bejött az Élet?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nan76
de ha egész életedben a boldogságot keresed és mégse találod??illetve azt hiszed,hogy megtaláltad aztán koppansz mert mégse?..akkor mi van?

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

jaaaa, így már más... hát nekem hála istennek adott az élet pár olyan barátot, akik tizensokéve velem vannak, de én se vagyok amúgy az a nagy barátkozós típus, akit ismer a fél város
nan76
aaazt ismerem....tartozik nekem a csávó...amúgy micsoda???????????????????

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Willenbrock
Azt szokták mondani hogy a boldogság elérése a cél,ami végül is a kiteljesedett életet és az ebbõl fakadó elégedettséget jelenti.A szaporodás ebben egy kulcsfontosságú dolog.Egy állat mégsem lehet boldog mint egy ember hiába van családja-mégis az ember is csak azt hagyja maga után mint az állatok:utódjait.Illetve ezen kívül ha alkot valami maradandót vagy a tudományos megismeréshez járul hozzá akkor még azt is.

ja és a legjobb, hogy megkérdezed, hogy "te figymár, itt leszünk, ebben a teremben?" erre felnéz a karján lévõ laptopról és ennyit válaszol: "mért most mi holvagyunk?"
nan76
no igen..de a kowboj:):) és a vasutas közt van pici külömbség..tehát neked is volt egy álmod..ami sikerûlt??...vagy nem...

Aquir
Nem, csak mivel fiatal koromban sem sikerült szorosabb kapcsolatokat kötnöm ezért nem mindig tudom hogyan viszonyuljak másokhoz(persze, mondjuk jófejként, de nem ilyen egyszerû), beszélgetni sem tudok mindig másokkal. Ennek ellenére az eszem a helyén van, tudok róla, és ezért egyre szarabb, mert nem tudok ellene tenni. Ha valamit megpróbálnék, mindig kõkemény falakba ütközök.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Csabesz6
Alakul, az autóbuzéria úgy is irányít.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mert én 90%-ban kockákkal jártam egyetemre, a többi meg nem életképes faj volt ott :D
nan76
kukásautó..hmmm..én is akartam az lenni de anyámék azt mondták azok csak diplomás(!!)emberek lehetnek:):):):)...fõleg az égig érõ fû- után kezdtem bezsongani...ja meg villamosvezetõ is akartam lenni de arról is lebeszéltek hamar:)

dartonita
Persze hogy nem.De egy kiskolyok nem is lathatja at a lehetosegeit es korlatait a felnottkornak.
Vegulis ilyen megkozelitesbol nem jott be az elet.Nem kovboj lettem :)
Ahhoz kepest ahol voltam 3-4eve es a mostani allapot kozt van oriasi kbseg,szal nem kell feladni.Relative rovid ido alatt is valtozhat sokminden.

Csabesz6
Egyetemre járok, gépész szakra, és kocsog lógós majom vagyok sajna.Na jó, ez egy kicsi túlzás, de marha nehezen veszem rá magam a tanulásra.Szívem szerint autószerelõ OKJ-ra mentem volna, de gondoltam megpróbálom az egyetemet.Egyelõre csinálom ahogy tudom, aztán meglátjuk.Autószerelõ szakmát mindenképp szeretnék, hogy egyetem után/közben/helyett az elválik.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

David2
mibõl gondolod h egyetemre csak kockák járnak?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Rockynhooo
sírva röhögök ezen a szövegen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rettenthetõ
Több is van :-)
Elsõsorban rajz (és 3D modellezés). Tudom lehet tanulni (próbáltam is egy pár évig, mai napig erõltetem, de khm, nah majd megbüntetem vele a "Rajzaink" topik lakóit:-D ), de a kreativitás nem tanulható. Innentõl kezdve diszkréten szólva is sz*rt vág a kerék.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

nan76
TÉK...na már boldogan hajtom álomra a fejem....

hát figy, én kukásautón akartam dolgozni, vagy markológépet vezetni, szerintem még mindkettõ lehetek :D

bár mostmár másik két "álmom" van, amibõl szívesen megélnék, és mindkettõ felé haladok
nan76
jujj de izgi....

akkor te is ilyen "ahogy elaludtam a hajam, úgy megyek be suliba" típus vagy, aki nem szól senkihez és olyan pulóverekbe mászkál, mint nagyapámék '70-ben?
nan76
na akkor másként teszem fel a kérdést:ki az aki az ami gyerekkorába is szeretett volna lenni?:)

Aquir
Én egyetemista vagyok, nem tudom mi akarok lenni konkrétan, mindig is nagy vonalak voltak csak és olyan szakra mentem ahonnan kicsit szélesebb felé lehet talán menni.

