Budapesti balhétérkép

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Rossz linket másoltál ki. Nem felülrõl kell kimásolni, hanem van egy olyan link valahol, hogy másnak akarod elküldeni.

Más: Csepelt egyáltalán nem ajánlom éjszaka gyalog senkinek. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Csepeli HÉV Karácsony Sándor utcai megállójánál van a Magyar utca és környéke, még fényes nappal is kerülendõ. Életveszélyes, bontásra ítélt házikók és lakói elég territoriálisak.

Több tapasztalatom hál' az égnek nincs.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Balumann
A Keleti pu. sem egy biztonságos környék.

az õskor óta fertõzött gócpontokról se feledkezzünk meg: hõs utca, illatos út gubacsi út keresztezõdésének környéke stb.
Balumann
Az a legviccesebb, hogy MI nem mondhatjuk ki egy tudományos fórumon, mikor mindenkinek nyilvánvaló, hogy cigányokkal ellátott területekrõl van szó, és õ nekik ez akkor is rasszizmus lesz. XD
Remélem ezen néhány év múlva már csak nevetni fogunk, hogy de hülyék voltunk.

Nah nem veszélyeztetem tovább a topikot 😄

Sztem ha ebbõl lesz valami tényleg felesleges odaírni, h roma, néger, bosnyák esetleg kínai az illetõ.

Ám BME körül van ilyen?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

berczely
Hát amúgy Miskolcon is elég sok az összetûzés simán mehetne egy Magyarország térkép amit akár lehetne nagyítani is hogy részletesebben lássuk az adott települést/régiót!

bertino
a kõbányai kozma utcát is kerüljétek el jó messzire, kilóméterekre.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

byzhouse
+1 pont 😊 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

...és mindenki magára rakja a szájzárat még ha teljesen ugyanúgy látja a dolgokat mint mindenki más, és mindenki egyet is értene vele. Ha egy problémáról, vagy egy jellegzetességérõl nem szabad beszélni az nem is lesz megoldva.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

n3whous3
na ezt ne folytassátok, mert csukni fogják a topikot
téma legyen lezárva

púúúúú

Balumann
Ennek a szövegnek 2 okból sincs értelme.
-Egyrészt teljesen mind1, hogy feltûnteted-e, ha cigány az elkövetõ (márpedig 99%-ban az), ha megfordul a fejedben hogy bûntetést érdemelnének (esetleg még védekezel ,vissza is ütsz), rasszizmusra fognak hivatkozni
-Azért nevezik meg, mert rájuk jellemzõ ez, szinte kivétel nélkül cigány tesz ilyet (ha nem, akkor is cigányok hatására teszik), ami ellen megoldást kell találni. A rasszizmus kifejezés arra jó, hogy a becsületes romák mögé elbújjanak azok akik bûntetést érdemelnének, semmi másra.

Akik még mindig itt tartanak, hogy minek kimondani az elkövetõ hovatartozását, azok elgondolkodhatnának már egy kicsit.
Valóban mind1 lesz, ha végre õk is megkapják a méltó bûntetésüket.

ThisZip
az utv-n real time-ban tolják

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

n3whous3
nemtom én egy full világos felvételt láttam egyiken pl elõbb... 😄D😄D:

púúúúú

Vaxi
wow azok tényleg realtimeban nyomják? 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Csirke4
<#eljen>
Rálehetne pakolni a térfiegyelõ kamerákat is amik vannak pl. 😄
az utv.hu-n van 1 csomó élõ streames.
Csirke4
Szvsz amúgy nem csak 100%-ban azok az emberek "Akiket nem nevezünk nevükön mertaz rasszizmus" balhéznak este vagy akár nappal az uccán.
VRSDM
nem? akkor meghívótküldjélpliiiz 😄

u dont have to listen anybody else but me

Csirke4
NYúháuzal egyetértek kellegy faxa kis flash térkép a bannerbe.
mila69en
szerintem az a legegyszerûbb ha többet nem mentek ki az utcára<#idiota> nem érhet baj

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Csirke4
Van egy 100 méteres útszakasz aminek a BMF-es kollégiumi oldalán érdemes menni, ha egyedül mész de aztis csak nappal és ha teheted inkább csapatban menj. 😄
Estefelé csakés kizárólag csoportal szabad menni.
mila69en
gondolom azért mert pesti nyitotta a topikot😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

gyerekek itt végig olvasva e totyikot én arra jutottam hogy ennek az egész térkép mizériának hibásak az alapjai és csak munkát adtok magatoknak. Nem azt kéne bejelölgetni h hova nem ajánlatos menni a majmok miatt hanem h hova lehet teljes nyugalommal elsétálni az éjszaka közepén ugy h minden pénzed, értéktárgyad, szüzességed(márha még megvan), szerved, lelki épséged megmarad. És akkor még csak domaint se kéne venni meg hasonlók mer h ilyen hely nem nagyon van max a rózsa domb meg a... nincs több...

