Miért nem beszélnek a csimpánzok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Az ezrelékrõl, meg az a véleményem, hogy elég baj az, h az iskolai anyag ezreléke a hasznos anyag az élethez kb...Ennyit errõl.És ez ugye, nem is véletlen van így, fõleg amikor tanítják a kamutörit, és társait..ez annyira alap, hogy egy kormánynak/államnak nem jó, h ha intelligensek az emberek.
Innentõl kezdve pedig, okafogyottá válik a kis vergõdésed...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Kara kánként folytatom tanításom.
Aki ismeri Isten Igéjét, tudja, hogy semmi sem lehetetlen, még az sem, hogy Bálám szamara megszólaljon. <#nezze>#nezze>
Ahogy az özönvíz elõtt nevettek Noén és családján, úgy lesz most is: nevetnek azokon akik Krisztust követik.
Ha a madárnak mondják, h keresd ki a könyvbõl Suomit, vajon ki tudná keresni?te nagyon nagy eszû.. :D Õ a hangokat utánozza, teljesen ösztönösen, effektive "gondolkodás" nélkül.
2. Valahol olvastam, hogy az orángutánokat esetleg egy-két szóra meg lehet tanítani.
3. Aki csodálkozik a lantfarú hangutánzó képességén, annak még nem volt beója. Az enyém csöngetett, perfekt volt a szomszéd kutyából, és mindig olyasmit ismételgetett, amit nem szerettünk volna.
Mond, ha odamennék, és elénekelném Bánk Bánból a Hazám, hazám...-ot, azt is tudná reprodukálni?
Mert akkor érdemes lenne ezen elgondolkodni, olcsó országimázs-reklám gyanánt...
(Ja, és várom a cuppanóst. :-)
Komolytalanra fordítva a szót, a tegnap volt két kapcsolódó tévéélményem: a HírTeVe leadta Gyurrrcsány vallomását a kecskeméti bíróságon. Úgy beszélt, mint a vízfolyás. Hát ez hogy?
Utána felkapcsoltam a Felfedezõ Tudományra, és Dávosz doktor mesélt arról, hogy miként ültettek be emberi sejtmagot tehén petesejtbe. Persze ezek csak kííísérletek voltak. 2004-ben.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
FOXP2 egymagában még édeskevés, ugyanis a hangképzõ szervek megléte legalább ugyanolyan fontos! Papagájokban sincs emberi FOXP2, DE MÉGIS a különleges hangképzõ szerveik miatt tudják utánozni az emberi beszédet (IS).
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Csináljanak csimpánzt embri FOXP2-vel mint ahogy az egérnél, és nézzék meg megtanul-e "beszélni", vagy jobban megérteni a beszédet.
A tippem az eredményrõl az lenne, hogy tökéletesen beszélni ugyan nem fog, de jól utánozza majd a hangokat esetleg egy egy szót megtanul, és talán jobban megérti a beszédet mint társai.
Durva lenne hallani mi mondanivalója van egy állatnak. Persze a filmek elhülyéskednek a beszélõ állatokkal, de egy igazi tényleg felkavarná a port...
Már látom is a vallási fanatikusokat és Darwin-t tagadókat ahogy kardjukba dõlnek mikor a majom megszólal :D
Valószínüleg össze vissza gépeltem mert alig látok olyan álmos vagyok .... sry
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!