The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjelenés után pár hónappal itt csapattam, de már akkor szinte senki nem volt aktív... képzelem, mi lehet most.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én most Cerberus-on vagyok de ami biztos,hogy egy Magyar klán létezik amirõl tudok és az a Fekete Sereg.
De õk Daemon-on vannak és Dragon!Mondjuk ez csak a pvp-t befolyásolja de azt nagyon.
Most vagy reroll és megyek hozzájuk vagy folytatom Cerberuson és várok hátha találok Magyar klánt.
De õk Daemon-on vannak és Dragon!Mondjuk ez csak a pvp-t befolyásolja de azt nagyon.
Most vagy reroll és megyek hozzájuk vagy folytatom Cerberuson és várok hátha találok Magyar klánt.
Anno elég sokáig elvittem, nagyon sok mindent unlockoltam... de azt hiszem kezdek új karaktert, mert már nagyon régen játszottam... szóval melyik szerver, melyik oldalra érdemes menni? Vagy mindegy?
Aki tud Cerberus-on Magyar klánról az szóljon már pls!Kösz
Na server UP!
Addig is rákérdezek:nem lenne jó egy kis klánt összehozni?Vagy ti bennt vagytok egy nagyobb Cabal-ban?
Na mi van már a szerverrel?Úgy tudtam 17h-ig végeznek
Ok. Arra már rájöttem. Emiatt elrontani se lehet szerencsére, mert akár mindent ki lehet fejleszteni idõvel. Azonban azért harc és erõsség és minden szempontjából nem mindegy, hogy mi van a quickslotokba bepakolva. 😊
Azt fejlesztesz, AMIT AKARSZ 😊 Ez a szép benne. A deckeket nem kell követni, azok csak útmutatások, tippek.
Hát persze, hogy nem tud ez annyira egyszerû lenni. 😄 Ok, mondjuk annyira nincs nehéz dolgom a pisztolynál, mert ott egyértelmûen a DPS-re megyek, de a második fegyvernél még nem tudom. Az most kard és a Maverick decket használom. BTW jók ezek a deckek? Érdemes azokat használni? Vagy jobb inkább egy saját kombinációt kikísérletezni?
Egyik része mindig a support másik meg a DPS.Ha arra a fegyvernemre az Ability-t úgy fejlesztetted,hogy DPS és Support is akkor igen párhuzamosan kell a skilleket is tenni mind a kettõre ha viszont csak Pl.a hammer ability-k DPS ágon vannak akkor értelemszerüen a skilleknél csak a damage/dps-re kell tenni.
Lehet, hogy ezt nem ártott volna rögtön az elején megkérdezni, de a fegyvereknél a skill fejlesztésnél csak az egyik ágat ajánlatos inkább kifejleszteni vagy a legjobb, ha párhuzamosan fejlesztem mindkettõt?
Conannak is ilyen volt, az f2p elõtt. Egy régi wowos mondta anno nekem, életében egy játék volt ahol nem kapcsolta ki a globalt 😊
Azt nem bánod meg,legalábbis én jobban élvezem a játékot mint valaha:p
Ez az ütközés detektálás ami itt jelen van TSW-be nekem nagyon tetszik.Valahogy igényes lesz tõle a játék.Engem nagyon tud már zavarni az egymáson való átfutkodás vagy,hogy egy halomban áll mindenki 10 játékos egymásban meg ilyen dolgok😄
Na irány zombit szedni az új kalapácsommal:-D
Meg beléptem tegnap a Dragon Ninja kis csajra,azt megmondom durva az is:o
Na irány zombit szedni az új kalapácsommal:-D
Meg beléptem tegnap a Dragon Ninja kis csajra,azt megmondom durva az is:o
Olyan jókat írtok basszátok meg, hogy a végén még úgy döntök, hogy visszajövök.
Persze mert nincs jelen a F2p és P2P rendszer sem.Ezeknek a B2p játékoknak semmi nem érhet a nyomába Community-t illetõen.Itt megelégedett játékos társadalom van akik elkönyvelték,hogy mit kapnak/kaptak a pénzükért és senki nem veri a nyálát mint az aki PL:játszik P2p egyszer csak hopp nincs pénze-átvált F2p-re ahol egybõl megfertõzi a F2p társadalom amit most ki nem fejtek mibõl áll😄
Vagy éppen olyan elvárásokat eszelnek ki aki fizet havonta,hogy azt teljesíteni senki nem fogja persze õ ezt nem tudja csak fizet😊
Ezek csak példák de a TÉNYEK ott vannak most GW2 ill.TSW játékokban.
Én inkább csak B2p játékokkal szoktam játszani manapság.
Még régebben F2p is próbálgattam párat de rájöttem annak semmi értelme és ezekért fizetni,na hagyjuk:-)
Vagy éppen olyan elvárásokat eszelnek ki aki fizet havonta,hogy azt teljesíteni senki nem fogja persze õ ezt nem tudja csak fizet😊
Ezek csak példák de a TÉNYEK ott vannak most GW2 ill.TSW játékokban.
Én inkább csak B2p játékokkal szoktam játszani manapság.
Még régebben F2p is próbálgattam párat de rájöttem annak semmi értelme és ezekért fizetni,na hagyjuk:-)
Lehet, hogy ennyi idõ után még kicsit korai kijelentenem, de azt kell mondanom, hogy az MMO-k közül, amikkel eddig játszottam a Guild Wars 2 mellett ennek van a legjobb communityje. (így szépen magyarosan 😄)
Veteran pontot csak az elõfizetõk kapnak, nem lehet külön venni. Petek csak követnek, semmi extra. Illetve van 1-2 ami 3millió XP-ig ad bónuszt (kb QL2-3 ig)
[merlinw.org]
Ok megvan thx
Ja ez is Assembly?
