Közösen kutatja a vörös bolygót az USA és Európa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
kezdd 😊
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
A napelemgyártásban nem a homok a legszûkösebb erõforrás. A technológia és a know-how annál inkább az, enélkül semmire nem mégy a homokkal.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
A példád sokat elárul rólad, mert hát milliónyi példát kitalálhattál volna, ám te épp a nõk leköpdösését hoztad fel. Mivel egész mellesleg én is nõ vagyok és a példát nekem címezted, ettõl csak még bunkóbb lesz a példa, a kitalálójával egyetemben.
"Ha börtönbe zárnád az egész parlamentet, sem lenne jobb, csak egy kis valszám meg eloszlások"
A helyükre kerülõk valószínûleg ugyanolyan gazemberekké válnának - épp ezért írtam, hogy magéval a politikai rendszerrel van óriási baj. Csakhogy ez nem menti fel a mostani bûnözõket, mert mégis csak õk követnek el bûnöket, nem mások. Tudod, a bûn elkövetésére való hajlam még nem büntetendõ, sõt az sem büntetendõ, ha valaki csak azért nem követ el bûnt, mert nincs rá alkalma. Kizárólag a bûn elkövetõje büntetendõ és nem menti fel õt az, hogy más is azt tette volna a helyében. Már Nürnbergben sem fogadták el azt a védekezést, hogy ha én nem teszem meg ezt vagy azt, akkor megteszi helyettem más. Amint a felelõsség "parancsra tettem" stílusú áthárítását sem.
"ha nem tartanánk be a törvényt, nem lenne értelme, és anarchia lenne. Ilyen egszerû."
Az erkölcstelen törvény is romba és romlásba dönt országokat. Kezdhetjük rögtön Magyarországgal, már Szlovákia is jócskán megelõzött bennünket, Románia is jó úton halad efelé.
"Szerintem az zavar téged, hogy vannak nagyon gazdag emberek magyarországon, akiknek nagy hatalmuk van, és ezt könnyen szerezték, a rendszeváltással ,ert jó helyen voltak jó idõben. De ne akarj mindent rájuk kenni, ezt közösen keféltük el össztársadalmilag."
Nem egészen. A kommunista hatalomátmentés egyik legjobb példája Magyarország (igen, NAGY kezdõbetûvel, bármennyire nem tetszik neked!), miközben azok ill. azok gyerekei papolnak kapitalizmusról és zsákmányolnak ki bennünket, akik annao ugyanezt tették a kommunizmusban.
Nem az zavar, hogy könnyen meggazdagodtak, hanem az, hogy az ország közös vagyonát lopták el. Tõlem, tõled, mindannyiónktól. És ezt lopkodják azóta is, ezt adják el potom pénzen azóta is.
Igen, valamennyire mindannyian felelõsek vagyuk, csakhogy ez a szöveged a felelõsség szétterítése mindenkire, persze Abszurdisztánban ez így megy. Az, akinek nagyobb a hatalma, annak nagyobb a felelõssége is. Ne kezd már el a dolgot azzal, hogy a zsebtolvaj is bûnös, meg a tömeggyilkos is bûnös, tehát egyformán bûnösök. Ezzel te is a kedves politikai gazembereid szekerét tolod, akár szándékosan, akár csak mélységes tudatlanságodban.
És még egyszer, már az erõsen jellemzõ rád, ahogyan Magyarország nevét következetesen kis kezdõbetûvel írod. Nem vagyok sem nagymagyar, sem mélymagyar, de a hazának ezt a tiszteletet illik megadni.
A homokban szílicium van, ami a napelemekhez kell.
Na, ne nekem kelljen mindent elmondani.
És ki a kutyafarkinca veszi meg az üvegedet? Nehéz megérteni hogy mi a kutyapöcsnek termelnénk mikor nincs piac? A Kádár rendszerben autóbuszokst szállítottunk a fél világra. Most próbálj meg valakinek eladni, körberöhögnek!Mezõgazdasági terméket hova akarsz eladni?
A homokból üveget lehet gyártani, például.
Bzionyos határok közt (mondjuk -20-tól + 40 Celsiusig) az, hogy valahol meleg van, vagy hideg, szárazság, vagy nedvesség, nem releváns. Csak a lustáknak kifogás az, hogy terméketlen föld, meg szegény vidék, meg egyéb bla-bla.
