133
  • kifli
    na most hogy a tökömbe jött ide ph?
  • a_n_d_r_e_w
    (rofl) trollocska megint a korával jön (rofl)
    Komolyan ne tiltssátok ki, ez sötétebb mint arrakistor :D:D:D

"az érzelmi alapú szóf*sás nem erősségem."

Az látszik, mindig elkezded de beleégsz :D:D

Amúgy nézzük mi jött ki belőled eddig:
    Magasröptű állítások, mások szidalmazása, be nem tartott ígéretek de tényt barátom, azt egy darabot nem sikerült találnod. Gondolom milyen baromi megbecsült tagja lehetsz bármely közösségnek is, ugyan mutasd már hol vagy te sztárolva?
    Tudom, gyarló ember vagyok, de imádok ilyen idiótákból mint te közröhely tárgyát farigcsálni :D:D:D

• Match
    Nehogy sztrájkoljatok már ellene :) Ki ne tiltsák :)
    Arrakistor mostanában alig jár az sg fele, oda a napi microsoft híres szórakozás, de itt van celeb #2 readswift, így lehet olvasni az nvidia/ati híreket, és röhögni.
  • readswift
    mivel tapostam a lelkedbe? Szerintem a WOW-al , ugye?
  • narumon
    "Tételezzük fel:
    Ha egyszer nálad is úgy adódik hogy leparkol egy jobbfajta hangrendszer a szobádban, nem valami műanyag. Akkor nem azt fogod nézni hogy milyen hűtő, hanem úgy vágod ki a szobából pécét mint a sz*rt. :) "

Hááát ez igy elég meredek, főleg hogy a "szobámban" kicsit jobb hangrendszer van mint az átlag európainak, ettől a PC marad, persze, hogy hogyan kapcsolódik egyik a másikhoz azt nem tudtam így hírtelen megfejteni de majd te biztosan segítesz.
  • tntmax
    Te jó ég. Ti még mindig ezzel a random noname tucattrollal foglalkoztok?
    Hagyjátok rá, lemegy a lefolyón ez is, mint a többi, magától.
  • readswift
    Légyszives vedd figyelembe hogy nem véletlenül ignoráltam eddig amiket irtál :) .
  • readswift
    tudod én vérpistikéről már 1993 körül olvastam, a Rúna magazin előfutárában. De nem magyarázok neked erről, nem hiszem hogy túl nagy lenne az átfedés kettőnk közt, szóval nem érdemes.
  • Lobsterman
    Csak az a baj hogy ez amit csinálsz pont "érzelmi alapú szóf*sás".
  • readswift
    Ennek még neve is van amit irtál, mégpedig az hogy szatira :))

PH!-ra nagyon érvényes. Gondolom rájuk érted, bár még nehéz a ténnyel szembenézni...egyszer sikerülni fog :)

Én technikai jellegű diskurzusokban szoktam résztvenni, az érzelmi alapú szóf*sás nem erősségem.
  • kifli
    hopp az első mondat nem lett befejezve :)

"ahol megjelenik a gyermetegség és beindul a fan-hálózat ott gondok kezdenek lenni"

inkább ahol észreveszik gyermetegséged és fanboykodásod ott kezd csak gond lenni, ahol sok hozzád hasonló fanboy és vérpistike* van, akik csak úgy isszák a szavaidat ott valószínűleg megbecsülésnek örvendhetsz :D
  • Lobsterman
    Hát, ha Nvidia fórumról van szó elhiszem hogy megbecsülésnek örvendesz, de olyan helyen ahol nem csak fanboyok(és nem csak nvidia fanboyokra gondolok hanem akármilyenre) vannak, ezek után kötve hiszem.
  • kifli
    "ahol megjelenik a gyermetegség és beindul a fan-hálózat"

inkább ahol észreveszik gyermetegséged és fanboykodásod, ahol sok hozzád hasonló fanboy és vérpistike* van, akik csak úgy isszák a szavaidat :D

