2397
tsw
 • Alanw
  #2397
  https://www.secretworldlegends.com/2019/11/15/new-phone-who-dis-a-new-bee-resource/
 • Alanw
  #2396
  https://www.secretworldlegends.com/2019/04/01/update-2-3-2-patch-notes/
 • s1lkforrent
  #2395
  Azt nem tudom hogy az SWL licenszével lehet-e a régire visszamenni, az biztos hogy Steamen már csak a nagyon ritka és jó drága Steam giftek maradtak a régi kiadásokból. Mivel a kiegészítőkhöz szórták az alapjáték kulcsát, így nem kellene nagy dolognak lennie a SWL Funcom/Steam kliensbéli játékhoz TSW kulcs passzintásának, de esélyes hogy a régi Issue korlátok még élnek, a régi csomagokat pedig megint nem árulják már. Ha és amennyiben egyáltalán a régi játékok kulcsai még működnek, és nem kardlappal vernek mindenkit a SWL játék felé inkább.
 • s1lkforrent
  #2394
  Akit esetleg érdekelne, Legends előtti TSW-nek alakult Discord csatornája: The Secret World Classic https://discord.gg/Wgk5hAb

  Visszaváltás classzikra:
  "KNightweb
  Not sure if I understand you correctly but as I understand it you have TSW installed and opened the launcher but it tried to update to SWL and you don't want to Play SWL but want TSW.

  In order to play what you want to do is download "LocalConfig.xml" from funcoms Servers ( http://cdn.funcom.com/downloads/tsw/client/LocalConfig.xml ) and then put that file in the root of your install folder (example c:\Games\The Secret World) then open the launcher as normal, the launcher will read that file and patch your game to The Secret World Ver. 1.15.10"

  Magyarul a LocalConfig.xml-t a client mappába kell dobni, és a launcher a régire frissít majd.
  A magában akar játszani annak így tökéletes lesz, mert 3 éve sem álltak sűrű tömött sorokban a játékosok, de most aztán a régi változat tényleg teljesen üres. Max 40 játékos egész világban, a minimum pedig 2-3, átlag sem sokkal több.
 • s1lkforrent
  #2393
  TSW halott és élvezi

 • Alanw
  #2392
  https://www.secretworldlegends.com/2019/03/26/announcing-moons-of-madness/
 • Alanw
  #2391
  https://www.secretworldlegends.com/2019/02/06/stonehenge-group-mode-now-available/
 • Alanw
  #2390
  https://www.secretworldlegends.com/2018/10/05/samhain/
 • Alanw
  #2389
  https://www.secretworldlegends.com/2018/02/26/agent-network/
 • s1lkforrent
  #2388
 • MerlinW
  #2387
  Nem tudok róla.
 • Alanw
  #2386
  Van aktiv magyar klàn?
 • Orgi
  #2385
  Köszi, kb értettem a dolgot, csak azt hittem hogy az annó megkreált karakterem névvel ott lesz azért, kb minden nélkül majd, de akkor teljesen újat kell csinálni ezek szerint.
 • MerlinW
  #2384
  Transfer csak a kozmetikai cuccokra vonatkozik, amiket vettél pénzért a shop-ban, stb. Elölről kell kezdened a játékot, eléggé megváltozott.
 • Orgi
  #2383
  Sziasztok,

  régebben elég sokáig játszottam a játékkal, aztán most én is megnézném újra. Ha jól értem, az előző karakterem "elveszett"? Beléptem az account oldalra, nyomtam egy transfert is, de utána a játékot indítva továbbra is csak a create gomb aktív...
 • MerlinW
  #2382
  Mikor rájössz, hogy te viszed a filth-et és bepánikolsz:)) (E10 raid)

 • MerlinW
  #2381
  8 különböző macska pet-et (6 kék, 2 lila). Mást nem.
  Jack mást nem ad. Kosztümök, cukorkák az acsihoz, 2 ritka pet, és Jack feje a múzeum upgrade-hez.