Nem nagyon sikerül úgy elvegyülnöm a társaságokban, mint másnak, zárkózottabb is vagyok emiatt. Ja, és van pár függõségem. Az erkölcsöm talán túlságosan is a helyén van, jószívû vagyok csak ez senkit nem érdekel, mivel nincsenek túlburjánzó társas kapcsolataim.
Szóval ez a része igen szar.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kas123
eddig teljes mértékben bejött :) és miért ne folytatódna így tovább?! :)

nan76
Gyermekkori barrátok nálam is vannak..fõleg 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de amikor siheder voltál gondolom nem ezt képzelted el jövõnek?...

nekem is ottlenne választható opcióként az egyetem, de én menetközben rájöttam, hogy nem vagyok odavaló a sok kocka közé :D
nan76
akkpor ebben jobb vagyok....ugyanis van jogsim!Hurrá...:(ezentúl nem sokat tudok felmutatni..ja meg van egy érettségim +2 szakmám...hurrá:(:(

Aquir
A fájdalom ha megnézed végülis egy segítõ. Mindig megmutatja mi a rossz, azért mész a jó irányba mert a másik út fáj, és ez tol téged. Ha lusta vagy, akkor is, mert fájni fog különben.

Ezen érdemes elgondolkodni.

David2
hát én 20 évesen, úgy állok, h rengeteg a lehetõség elõttem, egyetem is bejött (koppkopp), de rengeteg a meló. Tehát napjaim kb úgy telnek, h reggel felkelek, bemegyek, hazajövök, tanulás alvás. Lehet h így kívülrõl nem hangzik túl jól, de hát én választottam, abban a reményben h késõbb nagyon be fog jönni.

perpill tele vagyok tervekkel, ambíciókkal, amiért tenni is hajlandó vagyok, és teszek is.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

dartonita
Most ugy erzem igen,de volt ez maskepp is.Van hol laknom,van munkam(akarmilyen szar is),a gyerekkori barataim mellettem vannak a mai napig,tok normalisan gondolkodo csaladom van,igaz sajat nincs.Megtanultam gondolkodni,disztingvalni,ismerem a tisztelet es szeretet fogalmat,ahogy az idiotakat is kepes vagyok kezelni.A nokkel sem volt sosem gond.
Szal osszessegeben lehetne rosszabb,kepes vagyok ertekelni az elet jo dolgait.

nan76
lehet..szentimentális vagyok<#vigyor4>

de még azzal sem jó kitörölni, mert kemény és vág
Rockynhooo
Van jövõd ha kitartó vagy és ténylegesen beszélsz nyelvet nem csak papírod van róla. Eddigi vendéglátós tapasztalataim alapján... nekem is csak nyelvet kéne beszélnem és elindulnék a világba , semmi sem érdekelne... és az is lesz csak az angolomat fel kéne hozni egy jó erõs közepesre amin rajta is vagyok.

Csabesz6
3/3-as vagy.

<#vigyor4>

konkrétan miaz? :D
nan76
igen..fogadjuk el amit agép dobott..na de ha csak rosszat dob folyamatosan???Én elfogadom...csak nekem nem jött be ez az egész ...van aki 20 éves korára körbeutazta a világot,más megtalálta a boldogságot,megint más trilliárdmilliárdokat keres havonta,sõt olyan is van aki azt csinálja ami reggel eszébe jut..ne érts félre,nem bõgõk csak érdeklõdõm,hogy kinek hogy teljesûltekaz álmai,vágyai.Nekem spéciel sehogy!!Amikor kis habókós voltam arról álmodtam tûzóltó leszek vagy kaszkadõr,esetleg régész aki olyat fedez fel mint senki más...ehelyett egy boltban vagyok eladó,van egy macskám és egy anyám aki korházban fekszik...tehát ennyit az álmaimról...bár még kaszkadõrnek jó lennék..én lennék a püré akit feltakarítanak ewgy sikertelen trükk után:):):)

[HUN]FaTaL
Érettségitõl boldog? LOL:D

Vegyél egy guriga WC Papírt. Az többet ér, az érettségi még a segged kitörlésére sem alkalmas. Egy diploma már talán ér valamit. :)

http://goo.gl/gd6Zi5

Rettenthetõ
Nem, nem jött be.
Szép lassan rájöttem, hogy ami érdekel, ahhoz amennyire lehet, hülye vagyok, és ezen felül még megélni sem lehet belõle (az érzékem pedig már-már negatív hozzá). :-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

jazzy
Azt kell mondanom igen is, meg nem is.
22 vagyok, elmentem egyetemre, abba is hagytam, mert nem érdekelt. Jelenleg végzõs vagyok fõiskolán mint vendéglátós, mixer, nyelvvizsgával. Rohadt sok fizikai meló áll még elõttem, északázás, szenvedés, de azt hiszem nyitott vagyok a dologra.

