Budapesti balhétérkép

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi nem biztonságos már. Gyakorlatilag azt kéne egy ilyen térképen jelölni ahol nem nagyon történt még semmi. Ebbõl van kevesebb.
Ma már az emberek, gyerekek is kissebb vagyonnal mászkálnak az utcán.
elég csak a telefonra gondolni ami nem ritkán komoly drága készülék. Ez csalogató az ilyesmibõl élõknek. Régen is voltak ezek csak ritkábban mivel nem volt mit elvenni az áldozattól vagy nem érte meg a kockázatot.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Csirke4
Ez se rossz de túl sok benne a "rizsa".
Képszerûsíteni 1szerûbb. Aztán persze az ottani címkékre lehetne linkelni.
neevous
Van már egy ilyen oldal:
http://hovane.blogspot.com/

Hát én már Kelenföldön is óvatosan néztem szét, amikor annak idején este 10 körül ért be a vonatom.... igazából szeretem Bp-t, de a közbiztonság az no comment. Egy térkép szerintem is nagyon jó ötlet.

erieskrisz
Ejjj bazeg TÉK lemeradt

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
Felesleges totyiki akárhol megtámadhatnak szerintem.De ha támadnak is ne fuss üsed a cigok fejét mig van eröd.Egyébként a kis csira cigok kötöszködnek a 10-30 év közöttiek a felnötekel nincs baj

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

mila69en
5-6 cigo ellen már semmilyen kikbox nem véd meg, van egy ismerõsöm már 6 éve thaiboxolt mikor elkapta pár cigó egy éjszaka, azt meg szurkálták mint egy vudubábut😞 túlélte de sokáig volt az intenzíven

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Elég csak hogy kb hányan szoktal lenni mennyi idosek és hogy mire számítson az ember ha látja õket

Csirke4
Akkor már az arcok kinézetét magasságát meg minden egyebet is be lehet rakni a detailsba. 😄
És akkor tiszta rendõrségi adatbázis lesz mongyuk de nem baj az.<#idiota>
BiG G
semmi baj nincs a havannával 😊 régebben sokkal balhésabb hely volt, mostanra egész nyugis.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Szerintem is konkrétumokhoz kéne kötni a jelölést. Ennek a topiknak nem az a lényege, hogy mindenki benyögje hogy nyolcker, csepel, nyugati amiket úgyis tudunk. Sokkal inkább az, hogy ha pl a Jászain van egy banda aki belédkötött akkor szólsz. És ha más is így járt, akkor szerintem fellerülhet a térképre mert akkor már van kikrõl beszélni. Vagy ha az ltp-den tudod kik és hol mikor a kemények, az is hasznos. Tehát adott helyen mindig fellelhetõ arcok törzshelyét kéne megjelölni.

Csirke4
De ha 50-en bejelölnek 1 adott helyet az már valószínû, hogy gázos, hátha még 1000en...
Pepsi Twist
nem tom de szegeden nem sokat találkozni emberekbe kötõ cigánnyal, legalábbis belém még 1x se kötöttek úgy igazán hogy kést rántanak 😄 csak max mondták hogy van pézed? van köszi... azt mentem tovább ennyi 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

REPS0L
verseny, haverok, asszony, mindenféle.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

lehet úgy kéne, hogy cellákra felosztani a térképet, és 0-5 atrocitásig zöld, 5-10 sárga stb stb, és ha rákattintasz akkor felsorolja konkrétan a beérkezett jelentéseket
milk4
Meg úgy újpest központ és környéke sem valami biztonságos... nem egyszer volt már hogy 2-3 10-13éves kötött belénk miközben mi kb 6an voltunk...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Doddy a düdő
én héjnak olvastam és fel se tûnt, hogy úgy semmi értelme 😄

DJ RX7
asd_:AS_SD:ASD leírom a helyet, j-vel.