  Közösségi eseményeken nem szokott esni semi komoly dolog, túl könnyűek ahhoz. A céljuk a szórakoztatás. A karácsonyi event jobb lesz.
  Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.24. 22:52:33
 • lammaer
  #2380
  A mostani hellovines eventtel kapcsolatban...

  1. A meowling küldetés ad valami értelmes dolgot is, vagy csak a macska petet (ami ugye jó jó hogy van csak ugye semmi haszna)
  2. az óránkénti bossból csak a distillateok meg kosztünök esnek? Esetleg vmi spéci fegyó/felszerelés?
 • MerlinW
  #2379
  TSW halott. Secret World Legends (TSW újra kiadva - átdolgozott harcrendszer, crafting, képességek, grafika) van. Free2Play lett, 0-ról kell kezdened, pár dolgot áthozhatsz a TSW-ből a secretworldlegends.com oldalon. Steam-mel telepíthető

  Sosem volt magyar "állomány", pár magyar játszik, de igen ritkán látom őket. Viszont a nemzetközi állomány még mindig nagyon kellemes. Ha az angol nyelvismeret hiánya a gond, akkor meg ugye nem sok értelme van a játéknak, hiszen a sztori és a lore a legerősebb tulajdonsága:)

  Én játszom, már az endgame végén járok (Item power 920)
  Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.22. 20:44:13
 • Kiflix
  #2378
  Sziasztok!

  Most szeretnék visszanézni a TSW világába, és érdeklődnék, mert magyar részlegként csak ezt a fórumot találtam meg.
  Régebben is nagyon kihalt volt, de van még valamennyi magyar állomány? akár kisebb guild akikhez lehet csatlakozni?
 • JonasSandor
  #2377
  szerencse.
 • Maala
  #2376
  Nem.
 • JonasSandor
  #2375
  Kitörölte az atlantika online az összes játékot a gépről:D:D:D ilyenkor nem kell előről kezdeni az egészet?
 • MerlinW
  #2374
  Hol a hiba a képeken?:)


  Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.29. 23:29:46
 • lammaer
  #2373
  eh... ösztönösen megtalálom a legszarabb dolgokat :D

  Közben olvasgattam ma elég sokat, az ARnél irják hogy ordas szopás a gránát, egészen odáig mentek hogy van aki azt javasolja az ember ne unlockolja ki azt az ability sort ami a gránátot bekapcsolja... de az meg eléggé kiheréli az AR-t gondolom én...

  Healing az kell, most a sivatagban bóklászok és tegap szokatlanul sokszor haltam (ott a hotelnél).. az ki tudja, lehet ha a DPsem sokkal jobb lenne, akkor nem kéne healing :D
 • MerlinW
  #2372
  Mert az AR elsősorban healer fegyver. Dps-ként is lehet használni, de kevesen használják, mert sok jobb alternatíva van. Lassú, nehéz használni ("gránátfőzés"), meg lehet ölni magadat vele, stb. Heal leech fegyvernek tökéletes.

  Hammer + Chaos = magas dps + gyakorlatilag halhatatlanság. Tankok is használják, healer-nélkül futnak végig Elite 5+ dungeon-ökön.

  A játék szerintem leggyengébb fegyverei: elemental, blade, AR.

  Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.29. 16:04:27
 • lammaer
  #2371
  Köszi a választ... az assault riflével nagyon szemezek, ugye kardos varázslós MMOval tele van a polc, szóval ha végre van olyan amiben vannak modern fegyverek inkább arra mennék. Mondjuk guglival több pistol+shotgun buildet t aláltam mint pistol+AR-t, de az AR range nagysága nagyon szimpi (pisztolyban is tetszik hogy amig a közelembe érnek a mobok már jól megtépázom őket.... az AR hatótávja meg a duplája a pisztolyénak ha mindn igaz).

