nVidia: bemutatkozik a Fermi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
hopp az elsõ mondat nem lett befejezve :)

"ahol megjelenik a gyermetegség és beindul a fan-hálózat ott gondok kezdenek lenni"

inkább ahol észreveszik gyermetegséged és fanboykodásod ott kezd csak gond lenni, ahol sok hozzád hasonló fanboy és vérpistike* van, akik csak úgy isszák a szavaidat ott valószínûleg megbecsülésnek örvendhetsz :D
Lobsterman
Hát, ha Nvidia fórumról van szó elhiszem hogy megbecsülésnek örvendesz, de olyan helyen ahol nem csak fanboyok(és nem csak nvidia fanboyokra gondolok hanem akármilyenre) vannak, ezek után kötve hiszem.

kifli
"ahol megjelenik a gyermetegség és beindul a fan-hálózat"

inkább ahol észreveszik gyermetegséged és fanboykodásod, ahol sok hozzád hasonló fanboy és vérpistike* van, akik csak úgy isszák a szavaidat :D

*vérpistike: Nem feltétlenül kiskorú, de mentálisan mindenképpen éretlen, primitív, a buta átlagot képviselõ átlagbuta hülyegyerek. Saját agykapacitás híján a demagógia ideális befogadó közönsége, nagyon könnyen fanatizálódik, a "menõ" haverjaitól ellesett-átvett elméleteket széltében-hosszában terjeszti és agresszíven védelmezi (mindenki, aki másképp gondolja köcsög). Kommunikációjának másik lényeges jellemzõje az überelés: akármit csinálsz, azt õ jobban tudja, akárhová mégy, õ már elõbb volt ott (sõt, már annyiszor, hogy unja), bármilyen történeted van, annál õ durvábbat mesél.
Ha megnõ (tehát nem felnõ), tar baromállat, droid vagy trendkurva lesz belõle.

Na magadra ismersz? Ha nem olvasd el a hszeidet :D
Máglyára a trollal, teljes mértékben támogatom!<#banplz>

nekem nem szavajárásom a trollozás. Ilyen szavak viszont hogy közvélekedés, nagyon is. Már túlvagyok azon hogy a grafkártyákkal kapcsolatos közvélekedésre legyek kiváncsi, egész egyszerûen túlfújták, túlfûtötték, túltolták.

Pedig ez nem focimeccs, ahogy nagyon helyesen mondta valaki itt.

PH! -n megy a drukkolás meg szurkolás, Ahoy ha neked az van inyedre akkor miért nem te mész oda b+ ? .

a_n_d_r_e_w
:O

mi?

ki az a mi?
meg milyen BF2 topic? :D

amúgy köszi, jó volt ezen a bornogós hétfõi napon kis trollvadászattal feldobni magam, bár kétségkívül nagyobb ellenállásra számítottam :d de nem baj, remélem nem mész messzire, jól fogunk mi még szórakozni nagyszájú barátom :D

One Vision. One Purpose.

ez tényleg érdekes , hogy máshol megbecsülésnek örvendek, csak ahol megjelenik a gyermetegség és beindul a fan-hálózat ott gondok kezdenek lenni. A BF2 topikban is vitathatatlan hogy "ti" maradtatok alul, nincs rajta mit magyarázni . :D

a_n_d_r_e_w
Nem nem, nem én írtam ezt (rofl), viszont ezzel próbálom érzékeltetni, milyen hihetetlenül tárgyalóképes ember vagy :D:D:D
Nem csodálom hogy a nagy szád ellenére mégse merted ide beidézni. Aztán letrolloztalak és még be is sértõdtél. Látom célod minden magyar fórumon végigtrollkodni, mondd hol találhatok még rád? :D:D:D

One Vision. One Purpose.

És ki a tökömet érdekel a Moore-törvény? Hogy jön ez ide? Szép volt jó volt, de senkit nem érdekel. Ma már inkább az ECO, a zöld, meg csendes PC-k... nem pedig a totális sebességhajszolás.

Másrészt most ismerted el, hogy szándékosan provokálod az ittlévõk 99%-át. Kérvényezni fogom a kitiltásodat, mert elüldözöd az embereket, és rontod az SG reklámbevételeit. Remélem sokan csatlakoznak hozzám.

