305
Helyek, amiket jobb ha elkerülünk este. Terek, utcák, aluljárók, bandák, rosszarcok feltűnési helyei.
-
andersh #225 meg ha rossz előérzete van akkor a kabát mögött meglapul egy M60-as
-
#224 Magnum meg a sapka allatt ASD:DSD:ASA:ASD -
andersh #223 :DDD
persze nyilván
troll -
#222 Hát sajnos vigyázni kell, meg nem beszarni :/ Elég szar, hogy itt tartunk.. Én mikor barátnőmmel járkálok este, szigorúan vipera ( hátra csatolható forma ) + bokánál kés ha esetleg fellöknek valamint gázpisztoly. És szarok a rendőrökre ha megállítanak és kérdezik, hogy mit keresnek ezek nálam. -
andersh #221 hát én addig szoktam ott lenni míg suliból húzok metróhoz kb 50m, közben jobb kezemben a zsebemben ott a gázspré :D -
#220 ...szóval a Blahát + népszínház utcát is érdemes kerülni este. Vagy legalábbis nem érdemes sokáig időzni ott :D -
#219 +1
Pár hónapja Blahán vártam valakit meki előtt este. Odajött egy kigyúrt kitetovált kecseg (nem cigó volt), és elkezdte mondani nekem hogy neki pénz kell, adjak. Szemrebbenés nélkül mondtam hogy nincs. Erre közelebb jött hozzám és fenyegetően, arrogánsan visszakérdezet hogy "mi az hogy nincs pénz nálam?".
Mivel kb 2x akkora volt mint én esélyem se lett volna ellene, szóval egy "nincs bzmeg, na húzz innen" szöveg nem lett volna túl előnyös a szemszögemből. Ehelyett egyeneseb belenéztem a szemébe, elmosolyodtam és csak annyit mondtam "tényleg nincs, bocsi". Erre annyit mondott "az szar lehet", és továbbment.
Kb 5 méterre állt tőlem vki, hozzá is odament ugyan ezzel a szöveggel, de az a srác besz@rt, nem mert a szemébe nézni.. ahogy mondtad megérezte rajta a gyengeséget, el is kezdte lökdösni meg ütögetni őt, amíg el nem futott.
Most ezt nem azért meséltem el hogy fényezzem magam, ha elkezd engem is ütlegelni én is elfutottam volna a fenébe mert esélyem se lett volna ellene, de tényleg igaz ha van egy kiállása és önbizalma az embernek akkor sokkal kevesebb balhéba keveredik. Igaz hogy megérzik az ilyenek a gyengeséget, amire aztán ugranak is. -
#218 Békáson lakom :) egyetértek. Rég nem az van mint a "hős korban" ... hála a jó égnek :) -
andersh #217 az elhangzottak mind óbudán vannak mivel 3.kernek az a neve h óbuda -
#216 annyi helyet felsoroltál, hogy lassan sehova se lehet menni biztonságban :D -
pinnacle #215 én az üteg utcába jártam suliba:D szal nem olyan messze.
Volt asszem 4. évben egy olyan, hogy bejött az igazgató, hogy ilyen 12-13 éves srácok terrorizálnak és hogy csak csoportosan menjunk hazafele:D
18-19-20 éves srácoknak ilyet mondani:D -
pinnacle #214 jó, ha megkérdezel egy III.kerben lakó embert, hogy hol lakik, akkor ált. Óbudát mond.
Óbudának van jópár nagyobb része.
pl. kaszás, aqua, mocsarasdülő, fila, ottvannak a hegyirészek, csillaghegy stb stb.
-
#213 Én XIII kerületben lakok, rengeteg a cigány, de kötekedős szerencsére tényleg kevés. Ahol én lakok a Béketértől nem messze (Szent László út) szinte csak cigányok laknak. Van 1-2 utca, ahova mondjuk nem mennék be egyedül (én sajnos kis termetű vagyok).
