Budapesti balhétérkép

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg youtube stb
ja és API is legyen hozzá mint facebook-hoz meg twitterhez 😄
Meg tudod ilyen rendszerbe csinálni? Király lenne!

Lord Nomak
Az a legnagyobb probléma, hogy egy betûvel többet írtam. Taps.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

kuci06
most mûködik, perfektül 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

n3whous3
ezért kéne úgy az oldalt is majd megcsinálni, hogy mindenki szavazhatna adott területekre, hogy "igen úgy gondolom ez rossz hely", versus lenne olyan, aki azt mondhatja, hogy "á ez nem durva", így látnánk, hogy hol van rosszabb helyzet

sõt ami még emelné a szintet az az, hogy a felhasználó valamilyen kategóriába besorolná magát (fiatal lány, vén tata, stb) és valahogy eszerint is fel lenne tüntetve, hogy kiknek mennyire... 😄

púúúúú

dûlõ
a szõlõ se szöllõ
Lord Nomak
De csak önbizalom, és gázpisztoly társaságában, mióta elszaporodtak az ork támadások azóta van nekem is gázpisztolyom betárazva a hónom alatt.. fasznak se kell a gond fõleg a 8 kerületben. Itt is 20 évig nem volt semmi, csak bizniszelgettek, most meg eltûntek a muzsikosok aztán megjelentek az ilyen tenyeres talpas slagotarjáni bandák kb akik 10-16 év közöttiek de terrorizálni akarnak mindenkit.

n3whous3
bakvarnyu
A végén úgyis az jön majd ki, hogy nem is szabad kimozdulni.<#vigyor1>

Lord Nomak
Azért szánalmas az, hogy már ilyen térképet is csinálni kell vagy legalább figyelni az embereknek, köszönjük Magyarország.

Lord Nomak
Boráros tér és annak környéke, Csepelen szabó telep, szent imre tér (meglepõ pedig ott rendõrség is van), 8 kerület pedig hm, blaha, keleti, üllõi közötti terület végig. Az összes pesti aluljáró.. Széna tér, mechwart liget, nyugati pu. jászaitól az elsõ 2 villamosmegálló végig fura, népliget, városliget, gellérthegy esténként. Mivel saját lakhelybõl indulok ki így a 8 kerületben Déri Miksa utca, József utca, Népszinház utca, teleki tér, blaha lujza tér, nagyfuvaros illetve kisfuvaros utca, auróra utca, tavaszmezõ utca, mátyás tér.. ezeket sem tanácsos látogatni "külsõsöknek".
Hirtelen ennyi, de tucatjával lehetne még írni azokat a helyeket ahol tömérdek ork van, pl békásmegyer, kaszásdüllõ..

passatgt
igen, pontosan így gondoltam😊

kuci06
nem, valami nem okés vele...

de ha majd mûködni fog, akkor mehet a bannerba 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

n3whous3
neked látszik?

én azóta megnéztem biztonság kedvéért és nem jött be a lista

púúúúú

kuci06
térkép link akár mehetne bannerba is
+fav btw

n3whous3
és akk kb hogy képzeled el, képekkel meg hír linkekkel meg szöveggel hozzáfûzhetõ lenne mindenféle bejelölgetés, amiket regisztrált felhasználók mûvelnének?

ajánlom még azt, hogy wikipediához hasonlóan valahogy revertelhetõ meg szûrhetõ/felügyelhetõ legyen az egész menet, akár pl meghívhatós regisztrációs legyen az oldal (egy ideig nyílt reg) és akkor nem fogják hülyeségekkel , (akár direkt történõ baszogatásokkal) elbaszni az adatbázist

púúúúú

passatgt
ne nekem mondjátok, mate317 találta ki, csak kicsit továbbgondoltuk😊

Vaxi
nem lenne hülyeség.
szeged kistesco kapásból jelölést kapna...
utálom azt, hogy vannak olyan helyek, ahova véletlenül sem engedném el az asszonykámat pl. sötétedés után :|

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

passatgt
már rajta vagyok, holnap veszem domaint

Frosty01
<#eljen> nagyon jó 5let

practitioner of the forbidden arts of death

n3whous3
na ez meg kurvára nem mûködik 😄

púúúúú

n3whous3
na az még faszásabb lenne

púúúúú

n3whous3
doktor ötker 😄

púúúúú

passatgt
Esetleg ha érdekel valakit akkor én csinálnék szívesen egy balheterkep.hu oldalt, ami szintén ilyen google maps alapú és hozzászólásokkal, esetleg fényképekkel/videókkal együtt beleletne jelölni a dolgokat, nem csak Bp-n.

