The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyant lehet csinálni, hogy nem Steames verziót valahogy beregisztrálom Steamre? A kulcsot persze nem eszi meg, de hátha van valamilyen más garázslat.
Van egy acc-om olcsón ha valakit érdekel
MerlinW
Tudtommal nincs. Viszont van magyar csatorna, igaz nem láttam 5-6 embernél többet egyszerre. Én is nemzetközi cabal-ban vagyok. Kettõben is.

[merlinw.org]

Tudtok jeleneg aktiv magyar cabalrol?
De jó képek<#eljen>

MerlinW

[merlinw.org]

Az elsõ runon 2.ra ment csak le Ur-Draug, de 2 nap alatt voltam párszor azok simán mentek és viszonylag gyorsan végeztünk, a healelgetés egész jól megy már. A játék sokkal jobb mint ahogy elsõre gondoltam,story,játékmenet,hangulat, függõséget okoz 😊
MerlinW
Director Letter - Issue 9, 10 és 11

[merlinw.org]

MerlinW
Ott csak Ur-Draug a nehéz, ott kicsit ügyeskedni kell. Cleave cast közben és utána rögtön küldj egy consumer heal-t. Ha Blood-ot is használsz, dobj a tankra barrier-t (pl. blood shield), majd fist-el küldj rá HoT-ot. Persze függ a tank cuccától is. Egy cleave 6-8k-t is sebezhet a tankon. Tehát elég intenzív gyógyítást igényel az a boss😊

Ha nagyon nem megy a dolog, itass meg a tankkal egy block anima-t, te pedig kortyolj egy kis crit vagy crit power-t függõen melyikbõl van kevés. Mondjuk normal fokozaton nem olyan vészes.

[merlinw.org]

Köszönöm, nagyon jó kiindulási alap,dulfyn kivesézték rendesen😊 lassan össze áll a gear is Polaris-t be próbálom healerként, youtube alapján nem annyira vészes .
MerlinW
Low level-be Fist + Blood, HoT (heal over time) passzívokkal. Cauterize + Surgical Steel az Empowerment passzívval mindent gyógyít😊 Healerként két statra van csupán szükséged, crit és crit power-re olyan 60/40 - 70/30 arányban.

Ezt fusd át

A leech nehezebb alacsony szinten, lévén ott a sebzésed x százaléka gyógyít. Arra AR+Blood ajánlott.

Leech-elésrõl részletesen

[merlinw.org]

Milyen healer buildet javasoltok low lvl instákba? olvasgattam már a fórumokat eléggé megoszlanak a vélemények fist/blood, AR/blood, vagy pistol fist? (ezt inkább endgame instákba ajánlják)
Fpocok
Le a kalappal! hajrá!

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
cross-szerver szerûen van megcsinálva? ezt nem is tudtam, nagyon jó ez tetszik, akkor köszi az infokat a játékban majd biztos össze futunk
MerlinW
Én nemzetközi guildekben játszom. Aktív magyar guild-rõl nem tudok. A szerver nem számít ebben a játékban, teljes átjárás van köztük.

[merlinw.org]

játszik valamelyik szerveren egy kisebb magyar közösség, vagy mindenki szana-szét nemzetközi guildekben? ti melyik szerveren játszatok?
MerlinW
Biztos, mindent össze lehet rakni ebben😊 Én nem PvP-zem így nem tudom, mi kell oda, de sokan AR+Hammer-t / Elemental-t használnak. Egyszer "olvasd ki" az ability bar-t és utána minden tiszta lesz😊

[merlinw.org]

Doom 4
Hali! Lehetséges valami olyan buildet összerakni, mint a WoW Destro Warlockja. Fõként arra gondolok, hogy Single target burst DPS (ranged) (pvp-hez némi CC vel.) ? Próbáltam keresgélni, és arra jutottam, hogy Assault Rifle + valami

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

MerlinW
Mindenkinek KM az elsõ terület😊 A HQ csak egy rövid prologus😊

[merlinw.org]

yesname
Akkor igen, csak nem értettem honnan jött, hogy Kingsmouth az elsõ terület neki 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

MerlinW
Hát, ha illuminate karaktere van akkor NY-ban indult😊

[merlinw.org]

yesname
Ha Kingsmouth-ra gondolt város alatt, akkor azzal sincs baj szerintem. Igazán hangulatos terület. (New Yorkot hittem, bár nem tudom miért hiszen ott nem tarthat még elvileg. 😊 )

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

MerlinW
AR-nek van a legnagyobb hatótávolsága, senki sem mondta, hogy 1m-rõl lõj vele😊 A darabossággal kapcsolatban, nem sok MMO-ban van full realtime harc. Ebben a játékban nem egy helyben állva kell küzdeni, mozogni kell, elkerülni a támadásokat. Tehát AR-el távolról megsorozni, majd ha nem tudod tartani a távolságot mondjuk blade/chaos/blood-al közelharban elintézni õket.

Kingsmouth az elsõ terület a 8-ból. 3 terület van Solomon Island-en, 2 Egyiptomban és 3 Transylvania-ban. Mind különbözik egymástól.

