416
...vagy mi sz*r...
  • tigeroo
    énén már ettem, csak nemtom, nekem kell hozzá "körítés" is:D
  • readswift
    A sóval tartósitott zöldség állitólag ropogós ,ha szereztem elmondom milyen ...
  • angelslie
    Ehetnék, mivel sokszor van csinálva. Igen házilag anyám szokta. De én már a szagát se bírom a káposztának.
  • gbc csabika
    Nem kioktatni, és nem arról hogy mi ízlik. Szövegértelmezés. A Pick rég nem olyan minőségű, mint volt. Ez tény, nem pedig ízlés kérdése. Ha valakinek így is ízlik az az ő baja.
  • Davidus
    a fogyás volt vele a célom, de már csak azért eszem, mert megszoktam(meg persze azért, mert tudom hogy ez egészségesebb).
    most 182/76 vagyok

régen én is nyomtam a húst meg a rizst, de már nem járok kondizni és lusta is vagyok sütögetni:P
  • Rundstedt17
    Én a házi vegyes savanyúságot kedvelem(abból két üveggel is simán megennék),nem a hordós a káposztát se nem a vecsési savanyúságot:D
  • Hegi90
    #125-126: ezek szerint ti még nem ettetek olyan igazi házi hordós káposztát :P
  • csgery
    És finom is
  • csgery
    Eszem amit megkívánok, rengeteg itthon előállított gyümölcsöt és zöldséget, és igazi vizes tejet iszom, de sajnos nincs másra pénz:(. Errefelé szokott járni egy Boci boci tarkás autó, igaz 200 ért adják a tej literjét, és veszettül jó:]. Vasárnaponként mindig veszünk 2-4 litert. Ez kb kedd estig elég is. Joghurtokat egyre kevesebbet eszek, talán nem is baj, mer végülis tényleg olyan mint egy puding. Csatlakozom valamelyik előttem szólóhoz: szupermarketekben vásárolt Milli rudik kb biciklibelső állagú "töltelékét" a legnagyobb ellenségemnek se kívánom.
    A legszomorúbb, hogy mindenki mondja, mennyire rossz a helyzet, és magyar dolgokat kéne venni, nem a külföldi szart... a körülöttem lévők majdnem 100% a ezen az állásponton van, de a gyümölcsös standnál megáll a tudomány.. aztán elfelejti mindenki, hogy olcsó húsnak híg a leve. Igaz, hogy nemmindig a drágább jelenti a jobbat, de most pl; egy magyar alma drágább cseppet, de itt házunk mögött (város nagyon szélén lakunk) van 3 almás, és látom hogy készítik, mit csinálnak vele, nincs agyon permetezve, se semmi... és akkorák az almák mint a másfél öklöm, és nem csak vizes, hanem igazi alma.
    Sió 12% os gyümölcsleveivel mehetnek a sunyiba, ha isztok belőle egy pohárral, a fogatokon már lehet érezni, hogy valami nincs rendben... össze vissza ragad a nem gyümölcscukortól, hanem a szimpla cukortól. Ami tök nem ugyanaz :]
  • Zsolek123
    Ráadásul egészséges is.
  • Rundstedt17
    lol :D
  • angelslie
    Már akinek
  • Hegi90
    te komolyan másokat akarsz kioktatni arról, hogy mi ízlik neki és mi nem?
  • Hegi90
    házi savanyú káposzta
    Simán jobban esik egy tál ilyennel leülni gépezni/filmet nézni, mint csipszekkel...
  • Shep
    A szilvalekvár azért jó mert cukor nélkül készül (az igazi) és szinte az összes olyan tápanyagot tartalmazza amit a nyers szilva is :)
  • Rundstedt17
    Boltban nyilván nem lehet olyan jó lekvárt venni,a legtöbbnek elég fura állaga van és pillanatok alatt megromlik.
  • gbc csabika
    Ahaha, néha tényleg eltűnik a fele:) Rántott űr:) Amúgy mióta rákaptam a zöldalmára sajttal nassolnivalóként, kipróbáltam egy csomó sajtot, és trappistából úgy vettem észre, hogy a Tolle a legjobb.
  • Rundstedt17
    jah és méregdrága
  • Zsolek123
    Mi a véleményetek a bolti, és házi lekvárról?

