316
ha igen miért?Ha nem miért nem?
-
#76 máris??ez a legegyszerúbb..zárjuk be a totyikot oszt jónapot...nagyon sok ember van errefelé akinek bejött az élet...(lásd kommenteket)...ennyivel ne intézd már el!!!!!!!!!..neked mi nem sikerűlt..vagy mi igen???:) -
#75 hó eggyetértek most ezzel..hűlyén nyitottam:) -
Fbn Lx #74 Megcsinálom a házimat, ha kapok érte csokit -
Fbn Lx #73 Még szerencse, hogy az életnek alapvetően nincs célja. Körforgása, folyamata, szabályszerűségei mind-mind vannak, de céllal nem rendelkezik a nagyságos.
Vedd úgy hogy szerencse, eggyel kevesebb dolog, amit el lehet baszni, vagy ami miatt sírni lehet. Nem mondhatja pistike 17 évesen, hogy céltalan az élete, mert mindenkié az :D -
#72 -
karajjj #71 figy, van az érettségi bizonyítványomban 3 ötös meg 2 négyes és még sem érzem úgy, hogy ezzel boldog lennék -
karajjj #70 ezt nem manapság találták ki, kicsit idejét múlt kijelentés :D -
#69 Egyébként szerintem ez idevágo kérdés ti mit szoltok ahoz hogy a pénz nem boldogit.Engem pl a bankszámlámon pár milla boldogá tenne.Mert szerintem a mai világban a legtöbb problémát és gondot az anyagi helyzet okoza.Jó hogy pl egy halálos beteg nem lessz boldogabb pár millátol de egy átlag embernek akinek megvan a kis családja igen sokk örömöt tudna szerezni én pl kb 10-12 éve nem voltam nyaralni max hétvégeken lementünk velencei tora. -
#68 Egy 5-ös érettségivel meg 2 nyelvvizsgával én is másképp tekintenék a világra.Bár nálam a tanulás olyan,ha nincs cél általában tárgyi jutalom érte akkor nem igazán aktivizálom magam:).Mindig kell egy cél,most is kerékpárt akarok újítani meg mobilt szeretnék majd..... mert cél nélkül nem létezek:D -
#67 Nem nagyon de azért szeretem.Olyan alkat vagyok hogy inkább "megfigyelem" a környezetem ahelyett hogy élnék benne.(nem vagyok 3/3-as vagy hasonló,nem kell rosszra gondolni:)Sajna nem sikerült olyan csajjal összejönni akivel hosszabb ideig bírtuk volna egymást így 30 évesen kilátásban sincs család.Elvégeztem egy tanárképzőt de felesleges volt mert nem vagyok pedagógus alkat,a 90-nél meg sima melósként is többet kaptam.Ezért munkásember(nem túl jó)voltam,3 évig 3 műszakoztam míg elegem lett és most otthagytam a gettót.Kocsi nincs,jogsiszerzés folyamatban(párszor elhúztak városin).Nyelvvizsgám 3X-sem sikerült.Erősen kopaszodom ami igen bosszant-nem tehetek ellene semmit.Néha olyan érzésem van mintha az élet egy szürreális abszurd álom lenne.Nehéz megérteni mi a célja,mindenki mást mond rá.Úgy néz ki mintha csak annyi lenne hogy szaporodjunk és felneveljük az utódokat,de erre az állatok is képesek.Ugyanolyan haszontalannak tűnik egy élet mint egy csillag az égen:megszületik,ragyog majd kihuny.Egyiknek sincs több célja a másiknál.Mégis ragaszkodok hozzá és szeretem. -
#66 Jó tudni,hogy még egyszer az életben (vagy többször) változni fogok:) -
karajjj #65 3-4 év múlva máshogy fogod látni a világot -
#64 Most nincs.
Nekem sem volt. -
#63 Most nincs?