[merlinw.org]

MerlinW
A TSW díjnyertes dalai:

[merlinw.org]

yesname
A város az csak egy terület a sok közül és az valóban nem igazán hangulatos. Egyébként az egész játék nagyon hangulatos, egyedi. A legjobb MMO-k közt van a helye. A harcrendszere is, a hangulata, a feladványok stb. kitûnõek. Kitartás. 😊

Jeffjohnson
Elsõ benyomások nem valami jók. Mintha nem is a Funcom készítette volna a játékot egyelõre az AoC sokkal jobbnak tûnik. Ez az 1m-rõl lövöm AK-val a zombit stílusú harc nagyon furcsa és a játék is kicsit darabos. Valahogy ez az városi környezet nem túl hangulatos de még próbálgatom hátha megjön a kedvem.

MerlinW
itt, "Invite a Buddy!" menüpont
Ugyanitt a menük alatt "Key Registration"-ban add meg a Steam-en kapott új kulcsodat.

[merlinw.org]

Ha Steamen megvettem azt automatán be is regeli nekem azt a kulcsot?
Hogy lehet Buddy keyt küldeni ismerõsömnek ?
MerlinW
Semmihez sem hasonlítható, teljesen egyedi. Olvass vissza, írtam róla eleget.

[merlinw.org]

Jeffjohnson
Steamen akcióban van még 4 órán keresztül 10,19€-ért az alapjáték, ami nem sok ezért nagyon gondolkodom rajta, hogy kipróbáljam.

Aki régebb óta játszik esetleg tudna segíteni, hogy melyik mmo-hoz lehetne ezt stílusában hasonlítani? Hülye kérdés de érdemes megvenni? Mennyien játszanak vele? Milyen a pvp? Tudom, hogy mindezt hivatalos fórumon is kikeresgélhetem de hátha van olyan itt aki szívesen válaszol, esetleg ad egy triál kulcsot.

Elõre is köszönöm!

Kezdõ játékosként keresek más kezdõket, egy kis csoportos öldöklésre! 😄
Szóval, aki szeretne egy party társat az írjon privátot!
MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

danone
nvm megvettem. 😊)
danone
Sziasztok, egy trial kulcsot tudna valaki küldeni, ha van rá mód és még lehetséges? 😊 Megköszönném. Tetszik külsõre, de azért belenéznék elõször.
Köszi!
MerlinW
Dobj mail-t privátban.

[merlinw.org]

Esetleg trial lehetõség van hozzá?
MerlinW
Nem. B2P. Megveszed, játszol.

[merlinw.org]

Hali!
Ez a játék havi díjas? Mert 1 ideje szemezgetek vele jó lenne azért kipróbálni milyen. Wow már kissé unalmas
MerlinW
A member tagság elsõ sorban "adomány".

Mit kapsz érte: 10€ értékû Funcom pontot, amibõl megveheted a DLC-ket illetve egyéb hülyeségeket (ruhákat, peteket, stb), minden hónapban kapnak az elõfizetõk egy ajándékot (pet, ruha, stb), 10% kedvezmény a store-ban, valamint egy XP boost-ot ami 16 óránként 1 órán át mûködik.

Én akkor szoktam elõfizetni, ha jön ki új DLC (Issue), így pár Euróval ugyan többet fizetek (~10 körül vannak a DLC-k, 15 a havi elõfizu), de évente 3-4 alkalommal belefér.

A TSW egy történetalapú kalandjáték-MMO. Az Issue-k pedig bõvítik a világot, vagy viszik elõre a történetet. Az Issue 1-4-et tartalmazza a játék alapból, az 5-6-7 három klassz 3-5 órás questline-t adnak, endgame talizmnánokat, signet-eket, stb. Mindhárom megéri. Az Issue 8 határeset, azt ki lehet hagyni, az egy hullám alapú túlélõ mód kiegészítése. Alapból megkapod azt is, ha megveszed, kapsz 2 új "pályát" plusz a nightmare fokozatot (=jobb loot). Az Issue 9 lesz nagy durranás, nemsokára jön az is.

Massive Edition megéri. Ha külön vennéd az Issue-kat, akkor azok 25€-ba fájnának.

[merlinw.org]

Üdv!

Már régóta szemezek ezzel a játékkal és a mostani Steam akció kapcsán gondolkozom a vásárláson, de lenne pár kérdésem!

Ez a Member tagság mibõl áll és fontos a játékhoz?

A kiegészítések (itt gondolom az Issue-k) mennyire fontosak a játék szempontjából, tehát ha megveszem az alapjátékot, akkor az is bõven lefoglal egy ideig vagy érdemes már most megvenni õket a Massive Edition-el?

Köszönöm!
Megtettem, köszönöm itt is!

Egyébként Steam-en most akciós a darab, 11euró az alapjáték, a Massive Edition (alap+issue5-6-7) pedig 30euró.
http://store.steampowered.com/app/215280/

MerlinW
Dobj egy mail-t privátban.

[merlinw.org]

Jól tudom, hogy csak buddy invite-on keresztül lehet trialozni? Ha igen, van esetleg valakinek felesleges kulcsa?

Köszönöm
MerlinW
Menü, delivered items.

[merlinw.org]

Üdv, azt szeretném megkérdezni hogy hol tudom le ellenõrizni hogy melyik Issue-t lett megvásárolva eddig az accounthoz?
MerlinW
Jaja, az Issue 7-bõl vannak a képek, jó kis DLC-lett😊

[merlinw.org]