Többször megszólítottak, de csak ilyen kérdésekkel, hogy nem ismerek-e egy Robi nevü valakit, meg hogy nem akarok-e egy jó csajt (és hogy ő már csinálta vele és nagyon jó...) xD Egyel múltkor el is kezdtem beszélgetni, de néhány kérdés után hogy hova járok meg ilyesmi, a voltál már csajjal és társai kérdések jöttek XD (a vicc hogy 13-14 évesek, bár én). -
mate317 #212 de a III ker az óbuda ÉS békásmegyer, aquincumon és kaszáson lehetne vitatkozni -
sanyiute #211 Sajnos tényleg kezd!(ezt a Káposztás megyeri napokból lehet jól leszűrni:P évről évre többen vannak:P)
én Újpesten lakom és eddig csak 1x akartak lehúzni Suli után 14:20-30 fele a metró aluljáróba(Újpest Városkapu) bár hozzá tartozik hogy az előtt 3-4nappal kaptam a nyakláncomat(ezüst) és oda jöttek pampogni hogy adjam kezükbe de valahogy eltudtam játszani hogy sajnos nem veszem le meg stb. azt kezdett már habzani a szája meg nem feltűnően híretlen elkezdett kérdezősködni Cigi,Pénz ilyenek azt hamar pofára esett mert semmi se volt nyakláncot nem adtam a kezébe fényes nappal meg csak nem szúr le a metró aluljáró közepén. hát ez van.. -
pinnacle #210 háát III.ker az maga Óbuda:D és ha nemtévedek akkor békás,kaszás és aqua az III.ker:D -
mate317 #209 békás, aquincum, kaszás mióta Óbuda? -
pinnacle #208 III.ker
Itt nagyon olyan hely nincs ahol félelemmel kéne mászkálni.
Békáson már ottvan a térfigyelőrendszer, már rég nem olyan para. (Se a hegyfelöli-se a dunai oldala. )
Kaszásdülőn a HÉV megállónál van egy két hülyegyerek általában, de eddig egyszer nem láttam, h. bármit is csináltak volna. Itt inkább idősebb korosztályból vannak arcok, de azok nem állnak le utcánlehúzósat játszani.
Aquincum ami még nagy ltp. Itt aztán végképp nincs semmi.
Hétvégén az Árpád hídnál lehet találni pár kötekedős partyface-t, de említésre nem méltóak.:D
Szal szerintem Óbuda már régen nem veszélyes.
XIII. ker.
Odajártam 4 évig suliba és van egy pár haverom is onnan. Soha nem támadtak meg vagy valami. Van egy két húzós környék elismerem, de ha be van szarva az ember azt ugyis észreveszik és akkor igenis bepróbálkoznak.
De ez szvsz bárhol előfordul.
20 éve lakom Bp-n. Eddig 2 alkalommal találtak meg. Egyszer "adjálmárcigit" és egyszer meg, hogy pakoljak ki. Egyszer adtam cigit:D, egyszer meg nem pakoltam.:D
Jah és a cigit kérő srác cigó volt, megköszönte elment...
A pakolós meg nem volt cigány. Szarul nevelt fiatal volt:D -
Rabbit20 #207 énis ezzel értek egyet, tanuljátok meg megvédeni magatokat... jó persze 10-15 fős bandák ellen nincs mit tenni.
de, elsajátítasz valami harcművészetet, vagy küzdősportot sokkal magabiztosabb leszel, és higgyétek el ritkább lesz h belétek kötnek. Én pl. wing tsun-ozok már kb másfél éve, és sokan akik odajárnak azért kezdték el, h megtudják védeni magukat, mert mindig megtalálták őket az ilyen bodzaszedők, viszont azóta egyszer sem kötöttek beléjük :D -
haxoror #206 hasznos...
Na igen, ha 20 alatti vagy, zörögnek a csontjaid, egyedül vagy és látni rajtad hogy félsz akkor bármikor és akárhol kipakolhatnak.
Ha már idősebb vagy, van önbizalmad és embernek nézel ki (tehát nem buzinak öltözött 50 kilós vicc vagy) akkor szinte mindenhol biztonságosan mászkálhatsz.
ennyi. -
Unreal1942 #205 Semmi nem biztonságos már. Gyakorlatilag azt kéne egy ilyen térképen jelölni ahol nem nagyon történt még semmi. Ebből van kevesebb.