*vérpistike: Nem feltétlenül kiskorú, de mentálisan mindenképpen éretlen, primitív, a buta átlagot képviselő átlagbuta hülyegyerek. Saját agykapacitás híján a demagógia ideális befogadó közönsége, nagyon könnyen fanatizálódik, a "menő" haverjaitól ellesett-átvett elméleteket széltében-hosszában terjeszti és agresszíven védelmezi (mindenki, aki másképp gondolja köcsög). Kommunikációjának másik lényeges jellemzője az überelés: akármit csinálsz, azt ő jobban tudja, akárhová mégy, ő már előbb volt ott (sőt, már annyiszor, hogy unja), bármilyen történeted van, annál ő durvábbat mesél.
    Ha megnő (tehát nem felnő), tar baromállat, droid vagy trendkurva lesz belőle.

Na magadra ismersz? Ha nem olvasd el a hszeidet :D
  • nkmedve
    Máglyára a trollal, teljes mértékben támogatom!
  • readswift
    nekem nem szavajárásom a trollozás. Ilyen szavak viszont hogy közvélekedés, nagyon is. Már túlvagyok azon hogy a grafkártyákkal kapcsolatos közvélekedésre legyek kiváncsi, egész egyszerűen túlfújták, túlfűtötték, túltolták.

Pedig ez nem focimeccs, ahogy nagyon helyesen mondta valaki itt.

PH! -n megy a drukkolás meg szurkolás, Ahoy ha neked az van inyedre akkor miért nem te mész oda b+ ? .
  • a_n_d_r_e_w
    :O

mi?

ki az a mi?
    meg milyen BF2 topic? :D

amúgy köszi, jó volt ezen a bornogós hétfői napon kis trollvadászattal feldobni magam, bár kétségkívül nagyobb ellenállásra számítottam :d de nem baj, remélem nem mész messzire, jól fogunk mi még szórakozni nagyszájú barátom :D

• readswift
    ez tényleg érdekes , hogy máshol megbecsülésnek örvendek, csak ahol megjelenik a gyermetegség és beindul a fan-hálózat ott gondok kezdenek lenni. A BF2 topikban is vitathatatlan hogy "ti" maradtatok alul, nincs rajta mit magyarázni . :D
  • a_n_d_r_e_w
    Nem nem, nem én írtam ezt (rofl), viszont ezzel próbálom érzékeltetni, milyen hihetetlenül tárgyalóképes ember vagy :D:D:D
    Nem csodálom hogy a nagy szád ellenére mégse merted ide beidézni. Aztán letrolloztalak és még be is sértődtél. Látom célod minden magyar fórumon végigtrollkodni, mondd hol találhatok még rád? :D:D:D
  • Ahoy
    És ki a tökömet érdekel a Moore-törvény? Hogy jön ez ide? Szép volt jó volt, de senkit nem érdekel. Ma már inkább az ECO, a zöld, meg csendes PC-k... nem pedig a totális sebességhajszolás.

Másrészt most ismerted el, hogy szándékosan provokálod az ittlévők 99%-át. Kérvényezni fogom a kitiltásodat, mert elüldözöd az embereket, és rontod az SG reklámbevételeit. Remélem sokan csatlakoznak hozzám.

PH!-n a moderátorok legalább ügyelnek arra, hogy ne legyen állandó flame. Sokkal kellemesebb is a légkör, mert a témával kapcsolatban íródnak a kommentek, nem pedig az állandó értelmetlen baromságokról.
  • readswift
    "szar játék" ezt te irtad, ha akad itt bf fan remélem rajtad veri le. :D
    Ezt irtam : "ezzel az a baj hogy - "
    Én is játszottam egyébiránt BF-V -t, ezt viszont kerülni fogom, ha csak nem lesz "V" mod.