Szerintem nagyon fontos, hogy az ember mindig tanuljon valami újat, értékesebbnek tartom azokat az embereket akik sokat tudnak de átlagosan élnek, mint azokat akiknek sok pénzük van és hatalmas arcuk a semmire.
Rockynhooo
kicsit félre értelmezted.

Megválaszoltad a saját kérdésed, ja. Örömet okoz, nem boldogságot. A boldogság egy olyan összetett, és mégis egyszerû dolog, amihez pusztán testi-lelki-szellemi harmónia szükséges, az alappillére ezeknek a dolgoknak ha materiális, akkor sem konstans. Te is máshogy éred el meg én is, a megélhetést viszont elég fontos oszlopnak tûnik.
Doddy a düdõ
nem jön be, mert KÖCSÖG

nan76
máris??ez a legegyszerúbb..zárjuk be a totyikot oszt jónapot...nagyon sok ember van errefelé akinek bejött az élet...(lásd kommenteket)...ennyivel ne intézd már el!!!!!!!!!..neked mi nem sikerûlt..vagy mi igen???:)

nan76
hó eggyetértek most ezzel..hûlyén nyitottam:)

Megcsinálom a házimat, ha kapok érte csokit
Még szerencse, hogy az életnek alapvetõen nincs célja. Körforgása, folyamata, szabályszerûségei mind-mind vannak, de céllal nem rendelkezik a nagyságos.
Vedd úgy hogy szerencse, eggyel kevesebb dolog, amit el lehet baszni, vagy ami miatt sírni lehet. Nem mondhatja pistike 17 évesen, hogy céltalan az élete, mert mindenkié az :D
nan76
<#gonosz1>

figy, van az érettségi bizonyítványomban 3 ötös meg 2 négyes és még sem érzem úgy, hogy ezzel boldog lennék
ezt nem manapság találták ki, kicsit idejét múlt kijelentés :D
erieskrisz
Egyébként szerintem ez idevágo kérdés ti mit szoltok ahoz hogy a pénz nem boldogit.Engem pl a bankszámlámon pár milla boldogá tenne.Mert szerintem a mai világban a legtöbb problémát és gondot az anyagi helyzet okoza.Jó hogy pl egy halálos beteg nem lessz boldogabb pár millátol de egy átlag embernek akinek megvan a kis családja igen sokk örömöt tudna szerezni én pl kb 10-12 éve nem voltam nyaralni max hétvégeken lementünk velencei tora.

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Máté94
Egy 5-ös érettségivel meg 2 nyelvvizsgával én is másképp tekintenék a világra.Bár nálam a tanulás olyan,ha nincs cél általában tárgyi jutalom érte akkor nem igazán aktivizálom magam:).Mindig kell egy cél,most is kerékpárt akarok újítani meg mobilt szeretnék majd..... mert cél nélkül nem létezek:D
Willenbrock
Nem nagyon de azért szeretem.Olyan alkat vagyok hogy inkább "megfigyelem" a környezetem ahelyett hogy élnék benne.(nem vagyok 3/3-as vagy hasonló,nem kell rosszra gondolni:)Sajna nem sikerült olyan csajjal összejönni akivel hosszabb ideig bírtuk volna egymást így 30 évesen kilátásban sincs család.Elvégeztem egy tanárképzõt de felesleges volt mert nem vagyok pedagógus alkat,a 90-nél meg sima melósként is többet kaptam.Ezért munkásember(nem túl jó)voltam,3 évig 3 mûszakoztam míg elegem lett és most otthagytam a gettót.Kocsi nincs,jogsiszerzés folyamatban(párszor elhúztak városin).Nyelvvizsgám 3X-sem sikerült.Erõsen kopaszodom ami igen bosszant-nem tehetek ellene semmit.Néha olyan érzésem van mintha az élet egy szürreális abszurd álom lenne.Nehéz megérteni mi a célja,mindenki mást mond rá.Úgy néz ki mintha csak annyi lenne hogy szaporodjunk és felneveljük az utódokat,de erre az állatok is képesek.Ugyanolyan haszontalannak tûnik egy élet mint egy csillag az égen:megszületik,ragyog majd kihuny.Egyiknek sincs több célja a másiknál.Mégis ragaszkodok hozzá és szeretem.