Budapesti balhétérkép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
csak ilyenkor eszembe szokott jutni, hogy mindettõl függetlenül, ITT MIÉRT KELL
púúúúú
VAGY!
éjjelente álruhát öltesz, és denevérként járod pest utcáit, és írtod a ... gonoszokat.
tutibiztos terv
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://thenamelessphoto.com/
pisztoly <#szomoru1>#szomoru1>
sõt, talán még az sem lenne ezek ellen elég
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
púúúúú
ott se parkoljatok. <#wow3>#wow3>
:3
amúgy meg pesten annyi önvédelmi oktatás megy, simán megérné mindenkinek részt venni vmin, aztán kb. 3 hét után másképp látná a dolgokat.
púúúúú
és semmi 100 kiló meg nagy testfelépítés. csak használni kell az eszed ilyen szitukban is és a legkisebb ember is felül tud kerekedni rajtuk.
púúúúú
púúúúú
én tudom milyen amikor kést fognak az ember torkához, és nem a lóvéért, és nem is a kisstílü cigók!
púúúúú
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
azért mondjuk megnézném a sok kisebbséget védõ, rasszizmussal vádoló ember arcát, mikor egy ilyen közösségi fórumot olvas, mit szól a védencei tetteirõl? Vagy itt is mindenki hazudik, csak hogy a csúnya magyarok a szegényeket kirekessze?
Nem mondom, volt már afférom fehér emberkével is. A többség azért csak italos, kicsit kötekedik, de szóval meggyõzhetõ, hogy nem akarja. Esetleg pénzt kunyiznak, a jobb arcoknak még adok is. De akik bandában jönnek, és nem kéregetnek, követelnek, nem aprót, vagy simán "mitnézel köcsög", "mitakarsz a csajomtól köcsög" s hasonló, direkt kompromittáló kérdéseket tesznek fel, amire nincs jó válasz, szánalom. És bár ezek jó része barna, tegyük hozzá, hogy a maffiózó alkatokat sem kell sajnálni. Láttam már olyat, mikor egy ilyen hájfejû kiugrott az út közepén a mercijébõl, és elkezdte verni az elõtte álló autó sofõrjét, mert az a sárgánál lefékezett elõtte. Szal ellenpélda is van, de azért az arányok arányok.
.: mobilize.hu :.
púúúúú
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Engem régebben 2 talált meg, mondták h kell nekik pénz buszjegyre, vagy nem is nekik hanem kislánynak. Odaadtam nekik összes pénzem :( 100 ft volt 5 forintosokban :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezek olyanok mint az állatok, h félelmet látnak, akk annál inkább basztatni fognak, de aki leszarja õket, azt nem baszogatják utána...
Konkrétan amikor arra jártam fényes nappal ilyen 15-20 fõs ork csoport bandázott az egyik sarkon. Még az a szerencse hogy egy szakadtabb autóval mentem, így annyira nem keltettem fel az érdeklõdésüket, de egyébként simán el tudták volna állni elõttem az utat annyian voltak...
Este szvsz ongyilkosság oda bemenni, pláne egy jobb kocsival.
púúúúú
Talán jelentések alapján kéne rangsorolni + az amit te mondasz alapján.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mondjuk az a szomorú, hogy a többi város is ilyen...