bejött az Élet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
asszem zárható is a topik 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
én 20 évesen ottvagyok, hogy nem tudok mitkezdeni magammal, nem tudom, hogy mi lesz ez után, sõt lassan azt sem, hogy lesz-e mit enni 😄 de ez egy hosszú történet
valahogy mindig történik valami olyan, ami megerõsíti bennem az "I'M AWESOME" érzést 😊))
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Nem, ne értsd félre, nem lettem sem milliárdos, sem élsportoló, sem szép. Viszont boldog.
Tíz-tizenöt éve én sem ilyen életrõl álmodoztam, de legalább megtanított arra, hogy ha szeretnék valamit, tennem kell érte. Fordítva is igaz, ne vágyj olyanra, amit nem tudnál viszonozni az Élet felé.
Gyeremkkoromban, ha megkérdezték, mi leszek, ha nagy leszek, azt mondtam, hogy Pókember, Forma 1-es pilóta és iparmágnás egyszerre. 3:0 az élet javára. 😊
Cserébe találkoztam egy sor emberrel, akiktõl tanultam valamit. Pl. az õ életükbõl, sikereikbõl, kihagyott ziccereikbõl. Volt, aki példaképként, és olyan is, aki elretentõ példaként segítette "utamat".
Volt néhány év eltévedésem a depi világába, aztán rájöttem, hogy ritka rövid ez az élet ahhoz, hogy rosszul érezzük magunakt benne.
Fogadjuk el, amit a gép dob, és hozzuk ki belõle a legtöbbet, mert akármilyen kevés is, a miénk.
Ilyenkor egy kicsit féltékeny vagyok csak azt az arcot amihez ehhez élethez társul nem bírom.😊 Bocsi!
Lusta vagyok de borzasztóan amit szerintem nem tudok kinõni mert hiába mondom magamnak,hogy most már szedd össze magad azt menj,nem megy.Ebbõl fakadóan voltak vannak és lesznek hibáim de ezt tudom és elfogadom.Általánosba sok gondom volt a beilleszkedéssel szerintem sose illeszkedtem be igazán,úgy 7-8.-ra csitultak a kedélyek.Bár a felvételin nem értem el kimagasló eredményt kemény 56 pontot mégis amikor felvettek a suliba boldog is voltam meg nem is.Egyrészt felvettek tehát most már vége a hajszolásnak,de birizgálta a gondolatomat,hogy jót választottam-e?Eddig azt kell mondjam,hogy igen.Már még csak 9-es vagyok de azt veszem észre szeretem a sulit.
Bár suliba jófej osztálytársaim vannak inkább csak õk sztem ilyen iskolai barátok.Bár az évek alatt benõ a fejünk lágya és biztos vagyok benne,hogy lesz ez jobb mert még 5 év... de sok idõ....
"Historia es magistre vitea"(A történelem az élet tanítómestere) azt hiszem így kell írni.Egy kicsit elvont de szerintem mindenki levonhatja belõle a tanulságot.😊
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Én aszondom legyetek sokat haverokkal, nõkkel, rokonokkal. A társaság az ami szinte mindig feltétel nélkül boldogít. Nemhiába társas lény az ember.
Szarul megy az egyetem, nincs barátnõ és itthon meresztem a seggem.
http://goo.gl/gd6Zi5
Megáldott az élet egy fogékony aggyal, megfelelõen jó képességekkel, egy jó családdal, egy barátnõvel, aki szeret. Szóval átlagos gyerek vagyok, ez azt is jelenti, hogy ennél többem nincs. Mármint olyan, amit magam értem el, hanem nagyrészt csak az van, amit merõ jóindulatból elém tolt az élet. Persze stagnálva is le lehet élni egy életet, de az idõ elõrehaladtával egyre kellemetlenebb lesz sírni rajta.
Nem az a gond, hogy szarul választottam, hanem az, hogy merõ félelembõl vagy végtelen lustaságomból annyi mindent nem tettem meg. A középiskolai éveimet elsõtõl negyedikig annyira b*sztam el, hogy jobban csak szándékosan lehetett volna. Szar egyetemet, szar szakot választottam, fel is adtam az egészet, két éve csak a pöcsömet verem egyetemen.
Most meg új utak vannak, meg új irányok több területen is, a közeljövõben kiderül, hogy tanultam-e valamit az egészbõl és bölcsebb lettem, vagy tovább fetrengek a taknyomban.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Egyébként szerintem mindig az elérhetetlen a vonzó, olyan dolgokról álmodozik az ember, amihez egyszerûen nincs affinitása. Emiatt ugye az az ember boldog, aki nem az álmait tûzi ki célnak, hanem felismeri azt, hogy mi megy neki igazán jól, és mindig erre fókuszál.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nekem is vannak ismerõseim akik 4-szer annyit keresnek mint én, van saját háza két kocsija, vezetõ pozíciója, mégsem cserélnék vele...
Ennyi.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.