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

az a poén hogy csak "õk" az ilyen kotoszködös odamegyekdejótelódvanaztkapodaszájast emberek.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

mosoporr
mert itt sok tér meg aluljáró van.

csgery
Ez nagyon jó ötlet😄<#eljen>
OSG rõl jöttem haza augusztus 31. én, és a deéktérrõl mentem a nyugati felé gyalog... találkoztam nagyonsok "érdekes emberrel". Hajnali 3volt egyébként. Mivel manapság egyre többet jutok Pestre, így én is tudnék tájékozódni, hova érdemes és hova nem menni:]
Lord Nomak
Mert pesten kicsit több szórakozóhely van mint mucsaröcsögén. Gondolom ezért. De amúgy tény és való, hogy vidéket is érdemes lenne belevenni, csak kicsiben kell kezdeni, ha Pest nagy része már felkerült lehet tágítani a dolgot.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

n3whous3
már nem azért, de

1. nem kell feltüntetni, hogy kik támadtak meg, csak azt, hogy megtámadtak itt és itt, vagy havert, stb

2. moderálás

púúúúú

angelslie
Miért csak pest?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Balumann
Nahát, mennyi rasszista szélsõséges gondolkodású ember van itt XD
Gondoljátok, hogy nem tiltanák be egybõl a térképet, szándékos gyûlöletkeltõ tartalomra hivatkozva? 😄

Depridol
jókai akart lenni😄

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Én egyszer ottragadtam éjszaka vagy 2 órára a hungária és a sport utca sarkánál 8kerben. (rokon autójával, kátyú, kiszakadt kerék stb)
Namost amíg meg nem jött a trailer, úgy döntöttünk átmegyünk a könyves kálmán és a kõbányai keresztezõdésében lévõ mekibe. Na azon az alig 1km-en annyit fostam, mint még életemben összesen nem 😄
passatgt
jó hát jöhetnek ötletek még oldalhoz, megoldok/dunk mindent😊

Depridol
szintén pestelizebeth kókai mór utca ha nem ismernek rádszállnak a brazilok...

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

solo
Éjszakára? Bazd, én oda fényes nappal se mennék be xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

berczely
Tiszta jó ez a fõváros izgalmas lehet ott lakni! <#idiota>

nyirog
de még sorolhatnám káposztásmegyert, meg a novák piac környékét

nyirog
Újpest központ, meg Újpesten a Szigeti lakótelep, itt egyedül ne járkáljatok, mert irdatlan sok a drogos és a mínusz íkús egyedek bandái.

WuFraZselic
szerintem a széna tér - mechwart liget rendben van 😄

nyugati aluljáróról meg annyit, hogy a fõsulim ottvan tõle 2 percre, és nappal rendszeresen megkönyékeznek hogy "tetszik az órád" meg hasonló dolgokkal 😄 hiába van ott rendõr, fõleg hogy odaviszik a rendõrtisztirõl a 20-21 éveseket. azokra meg csunyán néz az egyik és már menekül kb 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nem mindig van rendõr.
Olyat is láttam már, hogy négyen álldogálltak egymásnak fordulva, a "rossz lányokat" meg futtaták tovább pár méterrel arrébb, mintha ott se lennének.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

vagy az kapjon jelszót, aki elõtte megírja, hogy mit akar bejelölni és miért.

bakvarnyu
Koncertek után gyakran gyalogolok,néha 5 kilométert is persze piásan,akkor már minden mindegy. Legutóbb az Ajtósi Dürertõl -> Rákospalotáig.Az a lényeg a forgalmasabb utak, benzinkutak mellett kell haladni, kerülni az aluljárókat, szûk utcákat.A Nyugati aluljáró dolgot nem értem, ott mindig van Yard nem?

Lord Nomak
Egy normális honlap kell térképpel és fórummal, na meg jó pár moderátorral akik a gárdista mentalitású és jellegû hozzászólásokat likvidálja mielõtt rasszista jelzõt kap az oldal meg egyebek..
De amúgy meg.. az ember bárhol közlekedik mindig nézzen a háta mögé és fõként maga elé messzire, akkor nincs gond. Na meg hajnalban ne járkáljuk szóbeszéd szerint is veszélyes helyekre sétálni.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Vaxi
😄DD nem frenkizés volt 😊

n3whous3
szerintem felesleges, mert végigolvasni senkinek nincs kedve ilyeneket, a térképes fórum lenne a legjobb megoldás

púúúúú

n3whous3
na most ne frenkizz a waveeddel 😄 sztem kb 1000 embernek van itthon regje rá eddig... 😄

púúúúú

Vaxi
egyébként szar szemét rasszisták vagyok, nincs cigánybûnözés, ezek a bandák csak dolgozni szeretnének, és ez tõlük egy segélykiáltás...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki nem értené, wikin nézzen utána a szarkazmusnak 😄

kuci06
twitter? valaki? 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

nem csak az, hanem h rövid ü-vel írtad 😄
Vaxi
ha kell nyitok neki wave-et is 😄DD