2411

-
-
TomStorm #1890 Ok beállt szépen 60-ra már normális a venti fordulatszám is+nincs ugye frame esés.thx -
TomStorm #1889 Kipróbálom köszi szépen mert tiszta rossz ez a 100+frame meg le 50-re aztán vissza.Majd jelzem sikerült v.sem -
Nvidia inspector-ral le tudod korlátozni 60ra. Én rendszeresen használom erre. -
TomStorm #1887 Nem tudnám valahogy korlátozni 60FPS-re a játékot?Átvezetőknél iszonyat felpörögnek ventik a VGA-n.Vsync lenne a legjobb de az nincs benne.
Riva tunert próbálgatom ami van Afterburner-be de nem akarja az igazságot:S -
Orgi #1886 Sziasztok,
egy ideje nem volt időm játszogatni, de most megvettem a Tokyo Issuet. Hogy jutok át az új térképre, nem igazán találom...? :) A Venetian Agendas scenariokat kéne hozzá megcsinálni? Igazából a főszál után kevés insta, sok pvpvel (healerként) töltöttem az időm, tehát komplett kimaradt az issue 8-tól a dolog. Előre is köszi :) -
Ah, 8 órás salen volt, azt hittem, hogy csak summer salen. :) -
BoKK #1884 Persze, de tegnap 15 euró volt az egész. -
De ha már megvan a 'sima', akkor a www.thesecretworld.com-on vedd meg a Massive Editiont 30-ért inkább... -
BoKK #1882 Steam akció. Na ezzel befürödtem. :D Annyiért lehet a Massive Edition-t megvenni amennyiért én a simát vettem. Vegye vigye aki akarja. -
Szóló questelésre a legjobb a blade + chaos, dungeon-ökre a pistol+shotgun, leech-re az AR+blood, heal-re a fist. A kezdetekben legalábbis.
AR is jó lehet questelésre, másodlagos fegyvernek viszont rakj mellé balde, hammer vagy chaos-t. Talizmánoknál pedig a hit és penetration értékekre gyúrj első sorban. 3-4000HP-nál többre nem lesz szükséged, emellett vannak jó passzív gyógyító képességek. (A passzív képességeket mindet használhatod fegyvertől függetlenül, tehát nézegesd mindet)
Elrontani sosem tudod, mert az összes képességet kifejlesztheted, variálhatod, stb. -
BoKK #1880 Én is így állítottam be. Esetleg tudnátok egy jó DPS buildet ajánlani? Rifl-t kezdtem el fejleszteni, gondoltam most még csak nem tudom annyira elrontani az elején. -
Át lehet, nekem is 1-3 ig számokon van, 4-8-ig Q,E,R,F-en. 1-3 ra szoktam tenni a builder és consumer ability-ket, a maradék 4-re a buffokat, és egyebet. Ha van sok gombos egered, akkor arra is bindelheted a builder+consumer-t úgy még kényelmesebb. -
BoKK #1878 Én az originen vettem meg, ott volt 50%-os akció rajta. Így szerintem nem tudom megvenni hozzá a plusz tartalmakat steamen. Majd akkor veszem meg őket, ha oda jutok, hogy végig is tudom vinni őket és már tényleg szeretnék játszani velük. A Massive Edition upgradet én is néztem a funcop oldalán, ha az összes dlc 10 euró akkor végül is megéri. Sajna most foltozzák a játékot. Tegnap beletudtam kezdeni a tutorialba. A spellek elhelyezése a számozott billentyűkön elég kaotikussá tették a játékot remélem átlehet állítani vagy van rá valami megoldás. -
5-ös Blue Mountainen van... -
Szerintem ne sorba haladj, 9est vedd meg először, bár mire oda eljutsz az soká lesz, de a többit sem fogod tudni megcsinálni jó ideig. Viszont a fő küldetést a 9-es viszi tovább... a 8-as egy masszív grindfesztet tartalmaz, de cserébe jobb lesz a karaktered (és te is fejlődsz vele azért).
Az 5-6-7et inkább collector's edition keretében vedd meg. Steamen is szoktak leárazások lenni, olyankor 15-20 usd az egész. -
Sok:) Issue 5 és 6 Egyiptomban van, ami a második nagyobb terület. Issue 7 a Transylvania végén (harmadik alterülete), azt ráérsz az alapjáték végigjátszása után megvenni. Issue 8-9 pedig már majd ha csupa lila (legalább 10.1-10.2) cuccokban vagy. -
BoKK #1874 Értem, köszönöm, ez esetben, majd akkor veszem meg, ha oda értem. Remélem sok játék óra van még előttem. -
Az első 30 quest után kapod az 1200 pontot, többet nem kapsz. Előfizetőként az xp boost és az item store-ban található ingyenes (claim items) cuccokat kapod. A következő 1200 pontot akkor kapod, ha ténylegesen előfizetsz.