Elméletileg a felsõ ablakba berakod mindkettõt és utána klikk az elkészítésre.
Hogy is kell Glyph-t belerakni fegyverbe?Legyártottam hammert és megvan glyph de nem megy bele pedig üres a slot
Funcom adott hozzá valamit? 😊 Esetleg életre szóló étkezési utalvány ? 😊
Komolyan, fejlesztõk által aláírt okirat, valami ? 😊
Komolyan, fejlesztõk által aláírt okirat, valami ? 😊
A veteran pont az mi? Jah és a petek azok jók valamire, vagy csak egyszerûen csak követnek és arra jó, hogy mindenkinek "menõzz" velük?
Egy hónapig elõfizetõ státuszban vagy. Valamint az elsõ 30 quest után kapsz majd 1200FC-t amibõl megveheted az egyik DLC-t az itemstore-ban
Ha elõfizetsz kapsz havonta 1200FC-t, 5 Veteran pontot, XP boost-ot (16 óránként 1 óra), havonta exkluzív extra tárgyat (ruhák, petek, stb de semmi játékmenetet befolyásoló cuccot), valamint állandó 10% kedvezményt az itemstore-ban.
Én upgrade-eltem Grand Master-re (200€, örök elõfizetõ).
Ha elõfizetsz kapsz havonta 1200FC-t, 5 Veteran pontot, XP boost-ot (16 óránként 1 óra), havonta exkluzív extra tárgyat (ruhák, petek, stb de semmi játékmenetet befolyásoló cuccot), valamint állandó 10% kedvezményt az itemstore-ban.
Én upgrade-eltem Grand Master-re (200€, örök elõfizetõ).
[merlinw.org]
Tudom, hogy nincs, de lehet, hogy itt is van valami opcionális lehetõség, hogy elõfizetsz és akkor valami bónuszokat kapsz. Merlin is írta, hogy az 1 órás XP boost izéhez elõ kell fizetni. Habár az is lehet, hogy a játék megvételébe beleszámít egy hónapnyi elõfizetés is és ezért tudom most még egyelõre használni a boostot.
Hát nincs havi díj tudatommal.
Ez az, ami igen érdekes. Megvettem kulcsos oldalon a játékot, tudtam claimelni az egy órás XP italt és azóta is minden nap tudom egy órát használni, annak ellenére, hogy nem vagyok elõfizetõ és annak ellenére, hogy azt írja a leírásában, hogy elõfizetõnek kell lennem a használatához. Vagy én értek valamit félre. 😄
Nyugodtan felhasználhatod, miután B2P a játék, questeléssel pont úgy fejlõdsz, ahogy kell. QL10 után meg ott vannak a scenario-k, amelyek csak úgy köpik az XP-t. Vagy Blue Mountain-ben ott a Quarry ahol úgy farmolod a 7000 XP-t adó mobokon az AP-t ahogy nem szégyelled😊 Továbbá szoktak lenni dupla AP hétvégék is. Valamint a questek-et is újra lehet csinálni, amelyekbõl sok ~millió XP-s van Transylvania-ban. Tehát a boost-oknak olyan sok elõnye nincs. Plusz, ha elõfizetsz akkor kapsz egy órás XP boost italt, amit minden nap használhatsz.
[merlinw.org]
Akkor még várok vele,nem használom el.köszi
Be kell nézek mert már a nevére se emlék. oly rég volt 😊 De lv10 körüli anno csak beleszagoltam és mentem vissza a conanba.😊 Rég volt. Majd írok.
Gyere-gyere😊
De milyen karaktered van vagyis merre jársz a játékban?
Mert én most Templar vagyok kis kari.A Dragonom az csajszi de most Templar-al akarok lenni
De milyen karaktered van vagyis merre jársz a játékban?
Mert én most Templar vagyok kis kari.A Dragonom az csajszi de most Templar-al akarok lenni
Lehet én is belépek fenn van a gépen de kevés idõm volt az is fõleg swtor. De szar nézni ahogy elmennek a guildból mert az EA leszarja az igényeiket. Úgyhogy lehet váltok erre.
Igen és még visszavan nagyon sok minden ezeken kívül is.Veterán pont is most nézem egy halom dolgot kapok érte shop-bol+a Claim ami szintén bõvült😊
Az Opera Magna 8 órás xp poti az ha lejár akkor újból kivehetem a Claim cuccok közül?Így végülis akár egyfolytában rajtam lehet?
Az Opera Magna 8 órás xp poti az ha lejár akkor újból kivehetem a Claim cuccok közül?Így végülis akár egyfolytában rajtam lehet?
Megy a Flappy raidboss event, most jött ki egy investigation küldetéscsomag és hamarosan jön Tokyo is, szóval nem fogsz unatkozni😊
[merlinw.org]
Na megy az install.Nem veszi meg account-ot senki hát majd én játszok vele:-)
Teged pont felvettelek steam-en hätha itt nem välaszol senki.Ott irok inkäbb.
Szevasztok!Vannak meg aktiv emberek itt?Lenne pär problemäm amire 10 oldal ätolvasäsa utän se talältam megoldäst, igy feladtam. 😄
Életbevágóan fontos dolog: Van a játékban valahol tetoválószalon, ahol varrathatnék párat a karakteremre? Olyan csupasz szegény.
Értem. Nah, mindegy. Nem világvége tragédia, hogy nem lehet, csak szeretem, ha egy helyen vannak a játékaim.