305
Helyek, amiket jobb ha elkerülünk este. Terek, utcák, aluljárók, bandák, rosszarcok feltűnési helyei.
  • passatgt
    Akkor összefoglalnám:

Térkép, rajta bejelölhető milyen atrocitás ért és kit, képekkel, videókkal és linkekkel bővítve, és ezek az események kommentelhetők. Természetesen időpont feltüntetve.

Nagyjából ennyi. Ja és akkor így nem kell külön bejelölgetni, hogy melyik terület veszélyes, hanem a térképen így jól láthatóak lesznek a gócpontok.
  • modellmaker
    aham. de lehet csak szerencséd volt. :D

ezért kell belevenni, hogy hányszor ért már ott atrocitás. mert tényleg nem mindegy, hogy egyszer egy évben, vagy az év minden napján. a kettőt tényleg nem kellene egy kalap alá venni.
  • GregSB
    Jah, nem túl reális. Több címet is felsoroltak már itt, ahol nekem még soha nem volt attrocitásom. Pl. Boráros-Kálvin közti rész (egy időben sokat jártam esténként a Közgáz környékére), Káposztásmegyer (itt már többször sétáltam este-hajnalban is tök egyedül, teljesen kihalt és nyugis környék), Nyugati...

Mostanában a 6kerbe járok sokat éjszakázni, az is sötétszínű az első oldalon jelölt "bűntréképen", ott se volt még soha semmi.

Sőt, ha összeszámolom összesen 2x kötöttek belém amióta Pesten élek (10 év alatt). Szal ha összejön egy ilyen térkép, az nem lesz túl reális sztem, mert benne lesznek olyan környékek is ahol 1x valakibe belekötött egy éppen arrajáró narkós, pedig az év 90%-ban nincs is arra semmi.
  • Csirke4
    ok :D
    De valakinek már össze kéne írnia az össze fícsört!
  • Csirke4
    Bandázik. :o
  • passatgt
    kérdésem még aktív:D
  • n3whous3
    mit művelsz te kint
  • modellmaker
    ezt most is így akarják. csak hogy ne lehessen belekötni, nem lesz odaírva, hogy cigány volt aki leszúrt vkit :D
  • modellmaker
    két hete hétvégén voltam fenn pesten, XI. kerből a stefániára mászkáltam. szoltak haverék, hogy az "jó" környék. de semmi komoly nem volt, még este se.
  • Balumann
    Szerintem meg igenis az kéne, hogy egy térképet csinálni, amin lehet helyeket bejelölni, és írni oda valamit, vagy esetleg valamilyen hírt megjeleniíteni/belinkelni hogy mi történt, mikor, hogyan. Hogy kik azt tényleg felesleges megjeleníteni, úgyis tudja mindenki és nekünk amúgysem lényeg.
    Képeket lehessen mellékelni.

Az lenne a jó, ha lenne egy admin, aki ellenőrzi és jóváhagyja a bejelölt dolgokat.
  • REPS0L
    én általában este 8tól reggelig kinn vagyok :)
  • modellmaker
    nem élek nagy éjszakai életet, majd megkérdezem már havert, hogy nálunk mi a helyzet.

mondjuk nálunk (Debrecen, btw) meg a kibaszott menekültek szoktak hepajkodni. :|
  • modellmaker
    okés. akkor nem szóltam
  • modellmaker
    :)
  • REPS0L
    az a durva hogy már a kocsiban/motoron is fosok, kocsiba ahogy beülök már tolom be a centrál zárat, akárhányan néznek paranoiásnak, motorba meg ott egy boxer, de általában mindig protektoros kesztyűbe ill protis kabátba járkálok...
  • n3whous3
    de nem akar senki se említeni semmit, hogy ki csinálta, egyszerűen csak azt, hogy sok a bűnözés egy helyen és kész
  • modellmaker
    tudjatok róla, ha elindul az oldal, olyan botrány lesz... :D
  • modellmaker
    nem tartom zombinak őket. de volt egy eset, mikor a srácot megtámadták. volt nála egy gázpisztoly. rájuk lőtt, vagy kettő kiterült, mert jó helyen kapta el őket. maradt még elég, hogy agyba-vérbe verjék.
  • passatgt
    akkor mit szólnátok ahhoz, ha térképen belehetne jelölni mi történt, tehát rablás, autólopás, vandalizmus, emberölés stb...
  • kuci06
    ezek mindenhol ott vannak :/
  • REPS0L
    kecskeméten is van bőven 10-xx éves "maffiatag" bőven...
  • n3whous3
    az a szar, hogy aztán ha vannak ismerősei az emberkének, elkapnak egyszer úgyis
  • LoDMaSt
    12. kerben nem tudok olyan helyet mondani, ahol ne mernék telefonálva végigsétálni este.
  • WuFraZselic
    a budai oldal úgy-ahogy jobb. de pest V-VI. kerülettől eltekintve ...
  • SötétBarom
    Ha ennyit járkálnék pesten, és félnem kéne, már tuti vettem volna éles pisztolyt. Baszok a börtönre, meg a következményekre, ha para van lövök, lesz ami lesz.
  • n3whous3
    szerintem van itt azért sok egyedi eset is említve
  • Doddy a düdő
    valószínűleg nem futnának el, ha lelősz egyet. ne beszélj már úgy róluk, mintha zombik lennének.
  • kuci06
    ha eltalálom "minden másodikat"... vajon a másik része a csoportnak hogyan reagálna erre?

valszeg nagyobb elrettentő ereje van, mint az én puszta kézzel való hadonászásomnak :D
  • WuFraZselic
    ha aztmondom hogy csak előtted állnak 4-5-6an, és van egy fegyvered, az hatásos lehet. de ha körbeállnak, ott baszhatod... esetleg ha egy lángszóró
  • modellmaker
    btw, tényleg ennyire gáz a helyzet pesten? lassan a fél... egész város fel lesz sorolva a topikban.
  • modellmaker
    ok. legyen egy pisztolyod. mondjuk 9-15 tölténykapacitással. sose lőttél még emberre. köréd állnak 15-en. eltalálsz minden másodikat, mondjuk marad hét, de tárat kell cserélned, ha esetleg lenne nálad pót tár. ezt a "lőfegyvert nekem ide hamarjában" dolgot felejtsük már el.
  • Tyler1
    ha 15-en körbe állnak akk már nem sokra mész a pénzddel meg a telefonoddal! ott már a túlélés a cél...
  • n3whous3
    azt kell mondjam, hogy ugye más országokban is van ilyen

csak ilyenkor eszembe szokott jutni, hogy mindettől függetlenül, ITT MIÉRT KELL
  • REPS0L
    gázpisztoly elég.
  • kuci06
    ehh :P

VAGY!

éjjelente álruhát öltesz, és denevérként járod pest utcáit, és írtod a ... gonoszokat.
    tutibiztos terv
  • REPS0L
    :D!
  • CUCLI
    ...kamra
  • BB7
    :D

Bár már az sem elég!
    A tudjukkiknek úgyis több joguk van...
  • n3whous3
    meg aztán egy jó ügyvéd :DDD::DD
  • BB7