A pontokból Issue-kat (kiegészítőket) vegyél, ne a bolondságokat:) Érdemes sorban haladni, a 8-ast (hullám alapú túlélő móka) hagyd utoljára, mert annak van ingyenes változata, az Issue csak 2 pályát és + nehézségi szintet ad. Az ingyenes részével megszerezhető az Issue 9-hez (Tokyo területe) szükséges tárgy.
Issue 7,8,9 az endgame anyag, tehát csak később fogsz tudni velük játszani. Az 5-ös a legolcsóbb, így az ingyen pontokból a 6-ost, 7-est vagy 9-est érdemes megvenni. Egyébként 1200 pont 10€. -
BoKK #1872 Sziasztok
Ma vettem meg a TSW-t. Kicsit utána olvastam és ha minden igaz fogok kapni 1200 játékbeli pénzt egyszer, mert az első hónapban előfizetőnek számítok és majd kapok újra 1200-at ha elvégeztem 30 küldetést vagyis megtudok venni két issue-t. Azt szeretném kérdezni, hogy van olyan kettő amit mindenképp érdemes beszereznek vagy haladjak sorban és vegyem meg a ötödiket és hatodikat?
Üdv BoKK -
Issue 10-11 jön új dungeon-ökkel és raid-el, megspékelve az aegis rendszerrel - várós:) -
Na, tegnap este én is végeztem az új issue küldetéseivel... Hát, kéremszépen, ez egy masszív grindfeszt lesz azért. Kellenek a szerencsés dropok, amik csak hosszútávon vannak biztosítva, és kellenek a Sunrise Tokenek is a cuccok fejlesztéséhez, amiket csak a küldetések teljesítésével kapsz jelenleg...
Ami nagyon igaz viszont, hogy groupban SOKKAL, de sokkal gyorsabban haladtok (Igaz, a dropok még ritkábbak így). Viszont Soloban sem nagyon nehéz haladni. Talán csak egyetlen boss küldetés van - Ghost Lord -, ami soloban nehéz. Ez is főleg a harc hossza, és az igényelt koncentrációmennyiség miatt, mint mechanikai szempontból. Volt olyan harc, ahol 10 percig nyomtam az ellenfelet, közben körbe kellett táncolni... Aztán a végére 5-10% hp-nál benyomott egy Lurker-szerű Final Resortot (dps check, ha nem teljesíted, kezdheted elölről). És kezdtem elölről, de akkor már 5 perc volt csak. :D
Tetszik összességében, habár a küldetések egy elsőalkalmas spoilermentes környezetben felnőtt embernek néha frusztrálóan nehezek (rád nézek, te menekülő Oni k*csög!). De hát ebbe is bele lehet jönni idővel szerintem. (A kék signet zsákos questek ideje is lecsökkent már)
Annyi biztos, hogy a Panoptic Core megszerzése után újra 2 dolgot kell grindelni. :) (Augment, AEGIS) -
Oh, teljesen elkerülte a figyelmemet. Játék közben TS-en beszélgettem a Lyth-el (a tankhölggyel:))
Legközelebb...:) -
Itt van az aláírásomban, hogy milyen nickel játszom. :D Köszöntem egy "hali"-t, de nem vetted észre ezek szerint. :D -
Hehe, miért nem szóltál rám?:) Milyen néven játszol? Egyébként Sheentii a kicsi alt-om, Pheenti a fő karakterem:) -
Na, akkor Fac-on neked lett meg a karmád, csak jól emlékeztem. :) -
dm? Sheentii-vel tegnap NY-oztam, HF, Fac dungeonokat játszottam, hogy meglegyen a Karmám és Tokyo-ztam. Pheenti karakteremmel meg NY és Tokyo-t. -
Hát, 3k az SG/Blood scen buildemen van (aoe nm group), a Hammer/Blade-n 4k van.
