bejött az Élet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Vegulis ilyen megkozelitesbol nem jott be az elet.Nem kovboj lettem :)
Ahhoz kepest ahol voltam 3-4eve es a mostani allapot kozt van oriasi kbseg,szal nem kell feladni.Relative rovid ido alatt is valtozhat sokminden.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Elsõsorban rajz (és 3D modellezés). Tudom lehet tanulni (próbáltam is egy pár évig, mai napig erõltetem, de khm, nah majd megbüntetem vele a "Rajzaink" topik lakóit:-D ), de a kreativitás nem tanulható. Innentõl kezdve diszkréten szólva is sz*rt vág a kerék.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
bár mostmár másik két "álmom" van, amibõl szívesen megélnék, és mindkettõ felé haladok
Nem nagyon sikerül úgy elvegyülnöm a társaságokban, mint másnak, zárkózottabb is vagyok emiatt. Ja, és van pár függõségem. Az erkölcsöm talán túlságosan is a helyén van, jószívû vagyok csak ez senkit nem érdekel, mivel nincsenek túlburjánzó társas kapcsolataim.
Szóval ez a része igen szar.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ezen érdemes elgondolkodni.
perpill tele vagyok tervekkel, ambíciókkal, amiért tenni is hajlandó vagyok, és teszek is.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Szal osszessegeben lehetne rosszabb,kepes vagyok ertekelni az elet jo dolgait.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
<#vigyor4>#vigyor4>
Vegyél egy guriga WC Papírt. Az többet ér, az érettségi még a segged kitörlésére sem alkalmas. Egy diploma már talán ér valamit. :)
http://goo.gl/gd6Zi5
Szép lassan rájöttem, hogy ami érdekel, ahhoz amennyire lehet, hülye vagyok, és ezen felül még megélni sem lehet belõle (az érzékem pedig már-már negatív hozzá). :-)
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
22 vagyok, elmentem egyetemre, abba is hagytam, mert nem érdekelt. Jelenleg végzõs vagyok fõiskolán mint vendéglátós, mixer, nyelvvizsgával. Rohadt sok fizikai meló áll még elõttem, északázás, szenvedés, de azt hiszem nyitott vagyok a dologra.
Szerintem nagyon fontos, hogy az ember mindig tanuljon valami újat, értékesebbnek tartom azokat az embereket akik sokat tudnak de átlagosan élnek, mint azokat akiknek sok pénzük van és hatalmas arcuk a semmire.
Vedd úgy hogy szerencse, eggyel kevesebb dolog, amit el lehet baszni, vagy ami miatt sírni lehet. Nem mondhatja pistike 17 évesen, hogy céltalan az élete, mert mindenkié az :D
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W