305
Helyek, amiket jobb ha elkerülünk este. Terek, utcák, aluljárók, bandák, rosszarcok feltűnési helyei.
-
#145 gyerekek, nem harcművészet kell ide...
pisztoly
sőt, talán még az sem lenne ezek ellen elég -
#144 Aztán nagyon sokra mész a 'harcművészettel', ha 10-15en állnak körbe, ne adj isten, késekkel, rudakkal! -
#143 hát nemtom, fél-nem fél az ember, egy 10 fős társaság ha akar tőled valamit akkor megszerzi... legalábbis szerintem. én sajnos a nyugati környékén járkálok, elég gyakran késő este is, ott aztán van "élet"... éshát szerintem a 198cm / 95kilós kiállásom sem érne semmit, ha megtalálnának ott páran :) -
#142 westendnél meg már ki akartak pakoltatni. oda se mennyetek. -
n3whous3 #141 :DDD:D::D:
hát igen -
#140 csak tudod mi a gáz? a cigókban sajnos genetikailag kódolták a gyorsaságot :D -
#139 akkor van baj, ha pont az az egy köt beléd. -
n3whous3 #138 nem mindig jó ötlet a harcművészet fegyverét valakinek a kezébe adni ilyen gyorsan, elbízzák magukat és akkor is hősködnek, amikor már futni kéne, akármennyire szégyen dolog -
#137 váci úton fényes nappal rk templom előtti parkolóban törték be az autónk ablakát gps-t kitépve.
ott se parkoljatok. -
#136 ezt mondtam én is ha látják h félsz akk annál inkább rád szállnak. de a tömegből azt szúrják ki akin látják h fél és inkább nem is akarna ott lenni.
amúgy meg pesten annyi önvédelmi oktatás megy, simán megérné mindenkinek részt venni vmin, aztán kb. 3 hét után másképp látná a dolgokat. -
n3whous3 #135 volt nekem is dolgom 1-2x ilyenekkel meg hidegen kell velük bánni, meg a helyzettel, de egyszerűen nem lehet bízni mindig magadban :S Ahogy barátnőm mondja: olyanok mint a kutyák, megérzik, ha fél az ember -
#134 Nem hiszem, csak mellette az infopark veszélyes éjszaka elvileg. De a rakpart az nem, meg kis utcák sem hiszem, hogy veszélyesek, itt még nem találkoztam senkivel... -
n3whous3 #133 ejjbazmeg -
#132 *mennyire -
#131 dehogy teszem magam, nem arról vam szó. csak nem is hinnéd bennyire beszariak ezek a kis csoró cigók akik kaptak apucitól egy kést.
és semmi 100 kiló meg nagy testfelépítés. csak használni kell az eszed ilyen szitukban is és a legkisebb ember is felül tud kerekedni rajtuk. -
#130 Mindenhol belekötnek az emberbe, ha látszik rajta, hogy fél, vagy könnyű lehúzni.:) Én sokat járok az éjszakába, sok embert ismerek, ilyet is olyat is, kötöttek már belém, akartak lehúzni,de van egy kiállásom, és nem beszarni, ez a legfontosabb, mert ahogy az állatoknál is, látják hogy félsz, rögtön elkapnak. Ismerősöm pasiját 11 kerület sziveben támadták be, a gellért téren, egy cingár srác, 2-3an spanoltak vele, megkinálták ezzel-azzal, majd dirr hátúlról, patkába széttörték a fejét, több hétig volt korházba. Erre nincs recept, sajnos már itt Magyarországon minden megtörténhet:) na persze metroaluljárok, 7-8-9 ker, havanna, kispest satöbbi, vannak olyan helyek, ahol fokozottabban kell figyelni, kerülni, de alapvetően rózsadombon is lehúzhatnak:) Kb 1 hónapja mentem bulizni, ritkán szoktam buszozgatni, de most busszal mentem. Megdöbbentem, hogy éjszaka mi történik itt ahol lakom. Nappal tök normális este csoportosan támadnak. Álltam a buszmegalloban, hivtak láccodott a telefonom, ami nem olcsó, elkeztek szúrni, nézgetni, egyre többen lettek, 10en majd 15en kb. Na és akkor volt az, hogy szégyen a futás, de futni kellett, ugyanis elkeztek felém közeledni, gyorsan kapcsoltam futottam fel első buszra. :) Sajnos ez van:) -
#129 Ráadásul még azok is általában azért olyanok, mert cigányok "között", vagy cigányokkal körülvéve nőtt fel. -
n3whous3 #128 pont ezért kéne a leendő oldalon kitalálni kategóriákat a regisztrálókra, valahogy súlyozni mindenkinek az "ez veszélyes, ez nem" mondásait, akár lehetne úgy is, hogy "mennyire vagy bátor 1-10", aztán ha azt mondja, hogy veszélyes egy hely és 10 a bátorsága, akkor 10-es veszélyességet adna a helyhez, ha meg 10-essel azt meri mondani, hogy nem veszélyes egy hely, akkor 1/10-ed, míg egy nyúlbéla "nem veszélyes" kijelentése atz jelenti, hogy ez tényleg nem veszélyes hely -
n3whous3 #127 amúgy meg könnyen teszed magad, kickbox, meg felteszem esetleg nagyobb testfelépítés meg 100 kiló. -
#126 10ből ha 1nek van is mersze használni a kést...
