Élel mi szer?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használd a netet, és keress infókat. <#wink>#wink>
Ez olyan dolog, hogy a 80 éves papa majd megfullad, de még mindig szívja a cigit, a 30-40 éves családapa meg meghal tüdõrákban pedig egy szálat nem szívot életében. Ennyi.
Esszük a mérget, és háth sokminden benne van a pakliban.
Persze van még megoldás.
Pl: Saját gazdálkodásba kezdesz.
Biztos helyrõl szerzed be a kaját, viszonylag jó pénzért.
Kimész az erdõszélre, és rágod a fa tövét.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
"The trees move. Do you not see it?"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
De a példák közül a többi se piskóta.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Esetleg McDonalds, Burger King, vagy akármilyen gyorséttermi kaját ?
Remélem tudod hogy mibõl készülnek. <#hehe>#hehe>
A gyümölcsök és zöldségek meg kitartanak egy darabig, mivel itthon van egy pár fa + zöldségeskert és hasonlók. Szóval azt amíg nem kell nem vesszük boltban.
Ma meg... <#szomoru1>#szomoru1> Nem kell folytatnom.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Nem is tudom mikor ettem olyan jó szalonnát vagy kolbászt, vagy kocsonyát azután...
Porlevesekhez meg annyit szólnék, hogy: miért? nektek eddig húsleves ízûnek tûnt? Nekem simán sós víz jut róla eszembe, ami benne van zöldség annak meg semmi íze, és olyan kemény, hogy végigkarcolja torkomat...
Fogták a húst, megfúszerezték, kiszárítóttak, ledarálták, és mikor Ebug Atta nevû honfoglalónk elövette kis tasakjából a húsport, amit drága arája pakolt el neki útra, egy kis forralt vízzel, és valamiféle kanálhoz hasonlítható evõeszközzel elintézte a napi táplálék bevitelt.
Szerintem a porleveseknek ugyanez az elkészítési módjuk, csak nem hússal, hanem fûszerekkel és slussz-passz. <#vigyor4>#vigyor4>
Mond hogy tévedek. (És lehet hogy tévedek.)
mondjuk ha én belegondolok, énis kurva kevés húst eszek
(eléggé finnyás vagyok: csak friss tarja, marha, csirkemell amit eszek. utálom a : csontos húsokat -pl. comb, egész csirke, kajak, ha nem színhús akkor nem fogom ott szopogatni..., utálom a halat, max. hallé, meg a vadhúsokat is ki nem állhatom...)
és ez amúgy kb. mennyi plusz kiadást jelent hogy így szerzed be a cuccokat nem pedig hiper/supermarketbõl cuccozol be?
vagy szerezni valami jó zsíros földet...felét beerdõsíteni, abban iszonyat pénz lenne... feét meg mûvelném.
ja, amúgy ezis milyen érdekes, a földeket is ha kivonod a termelésbõl és beerdõsíted, azt támogatja az EU. aztán hip-hopp eltûnik a mezõgazdaság (vagy legalábbis jól szíven üti azt), hogy még jobban függjünk az import termékektõl... tetü banda...
tejet és sajtokat is magyar kisvállalkozónál veszek.
van saját hentesem, hús megoldva.
havi egyszer van termelõi piac, magától a parasztoktól veszem az almát, krumplit, hagymát, stb.
egyedül tésztákat, meg teát veszek multiknál, meg 100 forintos dolgokat.
ja, barna sört csak pilisvörösvárról, az ottani sörfõzdébõl.
Mivel nincs magas bér, így a kereslet az olcsóbb termékre koncentrál..a kis- és középvállalkozások szépen csõdbe mennek(vagy beolvadnak a nagyobbakba..), mivel a termékeikre nincs meg a megfelelõ felvevõpiac.
Egy idõ után megmarad az a pár monopólium cég, hiába vakítják a parasztot a tröszt ellenes törvényekkel...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
példának okáért mivel nem eszek húst, sok zöldség gyümölcsöt, illetve tejterméket fogyasztok...
akárhol szerzek be bpesten zöldség gyümölcsöt, pl. a fény utcai piacon, tudom jól hogy ott is szarrá permetezik mégha családi gazdaságban termelik is, mert csak így tudnak úgy ahogy megélni
aztán a tömérdek tejtermék meg sajt amit eszek, mint kiderült gmo moratorium az euban ide vagy oda... a magyar tejtermelõ tehéntelepek szinte mindegyikénél a kibaszott monsanto roundup ready szójával etetik a teheneket mert az a gazdaságos (pedig elvileg ilyet kurvára nem is lehetne mo.-on) szóval nesze neked tudatos fogyasztás
(ja amúgy most fõzettünk x liter pálinkát <#smile>#smile><#smile>#smile>...)
az emberek meg ott spórolnak ahol tudnak, mivel pénzünk nincsen.
és a legdrágább egy háztartásban nem a rezsi vagy a lakbér, hanem a kaja.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az almak meg mittomen mien szep lehet ha teli van mereggel...az is csupa egesseg...
a mai vilag elvan rontva,es kitehet rola? na na na kicsoda nemhallom!?! Hat amerika mert annyi hulye betegseget virust stb.-t csinalt hogy mindent kell gyogyitani rengeteg permetszerrel stb. es ha mar a rovarok nem akarnak enni belole mert enne az ember? Ezert jobb megis a hazi termek mint amit mas keszit...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
egyszer vettem a tescoban akciósan, alig bírtam megenni
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
sok fasz meg szlopálja a no cukor maxi íz stb. csúcsterméket... sose fog rájönni hogy amikor évek mulva metszik ki a fél agyát a tumor miatt meg telisugározzák az az õ korábbi gyerekded primitívsége miatt van
és mivan a sajttal?
öcsém, amiket veszünk sajt...pf...fele ilyen savanyú éretlen okádék.
én nem tudom hogy képzelik ezt... nemis sajt a neve, hanem vmi tejkészítmény vagy tudja az isten...
de úgylátszik mûködik a gépezet, minden szart megesznek mostmár az emberek..csak sajna engem ez a habitus ingerültté tesz, lassan moslékot fognak árulni nekünk (és jön az Állatfarm...)
Mostmeg? EGy rántotta 6-7 tojásnál kezdõdik, 2 szelet kenyeret kell ennem hozzá...a színe meg lassan lassan hasonlít a fehérhez..
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mondta hogy ez tyúktojás... meglepõdtem, elszoktam az ilyen nagyságú tojástól... érdekes, amit mittomén honnan hoznak tojást, kurva kicsi... 2x annyit kell belõle venni hogy jól lakj mintha mondjuk nem tápos csirke tojását vennéd (bár ez lehet hogy nem függ össze a tápos-nemtápos dologgal)
én egy ideje azért törekszem arra hogy minél több "háztájit" egyek. bár, évente 2x vágnak disznót, szóval anyag mindig van😊) (decemberben lesz a következõ disznótor, beis lakok jól....fehérszalonna sütve, vöröskáposztával..nyamm)