nVidia: bemutatkozik a Fermi
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp a drivereket irják , te meg játékra vársz.
Többi: jajj, jujj.
Többi: jajj, jujj.
Ha közöd lenne a programozáshoz, akkor tudhatnád, hogy algoritmusoknál nem beszélünk sem értelmezési tartományról, sem pontosságról. Algoritmusokban általában 3 féle típust használunk: logikai, szám, szöveg. Ebbõl a szám mindig elég pontos, és bármekkora ábrázolható rajta. A szövegbe meg bármilyen hosszú karaktersorozat belefér.
A pontosság és az ábrázolási tartomány platform és programnyelv függõ.
A pontosság és az ábrázolási tartomány platform és programnyelv függõ.
na , OC-al meglett az 1006 ... he-he. Azért ez fair volt részükrõl.
SC09 -n most demózták a LRB-t, 800 gflops SP ...
a trashtalk király charlie, már ott tart hogy a TSMC direkt rontja el az amd 40nm chipjeit . Ez igen... Lassan ott fogunk tartani hogy a microsoft kézivezérelni fogja az ATIt hogy fogja vissza a lovakat mert ennyi tflop nem lesz a box2-ben. Mondjuk ahhoz összeszorozzák a csatlakozóka is egymással, szóval nem gond.
Igaz 😄 bocs benéztem... már alig látok az elõvizsgaidõszaktól 😄
Nemrég belefutottam valamibe amihez DP kellene ha azt akarnám hogy grafkártyán fusson, de találtam egy módszert amivel minimális overhead még megoldom SP-vel. Mindenesetre elég durva kompromisszum.
Majd ha az ATI is computing cloud-al marketingel overclock helyett akkor majd lehet nekik hinni h nem scak a pénzed akarják 😊
Majd ha az ATI is computing cloud-al marketingel overclock helyett akkor majd lehet nekik hinni h nem scak a pénzed akarják 😊
a gt200 -ban totál külön DP egységek vannak/voltak, azért olyan kevés, de az legalább szabvány.
Az ATI meg nem szabvány.
Az ATI meg nem szabvány.
ja most a fermi már jobb lesz dp-be és nem olyan siralmasan fogja alulmúlni az ati gpu-k dp teljesítményét, mint ahogy az eddigi nv kártyák tették? 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
szarkazmus akart lenni 😉
én is szívesebben olvasom abu kommentjeit mint itt 😄
én is szívesebben olvasom abu kommentjeit mint itt 😄
One Vision. One Purpose.
"mondhatod... a ph! egybként is a tudatlanok és divatfikázók gyûjtõhelye."
azért ez nemigaz... Itt kb a 10%-a a kommenteknek szól tech dolgokról... A többi magyarázás, oltos, trollkodás.
Ott legalább megtudunk pár tech dolgot is a kártyáról, mert vannak hozzáértõk
azért ez nemigaz... Itt kb a 10%-a a kommenteknek szól tech dolgokról... A többi magyarázás, oltos, trollkodás.
Ott legalább megtudunk pár tech dolgot is a kártyáról, mert vannak hozzáértõk
mondj inkább egy algot ahol számit a DP, és miért...
Single precision floating point illetve Double precision floating pointra gondolsz? A single 4 byteon van tárolva, a double meg 8 byteon. A single pontossága 7 jegy, a double-é meg 15 jegy. Írjam a mûveletek assembly kódját is, vagy anélkül is elvonulsz a sarokba?
Igen , belõlük meg intellektüelek lesznek egycsapásra <#nevetes1>#nevetes1>...
Komolytalan... Minek irsz be a supercomputeres topikba ha azt sem tudod hogy az SP v DP fp micsoda? Jössz oda a 4870-el , akkor még nem értettem mit akarsz, mostmár igen. <#eplus2>#eplus2>
Komolytalan... Minek irsz be a supercomputeres topikba ha azt sem tudod hogy az SP v DP fp micsoda? Jössz oda a 4870-el , akkor még nem értettem mit akarsz, mostmár igen. <#eplus2>#eplus2>
Abból hogy nem játék közben mutatják be, az jön le hogy játékra alkalmatlan. Autót se úgy szoktak bemutatni hogy hamburgert sütnek a motorház tetején.
Van egy álmom: readswift-et kitiltják az SG fórumokról, és ismét lehet kultúráltan véleményt cserélni...
Ez a 118. hozzászólás, minek a 90%-a személyeskedés...
(ez is)
Ez a 118. hozzászólás, minek a 90%-a személyeskedés...
(ez is)
mondhatod... a ph! egybként is a tudatlanok és divatfikázók gyûjtõhelye. Persze ilyen képek beszúrása jelzi az igazi intelligenciát. Csak érdekes hogy rajta kívül senki nem süllyedt le erre a szintre..
One Vision. One Purpose.