Vagy neked se volt?:D -
#62 OMG:DDDDDDD -
#61 Majd ha elmúltál 18 lesz agyad is ;)) -
#60 Azt én se, de az a poszt humor volt. -
#59 Itt már nem tudom mi igaz mi nem:D -
#58 :DD -
#57 "megtanított arra, hogy ha szeretnék valamit, tennem kell érte"
asszem zárható is a topik :D -
karajjj #56 na végre, látom tudsz normálisan is írni, én nem kötekedésnek szántam, pusztán idétlen volt a nyitó hozzászólás, mert te itt elvárod, hogy mindenki meséljen, de te baszol bármit is megosztani a néppel :D
én 20 évesen ottvagyok, hogy nem tudok mitkezdeni magammal, nem tudom, hogy mi lesz ez után, sőt lassan azt sem, hogy lesz-e mit enni :D de ez egy hosszú történet -
#55 Én még kis porbafingó vagyok, előttem az élet...de eddig úgy érzem, hogy bejött masszívan...
valahogy mindig történik valami olyan, ami megerősíti bennem az "I'M AWESOME" érzést :))) -
#54 Nem csak nem szeretem ha valakinek nagyobb az arca mint a feje:D -
#53 kicsit komolyan vetted ezt a posztot :D -
Vlala #52 Azt kell mondjam: Igen!!!
Nem, ne értsd félre, nem lettem sem milliárdos, sem élsportoló, sem szép. Viszont boldog.
Tíz-tizenöt éve én sem ilyen életről álmodoztam, de legalább megtanított arra, hogy ha szeretnék valamit, tennem kell érte. Fordítva is igaz, ne vágyj olyanra, amit nem tudnál viszonozni az Élet felé.
Gyeremkkoromban, ha megkérdezték, mi leszek, ha nagy leszek, azt mondtam, hogy Pókember, Forma 1-es pilóta és iparmágnás egyszerre. 3:0 az élet javára. :)
Cserébe találkoztam egy sor emberrel, akiktől tanultam valamit. Pl. az ő életükből, sikereikből, kihagyott ziccereikből. Volt, aki példaképként, és olyan is, aki elretentő példaként segítette "utamat".
Volt néhány év eltévedésem a depi világába, aztán rájöttem, hogy ritka rövid ez az élet ahhoz, hogy rosszul érezzük magunakt benne.
Fogadjuk el, amit a gép dob, és hozzuk ki belőle a legtöbbet, mert akármilyen kevés is, a miénk.
-
#51 Lol, szarkazmus?:\ -
#50 Az a baj veled ha ez mind igaz,hogy ránk földi halandókra úgy tekintesz mint a szolgákra.A pénz nem boldogít.Ha nem lenne pénzed nem lenne se kocsi se diploma se ház se nő.Márpedig nem hiszem,hogy a barátnőd nem a pénzedért szeret.Az a baj veled,hogy azt hiszed minden tmegtudsz vásárolni és ha nem áll pénz a házhoz és majd önerőből kell majd csinálni dolgokat apuci anyuci nem ad zsebpénzt akkor mit fogsz csinálni?
Ilyenkor egy kicsit féltékeny vagyok csak azt az arcot amihez ehhez élethez társul nem bírom.:) Bocsi! -
#49 :DDDDDDDDDDDD -
DIESEL DOG #48 Hát abból a sok "segíjjbűűl" -
#47 Pár napja megvásároltam életem egyik álmát, perpill repesek:D -
DIESEL DOG #46 Lassan döcögve, de úgy néz ki bejön... -
#45 Neki bejött...
-
#44 Bizonyíts!:) -
#43 Én én még azt hittem,hogy csak nekem van rossz napom.Na de akkor vágjunk bele......Hmmmm én is azt mondanám mint az előző,hogy még igazán nem tudom,hogy bejött e mert még én is most döntök az életemről.Relatív én is megvagyok áldva egy jó aggyal és egy elég satnya matek tudással amit szerintem tudnák ha fontosnak tartanám.Nem vagyok stréber csak kicsit.:)
Lusta vagyok de borzasztóan amit szerintem nem tudok kinőni mert hiába mondom magamnak,hogy most már szedd össze magad azt menj,nem megy.Ebből fakadóan voltak vannak és lesznek hibáim de ezt tudom és elfogadom.Általánosba sok gondom volt a beilleszkedéssel szerintem sose illeszkedtem be igazán,úgy 7-8.-ra csitultak a kedélyek.Bár a felvételin nem értem el kimagasló eredményt kemény 56 pontot mégis amikor felvettek a suliba boldog is voltam meg nem is.Egyrészt felvettek tehát most már vége a hajszolásnak,de birizgálta a gondolatomat,hogy jót választottam-e?Eddig azt kell mondjam,hogy igen.Már még csak 9-es vagyok de azt veszem észre szeretem a sulit.