Persze, a legtöbb esetben nem elég csak lógatni a lógatnivalót, szükség van ismeretekre. Az ismeretek az igazi kincs. Ezért vagyok én Akasha könyvtáros. :-)
Ja, és a tudást is megpróbálják megcsapolni. De meg ám!
Míg Irakban az olajért megy a harc, persze a "terroristák" ellen.
Mikor a wolrd trade centert is úgy építették fel, hogy kibírjon egy oylan dolgot, hogy nekirepülnek boing 474el.
Addig itt nálunk úgymondd burkoltan a gyógy és édesvízkészleteinkért folyik a harc természetesen a háttérben.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"A magyar fõváros termálvíz kincse világviszonylatban is egyedülálló. Budapest területén kb. 118 természetes forrás fakad, nagy részük meleg vizû. A természetes forrásból és fúrt kutakból fakadó vizek általában 21-76 °C-osak és naponta kb. 30.000 köbméter vizet adnak.
A budai hegyoldal melegvizû forrásait már a kelták, és a rómaiak is használták. A római idõkben feljegyzések szerint 14 db fürdõ volt a városban, míg a török idõkben 8 fürdõrõl számolnak be. A török hódoltság idejébõl származó fürdõk még ma is üzemelnek. Ma 24 db gyógyfürdõ, uszoda és strand van Budapesten, melyek közül 10 db gyógyfürdõ."
Súlyos agyérelmeszesedés!
Utoljára Horn Gyula mondott hasonlót ("kis ország vagyunk."), azóta kórházba került.
Csak egyetlen ellenpélda.
Egy apró baj van csak hogy a világ egyetlen országában sem jutottak el a kommunizmusig edáig.
-Ha szerinted az teljesen természetes, hogy az államokat eladósítják, akkor ezzel bizonyítottad (sokadjára) hogy nem vagy százas, ezért innentõl kezdve én hozzád nem szólok.
Magyarországot látom sokadjára sem írod nagybetûvel, te féreg. Dögölj meg a kurva anyádba a summa cum laude diplomáddal, te gecionista.
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
John Perkins: Egy gazdasági bérgyilkos vallomásai
http://videoplayer.hu/videos/play/317361
A mezõgazdaságunk, ha jól tudom gyakorlatilag teljesen önellátó lehetne, olyan minõségû a magyar föld és vízkészlet... Azt a neolibsi dumát, HOGY MINDEN ELADÓ, MINDEN FELVÁSÁROLHATÓ, azt én már nem veszem be... Rövid távon max. azokat a multikat engedném maradni, amiket nem tudunk hazai vállalkozásokkal kiváltani. Azt a pénzt, amit itt megszednek rajtunk, azt átváltják devizára és kiviszik a magyar gazdaság vérkeringésébõl, ezzel hosszabb távon megint kibasznak velünk.
Azt kéne felfogni végre, hogy a kommunizmust a multinácionális cégek pénzelték, hogy az csak egy újabb vállalkozásuk volt!!! Hogy a kommunizmus csak egy hazugság, átverés volt!!! Mit gondolsz, máskülönben hogyan lenne lehetséges az, hogy az egykori legnagyobb kommunista férgek fattyai ma a legnagyobb bankárbérencek?? A propaganda megfogalmazása szerint a vadkapitalizmus és a kommunizmus egymástól szélsõségesen távol álló fogalmak... De ha éltél már egy keveset, akkor sok ész nem kell hozzá hogy lásd, hogy van a kettõnek egy közös tulajdonsága, mégpedig az, hogy mindkettõ EGYEDURARLOMRA törekszik... A kommunizmus valójában nem volt más, mint amikor az egymással rivalizáló cégek vagy elpusztítják a gyengébbeket, vagy ha egyenlõ erõsek akkor kartellezve monopolhelyzetet alakítanak ki a piacon... Ahogy most is történik...
Meg amikor kommunizmusról beszélsz, gondolom hogy azért a szovjetunió alposan megkopaszthatott minket...
Ugyan miért adnánk oda a magyar földet ezeknek a dögkeselyûknek, azt ami a MIÉNK!!!??? Tönkreteszik a kis és középvállalkozásokat, rabszolgát csinálnak belõlünk, ahogy a nácionista henry ford és a kruppok tették a munkatáboraikban!!