PH!-n a moderátorok legalább ügyelnek arra, hogy ne legyen állandó flame. Sokkal kellemesebb is a légkör, mert a témával kapcsolatban íródnak a kommentek, nem pedig az állandó értelmetlen baromságokról.
"szar játék" ezt te irtad, ha akad itt bf fan remélem rajtad veri le. :D
Ezt irtam : "ezzel az a baj hogy - "
Én is játszottam egyébiránt BF-V -t, ezt viszont kerülni fogom, ha csak nem lesz "V" mod.

Itt a jutalmad a tippedért, komolyan, ezen gondolkozz el:

-common sense vs. marketing

pxxl
"BF azért szar játék, mert baromság" <#hehe><#eljen> jó érv

All hail the double x!

a_n_d_r_e_w
CSak tudod vicces, hogy aki nem ért veled egyet, annak biztos semmilyen technikai ismerete nincs. Komolyan ezzen gondolkozz már el. A keletiek attól nem okosabbak, hogy veled értenek egyet.
Amúgy azóta várom hogy porba alázz a hardwiredes loggal, nemtán te voltál az a szuperobjektív ember, aki azt mondta a BF azért szar játék, mert baromság? :D

One Vision. One Purpose.

szerintem keletebbre sokkal jobb a helyzet ilyen téren, viccen kivül.

a_n_d_r_e_w
Ha a világon mindenki hülye, csak te vagy okos, nem lehet hogy az önértékeléssel van bajod? :D:D

One Vision. One Purpose.

Az a gond hogy semmi komoly tudományos alapismeretetek nincsen, videokártyás pletyizésbõl meg prohardveres picsogásból meg nem fogjátok tudni megszerezni. Azt sem tudjátok hogy a moore törvény gyakorlatilag mi. Amerikai szinten vagyunk :( .
Nekem ez csak egy kitérõ, ha úgy tetszik pár hétig szondáztam hogy mi van a fejekben. Kellemetlen nekem is, mert látom hogy totálisan rossz következtetéseket vontok le.

Hagyjad, itt éli ki magát! Én se írok már többet, mert nincs értelme:(
Lobsterman
És persze a legjobb ellenérved mindenre hogy inzultálod másokat korra és intelligenciára hivatkozva. Mert az nagyon felnõtt hozzáállás.
Semmi személyes, csak felidegesít amiket írsz.

a_n_d_r_e_w
Ó, mondd minek neked két GTS250, miért nem éred be kevesebbel? :D

One Vision. One Purpose.

Lobsterman
Most komolyan már nem bírom én se megállni szó nélkül, még ha tudom is hogy tök mindegy mit mondok. Minek az 5ös széria? Végülis igazad van. Minek a fejlõdés. Ha már az Nvidia nem fejleszt, akkor minek szenved az Ati? Nincs értelme a 3-4-5ös szériáknak hisz a zöldek sem tettek semmit az elmúlt 3 évben. De akkor a Fermi minek? minek akarnak már õk is Dx11-et, az semmit nem ér. És ha már ott tartunk minek szálltunk a holdra, tök fölösleges. Csak mert a kedvenc gyártód nem fejlesztett 3 éve, csak átnevezett, és órajeleket állítgatott, nem jelenti azt hogy a fejlõdés megáll. Igen, a 8800 valóban nagyon jó videókártya, és még mindig elámulok rajta hogy ennyi idõ után is él és virul(mondjuk már a 3. v 4. nevét tapossa), de ez nem azt jelenti hogy mindenki másnak ámulattal kell néznie amíg az Nvidia a tökét vakargatja, számolgatja a pénzét és fizeti le a játékgyártókat hogy az õ kártyáikra optimalizáljanak. És igen. Lehet a Fermi szintén jó lesz, bár a hibaarányt és az architektúrát elnézve nem lesz olcsó. És a jelenlegi helyzetet elnézve az emberek 90%-ának nem mindegy mennyit költ rá.