Csak nézz bele a PH!-s Fermis cikkbe! Mindenki értelmesen szól hozzá, érveket és ellenérveket felhozva + technikai részleteket részletezve. Semmi flame! Végre látunk egy konkrét terméket, igaz semmi köze a játékos szegmenshez, ez Tesla.
Okulj és tanulj, hogy kell viselkedni egy fórumon. Ott nem provokál senki senkit.
Okulj és tanulj, hogy kell viselkedni egy fórumon. Ott nem provokál senki senkit.
itt a mûsorod, nem múlhat el nvidiás cikk enélkül, ki vagytok rá képezve.

Na, mi történt a mûsorral? Szórakozni akarunk (mi birkák)!<#nevetes1>#nevetes1>
Ez valami drogos szlogen?
Jó cucc ? <#buck>#buck>
Jó cucc ? <#buck>#buck>
hagyd már, ha mindenki hülyének nézi, akkor a sok birka csordába jár. Tudod mint a vén tata az autópályán, mikor a sok hülye mind szembejön vele 😊
Ne idegeld magad rajta, inkább szórakozz 😊
Ne idegeld magad rajta, inkább szórakozz 😊
One Vision. One Purpose.
Én általában nem rokonszenvezek a konzolosokkal, fõleg nem azokkal akik egy csomó butik cuccal veszik körbe magukat mellé még . De most "valahogy" sikerül.
Még ezzel a javítással is kár beszélned az intelligenciáról!
-mint
tisztázzuk:
1. kettõnk közül te vagy az elõitéletes, én nem voltam az.
2. azért vagy rosszabb mint egy általában sikrészeg focidrukkertõl, mert az még bebaszva is legalább 15 szót ismer és használ. Te nem.
1. kettõnk közül te vagy az elõitéletes, én nem voltam az.
2. azért vagy rosszabb mint egy általában sikrészeg focidrukkertõl, mert az még bebaszva is legalább 15 szót ismer és használ. Te nem.
ja igen erre nem is reagáltam mert még nem voltam itthon mikor írtad:
"Szerintetek két GTS250 még meddig lesz elég ha egyszer gyorsabb a cucc mint egy GTX285, he-he. És a crossfires alaplapomra is ráhackelhetem az SLI-t az orosz hw hackereknek köszönhetõen."
de brutáljókari ez az nvidia hogy még hackelni is kelett hogy müködjön az sl
meg láttam (lehet nem itt) de fejtegetted hogy ati elvérzik aa esetén, pedig én tesztekbe azt látom pl gts250 vs 4770 esetén, hogy 4xaa-nál még nv vezet 8xaa-nál meg ati
"Szerintetek két GTS250 még meddig lesz elég ha egyszer gyorsabb a cucc mint egy GTX285, he-he. És a crossfires alaplapomra is ráhackelhetem az SLI-t az orosz hw hackereknek köszönhetõen."
de brutáljókari ez az nvidia hogy még hackelni is kelett hogy müködjön az sl
meg láttam (lehet nem itt) de fejtegetted hogy ati elvérzik aa esetén, pedig én tesztekbe azt látom pl gts250 vs 4770 esetén, hogy 4xaa-nál még nv vezet 8xaa-nál meg ati
látjátok, õ az aki meg sem lepõdik, tudja hogy igy van...
Még én sem hittem volna hogy ezt mondom , de nektek sikerül alulmúlni a 24/7 alkesz focidrukker szinvonalát. Ez van .
Reméltem hogy a majmozás is elõkerül, de fõleg a ti részetekrõl , akik a falkataktikán meg a bólogatáson kivül nem ismernek mást. Nehéz eltérni a bevált szerepkörtõl ugye?
Veletek szemben még a focimeccs hasonlat is extrémmód túlzóan pozitiv.
Veletek szemben még a focimeccs hasonlat is extrémmód túlzóan pozitiv.
Milyen infókat raksz be? Semmit nem látok, csak nyavajgást 😄
Én bevallottan szórakozni jöttem ide, legalább olyan jó téged piszkálni mint bottal egy veszett majmot a ketrecében 😄
Intelligenciátok is kb azon a szinten van, így könnyû dolgom van. Remélem sokat égeted még magad
Én bevallottan szórakozni jöttem ide, legalább olyan jó téged piszkálni mint bottal egy veszett majmot a ketrecében 😄
Intelligenciátok is kb azon a szinten van, így könnyû dolgom van. Remélem sokat égeted még magad
One Vision. One Purpose.
"jellemzõ hogy ti nem tudtok hozzászólni a cikkhez csak engem igyekeztek skatulyázni . Namost akkor ki a troll , én aki az infókat rakom be , vagy ti akik itt erõlködtök?"
Számoljuk össze ki hány hsz-t gyártott a cikkel kapcsolatban. Lesúlytó eredménye lenne . Kortalan andrewval az élen .