Itt a jutalmad a tippedért, komolyan, ezen gondolkozz el:

-common sense vs. marketing
  • pxxl
    "BF azért szar játék, mert baromság" jó érv
  • a_n_d_r_e_w
    CSak tudod vicces, hogy aki nem ért veled egyet, annak biztos semmilyen technikai ismerete nincs. Komolyan ezzen gondolkozz már el. A keletiek attól nem okosabbak, hogy veled értenek egyet.
    Amúgy azóta várom hogy porba alázz a hardwiredes loggal, nemtán te voltál az a szuperobjektív ember, aki azt mondta a BF azért szar játék, mert baromság? :D
  • readswift
    szerintem keletebbre sokkal jobb a helyzet ilyen téren, viccen kivül.
  • a_n_d_r_e_w
    Ha a világon mindenki hülye, csak te vagy okos, nem lehet hogy az önértékeléssel van bajod? :D:D
  • readswift
    Az a gond hogy semmi komoly tudományos alapismeretetek nincsen, videokártyás pletyizésből meg prohardveres picsogásból meg nem fogjátok tudni megszerezni. Azt sem tudjátok hogy a moore törvény gyakorlatilag mi. Amerikai szinten vagyunk :( .
    Nekem ez csak egy kitérő, ha úgy tetszik pár hétig szondáztam hogy mi van a fejekben. Kellemetlen nekem is, mert látom hogy totálisan rossz következtetéseket vontok le.
  • Szemjuel
    Hagyjad, itt éli ki magát! Én se írok már többet, mert nincs értelme:(
  • Lobsterman
    És persze a legjobb ellenérved mindenre hogy inzultálod másokat korra és intelligenciára hivatkozva. Mert az nagyon felnőtt hozzáállás.
    Semmi személyes, csak felidegesít amiket írsz.
  • a_n_d_r_e_w
    Ó, mondd minek neked két GTS250, miért nem éred be kevesebbel? :D
  • Lobsterman
    Most komolyan már nem bírom én se megállni szó nélkül, még ha tudom is hogy tök mindegy mit mondok. Minek az 5ös széria? Végülis igazad van. Minek a fejlődés. Ha már az Nvidia nem fejleszt, akkor minek szenved az Ati? Nincs értelme a 3-4-5ös szériáknak hisz a zöldek sem tettek semmit az elmúlt 3 évben. De akkor a Fermi minek? minek akarnak már ők is Dx11-et, az semmit nem ér. És ha már ott tartunk minek szálltunk a holdra, tök fölösleges. Csak mert a kedvenc gyártód nem fejlesztett 3 éve, csak átnevezett, és órajeleket állítgatott, nem jelenti azt hogy a fejlődés megáll. Igen, a 8800 valóban nagyon jó videókártya, és még mindig elámulok rajta hogy ennyi idő után is él és virul(mondjuk már a 3. v 4. nevét tapossa), de ez nem azt jelenti hogy mindenki másnak ámulattal kell néznie amíg az Nvidia a tökét vakargatja, számolgatja a pénzét és fizeti le a játékgyártókat hogy az ő kártyáikra optimalizáljanak. És igen. Lehet a Fermi szintén jó lesz, bár a hibaarányt és az architektúrát elnézve nem lesz olcsó. És a jelenlegi helyzetet elnézve az emberek 90%-ának nem mindegy mennyit költ rá.
  • Szemjuel
    vagy elfelejtették a 8800-t átnevezni xD
  • Szemjuel
    és akár hogyan nézem, ebben nem szerepel a kártyád :D
  • Szemjuel
    mert miért ne lenne elég egyelőre ? :D:D magyarázd meg nekem plz, mert akkor lecserélem a noteszemet :D:D
  • readswift
    Nem vagy még 18 se, de jól gondoltam... Legalább odairtad hogy csak készülsz, igy tudjuk hovatenni a világmegváltással karöltött orraesésedet.
    "amihez elég az integrált intel vga is "