Tanmese: a történelemben az emberi társadalom mindig három részre tagozódott, voltak a szupergazdagok akik irányították az államok életét, volt alattuk a középréteg, a polgárság és voltak a legszegényebbek, akiknek semmijük sem volt: a rabszolgák, a parasztok. Mindegyik arra törekszik, hogy a ranglétrán feljebb jusson, és aki legfelül van, az arra, hogy ott is maradjon... Ezért a bankárok egyszer kitalálták, hogy megsemmisítik a középréteget, hogy azok egy esetleges forradalom során ne tudják átvenni a helyüket, és közöttük egy szakadékot KÉTPÓLUSÚ társadalmat hozzanak létre. Például amikor Brazíliában vagy Indiában vannak az égig érõ felhõkarcolók és azok tövében a nyomornegyedek... Arra akarják kényszeríteni a a társadalmat, hogy azok a nap 24 órájában dolgozzanak, mert ha teljesen kifáradtak akkor nem lesz erejük olvasni, tanulni, gondolkodni ami egy állam irányításához kell. Nem fogják tudni, hogy mit tehetnének a bankárok ellen, ha olyan helyzetbe kerülnének, hogy azokat le lehessen váltani. Ez volt az célja a kommunizmusnak, ezért pusztították el a kulákokat!!! És ugyanezért akarják megsemmisíteni a multinácionális cégek a kis és középvállalkozásokat, hogy teljes függõségbe és rabszolgasorsba taszítsanak minket... Ezért vették el annó az én dédnagyapámtól a te dédnagyapáid a semmi kis földjét és ezért akasztotta fel magát, ezért zárták be a dédnagyanyámat és még annyi embert a börtönbe a rokonaid.
Ezért a MAGYAR FÖLD NEM ELADÓ, AZ A M.I.É.N.K, NEM HAGYHATJUK, HOGY IDEGENEK KEZÉBE KERÜLJÖN, AKIK ÚGYIS CSAK ELLENÜNK FOGJÁK FELHASZNÁLNI A HATALMUKAT!!!!
djhambi:
''-De ha valaki jobb másnál, többt küzd érte, miért ne lehtne sikeresebb? Aki sikeresebb, az gazdagabb, a pénz hatalom, és ugyanott vagyunk''
-De hogyan lett sikeresebb B+ úgy, hogy (közvetve, közvetlenül) megöli a magyart? Ja, tudom az neked nem számít, értünk nem kár!!
Tökéletes vezetésünk lehet, hogy nem lesz, de az, hogy kicsit jobb se lehetne, ez hazugság!!! A ''fogaddelazéletnemhabostorta'' ''irigyekaNÁÁCZZIIIÍÍÍKasikereikre'' -dumát fejezzétek már be, én ezekre nem reagálok.
Még egy kiscsoportos is tudja hogy magyarországnak nincs nyersanyaga.De az összes többi állítás is borzalmas, mindegyik egy állami öngyilkossághoz vezet. Románia Ceausescu alatt az utolsó fillérig visszafizette az államadósságát, tudod é hogy sokkal rosszabb helyzetbe kerültek? Miért tudnád?
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
És mégegy, a népszerûsége a tavalyi óriásiról 50% alá csökkent.Mit képzeltek a csodavárók? Jön egy ember int egyet és minden jó lesz, pláne gazdasági világválságban?
Mindíg lennének mert õket gyártani is lehet. Volt a világtörténelemben nem is egy ország a maga rendszerével amely eõállított ilyeneket. Pld Thomas Mann a német nép egyik legnagyobb fia is az volt egy bizonyos rendszerben.
A gerinctelen hazaárulókkal kapcsolatban csak annyit, hogyha nem lennének, akkor is lennének a lent említettek miatt. ha valaki hatalom közelbe jut, emberileg olyan gyenge, hogy nem bírja megállni, hogy kihasználja azt. Akkor az egyetlen jó megoldás szerinted a kommunizmus, mint eszme. De ha valaki jobb másnál, többt küzd érte, miért ne lehtne sikeresebb? Aki sikeresebb, az gazdagabb, a pénz hatalom, és ugyanott vagyunk. egyszerûen levezettem, hogy miért nem lesz sose tökéletes felsõ vezetésünk. csak az a kérdés, hogy mennyire uszítják a népet, hogy mi a helyzet, és innen jön az a része a mondanivalómnak, amit nem írok le, emrt máik topicban megígértem, hogy nem politizálok.
