119
Elkezdtem
-
hentesferi #119 Sziasztok !
Nekem valamiért nem jó a Magyarítás , megcsináltam a leírtak szerint : telepítettem ugye az 1.15-ös verziót a appdata/local... -ba , majd csináltam ott egy mods filet , beletettem a Magyar filekat , elindítom a torchlight.exe magyarításos filet , és mikor elindítom a játékot , csak a beállításokban van 1-2 magyar szó , de még a menü se magyar , semmi :S
Miért lehet ez ?
esetleg bezavarhat az , hogy a régebbi verzió külön fenn van a program filesban ?
De akkor már alapból nem értem , hogy miért ez van írva az olvass.txt-ben :
"Users/Felhasználó/app data/romaing/runic games/torchlight"
mappába csináljatok egy "mods" nevű mappát
amibe tömörítsétek ki/másoljátok bele a torchhun.rar fájl tartalmát a "hungarian" mappát és "mods.dat" fájlt.
"indítsátok el "TorchlightEXE.exe" fájlt, és telepítsétek a játék mappájába
alapértelmezetten: Program files/runic games/torchlight ,vagy ahová a játékot telepítettétek"
elején még az appdatásat írja , utána már a programfilesat , vagyis mind a kettőnek fenn kell lennie mégis ?
Előre is köszönöm a választ ! :) -
Csokis #118 Na, akkor ezért fagy nekem is! A Barlang 3. szinjének elején egy bizonyos szörny megölésénél rögtön megfagy runtime error-al és kilép. Köszi, akkor nem keresem tovább a hiba okát! -
fanfany #117 Már fent van,de mindenki a saját felelöségére töltse le!
Nem teljes (Kb 90%)és fagy a játék szinte mindenkinek aki föltette!
Nekem az volt a megoldás,hogy levettem a magyaritást annál a résznél ahol csontra fagyott!(az elején a robotnál leadtam a küldit ott fagyott ki)Aztán vissza tettem azota szerencsére nem fagy!Mindenkinél máshol történik ez mert erösen verzio függö!! -
MrTwister #116 Elvileg órákon belül kinn kell, hogy legyen a magyaritasok.hu-n vagy a fórumában! Figyeljétek! -
MrTwister #115 stoppos az elkövetője, ezért a gaztettéért pedig örök hálánk üldözze !!! -
MrTwister #114 Megjelenés Szombat vagy Vasárnap!!! Jeeeeeeeeeeee! -
foxxi #113 -
MrTwister #112 Mindjárt itt a finish: Magyarítás fórum -
#111 Nemsokára kiadják a magyarítást nagyon jó!!!! -
XeroX #110 Nem csak oroszra fordították le:
Cseh,Francia,Portugál,Spanyol,Lengyel,Német,Olasz.
Sajnos mi hiányzunk a felsorolásból :(
Forrás: TorchLeech 1.5a (Translations)
-
#109 Hat mostanaban sajna erre biztos nem lenne idöm, hacsaknem vegre kiadnak a hivatalos fordito toolt.
noname06: megneztem a fajlokat, de nalam sajna csak krix-kraxokat ir ki. Igy nem igazan tudom, mi mire valo, föleg hogy egy szemernyi leiras sincs hozza.
-
HerrKiss #108 Én is csatlakoznék, ne adjátok fel! Jó lenne magyarul játszani a játékot... -
krisztajo #107 Hunnenkoenig! Kérlek ne add fel!!!
Olyan sok benne a szöveg és olyan jó lenne magyarul a történetet értve játszani! -
#106 Benned mindig lehet bízni. -
noname06 #105 Üdv
Ide tettem fel programokat a játékhoz. Talán segít.
Már ha megérted az orosz leírást. :) -
#104 Ja, ezt mar nezegettem korabban is, de ehhez nagyon bele kell maszni az egeszbe, tul sok fajlt kell szerkeszteni es igy sem lehet mindent leforditani. -
#103 Nem tudom, mivel, de egy orosz srác (Rexxar333) lefordította a játékot orosz nyelvre.
Az "oroszosítás"* mérete: 3455 kb és letölthető a playground.ru-ról.
* = igen, így, mert ők is így mondják
Translate google-val:
-
#102 Hat ugy tünik, a fejlesztök tesznek a forditasokra. Meg mindig nincs translation tool. Anelkül meg nem lehet rendesen leforditani.
Ugyhogy ne nagyon varjatok ra. -
#101 Izé.. Itthon április elején, nem március. A lényeg, hogy Januárban jelent meg kint, árpilisban EU-ban.
Digital: October 27, 2009
Retail US: January 5, 2010
Retail EU: April 9, 2010
Ne galaxisnetet olvass, hanem hivatalos honlapot..:) Te még hiszel a magyar médiának?:) -
HerrKiss #100 ???
A Galaxisnet-nél azt írják: "A játék várható magyarországi megjelenése: 2010. május".
Mondjuk az alapkérdés szempontjából nincs jelentősége: hogy áll a fordítás? -
#99 Öööö március elején jelent meg a dobozos verzió...:) -
HerrKiss #98 Egy ideje csend van ebben a topicban. Hogy áll a fordítás? Májusban jön a dobozos verzió, jó lenne magyarul játszani vele :-)
Előre is köszö a visszajelzést! -
#97 És ezt a plusz petet megkapjuk a steames változathoz is? Elég szemétség lenne, ha nem. -
#96 A dobozos tölthető, tartalmazza az editort, és egy plusz petet. -
MrTwister #95 "coming" de mikor? Jó lenne már magyarul tolni. Na majd egyszer... -
#94 Torchlight v1.15 újításai között:
"Limited Multi-language support added for modders (tool coming)"
-
#93 Jóval odébb van, szerintem igen. -
#92 És ezt külön meg kell venni? -
MrTwister #91 Nekem is 1.12-es de ez még a tavaly Novemberi,ami Steamen is van az ugye csak az Editorhoz van(mármint a patch). -
tommyx #90 ha rákattintasz a free demo gombra akkor ott lesz hogy demo letöltése alatta meg hogy patch letöltése. de a kettő ugyan az. mert a legfrissebb teljes trial verziót tölti le amivel 2 órát tudsz játszani utána serial kódot kér.tehát a patch a teljes játék és ha fel akarod rakni újra kell telepíteni a játékot. -
MrTwister #89 Szia!
Sikerült valamit kiderítened? -
#88 Ja bocs, jövőre március körül, eddig így állnak. -
#87 Március -
gabeone #86 Hello, a multiplayerről tudni pontosan, hogy mikor jelenik meg? -
MrTwister #85 Mindenki nevében: Szívesen! Máskor is résen leszünk:-) -
#84 Utananezek, de ez az editorhoz egy patch ugy tünik.
Allitolag a fordito progi egy külön cucc lesz.
Azert utana nezek hivatalos forumon, köszi, hogy szoltatok! -
MrTwister #83 Fura egy patch ez! Hivatalos oldalon semmi infó róla(http://www.torchlightgame.com/)Akkor ez most milyen patch lehet? A nyelvi editorról egyébként nem szól a fáma, tehát szerintem nem ezt vártuk, de majd Hunnenkoenig mester szerintem bővebb felvilágosítást ad nekünk. -
#82 Ja hát így necces, már csak azért is, mert hiába backupolod, a telepítéshez mindehogy kell net. :S -
#81 A Steam monnyon le -
DarkBlade #80 Nekem meg a D2D -tól van a játék, és ott még nincs patch. :(