vagy elfelejtették a 8800-t átnevezni xD
és akár hogyan nézem, ebben nem szerepel a kártyád :D
mert miért ne lenne elég egyelõre ? :D:D magyarázd meg nekem plz, mert akkor lecserélem a noteszemet :D:D
Nem vagy még 18 se, de jól gondoltam... Legalább odairtad hogy csak készülsz, igy tudjuk hovatenni a világmegváltással karöltött orraesésedet.
"amihez elég az integrált intel vga is "

gts250...trollkodás, ugye?

nekem ugyan nem kell egyik se ;) programozó matematikusnak készülök, amihez elég az integrált intel vga is :D szerencsére hardveresen gyorsítja a HD anyagok lejátszását, és egy kicsit már a fotobolt is profitál belõle, szóval nekem maximálisan elég! :)
Arra próbálnálak rávezetni, hogy jelenleg az ati képviseli a játékokhoz készített csúcstechnológiát, amivel a másik oldalról nem tudnak mit kezdeni! Az, hogy áprilisba mi lesz, nem érdekel senkit! Aki most vesz új VGA-t az Atit vesz! Az, hogy Te majd aztán jövõ ilyenkor mit veszel, az egyéni szoc problémád, a Te igényeidnek megfelelõt kell választani! De azt ne magyarázd meg, hogy egy gt250 jobb egy 5770-nél vagy akár egy 5850nél, mert AZ a TROLLKODÁS!
Látom harapsz. Mesélj , mire kell neked 58 széria, miért nem éred be kevesebbel?

"Ez akkora bemondás amúgy hogy az nV nem képes semmi újat csinálni . Jajj :)
Jól példázza a kiforditott univerzumot ami egyesek fejében van, kb mindent lehet szorozni -1 el amit gondoltok . Fermi 1000+1 dologra jó már, az 58 szériával ellentétben."

ÁLLJ MEG EGY PILLANATRA! Kapcsold ki a write only mode-t és figyelj:
A Fermi architeceturára épülõ nvidia kártyák még meg se jelentek! 1-2 konkrétum van róla, de még az egyetlen bemutatott kártya se volt igazi... akkor mirõl beszélünk? Az 5800-as széria már megmutatta mit tud, tesszellációval vagy anélkül, max terhelésen vagy idle-n! Milyen okból fikázol egy olyan kártyát, ami jelenleg minden vetélytársánál többet tud, egy olyannal szemben ami majd talán áprilisban kijön, és aranyáron mérik?? Szemben a már megjelenttel, ami mire a zöldek kiadják 50ezer forintba fáj..
fejezd be a trollkodást és takarodj innen, vagy moderáld magad, és fogd fel amit a többiek mondanak!
Elismerem, szoktam provokálni a hülyéket , és ha elég gyermetegek akkor rendszerint harapnak is ! <#nevetes2>

nem vagyok verekedõs fajta, de te tényleg ütni való 'ember' vagy!<#gonosz3>
Én jövõ szeptemberben vennék Fermi-t kb akkor lesz játék ami igényli. Ez egy pc only szimulátor. Addig eltengõdnék 2x GTS250-el , "ha nem baj" .

Ez akkora bemondás amúgy hogy az nV nem képes semmi újat csinálni . Jajj :)
Jól példázza a kiforditott univerzumot ami egyesek fejében van, kb mindent lehet szorozni -1 el amit gondoltok . Fermi 1000+1 dologra jó már, az 58 szériával ellentétben. PL. Lehetne belõle olyan dedikált szervert csinálni ami lenyomja a kliensek felé a dolgokat, és nem fordulhat elõ hogy szakadás álljon be fizika miatt. - Ez a computing cloud-ra kivánt példa lenni.

Ahoy, gyári AMD , és eVGA hûtõm van. Gáz ?

Logikailag sem értem, hogy következik egy hangrendszer meg egy PC ebbõl a hszbõl.

1. Ha a PC-d zenéthallgatni használod, akkor minek neked a csúcs Fermi?
2. Miért baj az, ha halk pc-t akarunk összedobni?

