Torchlight - Magyarítás

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !

Nekem valamiért nem jó a Magyarítás , megcsináltam a leírtak szerint : telepítettem ugye az 1.15-ös verziót a appdata/local... -ba , majd csináltam ott egy mods filet , beletettem a Magyar filekat , elindítom a torchlight.exe magyarításos filet , és mikor elindítom a játékot , csak a beállításokban van 1-2 magyar szó , de még a menü se magyar , semmi :S

Miért lehet ez ?

esetleg bezavarhat az , hogy a régebbi verzió külön fenn van a program filesban ?

De akkor már alapból nem értem , hogy miért ez van írva az olvass.txt-ben :

"Users/Felhasználó/app data/romaing/runic games/torchlight"
mappába csináljatok egy "mods" nevû mappát
amibe tömörítsétek ki/másoljátok bele a torchhun.rar fájl tartalmát a "hungarian" mappát és "mods.dat" fájlt.

"indítsátok el "TorchlightEXE.exe" fájlt, és telepítsétek a játék mappájába
alapértelmezetten: Program files/runic games/torchlight ,vagy ahová a játékot telepítettétek"

elején még az appdatásat írja , utána már a programfilesat , vagyis mind a kettõnek fenn kell lennie mégis ?

Elõre is köszönöm a választ ! 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Na, akkor ezért fagy nekem is! A Barlang 3. szinjének elején egy bizonyos szörny megölésénél rögtön megfagy runtime error-al és kilép. <#shakehead> Köszi, akkor nem keresem tovább a hiba okát! <#worship>

Már fent van,de mindenki a saját felelöségére töltse le!
Nem teljes (Kb 90%)és fagy a játék szinte mindenkinek aki föltette!
Nekem az volt a megoldás,hogy levettem a magyaritást annál a résznél ahol csontra fagyott!(az elején a robotnál leadtam a küldit ott fagyott ki)Aztán vissza tettem azota szerencsére nem fagy!Mindenkinél máshol történik ez mert erösen verzio függö!!
Elvileg órákon belül kinn kell, hogy legyen a magyaritasok.hu-n vagy a fórumában! Figyeljétek!

stoppos az elkövetõje<#bee1>, ezért a gaztettéért pedig örök hálánk üldözze !!!<#worship><#worship>

Megjelenés Szombat vagy Vasárnap!!! Jeeeeeeeeeeee!

<#worship><#taps><#eljen>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Mindjárt itt a finish: Magyarítás fórum <#wave><#wave><#wave>

grebber
Nemsokára kiadják a magyarítást nagyon jó!!!!

Next PC upgrade: 2022

Nem csak oroszra fordították le:
Cseh,Francia,Portugál,Spanyol,Lengyel,Német,Olasz.
Sajnos mi hiányzunk a felsorolásból 😞
Forrás: TorchLeech 1.5a (Translations)

Az új fiókom: DevLupius

Hunnenkoenig
Hat mostanaban sajna erre biztos nem lenne idöm, hacsaknem vegre kiadnak a hivatalos fordito toolt.

noname06: megneztem a fajlokat, de nalam sajna csak krix-kraxokat ir ki. Igy nem igazan tudom, mi mire valo, föleg hogy egy szemernyi leiras sincs hozza.

Én is csatlakoznék, ne adjátok fel! Jó lenne magyarul játszani a játékot...
Hunnenkoenig! Kérlek ne add fel!!!
Olyan sok benne a szöveg és olyan jó lenne magyarul a történetet értve játszani!
IMYke2.0.0.0
Benned mindig lehet bízni. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Üdv
Ide tettem fel programokat a játékhoz. Talán segít.
Már ha megérted az orosz leírást. 😊

Hunnenkoenig
Ja, ezt mar nezegettem korabban is, de ehhez nagyon bele kell maszni az egeszbe, tul sok fajlt kell szerkeszteni es igy sem lehet mindent leforditani.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, mivel, de egy orosz srác (Rexxar333) lefordította a játékot orosz nyelvre.
Az "oroszosítás"* mérete: 3455 kb és letölthetõ a playground.ru-ról.

* = igen, így, mert õk is így mondják

Translate google-val:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hunnenkoenig
Hat ugy tünik, a fejlesztök tesznek a forditasokra. Meg mindig nincs translation tool. Anelkül meg nem lehet rendesen leforditani.

Ugyhogy ne nagyon varjatok ra.

MerlinW
Izé.. Itthon április elején, nem március. A lényeg, hogy Januárban jelent meg kint, árpilisban EU-ban.

Digital: October 27, 2009
Retail US: January 5, 2010
Retail EU: April 9, 2010

Ne galaxisnetet olvass, hanem hivatalos honlapot..😊 Te még hiszel a magyar médiának?😊

[merlinw.org]

???
A Galaxisnet-nél azt írják: "A játék várható magyarországi megjelenése: 2010. május".
Mondjuk az alapkérdés szempontjából nincs jelentõsége: hogy áll a fordítás?
MerlinW
Öööö március elején jelent meg a dobozos verzió...😊

[merlinw.org]

Egy ideje csend van ebben a topicban. Hogy áll a fordítás? Májusban jön a dobozos verzió, jó lenne magyarul játszani vele :-)

Elõre is köszö a visszajelzést!
balee4
És ezt a plusz petet megkapjuk a steames változathoz is? Elég szemétség lenne, ha nem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Scareface
A dobozos tölthetõ, tartalmazza az editort, és egy plusz petet.

