122
-
Mert nincs mit mondaniuk. -
tomcsa4 #81 De most miről is beszélünk? SAS kommandóban a gyakorlaton csak szellemi kínzás van, testi nem. Persze élesben bármi lehet.
A csöpögő csap az szellemi kínzás. Belezavarodik az ember. -
babajaga #80 Nem kell keverni a fizikai kínzást a szellemi ráhatással. -
tomcsa4 #79 Amit Te mondasz, azt tudod kik tudják megcsinálni? SAS kommandósok. Akik arra alkalmasak.
De például elég egy csöpögő csap a megőrüléshez is (homlokra csöpögtetik). -
tomcsa4 #78 Húha, itt aztán vannak érdekes emberek. Persze kivételek vannak, de látom van Rambo, van sose felejtő, van Csernus. Szép! -
babajaga #77 Az látszik nem voltál katona.Ellenállni ésszel kell. Tudod katonaságnál a parancsot nem megtagadni kell, hanem úgy végrehajtani hogy az essen pofára aki kiadta. -
babajaga #76 Te olvastad. Én meg tapasztaltam. -
De az vagy. Ugyanis amikor kinyitották a cellaajtót, hogy kijöhetsz, Te hallgattál rájuk és kimentél. Bent kellett volna maradnod, hogy lássák, "hogy ki az úr ":)) Azért se jössz ki :)) -
:)) Olvastam olyan kisérletekröl is, hogy homogén ingerkörnyezetben tartottak halálra ítélt rabokat(kivégzés helyett). Állando fény, ugyan az az étel, ugyan abban az időben, egyszínű falak stb. 2 hét alatt mindenki +halt. -
Teljesen összezavarni egy embert körülbelül 2 napba telik. Egy kis fehér zaj, lekötött szemek, szomjaztatás, alvásmegvonás, lelki terror, és még nem is bántottak fizikailag, de már időzavarban szenvedsz, rövid időn belül, (bekötött szemmel, fehér zajjal kb. 1 óra) hallucinálsz. Ez egy szakma, az eredmény nem emberfüggő, az eredmény garantált. (a zavar)
De ha te mégis úgy gondolod, hogy egy kis fogdával már tudod is hol vannak a határaid, akkor nem szóltam, mert Rambo akkor hozzád képest egy kiscserkész. -
babajaga #72 Egyet kurvára kifelejtettél.Nem tudok megzavarodni. Nem vagyok befolyásolható.Ha engem valaki bazergál akkor attól azt se fogadom el hogy ott van.Tudod te hogy a katonaidőm alatt hányszor voltam fogdában? Többször mint reggeliztem.Leszerelés elött megkérdezte Gál alhdgy aki először akart betörni hogy még mindíg olyan kezelhetetlen vagyok? Mondtam még inkább! -
Annyit már igazán megtanulhattál volna fél évszázad alatt, hogy az igazság relatív és semmi köze az eszedhez.
Egy borzasztó egyszerű példán keresztül elmondom. Bezárlak mind a sok nagy tudásoddal egy ablaktalan szobába és időnként bemegyek, nem hagylak aludni, rendszertelenül kapsz enni, inni......, majd egy hét után bár valószínű elég lesz 2 nap is, úgy köszönök neked, hogy jó reggelt. Igaz valójában este 6 van, de te meg vagy zavarodva, a kialvatlanság, és a stressz miatt, így elfogadod igaznak amit, mondok, de ha ne adj isten azt mondom jó estét, akkor te azt érzed majd igaznak. Bármit mondok egy idő után elfogadod, hogy legyen viszonyítási alapod. Így neked az lesz a reggel, az igaz amit én mondok. Az igazságnak semmi köze az eszedhez, az IQ-hoz, a logikádhoz. Az igazság relatív. -
Honnan szedtek emberi agysejtet? -
Belemagyarázni a lószarba is lehet hogy csokoládépuding ,
Te élsz is ezzel a nagyszerű képességeddel, amit valószínű a helyszínelőkből vagy széfből merítetted. Sajnos nem ütöd meg egy 5.-es szintjét sem! -
babajaga #68 Te aztán jól megaszontad! Tudod az orángutánt minek nevezik a benszülöttek? Már ők is tudták. -
babajaga #67 Belemagyarázni a lószarba is lehet hogy csokoládépuding , csak az ember eszétől függ hogy tudja e az igazságot. -
tomcsa4 #66 :D -
djw #65 ez is egy fizett hirdetés-e vajon? -
johnsmitheger #64 Lehet, hogy tudna beszélni csak direkt hallgat. Pisztoly a fejéhez és : BESZÉLJ BAZZEEEEEG! Vagy a holnapi adag banánodat letolom a retyóba! Ha erre sem szólal meg, akkor
B-terv: FOXP3 vagy FOXP4-et kell neki beadni. A sima FOXP2 talán kevés :D
Első szava: b ....b .....b .....baanáán. -
tomcsa4 #63 Jóságos ég, neked aztán halvány fingod nincs az emberről. De semmi. Akkora hülyeségeket mondasz. Retardált vagy? Vagy sose mozdultál ki otthonról? Esetleg nem rég olvasztottak fel a hibernálásból? Vagy ufó vagy?