  A content PVE során a kard nagyon jól jön - ugye a mobok többsége közelharci, tehát igy is úgy is a képedbe mászik, tehát a kardot lehet használni, és egyelőre elég nagy szükség van a kardból jövő gyógyításra, amit viszonylag könnyn tudok aktiválni, mert sikerült vennem akciósan egy kék stormbinger kardot, szóval ömlik a chi, azt ha nem csinálok vele semmit akkor jön is a heal.
 • MerlinW
  #2370
  "nem tervezek orrvérzésig dungeonozni, engem kimondottan a sztoriline érdekel, ha az megvan nem fogok csak azért bossolgatni hogy még hatékonyabban bossolhassak"

  Akkor tök mindegy mit csinálsz. A sztori direkt úgy van megalkotva, hogy kék felszerelésben (lvl50-es questek) bármilyen fegyverrel kényelmesen játszható legyen. A jövőben érkező kiegészítések sem lesznek nehezebbek, nem lesz emelt szintlimit, ez nem az a játék. Ha most kényelmesen haladsz a sztoriban és nem érdekelnek a nightmare kontentek, raid-ek, lair-ek, regional boss-ok, stb, akkor kész vagy. Élvezd a történetet :)


  Endgame esetén viszont válassz neked szimpatikus párost. Ha dps, akkor először is ranged vagy melee. Előbbihez a pisztoly a legjobb elsődleges fegyver, másodlagos lehet shotgun vagy blood. Melee esetén hammer az elsődleges meta, másodlagos fegyvernek meg fist, blood, blade.

  Pistol+blade-nek semmi értelmét nem látom, mert dungeon-ökben nem fogsz oda-vissza rohangálni a bosshoz. Ha meg a boss seggében szeretnél lenni, akkor nem pistol-t, hanem a majdnem 2x annyit sebző hammer-t használod. NY Raid-ben meg konkrét melee, mid és range körök vannak, tehát blade esetén ott csak a melee körben állhatsz, ami gáz lehet, mert csak 4-en állhatnak egy buffkörben. Ebből 2 tank.

  kék 25-ig fejleszd a cuccaidat, aztán vagy dungeon-ökből loot-olj extraordinary talizmánokat (extra atrributumokkal rendelkeznek), vagy vedd meg őket és azokat fejleszd. Fontos hogy 3pöttyös legyen minden talizmán. Fegyverből sem árt az MK III, de MK II még oké. Bár DPS pont az a kaszt, aminél az utolsó ezred százaléknyi dmg is számít, nem úgy mint a healer / tank esetében.

  AP-t költsd képességekre, ha már minden megvan ami kell, a többire. Lényeg, hogy a képességfa végén a capstone-ok passzív képességek és megkapod mindet, függetlenül a fegyvertől (mint a passzív oldalon). 9x9 capstone ad neked ~1000 HP-t és attack rating-et, amire szükséged lesz. (Elite 6-7 fölött kell a ~7000 alap HP).

  gear lista


  Mark-ot meg gyűjtsd (daily challenge-ek), mert az extraordinary radiant talizmánok százezrekbe kerülnek.
  Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.28. 21:45:55
 • lammaer
  #2369
  Köcce.

  Most kicsit tanácstalan vagyok karakter illetve felszerelés fejlesztésben, hogy merre tovább.

  Karakter: ezt a nagyonjól megirt Pistol+Blade guideot követve megszereztem minden szükséges aktív és passziv képességet, egész jól is működik a build.

  Az SPt azt tudom hova szórni, de az APval fogalmam sincs hogy mit kezdjek. Rakosgassam mi azokat a pistol/blade skilleket amire semmi szükségem sincs egyébként, hogy a végén meglegyen a mastery? Vagy esetleg nézzek ki egy másik fegyvert - a puskával szemezek, bár nem hiszem hogy hatékonyab lehetne) és jobb hijáán unlockoljam azoknak az active abilityjait?