"coming" de mikor? Jó lenne már magyarul tolni. Na majd egyszer...

IMYke2.0.0.0
Torchlight v1.15 újításai között:

"Limited Multi-language support added for modders (tool coming)"

Zsolek123
Jóval odébb van, szerintem igen.

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

balee4
És ezt külön meg kell venni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nekem is 1.12-es de ez még a tavaly Novemberi,ami Steamen is van az ugye csak az Editorhoz van(mármint a patch).

ha rákattintasz a free demo gombra akkor ott lesz hogy demo letöltése alatta meg hogy patch letöltése. de a kettõ ugyan az. mert a legfrissebb teljes trial verziót tölti le amivel 2 órát tudsz játszani utána serial kódot kér.tehát a patch a teljes játék és ha fel akarod rakni újra kell telepíteni a játékot.

Szia!
Sikerült valamit kiderítened?

Zsolek123
Ja bocs, jövõre március körül, eddig így állnak.

Zsolek123
Március

Hello, a multiplayerrõl tudni pontosan, hogy mikor jelenik meg?
Mindenki nevében: Szívesen! Máskor is résen leszünk:-)

Hunnenkoenig
Utananezek, de ez az editorhoz egy patch ugy tünik.

Allitolag a fordito progi egy külön cucc lesz.

Azert utana nezek hivatalos forumon, köszi, hogy szoltatok!

Fura egy patch ez! Hivatalos oldalon semmi infó róla(http://www.torchlightgame.com/)Akkor ez most milyen patch lehet?<#wow1> A nyelvi editorról egyébként nem szól a fáma, tehát szerintem nem ezt vártuk, de majd Hunnenkoenig mester szerintem bõvebb felvilágosítást ad nekünk.

balee4
Ja hát így necces, már csak azért is, mert hiába backupolod, a telepítéshez mindehogy kell net. :S

Zsolek123
A Steam monnyon le

Nekem meg a D2D -tól van a játék, és ott még nincs patch. 😞

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

IMYke2.0.0.0
Tény - csakhogy nekem nincs internetem. Munkahelyen pedig nem játszhatok, érthetõ okokból.

balee4
2000 Ft a játék, ez nem pénz érte, a karácsonyi akcióban meg fele áron volt.

IMYke2.0.0.0
Hát, szomorú, hogy ehhez Steam kell.

grebber
Nem erre vártatok?

Torchlight Editor Update Released
January 12, 2010, 3:18 pm - Valve - Product Update

Updates to the Torchlight Editor have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

* Fixed unit skill panel always setting skill levels to 1 if they were 0
* Fixed base file and resource dirs not being properly made relative when modding in the unit editors
* Fixed the icon selector when modding
* Fixed blocks not appearing on skill level blocks in the skills editor (oops..broke that in the last patch)
* Skill and Quest editors are now sortable by skill/quest name.
* Fixed crash when editing stat watchers on units
* Fixed deleted monsters becoming visible again.
* Animation editor now hows a check list filter for limiting which types of animation keys are displayed.
* Fixed monsters' equipment not being displayed on monster objects in the editor
* Layouts are now auto-backed up at a default interval of every 10 minutes and just before switching to in-game mode. These get saved to %appdata%\runic games\torchlight\torched
* You can now load the current backup for a scene though the File->Load Backup menu option
* Fixed sound bank file references not being mod friendy
* Added "Collision Radius" control to monster, player, and prop editors
* Added "Collision Mesh" control to monster, player, and prop editors
* Item editor Affix control now lists affixes in mods when modifying the list of affixes

Next PC upgrade: 2022

Hunnenkoenig
Köszi elöre is :-)

Dec 27-en irt egy fejlesztö, hogy a minösegellenörzökre varnak es hamarosan megjelenik elvileg az uj patch a toollal. Tehat remelhetöleg meg januar elsö feleben.

Hunnenkoenig
Ha valaki az UI moddal olyan problemat eszlel, hogy runtime error-ral elszall a jatek, kerem jelezze.

Ha lehet akkor pontos leirassal, hogy hol es mikor jött a hiba.

Tehat mit csinaltal eppen, illetve a jatek melyik szakaszaban fordult elö.

elégé jonak tünik amugy izéé ez létezik innen afull játszhato verzt lehet letölteni INGYEN http://www.ourpcgame.net/2009/10/torchlight.html ???!!!
Én minden nap nézem. Ha kint lesz akkor tuti szólok:-)

Hunnenkoenig
Sajnos azt nem tudni. Barmikor kijöhet.

Figyelem rendszeresen, de nem minden nap. Ha valaki esetleg eszreveszi, hogy mar kint van, nyugodtan szolhat emailben is: [email protected]

Értem... és mikorra várható ez a hivatalos editor ?

c115

Oldal 1 / 3Következő →