-
debut12 #62 Én inkább arra lennék kíváncsi, miért nem találják meg azt a gén amitől telepatikus úton tudnánk beszélni, így még a szánkat se kellene mozdítani, ha már járni szinte képtelenek vagyunk kocsi nélkül.
Amúgy meg minden élőlény másképp kommunikál, gondolom azért is más más gén felelős! -
gosub #61 "Felvetődik a lehetőség, ami nem is túl merész, hogy ezek a gének egymással összhangban fejlődhettek" Hát ez kész! Nemsoká lesz tudatos mutáció!
-
Sztem az emberhez a bonobók állnak legközelebb. A csimpik max a cigányokhoz hasonlítanak. Legfelső kép: a fül jellegzetes állása, fejforma, bőrszín és hajszín. -
who am I 7 #59 "alakul ki növekedés során" mindenesetre jól szórakozom A nagy ujjam is a növekedésem során alakult ki
-
who am I 7 #58 Nehéz olyanról beszélni, amiről azt se tudod, hogy mi..igaz?Legalábbis értékelhetőt, mert a hülyeség az megy. -
WoodrowWilson #57 Ha én betanítok neked egy japán szót, hogy el tudd ismételni, akkor azt meg fogod érteni? Bakker, te már egy szinten vagy arrakistorral. -
djhambi #56 Valójában a majom sem beszél, mert bár meg lehet neki tanítani hangokat, azokat nem valaminek a kifejezésérefogja használni. Nem lehet megtanítani, hogy "grrr" = CW-zni kell (ha betanítod, nem intuitív módon fogja azt használni, ezért nem beszéd). Az emberek mg azért tudnak beszélni, mert nekünk ez teljesen természetesen alakul ki növekedés során. -
djhambi #55 Az átlagemberek érdekében atálták ki a rendszert. Ha nem lenne pénz, nem mennél el dolgozni és éhenhalnál. Ha nem lennének törvények, az emberek gond nélkül gyilkolnák egymást. (Még a tolvajok között is van törvény, "mert valaminek lenni kell"). Ne érezd, hogy az emberek rá kényszerítik, mert atz sem kényszerítik rád, hogy fiú vagy-e, vagy lány, vagy hogy osztódással vagy ivarsejtekkel szaporodj, egyszerűen ez a természetes. Olyan természetes, minthogy a c = 3*10^8 (m/s). -
Epikurosz #54 Nem megy ez neked. -
djhambi #53 Bizonyított tény, hogy az intelligencia nem fejleszthető. Így az állam semmit sem tud tenn az eintelligencia ellen. Az isolázottság pedig nem azért fontos, hogytudjam, hogy az ATP az adenozin trifoszfát és 1526. a Mohácsi vész, hanem hogy járassam az agyam és gondolkodjak,és a számonkérésere való elkészléssel, és ezáltal a világra való pontosabb rálátással és logika fejlesztésével önmagáan nemesebb emberré váljak. -
calen #52 Kokóval most jól belenyúltál. Annak ellenére, hogy "csak" egy gorillalány volt, kézjelekkel tényleg lehetett beszélgetni vele. Voltak érzései, egyszerű gondolatai, vágyai.
A hangképzés persze reménytelen dolog a főemlősöknél, de a süketnémák jelbeszéde kiváló lehetőséget nyújt a velük való kommunikációra. -
Tsol #51 Szerintem azért nem beszélnek a csimpánzok mert nem tudnak.
Mi a véleményetek a teóriámról? -
MrImy #50 Ha az ember nem érti, joggal feltételezi, hogy nincs logika a Bibliában. -
babajaga #49 Nekem meg ne mutasd!
Amikor Kokónak elütötte a macskabarátját az autó és szomorú volt az is ösztönös volt? Amikor több mint száz kifejezést ismert és alkalmazott az is értelem nélküli volt? -
who am I 7 #48 :D :D :D :D mutasd meg neki, és utána már érteni fogja, hogy miaz.. :D baba nem igazán tudja felfogni, mi a tudat/gondolkodás és az ösztönös cselekvés közti különbség :) Lehet ő is PAPAGÁJ? -
Utokverek #47 Azt nem vágom, hogy miért nem beszélnek, gondolom másra kell az erőforrás, mint jelfeldolgozásra és jelformálásra, meg egyébként sem hiszem, hogy szükséges lenne az életbenmaradáshoz az ő viszonyaik között egy többezer vagy akár csak többszáz szavas szókincs.
Azt nem értem, hogy ha nem beszélgetnek, minek írogatnak ennyit sg-re :D -
babajaga #46 Hogyne. Értelmes papagály elküld a picsába. -
A madár kurvára nem _érti_ meg, amit hall. Ne erőltesd már ezt a faszságot! Ezt most buktad, majd legközelebb. -
Van otthon egy papagájom. Megtanítok neki egy egyszerű szót. Mondjuk, humánerőforrás menedzsment. Biztos érteni is fogja. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
:D S aki utánozni tudja egy macska hangját az tud macskául mi? :DDDDDDDDDDDDDDDD