  Felszerelés: a pisztolyom és a kardom kék (ennél jobb ugye sztem nem is lesz a sztori végéig), a többi cucc egyelőre zöld. Melyik célszerübbb? Megvenni a többi cucból is a kéket (3-6000 markért már beszerezhetőek) és azt upgradelgetni, vagy szépen upgradeljek mindent zöldről kékre (az ugye minden tárgyból két darab level 20as cucc fejlesztését feltételezi, ami azért elég sok upgrade).

  Megmondom őszintén, mivel jelenleg 40K Markom van, és nem nagyon látom hogy mire másra fordithatnám (a sprint IV meg van, az ingame pénz horrorárú hogy a markot arra konvertáljam) arra gondoltam hogy mindenből megveszem a kék változatot az AHban, nem szarakodok a zöldek upgradelésével meg fúziójával... hacsak a marknak nincs ennél értelmesebb felhasználási módja (nem tervezek orrvérzésig dungeonozni, engem kimondottan a sztoriline érdekel, ha az megvan nem fogok csak azért bossolgatni hogy még hatékonyabban bossolhassak :D )
 • MerlinW
  #2368
  Igen. Amint fejlesztesz valamit, bound lesz, nem adhatod el, max NPC-nek shard-ért. Minden drop a játékban lvl1. Zöld lvl20-ig, kék 25, lila 30, narancs 35, piros 70-ig fejleszthető. 2 zöld fuse = kék, 2 kék fuse = lila, és így tovább.

  Fejleszteni liláig quest droppokkal lehet kényelmesen, Epic (lila) és felette dungeon distillates-ekkel. Glyph és signet-ek minden minőségben lvl20-ig fejleszthetők, fuzió ugyanúgy működik, mint a talizmánok/fegyverek esetén.

  Glyph distilates-eket a scenariok dobnak, Signet-eset a lair-ek, regional boss-ok és megaboss-ok.

  Illetve most már Tokyo konténerek is dobnak mindenféle - relatív alacsony xp számú -
  distillates-t.
  Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.25. 22:58:44
 • lammaer
  #2367
  Jól láttam hogy aukciós házban csak level1-es tárgyak vannak?

  Szóval, van zöld-kék-stb szin, de mindig level 1?
 • Doom 4
  #2366
  lol lvl 18-on (19 meglett az első side missionnal) mentem át Savage Coastra. Igaz kimaxoltam Kingsmotuhot.

  Amúgy így, hogy olvasom Lovecraft legjobb műveit, még jobban átjön a hangulat, meg a világ. :D
 • JonasSandor
  #2365
  Ja értem köszi.
 • MerlinW
  #2364
  Ha a faction HQ-ra gondolsz, de. Egyébként bármikor visszamehetsz bárhova Agartha-ból.
 • JonasSandor
  #2363
  Az eredeti kezdő helyre nem visz vissza?
 • MerlinW
  #2362
  Endgame-nél számít, több combat power-t ad fejlesztés után. Ráérsz 3 pöttyös kékkel fuse-olni a jelenlegi (majdani) kékedet később (Lilával is eljátszhatod de több idő és a signet/glyph kivétel 20k MoF-ba kerül). Questelés tekintetében, mindegy.
  Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.12. 10:28:47
 • MerlinW
  #2361
  Emlékeim szerint lvl10-12 körül mész át Savage Coast-ra (hell, zombie, ghost felhozatal), 20 körül Blue Mountain-ba (zombi, ak'ab, Orochi, filth felhozatal), és 25 környékén Egyiptom.
 • MerlinW
  #2360
  Hónap végén jön a folytatás.
 • JonasSandor
  #2359
  Jó erősek ezek a dögök egy küldibe gyógyító zombit kéne kinyomni 8-as szintű esélyem sincs. Varázsolni vagy fegyót cserélni lehet?
 • ssanyii
  #2358
  Tokyóban Kaidan Docks lockolva van még? megvan a küldi (Follow the White Rabbit) de nem tudok átmenni a karantén falon.