Egy kis érdekesség, a doktor ötker meglepõ.

#22: nekem is ez volt az elképzelésem, köszi a segítséget

#20: persze nem egy rossz hely, de mégis történtek ott balhék, amiken én is meglepõdtem.

Lassan mar sehol sem biztonsagos, mivel mindig osszefuthatsz ezekkel a bajkeresokkel...

n3whous3
valami plusz infó?

púúúúú

Nyáron edzésrõl hajnalba hazafele jövet (zombimód csak elõre néz, lelkileg már otthonvan az ágyban) egy olyan kisebbségi karaván mellett haladtam el a Nyugati Pu. elõtt (az összes lépcsõn ültek, mint a galambok a villanydróton), hogy szerintem csak azért élek mert õk is meg voltak lepõdve, hogy mit keresek ott...

Magyarország, én ezért szeretlek <#eljen>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

n3whous3
ja igen és esetleg valami kommentárt fûzzetek, hogy miért balhés egy hely, kommentként hozzáírom majd a helyekhez

púúúúú

n3whous3
Elkezdtem az eddig mondott helyeket egy térképbe bejelölni, ha kész adom a linket, azon frissítem majd mindig amiket mondtok

púúúúú

VRSDM
jaja, az megoldható lenne
ride.hu-n bicós spotokat lehet bejelölni

u dont have to listen anybody else but me

ruffirant
lol Lónyai utcába van a törzshelyünk...eddig még egyszer nem kötöttek belénk...

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

n3whous3
google mapsben találtam módot, hogy bejelöljünk helyeket kommentekkel, most néztem..

púúúúú

highlander15
AZ összes cigánynak golyót kell repíteni a fejébe!Kedden is tanúskodtam egy ellen a bíróságon,ott volt pár kétajtós szekrény cigó,gondolkodtam rajta,hogy kijutok-e élve,de szerencsém volt,nem balhéztak.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Újpest Városkapu + közeli Panelek

n3whous3
aztapicsám, úgy de úgy de úgy fejbelõném az ilyeneket, kéne valami cigókommandó, akik este kimennek ilyen helyekre és ha azok balhézni akarnak, akkor BUMM HEDSÁT

púúúúú

bekerítenek a cigók és közlik, hogy nincs kit hívni, nincs merre menekülni, nem akarnak balhét, szóval adj nekik pénzt, különben elõrekerül a kés...
meg ugye ott van az én esetem is, szerencsére nekünk mázlink volt... 😄
jöttek egybõl a rendõrök.
n3whous3
na ez jó ötlet, sõõõõt

kellene egy weboldalt csinálni, ami google mapset használva bejelölné azokat a helyeket, ahol jelentettek a felhasználók balhét/gondot és tooltipként megjelenne, hogy hányan értettek egyet azzal

púúúúú

bodesz
???
miért mi van ott?
elég sokszor járok arrafelé és maximum repülõ sörösüvegekkel találkozok de akkor jobb menekülni XDXD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

VRSDM
de tökjó. pont ott buliztam múlthéten és hazafele sétálva vettem az irányt 😄 lespanoltam pár arrajáróval szóval nemvolt para.

u dont have to listen anybody else but me

Rockynhooo
na ja. hallottam hogy ott kajak neked mennek késsel meg mindenedet lehúzzák.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

havanna ltp-et sem ajánlom senkinek éjszaka... 😄DD
gellért hegyre ne menjetek éjszaka... :SS
pesterzsébet pacsirtatelep😄 gondolom ezt tudjátok ti is.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

kuci06