416
...vagy mi sz*r...
-
#96 a tolle az valami botrány. 10ből 2 csomag penészes már kinyitáskor.
persze a kék fólia alatt nem látszik a boltban.. -
#95 Hát nem is az aláírásodban szereplő mágusbadarság.hu :D -
#94 bocs nem tudtam hogy ez a segédmunkás.hu -
#93 én száműztem az ipari hulladékokat az étrendből
margarin helyett vaj,
gépsonka és párizsi meg zalahús helyett rúd téliszalámi és
pácolt egész pulykacomb.
tejterméket szinte egyáltalán nem, egyedül a trappista sajt maradt -
#92 de nem a mennyiségen van a hangsúly hanem azon hogy simán ki lehet váltani az okádék párizsit meg "epres" joghurtot igazi kajával. senki nincs rákényszerítve hogy E450et egyen:P -
#91 1-2 napig utána mikor 10 órakor már csak remegnél akkor elgondolkodnál azon ,hogy lehet enni kellene valami mást is. Jók ezek a diétás okosságok, meg a müzli szelet csak nem fizikai munkásoknak. -
#90 Való igaz.
Én már rendszerváltás utánn születtem:] -
#89 hát nem árkot ások:D amúgy fizikai munkát végeznék ugyanezt enném csak többet -
#88 Ez is igaz.
#84 Ha napi 24 órában itthon a seggemen ülnék akkor talán elég lenne. -
#87 Tudja a fene, de jó az íze :) -
#86 Ja,te nem ismerheted,még kicsi vagy ahhoz:DDD -
#85 Gyanítom, te nem fizikai munkát végzel. -
#84 napi kajám
1. 50g mandula(néha kesudió vagy mogyoró) meg 2 puffasztott rizs
2. turmix (1x banán, fagyasztott málna, 125g zsírszegény túró és 3dl tej) + 2 puffasztott rizs
3. ránotta (3 tojás meg egy fél hagyma) + 2 puffasztott rizs
4. ugyanaz mint a 2.
esetleg a túróban meg a tejben lehet fűrészpor meg E45637 a többibe nem nagyon lehet belecsempészni.
beteg 10 éve nem voltam. vérképem olyan mint jézusnak
ilyet hogy virsli vagy párizsi már nem bírnék megenni:P
-
#83 Na, a mennyiség nem keverendő a minőséggel.
Inkább eszek kevesebbet, és egészségeset , mint egészségtelen szart.
Pl én is jó, ha havonta 1-2x Mcdonalds-ba megyek, akkor is csak akkor, ha haverokkal megyünk valamerre. -
#82 Az tény hogy sok a szar, de azért én nem panaszkodom. Nagyimék idejében örültek hogy ha egyáltalán kenyér volt. Jobb napokon tudtak rá tenni cukrot, vajat, meg sütöttek mindenfélét a kenyér tésztájából. Megnéztem volna akkor hogy sírtatok volna. :)
Engem is bosszant ez a sok szar, de szerencsére van nagyi aki azért tud jó dolgokat csinálni. No meg a legkisebb bajom is nagyobb ennél. :) -
#81 Hitler aroma? XD -
#80 Ehh, ne is monnd...Olyan sajtok vannak, hogy én néha a hűtőt ütöm, hogy ez megint mi a f@sz...
