305
Helyek, amiket jobb ha elkerülünk este. Terek, utcák, aluljárók, bandák, rosszarcok feltűnési helyei.
  • [HUN]FaTaL
    Rossz linket másoltál ki. Nem felülről kell kimásolni, hanem van egy olyan link valahol, hogy másnak akarod elküldeni.

Más: Csepelt egyáltalán nem ajánlom éjszaka gyalog senkinek. :D
  • Jimmyke
    Csepeli HÉV Karácsony Sándor utcai megállójánál van a Magyar utca és környéke, még fényes nappal is kerülendő. Életveszélyes, bontásra ítélt házikók és lakói elég territoriálisak.

Több tapasztalatom hál' az égnek nincs.
  • Balumann
    A Keleti pu. sem egy biztonságos környék.
  • Petko
    az őskor óta fertőzött gócpontokról se feledkezzünk meg: hős utca, illatos út gubacsi út kereszteződésének környéke stb.
  • Balumann
    Az a legviccesebb, hogy MI nem mondhatjuk ki egy tudományos fórumon, mikor mindenkinek nyilvánvaló, hogy cigányokkal ellátott területekről van szó, és ő nekik ez akkor is rasszizmus lesz. XD
    Remélem ezen néhány év múlva már csak nevetni fogunk, hogy de hülyék voltunk.

Nah nem veszélyeztetem tovább a topikot :D
  • Cat 02 #100
    Sztem ha ebből lesz valami tényleg felesleges odaírni, h roma, néger, bosnyák esetleg kínai az illető.

Ám BME körül van ilyen?
  • berczely
    Hát amúgy Miskolcon is elég sok az összetűzés simán mehetne egy Magyarország térkép amit akár lehetne nagyítani is hogy részletesebben lássuk az adott települést/régiót!
  • bertino
    a kőbányai kozma utcát is kerüljétek el jó messzire, kilóméterekre.
  • byzhouse
    +1 pont :) :D
  • Emmegki
    ...és mindenki magára rakja a szájzárat még ha teljesen ugyanúgy látja a dolgokat mint mindenki más, és mindenki egyet is értene vele. Ha egy problémáról, vagy egy jellegzetességéről nem szabad beszélni az nem is lesz megoldva.
  • n3whous3
    na ezt ne folytassátok, mert csukni fogják a topikot
    téma legyen lezárva
  • Balumann
    Ennek a szövegnek 2 okból sincs értelme.
    -Egyrészt teljesen mind1, hogy feltűnteted-e, ha cigány az elkövető (márpedig 99%-ban az), ha megfordul a fejedben hogy bűntetést érdemelnének (esetleg még védekezel ,vissza is ütsz), rasszizmusra fognak hivatkozni
    -Azért nevezik meg, mert rájuk jellemző ez, szinte kivétel nélkül cigány tesz ilyet (ha nem, akkor is cigányok hatására teszik), ami ellen megoldást kell találni. A rasszizmus kifejezés arra jó, hogy a becsületes romák mögé elbújjanak azok akik bűntetést érdemelnének, semmi másra.

Akik még mindig itt tartanak, hogy minek kimondani az elkövető hovatartozását, azok elgondolkodhatnának már egy kicsit.
    Valóban mind1 lesz, ha végre ők is megkapják a méltó bűntetésüket.
  • ThisZip
    az utv-n real time-ban tolják
  • n3whous3
    nemtom én egy full világos felvételt láttam egyiken pl előbb... :DD:DD:
  • Vaxi
    wow azok tényleg realtimeban nyomják? :D
  • Csirke4

