bejött az Élet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#15: És te ezzel meg is vagy elégedve? <#merges2>#merges2><#vigyor>#vigyor>
Meresztem otthon a picsám, és tükörtojást eszek.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
A "b" betût miért nem sikerült NAGY betûvel írni? <#nyes>#nyes>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Félresodort az biztos. Nem erre kívántam menni, és minél idõsebb vagyok annál inkább látom azokat a pontokat ahol elcsesztem a lehetõségeimet, és nem arra mentem amerre "kellett" volna..
kellett volna? van ilyen?
szerintem nincs.
Ha rám hallgatsz akkor azt értékeled minden helyzetben amid van, és nem arra sóvárogsz ami másnak van.. vagy ami még lehetne.. (ezzel nem azt mondom, hogy ne legyenek ambícióid!)
Easy, Positive thinking.. <#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de azért ez a többség számára fizikálisan lehetetlen, sztem egy idõ után mindenki lejjebb adja, ami nem feltétlenül jelent rosszabbat. Változik a nézeted is, egyes dolgok fontosabbá, mások kevésbé fontossá válnak az idõ elteltével.
.: mobilize.hu :.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
akkor pl: nagyrészt nekem sem
-.-"