Ha nagymuter kimegy piacra, és vesz valami finom házisajtot, az miért ilyen kemény, jóízű? és amit boltbaveszel ilye tolle gecik miért ilyen 2 napos fos állagúak? Vágni nemlehet, reszelni nem lehet, mert egyszerűen semmi sajt tartalma, és jobban ragad mint valami ragasztó.Az meg megint máskérdés, hogy ha elkezdem rántani, akkor hova a francba tűnik a sajt fele:C Multkor is elkzedem rántani, és mire kész lettem valamerre eltűnt majdnem a fele...[Nem folyt ki]
Rakás szar itt minden. -
#79 Jó téma! Egyébként régen is voltak mű"ételek". Vegyük alapul mondjuk a hitlerszalonnát. Az miből készül vajon? -
#78 Megeszik mert ez van. -
#77 a maradék 4% a szalmonella :) de az meg lebomlik -
tom235 #76 Az Unio érdeke, hogy tönkretegye a magyar mezőgazdaságot. Ennyi a történet. -
Bala10 #75 a lényeget elfelejtettem. azért van kis különbség genetikailag az afrikai és európai ember között. pl a japánok egyáltalán nem tolerálják a tejet, akkor az ártalmas? lfszt, csak nincsenek hozzászokva, nincs ami lebontsa. eu-ban a mozgáshiány a fő okozója a csontritkulásnak, nem a tej. -
Bala10 #74 ne igyál akkor. a tojásra is azt mondták régebben, hogy nem egészséges, kerüljük. ma meg az anyatej után a 2. legjobb táplálék, mert kb96%-ban felhasználja a szervezet. mindig vannak hisztik az egyes élelmiszerek körül. majd elmúlik. :)
én azt mondom, hogy mindenki azt egyen amit megkíván, ha tehetem ezt be is tartom. :) -
Bala10 #73 meg a sportszelet. vagyis a legfinomabbak. :D -
#72 ha jól tudom, a párizsi, virsli és tárasai a húsüzemi maradékokból készül darálás útján :D
de ilyen a minyon is, csak azt sütik maradékaiból csinálják
-
#71 HBD(Happy-Birth-Day) -
#70 nyugi, én is ittam rendesen tejet
egyébként monitoroztad a szervezeted hogy biztosan tudod hogy onnan lett a csont ilyen? egyébként csak keress rá
Másrészt azoknak az afrikai törzsben élő nőknek, akik sokkal kevesebb calciumot visznek be mint a nyugaton élő nők, érdekes módon szinte teljesen ismeretlen a csontritkulás fogalma -
#69 mégis gyerekkoromban napi egy litert belöktem belőle, 2 méter lettem, olyan csontokkal, hogy egy második emeleti esést is karcolásokkal úsztam meg. -
#68 uhh, most hogy mondod.
a hentesem a saját receptje alapján csinálja a kolbászt, valahogy a bolti, legdrágább is silánynak tűnik ahhoz képest.
a lókolbász meg vmi frenetikus:) hagymával, meg fonottka füstölt sajttal, kenyérrel, nem is kell más. -
#67 ez komoly gecc! bár valahol logikus h nincs annyi gyümölcs a világon mint amennyi Danone vagy egyéb joghurt megfordul az élelmiszer piacon, és h amit látunk az csak egy mátrix, egy illuzió. ami gyárban készül futószalagon az biztos h nem úgy készül mint ahogy elképzeljük. ma már egy mindenki számára elérhető kajákat csak is úgy készíthetnek ha szintetikusan előállított anyagból készítik azokat.
aztán h ez jó vagy nem? természetesen nem, de késő ezen bánkódni, hiszen nézzünk szét a konyhában, hogy miaz amiben nem aromák, és savak helyettesítik az ízeket :S -
USAMEN POWER #66 60 -ra. -
USAMEN POWER #65 Angelslienek megígértem hogy nem szúrok be semmi olyat, amitől rosszúl aludna éjszaka.
Használd a netet, és keress infókat. -
USAMEN POWER #64 Háth figyelj, annak ellenére hogy "tudom" hogy a kaják jórészében mennyi méreg van, esetleg hogy készítik, mégis megeszem mert nincs más.
Ez olyan dolog, hogy a 80 éves papa majd megfullad, de még mindig szívja a cigit, a 30-40 éves családapa meg meghal tüdőrákban pedig egy szálat nem szívot életében. Ennyi.
Esszük a mérget, és háth sokminden benne van a pakliban.
Persze van még megoldás.
Pl: Saját gazdálkodásba kezdesz.
Biztos helyről szerzed be a kaját, viszonylag jó pénzért.
Kimész az erdőszélre, és rágod a fa tövét. -
#63 Megyek lefekszek inkább, holnap még enni akarok azért.. Ha elolvasom akkor nem hiszem hogy fogok :D -
#62 na meg azért sokkal de sokkal minőségibb kaját eszel így. úgy értem... ettetek már Tesco féle félbarna kenyeret? mi házibuliban annak idején csak annak adtuk, akit nagyon-nagyon nem szerettünk. -
#61 linkt -
#60 miből -
#59 A rákesetek 1/4-ét saját testednek köszönheted (Önabszorpció) :) -
#58 Az a baj, hogy már szinte mindenröl lehet ilyen adatokat keríteni, mert tényleg minden ételben vannak elég bizarr dolgok. De muszály valahogy életben maradni... -
USAMEN POWER #57 A közkedvelt parizerről pl. tudnák most pár oldalt linkelni, de elég egy is ami örökre levenné az étlapodról a párizsit. (Képek, + szép kis leírás a "gyártás" menetéről.
De a példák közül a többi se piskóta.