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
A törvényhozó testülett, amit megszavaztál ergo legitimen mûködik, mert voltál olyan buta, hogy megszavaztad. Egyébként is, ha leváltanád, csak ugyanolyan maygarok jönnének a helyükre, amilyenek õk maguk, nem azzal van a probléma, hogy szar emberek vannak a parlamentben, hanem szar emberek vannak aparlamentben, mert azok a magyarok, akik ilyesmivel foglalkoznak, szarok, lehet, hogy kjelentsemmel OFFolnak meg még utálnak is, de a magyar emberileg szar nemzet. Tisztelet a kivételnek (Sík Sándor, Teller Ede, Pázmány, az osztrák Széchenyi, a legnagyob magyar...)
Ha börtönbe zárnád az egész parlamentet, sem lenne jobb, csak egy kis valszám meg eloszlások... Az amerikaiakat szokták ócsárolni, mostanában ez divat itthon, de politikájuk sokkal korrektebb: Hillary Clinton gratulált Obamának, és felajánlotta segítségét a gyõztesnek. A gazdasági válság alatt Obama megõszült és lefogyott... Ez a lelkiismeretes ember jellemzõje. Más a mentalitás, és ez nem 5 év altt, vagy radikális lépésekkel fog megváltozni.
""Erkölcsileg bírálható, de jogilag nem."
Alapvetõ hiba, ha a mindenkori erkölcs és a mindenkori jog ellenkezik egymással. Ekkor a jog erkölcstelen. "
A jog erkölcstelen, de a jog van papírra vésve, és nem azer erkölcs, és a jog szerint kell ejárni. Így mûködik a törvény, ha nem tartanánk be a törvényt, nem lenne értelme, és anarchia lenne. Ilyen egszerû.
Szerintem az zavar téged, hogy vannak nagyon gazdag emberek magyarországon, akiknek nagy hatalmuk van, és ezt könnyen szerezték, a rendszeváltással ,ert jó helyen voltak jó idõben. De ne akarj mindent rájuk kenni, ezt közösen keféltük el össztársadalmilag. Vllaluk már végre fel, hogy a mi(!) hibánk, és nem Bokrosé, vagy Orbáné, vagy Gyurcsányé, vagy Kádáré. Mindenki mossa kezét, amíg a mûtõasztalon az ország elvérzik.
Gratulálok!
Van mit kimosni?
Nofene a bankárok örökéletûek?
-Az eszem megáll ettõl a ''fogaddelazéletnemhabostorta''- dumádtól te cionspion!! Mennyit kapsz tõlük azért, hogy itt butítod a népet a ''okos'' jogászdumáddal? (Vagy ha nem is kapsz tõlük pénzt, akkor öntudatlanul is simon pereszt szolgálod, teljesen mindegy.) Minek menjek én jogra te ... ? Hogy nekem is úgy kimossák az agyamat a neolibsi, elmeháborodott õrültségeikkel, mint neked? Én nem vagyok jogász, közgazdász, nem is akarok úgy tenni, mintha az lennék! DE EZ NEM IS SZAKAMAI KÉRDÉS (elsõ sorban), HANEM ERKÖLCSI, csak te megpróbálod félremagyarázni!!!... Vannak nálam ezerszer okosabb emberek, akik tudják, hogy részletekbe menõen mit kellene csinálni, hogy jobb legyen az országnak, de ez PONT AZÉRT nem valósulhatott meg, mert a gerinctelen hazaárulók be vannak betonozva a hatalomba!!!...