Jelenleg a legnagyobb teljesítményû VGA az 58XX sorozat, aminek az Idle fogyasztása 27 Watt, és ez ventihangban is igazidik hozzá. A tavasszal megjelenõ Ferminek fel kell kötnie a gatyáját. 5800-as sorozattól, már a múlt, hogy az ATI kártyák borzasztóak Idle fogyasztásban, és hangban is erészakosak.
Sanyix
nem, ez azt bizonyítja, hogy nem képesek semmi újat csinálni, meg hogy van még olyan hülye aki benyalja hogy az átnevezett gpu az új :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tételezzük fel:
Ha egyszer nálad is úgy adódik hogy leparkol egy jobbfajta hangrendszer a szobádban, nem valami mûanyag. Akkor nem azt fogod nézni hogy milyen hûtõ, hanem úgy vágod ki a szobából pécét mint a sz*rt. :)

narumon
Mivaaaaan?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

a_n_d_r_e_w
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

One Vision. One Purpose.

mint mondtam nem érdemes...

a_n_d_r_e_w
jajj, muti már, csak be ne égj :D

One Vision. One Purpose.

Nyertem, mert tudom hogy nem érdemes vitatkozni veled, ez a hardwireden is kiderült már. Keressem elõ hogy a saját tesztedet hogyan bukod be?...

a_n_d_r_e_w
Aza a baj, hogy a definíciód meglehetõsen szubjektív, hiszen más sincs benne csak nV dicsõítés és aki nem ért vele egyet, annak fikázása. Olvasni tudok, te viszont értelmezni nem.

Na nézzük ki szerintem a fanboy:
- képtelen objektívan szemlélni a dolgokat
- ha valaki más véleményen van, azt személyes támadásnak érzi
- kötelességének érzi megvédeni az imádott márkát, mégha közben hülyét is csinál magából
- frusztrációját azzal próbálja enyhíteni, hogy mindenki mást lehülyéz, de ezzel csak tovább süllyed

gratulálok, ön nyert

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
definiáld a fanboy fogalmát, majd merengj el rajta te milyen tüneteket mutatsz. De ha élvezed hogy mindenki hülyének néz, egészségedre

One Vision. One Purpose.

1. "Tõlem az vesz ATI-t aki akar" #11 tegnap 21:53

JA.

2. irod : "rajtad kívül fanboyt nem látni"

Nem , mi ? :D

"Talán inkább fúrj egy lyukat a falba, tedd át rajta a kábeleket aztán úgy menõzhetsz silent pécével ahogy akarsz. -pl. mint én.
Olllyan rossz érveitek vannak, egy kisiskolás átlátna rajta."

Mindezt a HOZZÁD VÉLEMÉNYBEN KÖZELÍTÕ FERMI-T SZIMPATIKUSNAK TARTÓ, értelmesen topichoz hozzászóló Narumon álláspontjára írtad!!!!! Egyetlen problémád vele, hogy jelenleg egy passzívhûtésû ATI-ja van, sõõõt meg is van vele elégedve?...

Ezt tényleg komolyan gondolod? Mi ez ha nem trollkodás?
Kíváncsi vagyok most milyen kamu hardwaret mutatnak be.. viszont látom megint van egy ügyeletes hívõ vérpistike akin lehet jókat röhögni.
a_n_d_r_e_w
Magadtól kérded? rajtad kívül fanboyt nem látni

One Vision. One Purpose.

én már csak azt merészelem megkérdezni, hogy valakik echte fanboy létükre , minek irkálnak be ide? csúfolódni?<#nemtudom>trollkodni?<#nemtudom>saját eszetlenségüket közszemlére tenni? - hm , ez 95%<#vigyor5>

Szerintem küldjük el õket valami celeb survivorba, hátha nem jönnek vissza többet.<#kacsint>

na megérkeztek a topikba õk is:

nem elfelejteni amit a ph-n belétekoltottak, ha nvidiaról van szó UGRANI KELL !!!

a_n_d_r_e_w
már #7-en is fetrengtem, de #28 már konkrétan KO <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

One Vision. One Purpose.

Match
Ember, soha ne add fel :D
Arrakistor után te vagy a második kedvenc SG celebem :)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Talán inkább fúrj egy lyukat a falba, tedd át rajta a kábeleket aztán úgy menõzhetsz silent pécével ahogy akarsz. -pl. mint én.<#buck>

Olllyan rossz érveitek vannak, egy kisiskolás átlátna rajta.