Számoljuk össze ki hány hsz-t gyártott a cikkel kapcsolatban. Lesúlytó eredménye lenne . Kortalan andrewval az élen .
megint a korával jön, de az nem mérvadó 😄
"Nem feltétlenül kiskorú, de mentálisan mindenképpen éretlen"
"Nem feltétlenül kiskorú, de mentálisan mindenképpen éretlen"
(rofl) trollocska megint a korával jön (rofl)
Komolyan ne tiltssátok ki, ez sötétebb mint arrakistor 😄😄😄
"az érzelmi alapú szóf*sás nem erõsségem."
Az látszik, mindig elkezded de beleégsz 😄😄
Amúgy nézzük mi jött ki belõled eddig:
Magasröptû állítások, mások szidalmazása, be nem tartott ígéretek de tényt barátom, azt egy darabot nem sikerült találnod. Gondolom milyen baromi megbecsült tagja lehetsz bármely közösségnek is, ugyan mutasd már hol vagy te sztárolva?
Tudom, gyarló ember vagyok, de imádok ilyen idiótákból mint te közröhely tárgyát farigcsálni 😄😄😄
Komolyan ne tiltssátok ki, ez sötétebb mint arrakistor 😄😄😄
"az érzelmi alapú szóf*sás nem erõsségem."
Az látszik, mindig elkezded de beleégsz 😄😄
Amúgy nézzük mi jött ki belõled eddig:
Magasröptû állítások, mások szidalmazása, be nem tartott ígéretek de tényt barátom, azt egy darabot nem sikerült találnod. Gondolom milyen baromi megbecsült tagja lehetsz bármely közösségnek is, ugyan mutasd már hol vagy te sztárolva?
Tudom, gyarló ember vagyok, de imádok ilyen idiótákból mint te közröhely tárgyát farigcsálni 😄😄😄
One Vision. One Purpose.
Nehogy sztrájkoljatok már ellene 😊 Ki ne tiltsák 😊
Arrakistor mostanában alig jár az sg fele, oda a napi microsoft híres szórakozás, de itt van celeb #2 readswift, így lehet olvasni az nvidia/ati híreket, és röhögni.
Arrakistor mostanában alig jár az sg fele, oda a napi microsoft híres szórakozás, de itt van celeb #2 readswift, így lehet olvasni az nvidia/ati híreket, és röhögni.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
mivel tapostam a lelkedbe? Szerintem a WOW-al , ugye?
"Tételezzük fel:
Ha egyszer nálad is úgy adódik hogy leparkol egy jobbfajta hangrendszer a szobádban, nem valami mûanyag. Akkor nem azt fogod nézni hogy milyen hûtõ, hanem úgy vágod ki a szobából pécét mint a sz*rt. 😊 "
Hááát ez igy elég meredek, fõleg hogy a "szobámban" kicsit jobb hangrendszer van mint az átlag európainak, ettõl a PC marad, persze, hogy hogyan kapcsolódik egyik a másikhoz azt nem tudtam így hírtelen megfejteni de majd te biztosan segítesz. <#wow1>#wow1>
Ha egyszer nálad is úgy adódik hogy leparkol egy jobbfajta hangrendszer a szobádban, nem valami mûanyag. Akkor nem azt fogod nézni hogy milyen hûtõ, hanem úgy vágod ki a szobából pécét mint a sz*rt. 😊 "
Hááát ez igy elég meredek, fõleg hogy a "szobámban" kicsit jobb hangrendszer van mint az átlag európainak, ettõl a PC marad, persze, hogy hogyan kapcsolódik egyik a másikhoz azt nem tudtam így hírtelen megfejteni de majd te biztosan segítesz. <#wow1>#wow1>
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Te jó ég. Ti még mindig ezzel a random noname tucattrollal foglalkoztok?
Hagyjátok rá, lemegy a lefolyón ez is, mint a többi, magától.
Hagyjátok rá, lemegy a lefolyón ez is, mint a többi, magától.
Légyszives vedd figyelembe hogy nem véletlenül ignoráltam eddig amiket irtál 😊 .
tudod én vérpistikérõl már 1993 körül olvastam, a Rúna magazin elõfutárában. De nem magyarázok neked errõl, nem hiszem hogy túl nagy lenne az átfedés kettõnk közt, szóval nem érdemes.
Ennek még neve is van amit irtál, mégpedig az hogy szatira 😊)
PH!-ra nagyon érvényes. Gondolom rájuk érted, bár még nehéz a ténnyel szembenézni...egyszer sikerülni fog 😊 <#eljen>#eljen>
Én technikai jellegû diskurzusokban szoktam résztvenni, az érzelmi alapú szóf*sás nem erõsségem.
PH!-ra nagyon érvényes. Gondolom rájuk érted, bár még nehéz a ténnyel szembenézni...egyszer sikerülni fog 😊 <#eljen>#eljen>
Én technikai jellegû diskurzusokban szoktam résztvenni, az érzelmi alapú szóf*sás nem erõsségem.
Oldal 1 / 3Következő →