gts250...trollkodás, ugye?
  • Szemjuel
    nekem ugyan nem kell egyik se ;) programozó matematikusnak készülök, amihez elég az integrált intel vga is :D szerencsére hardveresen gyorsítja a HD anyagok lejátszását, és egy kicsit már a fotobolt is profitál belőle, szóval nekem maximálisan elég! :)
    Arra próbálnálak rávezetni, hogy jelenleg az ati képviseli a játékokhoz készített csúcstechnológiát, amivel a másik oldalról nem tudnak mit kezdeni! Az, hogy áprilisba mi lesz, nem érdekel senkit! Aki most vesz új VGA-t az Atit vesz! Az, hogy Te majd aztán jövő ilyenkor mit veszel, az egyéni szoc problémád, a Te igényeidnek megfelelőt kell választani! De azt ne magyarázd meg, hogy egy gt250 jobb egy 5770-nél vagy akár egy 5850nél, mert AZ a TROLLKODÁS!
  • readswift
    Látom harapsz. Mesélj , mire kell neked 58 széria, miért nem éred be kevesebbel?
  • Szemjuel
    "Ez akkora bemondás amúgy hogy az nV nem képes semmi újat csinálni . Jajj :)
    Jól példázza a kiforditott univerzumot ami egyesek fejében van, kb mindent lehet szorozni -1 el amit gondoltok . Fermi 1000+1 dologra jó már, az 58 szériával ellentétben."

ÁLLJ MEG EGY PILLANATRA! Kapcsold ki a write only mode-t és figyelj:
    A Fermi architeceturára épülő nvidia kártyák még meg se jelentek! 1-2 konkrétum van róla, de még az egyetlen bemutatott kártya se volt igazi... akkor miről beszélünk? Az 5800-as széria már megmutatta mit tud, tesszellációval vagy anélkül, max terhelésen vagy idle-n! Milyen okból fikázol egy olyan kártyát, ami jelenleg minden vetélytársánál többet tud, egy olyannal szemben ami majd talán áprilisban kijön, és aranyáron mérik?? Szemben a már megjelenttel, ami mire a zöldek kiadják 50ezer forintba fáj..
    fejezd be a trollkodást és takarodj innen, vagy moderáld magad, és fogd fel amit a többiek mondanak!
  • readswift
    Elismerem, szoktam provokálni a hülyéket , és ha elég gyermetegek akkor rendszerint harapnak is !
  • Szemjuel
    nem vagyok verekedős fajta, de te tényleg ütni való 'ember' vagy!
  • readswift
    Én jövő szeptemberben vennék Fermi-t kb akkor lesz játék ami igényli. Ez egy pc only szimulátor. Addig eltengődnék 2x GTS250-el , "ha nem baj" .

Ez akkora bemondás amúgy hogy az nV nem képes semmi újat csinálni . Jajj :)
    Jól példázza a kiforditott univerzumot ami egyesek fejében van, kb mindent lehet szorozni -1 el amit gondoltok . Fermi 1000+1 dologra jó már, az 58 szériával ellentétben. PL. Lehetne belőle olyan dedikált szervert csinálni ami lenyomja a kliensek felé a dolgokat, és nem fordulhat elő hogy szakadás álljon be fizika miatt. - Ez a computing cloud-ra kivánt példa lenni.

Ahoy, gyári AMD , és eVGA hűtőm van. Gáz ?
  • Ahoy
    Logikailag sem értem, hogy következik egy hangrendszer meg egy PC ebből a hszből.

1. Ha a PC-d zenéthallgatni használod, akkor minek neked a csúcs Fermi?
    2. Miért baj az, ha halk pc-t akarunk összedobni?

Jelenleg a legnagyobb teljesítményű VGA az 58XX sorozat, aminek az Idle fogyasztása 27 Watt, és ez ventihangban is igazidik hozzá. A tavasszal megjelenő Ferminek fel kell kötnie a gatyáját. 5800-as sorozattól, már a múlt, hogy az ATI kártyák borzasztóak Idle fogyasztásban, és hangban is erészakosak.