Bár suliba jófej osztálytársaim vannak inkább csak ők sztem ilyen iskolai barátok.Bár az évek alatt benő a fejünk lágya és biztos vagyok benne,hogy lesz ez jobb mert még 5 év... de sok idő....[Nem igaz]Ezzel azt próbáltam kifejezni,hogy nem járok el szórakozni haverokkal hanem itthon kuksolok tanulok és SG-zek.A lányokról nem is kell beszélni mert az egy darabig nem lesz.Bár elég merész kijelentés de én annak a lánynak akit majd szeretni szeretnék annak szeretném biztosítani az anyagi hátteret,bár nem ez a legfontosabb de sajnos azt veszem észre,hogy a pénz az úr a háznál mostanában.Előttem az élet és az a feladatom,hogy tanuljak és,hogy tanuljak az emberek hibáiból.
"Historia es magistre vitea"(A történelem az élet tanítómestere) azt hiszem így kell írni.Egy kicsit elvont de szerintem mindenki levonhatja belőle a tanulságot.:) -
JackMeadow #42 "Give a fuck about the american dream and get a bullet with your name on it"
-
ZsirosKenyer #41 Ahhoz képest hogy mekkora sutyerák voltam gimis éveim alatt (0 tanulás, sok karó :D), nagyjából mindenem meglett amit akartam, egyes dolgok önerőből, más szerencse útján. Csak hát tudjuk milyen az ember, mindg mindenből többet akar, a boldogság nem egy állapot hanem csak egy pillanat.
Én aszondom legyetek sokat haverokkal, nőkkel, rokonokkal. A társaság az ami szinte mindig feltétel nélkül boldogít. Nemhiába társas lény az ember. -
#40 Bejött! Apámék multimilliárdosok úgyhogy tele vagyok pénzzel 18évesen 20milliós bmw-vel járok van 1topmodell barátnőm meg 3szeretőm már most megvan a diplomám (apám megvette előre) és van egy 600milliós kéróm tele ultramodern cuccokal. -
#39 Sosem késő változtatni.. -
#38 Még túl fiatal vagyok, de egyelőre úgy érzem, hogy nem.
Szarul megy az egyetem, nincs barátnő és itthon meresztem a seggem. -
Fbn Lx #37 Én mondjuk még fiatal vagyok ahhoz, hogy erre megmondjam a tutit, hogy bejött-e. Jelenleg persze úgy érzem, hogy amit eddig tettem, az merő lóf@sz volt ahhoz képest, amire képes lehettem volna.
Megáldott az élet egy fogékony aggyal, megfelelően jó képességekkel, egy jó családdal, egy barátnővel, aki szeret. Szóval átlagos gyerek vagyok, ez azt is jelenti, hogy ennél többem nincs. Mármint olyan, amit magam értem el, hanem nagyrészt csak az van, amit merő jóindulatból elém tolt az élet. Persze stagnálva is le lehet élni egy életet, de az idő előrehaladtával egyre kellemetlenebb lesz sírni rajta.
Nem az a gond, hogy szarul választottam, hanem az, hogy merő félelemből vagy végtelen lustaságomból annyi mindent nem tettem meg. A középiskolai éveimet elsőtől negyedikig annyira b*sztam el, hogy jobban csak szándékosan lehetett volna. Szar egyetemet, szar szakot választottam, fel is adtam az egészet, két éve csak a pöcsömet verem egyetemen.
Most meg új utak vannak, meg új irányok több területen is, a közeljövőben kiderül, hogy tanultam-e valamit az egészből és bölcsebb lettem, vagy tovább fetrengek a taknyomban.