Amúgy tegnap nem veled (Shentii-vel) dm-eztünk? -
Ha nem is konkrétan, de kicsit tankos-ra kell venni a figurát. HP-ból elég lehet a ~3k, de némi hinder, impair képesség kelleni fog oda, lévén a mob-ok teljes erővel fognak bántalmazni téged, míg te még csak az ellenállásukon dolgozol:) Sokszor volt, hogy két mob jött rám, mire levertem az ellenállásukat már csak 20%hp-m maradt (mert ugye addig nem tudsz rajtuk ütsz pen/hit/critical-t, így a passzív heal képességek sem kattannak), és mikor nekik eshettem volna már rajtam volt egy rakat debuff és kivégeztek két ütéssel:)
Szóval időre van szükséged, ezért célszerű impair és hinder képességeket használni (mint pl. pisztollyal a Dirty Tricks). Továbbá a barrier italok is végre értelmet nyernek a játékban:) Utóbbira hasznosak lehetnek a Blood barrier-ek is, ha blood build-et használsz. Vagy akármilyen aktív gyógyítás. -
Szóval scenario buildekkel ajánlod? :) (Nem véletlen ezek szerint, hogy gyakorlásnak nevezték a sceneket. :D) -
Tegnap már játszottam vele, jó lett nagyon. És piszok nehééz:) Az új AEGIS rendszernek hála 10.5.5 -ös karakteremmel is hullok minta légy:) Mintha új karakterrel indulnál Tokyo-ban. Tetszik:)
Emellett hatalmas group potenciál van a rendszerben:
Az AEGIS rendszer lényege, hogy van 4-6 (még nem tudom pontosan) ellenállás típus. Demonic, Physical és Cybernetic. (eddig ezeket láttam). Minden mobnak van 1-2 fajta ellenállása a HP-ján felül, te egyszerre két implantátumot slot-olhatsz be (cserélgetheted őket harc közben de 3-4mp-ig nem tudsz támadni).
Az implantátumok X% ellenállást ütnek le az ellenfélről, majd ha megszűnik, akkor lesz "telizöld" és harcolhatsz vele normálisan. A mobok dobnak AEGIS "XP"-t, amelyek növelik az implantátumok hatásfokát (nagyon lassan).
Csapatban ez komoly cooperációt fog igényelni, ha beküldenek hozzátok 4-5 ellenfelet különböző ellenállásokkal. Harc közben kell minden dps/tank-nak belőni az implantátumait az adott ellenfelekhez (pl Demonic+Cyber, Phys+Demonic, Phys+Cyber, stb).
Emellett a legtöbb Tokyo-s átlag mob úgy harcol mint az elite-ek, boss-ok. Gyorsak, különböző aoe támadással, agresszívek. Szóval nagyon élvezetes.
Ékes példája, hogy kell úgy endgame content-et varázsolni egy MMO-ba, hogy az OP játékosokat is kihívások elé állítsák. 10.4.4 + augmentek nélkül csak csapatban ajánlott a Tokyo-i kaland:) -
TomStorm #1860 Meg is jött az Update.1.5 GB
Szerver online -
Hmm... lehet fel kéne rakni megint.
-
Pár nap, és megtudjuk. Addig meg mindenki annyit tud biztosan, mint te. (Vagy csatlakozz fel LiveTest-re, addig is szét lehet nézni Tokyoban) -
Olyan lesz, mint Egyiptom. Még nem jelent meg. A fősztori folytatása lesz. Egy kis része ingyenes, a többi fizetős (valszeg a szokásos 1200FC pont ~10€). -
slicchabib #1856 http://www.thesecretworld.com/news/game_director_letter_may_2014 :)
Ez most mit is jelent?Hogy Tokioba bärmikor el lehet menni?Vagy ez olyan mint egyiptom, csak a föküldivel lehet odajutni? -
TomStorm #1855 Megy szépen nincs gond.A priorítás magasra állítása viszont itt is növeli a teljesítményt,nem is kicsit -
Jah, a DX11 alapból felejtős ennél a játéknál. Semmivel sem szebb,viszont sokkal lassabb és instabilabb. -
Although #1853 Nekem régebbi van és jól megy. Elsőre vedd vissza dx11-ről az már önmagában óriási különbség! Aztán meg lődd be a beállításokkal ahogy neked tetszik. -
TomStorm #1852 Hát ok.Elkezdtem letölteni csak úgy rémlett,hogy pár éve mikor utoljára volt i3-asom akkor nem igazán tetszett a játéknak.
Aztán i5 majd i7 és az tuti volt csak most megint nincs Cash és kényszerből i3 van+csak 4GB Ram:D
Lassan kiderül,nagyon kiváncsi vagyok,hogy fog futni,köszi