Nagymama szilvalekvárjánál nincs jobb a földön.
  • readswift
    Ez a koreai cucc, MINDENT sóval tartósitanak, zöldségeket is
  • Eagle16
    Ez egy jó étrend . Tényleg kevés szénhidrát van benne, de gondolom ezzel van valamilyen célod. (pl. fogyás - bár nem tudom milyen magas vagy és hány kiló, de ez tipikus diétás étrend)

Én is nagyjából ugyanazt eszem mindennap.

250g rizs vagy durumtészta
    250g hús
    200g zabpehely
    1 liter tej
    1 banán vagy más gyümölcs
    néha pár tojásos rántotta
    este túró
    puffasztott rizs mikor rágcsálnék valamit

+ mikor edzés van, akkor edzés után egy adag fehérje.

Nagyon ritkán becsúszik egy-egy csoki, vagy valami más édesség, de már egyre ritkábban. (heti 1-2 alkalommal)
  • gbc csabika
    Pick szalámi?:) Az pont egy kalap szar. Rohadt drága és mellékíze van. Csak a nevéből él.
  • Shep
    Miért szerinted itt mivel tartósítják a húst a disznóvágás után? Vagy ez valami spéci koreai só? :)
  • readswift
    Koreában meg sóval tartósitanak, arra nagyon kiváncsi vagyok csak nem lehet szerezni.
  • Shep
    Mi is így csináljuk itthon :) Rohadt büdös mikor erjed. :)
  • readswift
    Vecsési savanyúság!!
  • tigeroo
    köszönöm
  • tigeroo
    azért ez nem semmi :P!!!
    lehet bepróbálom a te étrendeted XD
  • Shep
    Hát de minden nap ugyanazt? Háááát. Én azt vallom, hogy mindenből eszek ami jól esik (mondjuk azért inkább a főzelékeket szeretem meg az olyan leveseket amikben zöldség, gyümölcs van (húslevest is megeszem ,de ne a kedvencem)) mellé megy a zöldség, gyümölcs. Nem vetem meg az édességet sem. (nem, nem vagyok elhízva pont megfelelő a súlyom)
  • Christiansen
    van azért néhány iparág-márka ami nem gurigázik szarral pl.
    pick szalámik,pannónia sajt,villányi és tokaji borok,
    kalocsai paprika,makói hagyma stb. mind-mind premium minőség és a miénk,
    csak meg kéne becsülni
  • FL Zoli
    Csak azért mert valamire rábökték a kiváló magyar termék matricát, még nem fogom megvenni az ócskát, pláne ha még drágább is.
    Jópár éve, mikor mindenki Ukrajnába járt tankolni, vásárolgattunk is..pl.olyan füstölt sajtokat ettem, hogy most is kívánom, itthon még csak hasonlóka se láttam. Vettem 50%-os szőlőlevet és MUST íze volt vazze! Ha Mo-nra beengednék, a SIÓ húzhatná le a wc-n a sűrítményes vackait.
    És nem hiszem hogy a magyar tejtermék jobb minőségű, mint a szlovén, cseh, vagy a német.
    Tény, hogy hazavágták a mezőgazdaságot, meg az élelmiszeripart, de ne marketinggel próbálják helyehozni...
  • Christiansen
    ez igaz
    a magyar húst eszik hússal, meg kenyérrel
  • Davidus
    a lustaságom nagyobb mint a változatos kaják iránti vágyam. ezt csak belebaszom a gépbe és megnyomok egy gombot... ha meg benyeltem akkor már olyan mindegy hogy milyen íze volt:D
    régen 100 kiló voltam és zabáltam mint egy állat.
    lehet hogy kiégett az agyamban az a terület ami kaják hatására boldogság hormont termel:D
  • Narxis
    fúúúúúúj disznóvágás, nekem attól inkább elmegy az étvágyam :S

egyébként a magyar konyha, ételek eléggé zsírosak fűszeresek, mediterrán kaják egészségesebbek, hal és a sok olívaolaj a zöldségekre.
  • solo
    Hát, nem pont...Sebaj, majd máskor sikerül:] Na viszlát.
  • Shep
    Nem mondta senki ,hogy baj. Viszont nem túl változatos :)
  • Davidus
    és ez miért baj?:D
  • Shep
    Nem az, de azt ne mond, hogy te minden nap ezt eszed.
  • Wolfsnack
    van már ilyen topik http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1130185623
  • Willi Betz
    Bizony,buktába kiváló:)