De ha már kérdeztél, ne mondd, hogy eltitkolom elõled amit tudok:
Ahhoz, hogy helyreálljon a gazdaság vérkeringése, elõször az élõsködõket, a piócákat, a vérszívókat, a hazaárulókat, az ügynököket kell eltávolítani a pénzügyi, hatalmi verõerekrõl. Fel kell fedni, hogy hány kettõsállampolgár van a parlamentben, ügynökmúlt, stb. Azokat pedig Szibériába kell küldeni ''üdültetni'' örökre, családtagjaikkal együtt. Ez lenne az elsõ és legfontosabb lépés. Ha ez nem történik meg, akkor nem fogunk egyrõl a kettõre jutni, mert ha ezek itt maradnak a nyakunkon, akkor találjon ki bárki bármilyen okos gazdasági programokat, ezek mindig meg fogják akadályozni külföldi, bankár hûbéruraiknak engedelmeskedve azok megvalósulását. Összedolgoznak, ahogy a Cion Bölcseinek Jegyzõkönyveiben is le volt írva, a parlamenti sárdobálás csak egy színjáték, nem volt semmilyen rendszerváltás, csak MÓDSZERváltás történt:
http://kuruc.info/r/34/33764/
Sajnos valószínûleg a jobbik is benne lehet a buliban, legalábbis erõs a gyanúm Morvai múltja miatt (legnagyobb médiacionistákkal feküdt össze).
A második legfontosabb dolog pedig az államadósság eltörlése.
3.: Azonnal kilépni az Európai SzovjetUnióból. (Mert annak csak a gyarmata vagyunk. Pontosan ugyanazok a bankárok hozták létre az egészet, akik lenint, hitlert, maot, stb.-t is pénzelték!!!...)
4.: Multik megszorítása, a rablóprivatizáció megállítása (csilliárdokat húznak le a költségvetésbõl az adófizetõk pénzébõl közvetlenül, kirabolják a nyersanyagainkat bagóért, stb.).
5.: Utána pedig olyan gazdasági programok, amik beindítják a gazdaságot: sajátpénz nyomtatása, nem pedig a semmibõl elõállított hitelekkel, kamatokkal eladósítani minket. Az így, a semmibõl kibocsátott pénzeket pedig a K+F támogatásával (találmányokkal), az ipar, infrastruktúra fejlesztésével, közmunkaprogramokkal fedeznénk (ezt csinálta pl: Ch. De Gaulle a francia atomerõmûvek építésekor, stb.).
Röviden ennyi lenne a lényeg, ha ezeket sikerülne megvalósítani akkor már tényleg robogna a gazdaság, csak már nem lefelé, hanem felfelé a lejtõn.
(+6.: Libsi média agymosásának megállítása is rendkívül fontos lenne.+Stb.)
Gatyaúristen! Ez ám a demokracy. Összekeverni a két dolgot. És szabadon van a kitalálója?
Hogy a fenébe lehetett a Fidesz szimpatizánsokat félrevezetni?
Az elõbb kicsit másra válaszoltam.
Ha nem vetted volna észre, épp az egész ország félrevezetése miatt nem váltották le.
(Na meg azért, mert olyanoknak is szavazati joguk van, akik bigbráderes meg hasonló szavazásokra költenek szép summákat. Tóta W. ezt annak idején szépen megírta: Legyen mindenkinek egy szavazata 4 évre és önmaga dönthesse el, ezt az egy szavazatot a parlamenti választáson vagy valamely TV-show mûsorában kívánja felhasználni. Hatalmas ötlet, kár, hogy nem valósult meg.)
Természetesen itt is az a sarkalotos kérdés, ki hazudik. A kisembert meghurcolják érte, a politikust vagy az uralkodó osztály tagját nem. Vagy csak igen ritkán, amikor a többiek érdeke úgy kívánja (pl. Zuschlag, kellett egy bûnbak).
Persze, hazudni nem bûn, talán még parlamenti határozat vagy törvény is van arra, hogy a választási ígéreteket nem kell betartani. Az sem bûn, ha egy kormányfõ másfél éven át hazudik az országnak, sõt még a köztársasági elnöknek is hamis adatokat ad meg az ország gazdaságáról.
Na épp erre írtam, hogy nagy a baj, ha a jog ellenkezik az erkölccsel.
Azaz fene tudja, bûn-e hazudni. Ha bíróság elõtt teszem, akkor elítélnek érte. Ha csak az egész országnak, akkor megúszom. He-he.
"Azt meg aztán végképp nem értem hogyha az MSZP kormánynak olyan vaskos ellenzéke volt 2006-ban miért nem váltották le?"
Nem volt rá alkotmányos lehetõség. Te ezt nem tudtad? A tömeg épp a tehetetlensége miatt dühödött fel, hogy a tolvajok és a rablók az egész ország pofájába röhögve mondhatták, hogy nem lehet õket lemondásra kényszeríteni, ezért tovább szipolyozzák az országot.
