133
  • Sanyix
    nem, ez azt bizonyítja, hogy nem képesek semmi újat csinálni, meg hogy van még olyan hülye aki benyalja hogy az átnevezett gpu az új :)
  • readswift
    Tételezzük fel:
    Ha egyszer nálad is úgy adódik hogy leparkol egy jobbfajta hangrendszer a szobádban, nem valami műanyag. Akkor nem azt fogod nézni hogy milyen hűtő, hanem úgy vágod ki a szobából pécét mint a sz*rt. :)
  • narumon
    Mivaaaaan?
  • a_n_d_r_e_w
  • readswift
    mint mondtam nem érdemes...
  • a_n_d_r_e_w
    jajj, muti már, csak be ne égj :D
  • readswift
    Nyertem, mert tudom hogy nem érdemes vitatkozni veled, ez a hardwireden is kiderült már. Keressem elő hogy a saját tesztedet hogyan bukod be?...
  • a_n_d_r_e_w
    Aza a baj, hogy a definíciód meglehetősen szubjektív, hiszen más sincs benne csak nV dicsőítés és aki nem ért vele egyet, annak fikázása. Olvasni tudok, te viszont értelmezni nem.

Na nézzük ki szerintem a fanboy:
    - képtelen objektívan szemlélni a dolgokat
    - ha valaki más véleményen van, azt személyes támadásnak érzi
    - kötelességének érzi megvédeni az imádott márkát, mégha közben hülyét is csinál magából
    - frusztrációját azzal próbálja enyhíteni, hogy mindenki mást lehülyéz, de ezzel csak tovább süllyed

gratulálok, ön nyert
  • readswift
    már definiáltam, pont itt. Sajnálatos hogy visszaolvasni nem, de beleronditani a topikba beletudsz. Ezt tünetként értékelem. Remélem rendbejössz még.

• a_n_d_r_e_w
    definiáld a fanboy fogalmát, majd merengj el rajta te milyen tüneteket mutatsz. De ha élvezed hogy mindenki hülyének néz, egészségedre
  • readswift
    1. "Tőlem az vesz ATI-t aki akar" #11 tegnap 21:53

JA.

2. irod : "rajtad kívül fanboyt nem látni"

Nem , mi ? :D

• Ahoy
    "Talán inkább fúrj egy lyukat a falba, tedd át rajta a kábeleket aztán úgy menőzhetsz silent pécével ahogy akarsz. -pl. mint én.
    Olllyan rossz érveitek vannak, egy kisiskolás átlátna rajta."

Mindezt a HOZZÁD VÉLEMÉNYBEN KÖZELÍTŐ FERMI-T SZIMPATIKUSNAK TARTÓ, értelmesen topichoz hozzászóló Narumon álláspontjára írtad!!!!! Egyetlen problémád vele, hogy jelenleg egy passzívhűtésű ATI-ja van, sőőőt meg is van vele elégedve?...

Ezt tényleg komolyan gondolod? Mi ez ha nem trollkodás?
  • tntmax
    Kíváncsi vagyok most milyen kamu hardwaret mutatnak be.. viszont látom megint van egy ügyeletes hívő vérpistike akin lehet jókat röhögni.
  • a_n_d_r_e_w
    Magadtól kérded? rajtad kívül fanboyt nem látni
  • readswift
    én már csak azt merészelem megkérdezni, hogy valakik echte fanboy létükre , minek irkálnak be ide? csúfolódni?trollkodni?saját eszetlenségüket közszemlére tenni? - hm , ez 95%
  • nkmedve
    Szerintem küldjük el őket valami celeb survivorba, hátha nem jönnek vissza többet.
  • readswift
    na megérkeztek a topikba ők is:

nem elfelejteni amit a ph-n belétekoltottak, ha nvidiaról van szó UGRANI KELL !!!
  • a_n_d_r_e_w
    már #7-en is fetrengtem, de #28 már konkrétan KO
  • Match
    Ember, soha ne add fel :D
    Arrakistor után te vagy a második kedvenc SG celebem :)
  • readswift
    Talán inkább fúrj egy lyukat a falba, tedd át rajta a kábeleket aztán úgy menőzhetsz silent pécével ahogy akarsz. -pl. mint én.