:3

milk4
IV.kerben laktam,hát...kezd elcigányosodni.
Pl. a lakótelepünkön elvileg csak katonák és rendõrök lakhatnak,de van itt 2cigány család(igaz testvérek)és az egyik alattunk lakott.Na, az egyik cigány testvér(aki nem alattunk lakik) az valahogyan katona lett.<#guluszem1>
És kikunyizta,hogy a szögíny tösvírkéje is hágy kápjon mán lakást...
Amikor beköltöztek alánk,akkor még az elsõ 2hónapban kedvesek voltak(hoztak palacsintát,sütit,húst és mi is vittünk nekik stb,bár mi mindig féltünk belõle enni,mert azért mégis csak egy cigány adta na...) Utána,elkezdtek sipákolni hogy a kisdagadtlánya nem tud aludni mert hangosak vagyunk(jó bocsánatot kértünk stb). Majd mikor elkezdték ezt naponta csinálni(nem csak velünk,mindenkihez bementek a lépcsõházban) akkor már kezdett kialakulni ez a "takarodjá má te k... dzsigány szitu".

Egyszer,átjött hozzánk egy ismerõsünk fehérvárról és õk egy kicsit hangosabban járkáltak le/fel a lépcsõn... na jöttek is a kinemmondomkik és akkor már a házba is beakartak jutni meg ***va anyáztak is.Utána történtek olyan incidensek is,ami miatt feljelentéssel fenyegetõztünk ami hatására elcsitultak. Vagyis csak egy kis idõre...most hogy már ilyen 8-9-10éves és simán üti a 70kilót szerintem. Mostmár minden reggel arra kell ébrednem hogy "furujázik" utána meg qrvaanyázik a szüleivel majd sikít és csapkodja az ajtókat majd bömböl és este is ugyanezt csinálja kb 11kor.

Lényeg hogy látták,hogy nem kell beszarni tõlük,jól megkell õket fenyegetni õket hogy feljelentjük,geci drága lesz nekik,elveszik a lakást a picsájuk alól stb... famíliájuktól nem félünk,láttuk õket is természetesen, mindegyik egy kis koca...

Bár õk még a jobbik cigány család,van amelyik hajnali 3ig nyomatja az élõ cigány zenét a kertben az egész famíliával és a zsaruk meg csak annyit mondanak hogy további jó bulizást és szevasz...legtöbbjük már ült(van aki most volt benn harmadszorra)

Sry ha van hsz-ben hiba,de nem fogom most átolvasni és közben javítani és átfogalmazni a mondatokat😄

(mellesleg van egy cigány barátom akivel jókat szoktam hülyülni,õ bizonyította be nekem hogy nem minden cigány bûnözõ)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

DJ RX7
majd színnel lehet jelölni, hogy mennyire veszélyes a hej. kék,zöld,sárga,narancs,piros stb. vagy százalékkal. de a szín jobb.

:3

passatgt
Akkor összefoglalnám:

Térkép, rajta bejelölhetõ milyen atrocitás ért és kit, képekkel, videókkal és linkekkel bõvítve, és ezek az események kommentelhetõk. Természetesen idõpont feltüntetve.

Nagyjából ennyi. Ja és akkor így nem kell külön bejelölgetni, hogy melyik terület veszélyes, hanem a térképen így jól láthatóak lesznek a gócpontok.

modellmaker
aham. de lehet csak szerencséd volt. 😄

ezért kell belevenni, hogy hányszor ért már ott atrocitás. mert tényleg nem mindegy, hogy egyszer egy évben, vagy az év minden napján. a kettõt tényleg nem kellene egy kalap alá venni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

GregSB
Jah, nem túl reális. Több címet is felsoroltak már itt, ahol nekem még soha nem volt attrocitásom. Pl. Boráros-Kálvin közti rész (egy idõben sokat jártam esténként a Közgáz környékére), Káposztásmegyer (itt már többször sétáltam este-hajnalban is tök egyedül, teljesen kihalt és nyugis környék), Nyugati...

Mostanában a 6kerbe járok sokat éjszakázni, az is sötétszínû az elsõ oldalon jelölt "bûntréképen", ott se volt még soha semmi.

Sõt, ha összeszámolom összesen 2x kötöttek belém amióta Pesten élek (10 év alatt). Szal ha összejön egy ilyen térkép, az nem lesz túl reális sztem, mert benne lesznek olyan környékek is ahol 1x valakibe belekötött egy éppen arrajáró narkós, pedig az év 90%-ban nincs is arra semmi.