Milyen törvényt és ki nem tartja be? Tételes pontos adatok ez a jog alapja. Mit lehet emberektõl várni mikor azt mondta Gyurcsány hogy "hazudtunk" és azt szajkózzák hogy Gy. hazudott. Mellesleg olyan hogy hazudni nem büntetõjogi kategória sehol a világon.Azt meg aztán végképp nem értem hogyha az MSZP kormánynak olyan vaskos ellenzéke volt 2006-ban miért nem váltották le? Meg lett volna rá a lehetõség, nem utcaköveket szedni meg rombolni gyújtogatni.
A nõk leköpése (nõként külön köszönetet mondok neked a kedves példádért) és a demokrácia eleve ellentétes egymással, ha nem érted, akkor nincs mirõl beszélnem veled.
"mint magyar, akkor sem avatkozhatnál bele"
Nem tûnt fel neked, hogy a magyar igazságszolgáltatásról beszéltünk?
"Ha Ungabungában megszaavzták az emberek azt a törvényhozó testületet"
Te Magyarországon megszavaztad azt a törvényhozó testületet, amely kiszipolyozza az országot és kizsákmányolja a lakóit? Sõt tovább kérdezek: egyáltalán van választási lehetõségünk? Hiszen csak az egyik vagy a másik rablóbanda között lehet választani. A hatalomba kerülve mindegyik korrumpálódik, ez pedig a politikai rendszer hibája, azaz sokkal mélyebben rejlik.
"Erkölcsileg bírálható, de jogilag nem."
Alapvetõ hiba, ha a mindenkori erkölcs és a mindenkori jog ellenkezik egymással. Ekkor a jog erkölcstelen.
"A demokrácia végeredményben a többség diktatúrája az a lényeges azonban hogy a törvényeket betartják többnyire míg a valódi diktatúrában nem."
Éppen hogy nem az. A kisebbség jogait egy demokráciában éppúgy tiszteletben kell tartani, errõl szól az egész. Avagy szerinted a rabszolgatartó déli államok demokráciák voltak? Papíron biztos... De papíron nálunk is demokrácia van.
A fenti mondatoddal ellenben te magad jelentetted ki, hogy ma diktatúrában élünk, hiszen a törvényt az uralkodó réteg és a sleppje nem tartja be és ennek rá nézve nincs semmi következménye.
Ha te arra utaltál, hogy a törvénnyel, vagy alkotmánnyal ellentétes dolgot hajtottak végre, akkor az embereknek joguk van felszólalni. És ha az emberek jogos felszólalását verik le rendõrséggel, katonaággal, akkor az a diktatúra. (Rendõrállam...)
Hammurapi idején sem ment másképp, a föníciaiaknál sem, máshol törvényes volt a rabszolgatartás, most, lehet, hogy 2300-ban a mi törvényeink barbárok és visszataszítóak lesznek az akkoriak számára. te azt mondod, hogy csak az lehet jó, amit te gondolsz. De mivel nem mindenki gondolkodik úgy, mint te, nincs jogod másokra erõltetni a véleméyedet, így adott esetben, ha Ausztiában neonáci diktatúra lenne hatalmon, nem lenne jogod beavatkozia belügyeikbe. Hitler ellen sem a zsidóellenes tevékenysége miatt léptek fel, hanem a háborús cselekedetei miatt. Belpolitika. Ha Magyarországon lenne törvényes diktatúra, akkor így jártál. Persze továbbra is fenntartom, hogy erkölcsileg bírálahtó, de az erkölcs az elmúlt 2 ezer évben sokat változott, és fog is még változni. Petõfi is azért most a nemzeti hõs, mert most abban a korban vagyunk. A mi fiaink lehet, hogy Rákosit fogják isteníteni, mert megint rendszerváltás lesz.
A tény viszont az, hogy ma is csak annyi Háry János nemzeti hõs van, mint '45 után partizán. Ajánlom figyelmedbe A tizedes meg a többiek c. magyar vígjátékot, mikor kifigurázza a patizánokat, hogy "Ezek az emberek min atz állítják, hogy partizánok." (Rámutat egy tábornyi magyarra) "Neeeem, csak mi pártyizányi!"
Jó éjszakát, srácok!