Élel mi szer?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Ez egy jó étrend <#eljen>. Tényleg kevés szénhidrát van benne, de gondolom ezzel van valamilyen célod. (pl. fogyás - bár nem tudom milyen magas vagy és hány kiló, de ez tipikus diétás étrend)

Én is nagyjából ugyanazt eszem mindennap.

250g rizs vagy durumtészta
250g hús
200g zabpehely
1 liter tej
1 banán vagy más gyümölcs
néha pár tojásos rántotta
este túró
puffasztott rizs mikor rágcsálnék valamit

+ mikor edzés van, akkor edzés után egy adag fehérje.

Nagyon ritkán becsúszik egy-egy csoki, vagy valami más édesség, de már egyre ritkábban. (heti 1-2 alkalommal)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

gbc csabika
Pick szalámi?😊 Az pont egy kalap szar. Rohadt drága és mellékíze van. Csak a nevébõl él.

Shep
Miért szerinted itt mivel tartósítják a húst a disznóvágás után? Vagy ez valami spéci koreai só? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Koreában meg sóval tartósitanak, arra nagyon kiváncsi vagyok csak nem lehet szerezni.

Shep
Mi is így csináljuk itthon 😊 Rohadt büdös mikor erjed. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tigeroo
köszönöm
tigeroo
azért ez nem semmi 😛!!!
lehet bepróbálom a te étrendeted XD
Shep
Hát de minden nap ugyanazt? Háááát. Én azt vallom, hogy mindenbõl eszek ami jól esik (mondjuk azért inkább a fõzelékeket szeretem meg az olyan leveseket amikben zöldség, gyümölcs van (húslevest is megeszem ,de ne a kedvencem)) mellé megy a zöldség, gyümölcs. Nem vetem meg az édességet sem. (nem, nem vagyok elhízva pont megfelelõ a súlyom)

Christiansen
van azért néhány iparág-márka ami nem gurigázik szarral pl.
pick szalámik,pannónia sajt,villányi és tokaji borok,
kalocsai paprika,makói hagyma stb. mind-mind premium minõség és a miénk,
csak meg kéne becsülni

Csak azért mert valamire rábökték a kiváló magyar termék matricát, még nem fogom megvenni az ócskát, pláne ha még drágább is.
Jópár éve, mikor mindenki Ukrajnába járt tankolni, vásárolgattunk is..pl.olyan füstölt sajtokat ettem, hogy most is kívánom, itthon még csak hasonlóka se láttam. Vettem 50%-os szõlõlevet és MUST íze volt vazze! Ha Mo-nra beengednék, a SIÓ húzhatná le a wc-n a sûrítményes vackait.
És nem hiszem hogy a magyar tejtermék jobb minõségû, mint a szlovén, cseh, vagy a német.
Tény, hogy hazavágták a mezõgazdaságot, meg az élelmiszeripart, de ne marketinggel próbálják helyehozni...

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Christiansen
ez igaz
a magyar húst eszik hússal, meg kenyérrel

Davidus
a lustaságom nagyobb mint a változatos kaják iránti vágyam. ezt csak belebaszom a gépbe és megnyomok egy gombot... ha meg benyeltem akkor már olyan mindegy hogy milyen íze volt😄
régen 100 kiló voltam és zabáltam mint egy állat.
lehet hogy kiégett az agyamban az a terület ami kaják hatására boldogság hormont termel😄

V9ykn8_TZL0

Narxis
fúúúúúúj disznóvágás, nekem attól inkább elmegy az étvágyam :S

egyébként a magyar konyha, ételek eléggé zsírosak fûszeresek, mediterrán kaják egészségesebbek, hal és a sok olívaolaj a zöldségekre.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

solo
Hát, nem pont...Sebaj, majd máskor sikerül:] Na viszlát.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Shep
Nem mondta senki ,hogy baj. Viszont nem túl változatos 😊

Davidus
és ez miért baj?😄

V9ykn8_TZL0

Shep
Nem az, de azt ne mond, hogy te minden nap ezt eszed.

Willi Betz
Bizony,buktába kiváló😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Christiansen
a tolle az valami botrány. 10bõl 2 csomag penészes már kinyitáskor.
persze a kék fólia alatt nem látszik a boltban..

Bruk
Hát nem is az aláírásodban szereplõ mágusbadarság.hu 😄

Davidus
bocs nem tudtam hogy ez a segédmunkás.hu

V9ykn8_TZL0

Christiansen
én számûztem az ipari hulladékokat az étrendbõl

margarin helyett vaj,
gépsonka és párizsi meg zalahús helyett rúd téliszalámi és
pácolt egész pulykacomb.
tejterméket szinte egyáltalán nem, egyedül a trappista sajt maradt

Davidus
de nem a mennyiségen van a hangsúly hanem azon hogy simán ki lehet váltani az okádék párizsit meg "epres" joghurtot igazi kajával. senki nincs rákényszerítve hogy E450et egyen😛

V9ykn8_TZL0

Shep
1-2 napig utána mikor 10 órakor már csak remegnél akkor elgondolkodnál azon ,hogy lehet enni kellene valami mást is. Jók ezek a diétás okosságok, meg a müzli szelet csak nem fizikai munkásoknak.

solo
Való igaz.
Én már rendszerváltás utánn születtem:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Davidus
hát nem árkot ások😄 amúgy fizikai munkát végeznék ugyanezt enném csak többet

V9ykn8_TZL0

Bruk
Ez is igaz.

#84 Ha napi 24 órában itthon a seggemen ülnék akkor talán elég lenne.