én tudom milyen amikor kést fognak az ember torkához, és nem a lóvéért, és nem is a kisstílü cigók! -
n3whous3 #125 haveromat meg lerúgta a földre, meg az arcát szépen megdeformálta, végülis ez ugye semmiség, igaz? -
#124 13 éves voltam, amikor először nyomott kést a hasamhoz cigány. -
#123 amíg kocsiban ülsz, járó motorral, a gázpedál segít.
azért mondjuk megnézném a sok kisebbséget védő, rasszizmussal vádoló ember arcát, mikor egy ilyen közösségi fórumot olvas, mit szól a védencei tetteiről? Vagy itt is mindenki hazudik, csak hogy a csúnya magyarok a szegényeket kirekessze?
Nem mondom, volt már afférom fehér emberkével is. A többség azért csak italos, kicsit kötekedik, de szóval meggyőzhető, hogy nem akarja. Esetleg pénzt kunyiznak, a jobb arcoknak még adok is. De akik bandában jönnek, és nem kéregetnek, követelnek, nem aprót, vagy simán "mitnézel köcsög", "mitakarsz a csajomtól köcsög" s hasonló, direkt kompromittáló kérdéseket tesznek fel, amire nincs jó válasz, szánalom. És bár ezek jó része barna, tegyük hozzá, hogy a maffiózó alkatokat sem kell sajnálni. Láttam már olyat, mikor egy ilyen hájfejű kiugrott az út közepén a mercijéből, és elkezdte verni az előtte álló autó sofőrjét, mert az a sárgánál lefékezett előtte. Szal ellenpélda is van, de azért az arányok arányok. -
n3whous3 #122 egyik haveromat az egyik nagytesconál (most így nemtom melyik) intézte el valaki szépen, de az pont nem az a fajta volt, akiket itt mondtunk eddig, egyedül volt, stb, ha jól tudom. -
#121 lol. pár napja éjjel bicikliztem arrafele, egy 4 fős bodzakülönítmény kapott szét épp egy totálkáros mercedest. -
Cat 02 #120 Ha van pénzed ^^
Engem régebben 2 talált meg, mondták h kell nekik pénz buszjegyre, vagy nem is nekik hanem kislánynak. Odaadtam nekik összes pénzem :( 100 ft volt 5 forintosokban :D -
#119 pár napja végigmentem hajnali kettőkor a szigony utcán, a népligeten, orczy úton. láttam fura arcokat, de senki nem kötött belém. -
#118 egyszer fogj ki olyat, aki nem a nyálát veri magába, hanem beléd a kést. lehet, meg fog változni a véleményed. -
#117 most nem azért de méért kell fosni az ilyenektől? pénzt kérnek? kérjenek! telefont kérnek? kérjenek! engem úgy hetente 3x megtalálnak a cigók h legyen biznisz, de arcba röhögöm őket, meg megmondom h húzzál a faszba és kész. lehet h veri a nyálát még magába, de az már nem az én gondom!
ezek olyanok mint az állatok, h félelmet látnak, akk annál inkább basztatni fognak, de aki leszarja őket, azt nem baszogatják utána... -
#116 kistescónál nincs semmi, de pl cserepessor, meg ilyenek :D -
#115 Ezt az utcaszakaszt messze kerüljétek el.
Konkrétan amikor arra jártam fényes nappal ilyen 15-20 fős ork csoport bandázott az egyik sarkon. Még az a szerencse hogy egy szakadtabb autóval mentem, így annyira nem keltettem fel az érdeklődésüket, de egyébként simán el tudták volna állni előttem az utat annyian voltak...
Este szvsz ongyilkosság oda bemenni, pláne egy jobb kocsival. -
n3whous3 #114 szerintem meg be kéne sorolni az embereket egy kategóriába, meg napszakokra bontás és elég lenne annyi, hogy szerinted veszélyes-e vagy nem, sokkal jobb rangsor alakulna ki, nem lehet ép ésszel ilyet rangsorolni, hogy "szerintem ez 4"
-
Cat 02 #113 Sztem mindenki 5öt rakna :o
Talán jelentések alapján kéne rangsorolni + az amit te mondasz alapján. -
#112 rengetegszer voltam ott éjszaka, a barátnőmmel is, részeg punkokon kívül nem találkoztam említésre méltó dologgal. -
n3whous3 #111 nem éppen -
#110 Mit szólnátok ahhoz, ha lehetne rangsorolni, mennyire veszélyes környék, pl egy 5-ös skálán -
pista89 #109 egyszerűbb lesz minden utcába rakni 1et -
#108 Kár ezt tovább ragozni... :) Fel lehetne az összes utcát sorolni!
Mondjuk az a szomorú, hogy a többi város is ilyen... -
n3whous3 #107 na akkor jöhet a topik close :D -
#106 Egész Pest egy szutyok, az egész várost kerüld el, ahogy csak lehet...