Rálehetne pakolni a térfiegyelő kamerákat is amik vannak pl. :D
    az utv.hu-n van 1 csomó élő streames.
  • Csirke4
    Szvsz amúgy nem csak 100%-ban azok az emberek "Akiket nem nevezünk nevükön mertaz rasszizmus" balhéznak este vagy akár nappal az uccán.
  • VRSDM
    nem? akkor meghívótküldjélpliiiz :D
  • Csirke4
    NYúháuzal egyetértek kellegy faxa kis flash térkép a bannerbe.
  • mila69en
    szerintem az a legegyszerűbb ha többet nem mentek ki az utcára nem érhet baj
  • Csirke4
    Van egy 100 méteres útszakasz aminek a BMF-es kollégiumi oldalán érdemes menni, ha egyedül mész de aztis csak nappal és ha teheted inkább csapatban menj. :D
    Estefelé csakés kizárólag csoportal szabad menni.
  • mila69en
    gondolom azért mert pesti nyitotta a topikot:D
  • JackMeadow
    gyerekek itt végig olvasva e totyikot én arra jutottam hogy ennek az egész térkép mizériának hibásak az alapjai és csak munkát adtok magatoknak. Nem azt kéne bejelölgetni h hova nem ajánlatos menni a majmok miatt hanem h hova lehet teljes nyugalommal elsétálni az éjszaka közepén ugy h minden pénzed, értéktárgyad, szüzességed(márha még megvan), szerved, lelki épséged megmarad. És akkor még csak domaint se kéne venni meg hasonlók mer h ilyen hely nem nagyon van max a rózsa domb meg a... nincs több...
  • hitch
    az a poén hogy csak "ők" az ilyen kotoszködös odamegyekdejótelódvanaztkapodaszájast emberek.
  • mosoporr
    mert itt sok tér meg aluljáró van.
  • csgery
    Ez nagyon jó ötlet:D
    OSG ről jöttem haza augusztus 31. én, és a deéktérről mentem a nyugati felé gyalog... találkoztam nagyonsok "érdekes emberrel". Hajnali 3volt egyébként. Mivel manapság egyre többet jutok Pestre, így én is tudnék tájékozódni, hova érdemes és hova nem menni:]
  • Lord Nomak
    Mert pesten kicsit több szórakozóhely van mint mucsaröcsögén. Gondolom ezért. De amúgy tény és való, hogy vidéket is érdemes lenne belevenni, csak kicsiben kell kezdeni, ha Pest nagy része már felkerült lehet tágítani a dolgot.
  • n3whous3
    már nem azért, de

1. nem kell feltüntetni, hogy kik támadtak meg, csak azt, hogy megtámadtak itt és itt, vagy havert, stb

2. moderálás
  • angelslie
    Miért csak pest?
  • Balumann
    Nahát, mennyi rasszista szélsőséges gondolkodású ember van itt XD
    Gondoljátok, hogy nem tiltanák be egyből a térképet, szándékos gyűlöletkeltő tartalomra hivatkozva? :D
  • Depridol
    jókai akart lenni:D
  • Borg
    Én egyszer ottragadtam éjszaka vagy 2 órára a hungária és a sport utca sarkánál 8kerben. (rokon autójával, kátyú, kiszakadt kerék stb)
    Namost amíg meg nem jött a trailer, úgy döntöttünk átmegyünk a könyves kálmán és a kőbányai kereszteződésében lévő mekibe. Na azon az alig 1km-en annyit fostam, mint még életemben összesen nem :D
  • passatgt
    jó hát jöhetnek ötletek még oldalhoz, megoldok/dunk mindent:)
  • Depridol
    szintén pestelizebeth kókai mór utca ha nem ismernek rádszállnak a brazilok...
  • solo
    Éjszakára? Bazd, én oda fényes nappal se mennék be xD
  • berczely
    Tiszta jó ez a főváros izgalmas lehet ott lakni!
  • nyirog
    de még sorolhatnám káposztásmegyert, meg a novák piac környékét
  • nyirog
    Újpest központ, meg Újpesten a Szigeti lakótelep, itt egyedül ne járkáljatok, mert irdatlan sok a drogos és a mínusz íkús egyedek bandái.
  • WuFraZselic
    szerintem a széna tér - mechwart liget rendben van :D

nyugati aluljáróról meg annyit, hogy a fősulim ottvan tőle 2 percre, és nappal rendszeresen megkönyékeznek hogy "tetszik az órád" meg hasonló dolgokkal :D hiába van ott rendőr, főleg hogy odaviszik a rendőrtisztiről a 20-21 éveseket. azokra meg csunyán néz az egyik és már menekül kb :D
  • Jimmyke
    Nem mindig van rendőr.
    Olyat is láttam már, hogy négyen álldogálltak egymásnak fordulva, a "rossz lányokat" meg futtaták tovább pár méterrel arrébb, mintha ott se lennének.