Olllyan rossz érveitek vannak, egy kisiskolás átlátna rajta.
  • readswift
    Az eddig a legjobb, hogy bár tévedtél, nem ismered be, még jópofát is vágsz hozzá. Miért nem vagyok meglepve _D
  • narumon
    readswift: Igazából senki nem magyarázza neked, hogy cseréld le az nvidia kártyádat, de neked is felesleges azt magyarázni hogy más meg az ATI-t cserélje le. Nekem szimpatikus a fermi, úgysem csak játékra használom a kártyát, tehát kiváncsi leszek rá. Viszont jelenleg ATI-m van mert amikor néztem akkor a 4850 volt a leggyorsabb passziv hűtésű kártya. Meg is vagyok elégedve vele teljesen.
  • Yv@n
    "Vicces hogy valaki a crossplatform AAA gamek fénykorában még ilyne hardware ficsörökre bukik, mint az ingyen AA , meg a tesszelátor."

Ez eddig a legjobb :D

Keep it comin' bro...
  • readswift
    hogy magamat idézzem
    "Ki az aki minden marketinget benyal, hozzátenni nem tud , személyeskedik egy jót :D"
    - a helyes válasz: nkmedve, 58 széria várományos :D

Igen valószinüleg az egész UE3 egy nagy nV marionett bábú. Ráadásul már annyi pénz adott nekik az nV hogy már ingyen osztogatják .Gratulálok....
  • nkmedve
    Senki nem magyarázza neked, hogy rossz a GTS250, inkább te próbálsz mindenkit hülyének beállitani, aki esetleg el mer gondolkozni azon, hogy Radeon-t vegyen.
    És meg kell jegyezzem, hogy elég debil módon csinálod, igy senkit nem fogsz meggyőzni.
  • readswift
    Vicces hogy valaki a crossplatform AAA gamek fénykorában még ilyne hardware ficsörökre bukik, mint az ingyen AA , meg a tesszelátor. Szerintem ez valami perverzió lehet ...

Ahoy, inkább ne magyarázd el hogy miértnem jó nekem a GTS250. Ne is kezdj hozzá , nem érdekel .
  • readswift
    Klinikai esetekkel nem tudok mit kezdeni, a téma mindenesetre érdekes.
    "Gearbox‘ Shooter-RPG displays - typical for UE3 - a considerable fps decrease after activating 4x MSAA. Without anti-aliasing the frame rate rises between 30 and more than 100 percent, in average about 50 percent. "

forrás
  • Ahoy
    "nemtom mi bajod az átnevezéssel, nagyon is fair . Bizonyitja hogy a g92 nem holmi elavult dolog , igazi időtálló architektúra. "

Amúgy valóban komoly marketing karierrből jöhettél ide SG-re (vagy inkább politikus pályáról?) Mert a nyilvánvalóan, nagybetűsen szar,sunyi, alattomos dolgokat is meg lehet magyarázni

Kíváncsi lennék, arra milyen fair magyarázat van, hogy megvették kilóra a játékokat - direkt fizetés miért is jó nekünk földi halandóknak?

Tudom! Jót akarnak nekünk, hogy a helyes útra tereljenek minket azzal, hogy megvárjuk a Fairmi-t (mert csak azon fognak tökéletes pompájukban futni a gémek), és így balgaként fejünkhöz kapjunk, tejóég majdnem átálltam a vörös oldalra! Köszönöm nVidia, hogy megmutattad az igaz utat!
  • Yv@n
    Talán ha lövésed lenne róla, hogy mi az összefüggés a DX10.1 és az MSAA közt, akkor lenne értelme erről akár egy szóval is többet beszélni...bár valószínű, hogy veled épp akkor sem, hisz ha valami Ati akkor az úgyis szar és különbenis csak wow alatt lehet vele gyorsan lootolni :D
  • readswift
    talán ha nem akarnád mindenáron a szövekörnyezetből kivenni a dolgokat akkor leesne hogy unreal engineről volt szó , a google szerint az AC2 egész véletlenül sem az.
  • Yv@n
    Azt ugye tudod, hogy a WoW is Nv WMTPB gáma? :)

Pár összefüggést azért megmagyarázhatsz. Kezdheted ott, hogy mitől előremutató egy terméket átnevezve újra kiadni.
  • Yv@n
    "Esetleg az igaz amit abu85 mond, hogy az unreal 3.5 féle MSAA kb felezi vagy kétharmadolja majd az FPS-t, nV-n kapásból jobban is fut, igy ATIhoz meg elkél a többlet."

