoz. Amúgy rendszert nem telepít gyakran az ember évi 1 alkalom kibírható, mai net sebességekkel 4gb letöltése pár perc így nem nagy veszteség. Ettõl függetlenül én is a tiszta telepítést pártolom.

még nem raktam fel a 8.1-et, várom a tapasztalatokat...

Tiszta telepítést akarok, de nem úgy hogy elõbb felteszem a Win8-at, majd a frissítéseket és utána újra leszedni 3.5GB-ot a Win8.1 kedvéért...az õrült macera
bon
Punkbuster hiba nem róható fel a Windows 8-nak, amúgy nem Service pack annál komolyabb, gyakorlatilag egy rendszer új telepítés.

lck
Nem upgrade kulcsom van, #6554 - re reagáltam.
A slmgr.vbs -ipk parancs nem engedi kicserélni a kulcsodat ?
benőmenő
Az miért van, hogy ha a vézérlõpultban rákattintok a rendszergazda jogot igénylõ menüpontokra nem történik semmi, mintha inaktívak lennének?
Minden máshol tudok rendszergazdagént indítani programokat, stb.
Ötlet?
(konkrétan a windows tûzfalat akarom kikapcsolni hátha úgy menne a punkbuster normálisan)
ez OK, de neked is az anno 9 ezer forintért megvásárolható win8 Pro upgrade kulcsod van?
lck
Felraktam már 09.14-én tisztán a "közös" telepítõkulccsal - amivel mindenkinek felmegy, offline. Aztán a slmgr.vbs -ipk paranccsal kicseréltem a kulcsot a saját kulcsomra. Ráraktam a netet, automatikusan beaktiválta.
Tegnap jött hozzá 3 frissítés, kb. 240 mega. Semmiféle problémát nem okozott a rendszernek.
TBTPumpa
Ahhoz is érkezik még frissítés - ami megkavarhatja a rendszert.
Láttam más fórumon, akik kiakadtak, hogy a 8.1 frissítés után sok kék halállal találkoznak + EXE futtatási hibákkal.

De azt is írták, hogy a Microsoft a tegnapi nap folyamán már adott ki frissebb MSDN ISO fájlokat (amik azt a 300MB-nyi frissítést is tartalmazzák már - Update Rollup).
Nem tudom mennyire hiteles ez az infó, de akkor már megvárom az új ISO-k felkerülését a netre.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

és te is win8 pro upgrade kulccsal aktiváltad?
lck
Totál várható volt hogy ez a nyûglõdés lesz a 8.0-8.01 Áruházon át történõ frissítésbõl. Nekem személy szerint eszembe sem jutott hogy ilyen módon csináljam, mivel a tiszta telepítésnek nincs, soha nem is volt párja. Amúgy is nonszensz lenn hogy felrakom a 8.0-t aztán még lehúzok 4 gigát hobbiból minden egyes rendszertelepítéskor. Hivatalos MSDN iso, tiszta telepítéssel - aztán kész. / Torrent oldalakon is fenn van már legalább 14-e óta./
kirol
Tegnap feltelepült a 8.1.
Most minden indításnál böngészõt akar választatni, ráadásul úgy, hogy telepítsem, holott fent van a Firefox-om.
Hogy lehet ezt eltüntetni, hogy ne kérdezgesse?

benőmenő
Kész, ez hihetetlen.
Valaki emlékszik a régi szép idõkre, amikor a windows update leszedte a szervíz packot, majd ~20 perc múlva gondtalanul lehetett használni tovább a gépet?
Ez a szerencsétlen olyan szinten sikeresen elcseszte a punkbustert, amire az egyetlen megoldás, amit találni lehet a neten, hogy "rakd újra a windowst". Emellé több program egyszerûen leáll exe hibával, és a motionjoy-t is gányolhatom újra.
Még jó, hogy nincs egy hónapja, hogy újrahúztam a 8-ast, nehogy valami gáz legyen a frissítésnél 😛
benőmenő
Belevették a win 8 preview-t is, ami ugyebár szintén jogtiszta volt, akármit is használtál elõtte.
wantonly
Tudtommal a Windows 8 Pro Upgrade arra van, hogy a jogtiszta Windows 7, Vista, XP példányodat frissítsd fel Windows 8-ra.
Nincs

bon
Nincs másik kijelzõ csatlakoztatva a gépre?