Torchlight - Magyarítás
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szöveg nem az, hanem az, ami az en forditasom.
Olvasd el ujra. Mar, ha ez helyesbites akart lenni.
Olvasd el ujra. Mar, ha ez helyesbites akart lenni.
A jatekot jatszom es forditom.
A viccet meg annyira nem vagom, de ez egyelöre csak nyers forditas. Hogy ugy mondd egy teszt volt.
Tudom, hogy eredetileg kutya, macska, csak azt snassznak talaltam. De ha szerintetek hagyjam ugy, mert az ugy jo, akkor ugy hagyom. :-)
A viccet meg annyira nem vagom, de ez egyelöre csak nyers forditas. Hogy ugy mondd egy teszt volt.
Tudom, hogy eredetileg kutya, macska, csak azt snassznak talaltam. De ha szerintetek hagyjam ugy, mert az ugy jo, akkor ugy hagyom. :-)
Sok sikert és kitarást.... már várjuk nagyon 😊
A jézusktól a magyarításodat kértem 😊
Thx munkát.
A jézusktól a magyarításodat kértem 😊
Thx munkát.
Az új fiókom: DevLupius
Hunnenkoenig örülök, hogy újra köztünk vagy és várom a fordításodat, nekem örökké emlékezetes lesz a Dungeon Siege és a Gothic2 magyarításod. Ja, jó az farkasként és párducként is csak magyar lenne már, hajrá!
Kísérõ: Farkas, Párduc. <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
ezt ugye viccnek szántad
ezt ugye viccnek szántad
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Farkas, Párduc? 😊
Jaj de komolyan akarod ezt magyarítani, pedig a játék ennél azért... viccesebb. Inkább Kutya + Macska, nem? 😊
Jaj de komolyan akarod ezt magyarítani, pedig a játék ennél azért... viccesebb. Inkább Kutya + Macska, nem? 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nagyra értékelem az ilyen kezdeményezést. Jó munkát kívánok hozzá.
Butterbean47 én örülök, hogy nem kell a saját topicjában majd vadásznom a magyarítás készültségi állapotáról szóló kommentekre, hanem van külön topicja.
Butterbean47 én örülök, hogy nem kell a saját topicjában majd vadásznom a magyarítás készültségi állapotáról szóló kommentekre, hanem van külön topicja.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Majd ha az sg keresöfunkcioja rendesen müködik es megtalalom a topikot, akkor majd oda fogom irni.
Énis gondolkoztam rajta, hogy nekikezdek, de lusta voltam egyedül nekikezdeni.
De ha kell valami help, küldj egy pm-et!
De ha kell valami help, küldj egy pm-et!
Þór vígi þessi rúnar
Értékelem a buzgóságod.<#eljen>#eljen>
Támogatom. <#vigyor2>#vigyor2>
Támogatom. <#vigyor2>#vigyor2>
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
← ElőzőOldal 3 / 3