őőő juj :D
    Hol láttad te ezt abban amit mondott? Nem sok MSAA-t láttál még DX10.1 alatt ugye? Assassins creed rémlik talán? Első peccsben miért is kellett kivegyék nvidia nyomásra az antialias supportot? Mert atin nulla lassulással futott, míg az nvidia kártyák a vérükben fetrengtek...aztán kellemetlennek találta a szerződéses partner - ha már egyszer Nv WMTPB logó pörög az intro elején - hogy szétalázza a konkurencia :)
  • readswift
    Hát aki nem akarja összefüggéseket érteni az nem is fogja. Te is inkább nyomj egy wow raidet aztán lootoljatok kedvetekre, csak sikerüljön megegyezni is .
    kb igy:
    "IDEfigyelj ! Én gyorsabban ütöttem mer nekem 5850-em wan wazz! ENYÉM a kard BAZMEG! "
  • Yv@n
    "Egyébként a chip összeforrasztós dolog az ATI folytatja le, úgyhivják hogy 5870 meg 59xx."
    Jaja, semmi mást nem csináltak, csak fogták a két chippet azt jól összeforrasztgatták. Oszt persze a nagy forrasztgatás közben valamit elbaszhattak cseppet, mert végülis valamitől hirtelen megfeleződött a fogyasztása az egésznek, miközben a teljesítmény még nőtt is. Ez persze nyilván csak valami nem várt mellékhatás, a lényeg az volt, hogy kiemeljék mennyire jó chip az előző, hisz erre a legprofibb megoldás, ha átnevezzik azt. Hisz mint tőled megtudtuk ez azt mutatja, hogy mennyire időtálló a cucc, véletnenül sem azt, hogy mennyire nincs új termék :D
  • readswift
    De nem tudod igazolni az 5850et kb semmivel! Azért dobták be mellé az eyefinityt hogy legalább ottlegyen az.
    Katonai alkalmazáskor (szim) érdekes MAXIMUM hogy brutál felbontás mellett is tud AA-t, távolbarévedő pontszerű objektum szemléléséhez.

Esetleg az igaz amit abu85 mond, hogy az unreal 3.5 féle MSAA kb felezi vagy kétharmadolja majd az FPS-t, nV-n kapásból jobban is fut, igy ATIhoz meg elkél a többlet.
    Nekem meg had-ne kelljen AA-znom a pörgős akciójátékomhoz, unreal engine alatt.

• Ahoy
    Ez persze találgatás, de körüllbelül olyan, mint amiket te is állítasz.
  • Ahoy
    Fermit mennyire lövöd árban tavasszal, a startnál?
    120-140 ezer HUF közé saccolom, gondolom jó nagy fogyasztással pározva.

Ha játékra olyan brutál erős is lesz, akkoris ember nem tudja majd megfizetni.

Ez így lesz szép, Fermi megy a profiknak meg a szuperszámítógépekbe, halandóknak meg az ATI. Remélhetőleg szül némi árcsökkenést.
  • readswift
    Na igen, ki másnak lenne kicsiny hazánkban 5850-e mint a wow raidereknek :D

Ki az aki nem fogja fel hogy miben hoz újat a Fermi :D

Ki az aki minden marketinget benyal, hozzátenni nem tud , személyeskedik egy jót :D

- az ici pici propaganda húzásodat pedig nem honorálom normális válasszal
  • Deadman
    Ezt majd kérlek magyarázd meg nekünk, ici pici szerencsétleneknek, az 5870-es mitől csipösszeforrasztós, ahogy kegyeskedsz minket felvilágosítani :)
  • Deadman
    Úgy kipukkasztottad az ATI lufit, hogy csak nézünk. Imádom az ilyen srácokat :) : 'Én egy olyan iparágból érkeztem ide az SG-re ahol ezek a marketingfogások mindennaposak és én általában nem lepődöm meg semmin, az ilyen jellegű lufikat viszont előszeretettel pukkasztom ki.' arc forever :) ez a marketingfogás (ahogy Te mondod) azért beválik, az 5850-el kétszer annyit tol a wow raideken, mint a szenzációs gtx260-al. Aki a marketingsódert tolja, az pont az nVidia amúgy. Szemellenzővel is.