Shep
Tudja a fene, de jó az íze 😊

Willi Betz
Ja,te nem ismerheted,még kicsi vagy ahhoz😄DD

Shep
Gyanítom, te nem fizikai munkát végzel.

Davidus
napi kajám

1. 50g mandula(néha kesudió vagy mogyoró) meg 2 puffasztott rizs
2. turmix (1x banán, fagyasztott málna, 125g zsírszegény túró és 3dl tej) + 2 puffasztott rizs
3. ránotta (3 tojás meg egy fél hagyma) + 2 puffasztott rizs
4. ugyanaz mint a 2.

esetleg a túróban meg a tejben lehet fûrészpor meg E45637 a többibe nem nagyon lehet belecsempészni.
beteg 10 éve nem voltam. vérképem olyan mint jézusnak

ilyet hogy virsli vagy párizsi már nem bírnék megenni😛

V9ykn8_TZL0

solo
Na, a mennyiség nem keverendõ a minõséggel.
Inkább eszek kevesebbet, és egészségeset , mint egészségtelen szart.

Pl én is jó, ha havonta 1-2x Mcdonalds-ba megyek, akkor is csak akkor, ha haverokkal megyünk valamerre.

Bruk
Az tény hogy sok a szar, de azért én nem panaszkodom. Nagyimék idejében örültek hogy ha egyáltalán kenyér volt. Jobb napokon tudtak rá tenni cukrot, vajat, meg sütöttek mindenfélét a kenyér tésztájából. Megnéztem volna akkor hogy sírtatok volna. 😊
Engem is bosszant ez a sok szar, de szerencsére van nagyi aki azért tud jó dolgokat csinálni. No meg a legkisebb bajom is nagyobb ennél. 😊

solo
Hitler aroma? XD

solo
Ehh, ne is monnd...Olyan sajtok vannak, hogy én néha a hûtõt ütöm, hogy ez megint mi a f@sz...

Ha nagymuter kimegy piacra, és vesz valami finom házisajtot, az miért ilyen kemény, jóízû? és amit boltbaveszel ilye tolle gecik miért ilyen 2 napos fos állagúak? Vágni nemlehet, reszelni nem lehet, mert egyszerûen semmi sajt tartalma, és jobban ragad mint valami ragasztó.Az meg megint máskérdés, hogy ha elkezdem rántani, akkor hova a francba tûnik a sajt fele:C Multkor is elkzedem rántani, és mire kész lettem valamerre eltûnt majdnem a fele...

Rakás szar itt minden.

Willi Betz
Jó téma! Egyébként régen is voltak mû"ételek". Vegyük alapul mondjuk a hitlerszalonnát. Az mibõl készül vajon?<#vigyor3>

Bruk
Megeszik mert ez van.

shaba23
a maradék 4% a szalmonella 😊 de az meg lebomlik <#vigyor1>
Az Unio érdeke, hogy tönkretegye a magyar mezõgazdaságot. Ennyi a történet.

a lényeget elfelejtettem. azért van kis különbség genetikailag az afrikai és európai ember között. pl a japánok egyáltalán nem tolerálják a tejet, akkor az ártalmas? lfszt, csak nincsenek hozzászokva, nincs ami lebontsa. eu-ban a mozgáshiány a fõ okozója a csontritkulásnak, nem a tej.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ne igyál akkor. a tojásra is azt mondták régebben, hogy nem egészséges, kerüljük. ma meg az anyatej után a 2. legjobb táplálék, mert kb96%-ban felhasználja a szervezet. mindig vannak hisztik az egyes élelmiszerek körül. majd elmúlik. 😊

én azt mondom, hogy mindenki azt egyen amit megkíván, ha tehetem ezt be is tartom. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

meg a sportszelet. vagyis a legfinomabbak. 😄

poppe
ha jól tudom, a párizsi, virsli és tárasai a húsüzemi maradékokból készül darálás útján 😄
de ilyen a minyon is, csak azt sütik maradékaiból csinálják <#finom>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

nandorb
HBD(Happy-Birth-Day)

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Aquir
nyugi, én is ittam rendesen tejet
egyébként monitoroztad a szervezeted hogy biztosan tudod hogy onnan lett a csont ilyen? egyébként csak keress rá
Másrészt azoknak az afrikai törzsben élõ nõknek, akik sokkal kevesebb calciumot visznek be mint a nyugaton élõ nõk, érdekes módon szinte teljesen ismeretlen a csontritkulás fogalma

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

degenerator
mégis gyerekkoromban napi egy litert belöktem belõle, 2 méter lettem, olyan csontokkal, hogy egy második emeleti esést is karcolásokkal úsztam meg.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
uhh, most hogy mondod.

a hentesem a saját receptje alapján csinálja a kolbászt, valahogy a bolti, legdrágább is silánynak tûnik ahhoz képest.

a lókolbász meg vmi frenetikus😊 hagymával, meg fonottka füstölt sajttal, kenyérrel, nem is kell más.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Tyler1
ez komoly gecc! bár valahol logikus h nincs annyi gyümölcs a világon mint amennyi Danone vagy egyéb joghurt megfordul az élelmiszer piacon, és h amit látunk az csak egy mátrix, egy illuzió. ami gyárban készül futószalagon az biztos h nem úgy készül mint ahogy elképzeljük. ma már egy mindenki számára elérhetõ kajákat csak is úgy készíthetnek ha szintetikusan elõállított anyagból készítik azokat.

aztán h ez jó vagy nem? természetesen nem, de késõ ezen bánkódni, hiszen nézzünk szét a konyhában, hogy miaz amiben nem aromák, és savak helyettesítik az ízeket :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.