Csirke4
ok 😄
De valakinek már össze kéne írnia az össze fícsört!
Csirke4
Bandázik. :o
passatgt
kérdésem még aktív😄

n3whous3
mit mûvelsz te kint

púúúúú

modellmaker
ezt most is így akarják. csak hogy ne lehessen belekötni, nem lesz odaírva, hogy cigány volt aki leszúrt vkit 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
két hete hétvégén voltam fenn pesten, XI. kerbõl a stefániára mászkáltam. szoltak haverék, hogy az "jó" környék. de semmi komoly nem volt, még este se.

Balumann
Szerintem meg igenis az kéne, hogy egy térképet csinálni, amin lehet helyeket bejelölni, és írni oda valamit, vagy esetleg valamilyen hírt megjeleniíteni/belinkelni hogy mi történt, mikor, hogyan. Hogy kik azt tényleg felesleges megjeleníteni, úgyis tudja mindenki és nekünk amúgysem lényeg.
Képeket lehessen mellékelni.

Az lenne a jó, ha lenne egy admin, aki ellenõrzi és jóváhagyja a bejelölt dolgokat.

REPS0L
én általában este 8tól reggelig kinn vagyok 😊

modellmaker
nem élek nagy éjszakai életet, majd megkérdezem már havert, hogy nálunk mi a helyzet.

mondjuk nálunk (Debrecen, btw) meg a kibaszott menekültek szoktak hepajkodni. :|

modellmaker
okés. akkor nem szóltam

modellmaker
😊

REPS0L
az a durva hogy már a kocsiban/motoron is fosok, kocsiba ahogy beülök már tolom be a centrál zárat, akárhányan néznek paranoiásnak, motorba meg ott egy boxer, de általában mindig protektoros kesztyûbe ill protis kabátba járkálok...

n3whous3
de nem akar senki se említeni semmit, hogy ki csinálta, egyszerûen csak azt, hogy sok a bûnözés egy helyen és kész

púúúúú

modellmaker
tudjatok róla, ha elindul az oldal, olyan botrány lesz... 😄

modellmaker
nem tartom zombinak õket. de volt egy eset, mikor a srácot megtámadták. volt nála egy gázpisztoly. rájuk lõtt, vagy kettõ kiterült, mert jó helyen kapta el õket. maradt még elég, hogy agyba-vérbe verjék.

passatgt
akkor mit szólnátok ahhoz, ha térképen belehetne jelölni mi történt, tehát rablás, autólopás, vandalizmus, emberölés stb...

kuci06
ezek mindenhol ott vannak :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

REPS0L
kecskeméten is van bõven 10-xx éves "maffiatag" bõven...

n3whous3
az a szar, hogy aztán ha vannak ismerõsei az emberkének, elkapnak egyszer úgyis

púúúúú

LoDMaSt
12. kerben nem tudok olyan helyet mondani, ahol ne mernék telefonálva végigsétálni este.

@ Hellomarci

WuFraZselic
a budai oldal úgy-ahogy jobb. de pest V-VI. kerülettõl eltekintve ...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SötétBarom
Ha ennyit járkálnék pesten, és félnem kéne, már tuti vettem volna éles pisztolyt. Baszok a börtönre, meg a következményekre, ha para van lövök, lesz ami lesz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

n3whous3
szerintem van itt azért sok egyedi eset is említve

púúúúú

Doddy a düdő
valószínûleg nem futnának el, ha lelõsz egyet. ne beszélj már úgy róluk, mintha zombik lennének.

kuci06
ha eltalálom "minden másodikat"... vajon a másik része a csoportnak hogyan reagálna erre? <#pardon1>

valszeg nagyobb elrettentõ ereje van, mint az én puszta kézzel való hadonászásomnak 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

WuFraZselic
ha aztmondom hogy csak elõtted állnak 4-5-6an, és van egy fegyvered, az hatásos lehet. de ha körbeállnak, ott baszhatod... esetleg ha egy lángszóró <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

modellmaker
btw, tényleg ennyire gáz a helyzet pesten? lassan a fél... egész város fel lesz sorolva a topikban.