Ma már az emberek, gyerekek is kissebb vagyonnal mászkálnak az utcán.
elég csak a telefonra gondolni ami nem ritkán komoly drága készülék. Ez csalogató az ilyesmiből élőknek. Régen is voltak ezek csak ritkábban mivel nem volt mit elvenni az áldozattól vagy nem érte meg a kockázatot. -
#204 Ez se rossz de túl sok benne a "rizsa".
Képszerűsíteni 1szerűbb. Aztán persze az ottani címkékre lehetne linkelni. -
#203 Van már egy ilyen oldal:
http://hovane.blogspot.com/ -
ba32107 #202 Hát én már Kelenföldön is óvatosan néztem szét, amikor annak idején este 10 körül ért be a vonatom.... igazából szeretem Bp-t, de a közbiztonság az no comment. Egy térkép szerintem is nagyon jó ötlet. -
#201 Ejjj bazeg TÉK lemeradt -
#200 Felesleges totyiki akárhol megtámadhatnak szerintem.De ha támadnak is ne fuss üsed a cigok fejét mig van eröd.Egyébként a kis csira cigok kötöszködnek a 10-30 év közöttiek a felnötekel nincs baj -
#199 5-6 cigo ellen már semmilyen kikbox nem véd meg, van egy ismerősöm már 6 éve thaiboxolt mikor elkapta pár cigó egy éjszaka, azt meg szurkálták mint egy vudubábut:( túlélte de sokáig volt az intenzíven -
mate317 #198 Elég csak hogy kb hányan szoktal lenni mennyi idosek és hogy mire számítson az ember ha látja őket -
#197 Akkor már az arcok kinézetét magasságát meg minden egyebet is be lehet rakni a detailsba. :D
És akkor tiszta rendőrségi adatbázis lesz mongyuk de nem baj az. -
#196 semmi baj nincs a havannával :) régebben sokkal balhésabb hely volt, mostanra egész nyugis. -
mate317 #195 Szerintem is konkrétumokhoz kéne kötni a jelölést. Ennek a topiknak nem az a lényege, hogy mindenki benyögje hogy nyolcker, csepel, nyugati amiket úgyis tudunk. Sokkal inkább az, hogy ha pl a Jászain van egy banda aki belédkötött akkor szólsz. És ha más is így járt, akkor szerintem fellerülhet a térképre mert akkor már van kikről beszélni. Vagy ha az ltp-den tudod kik és hol mikor a kemények, az is hasznos. Tehát adott helyen mindig fellelhető arcok törzshelyét kéne megjelölni. -
#194 De ha 50-en bejelölnek 1 adott helyet az már valószínű, hogy gázos, hátha még 1000en... -
#193 nem tom de szegeden nem sokat találkozni emberekbe kötő cigánnyal, legalábbis belém még 1x se kötöttek úgy igazán hogy kést rántanak :D csak max mondták hogy van pézed? van köszi... azt mentem tovább ennyi :D -
#192 verseny, haverok, asszony, mindenféle. -
andersh #191 lehet úgy kéne, hogy cellákra felosztani a térképet, és 0-5 atrocitásig zöld, 5-10 sárga stb stb, és ha rákattintasz akkor felsorolja konkrétan a beérkezett jelentéseket -
#190 Meg úgy újpest központ és környéke sem valami biztonságos... nem egyszer volt már hogy 2-3 10-13éves kötött belénk miközben mi kb 6an voltunk... -
#189 én héjnak olvastam és fel se tűnt, hogy úgy semmi értelme :D -
#188 asd_:AS_SD:ASD leírom a helyet, j-vel.
-
#187 IV.kerben laktam,hát...kezd elcigányosodni.
Pl. a lakótelepünkön elvileg csak katonák és rendőrök lakhatnak,de van itt 2cigány család(igaz testvérek)és az egyik alattunk lakott.Na, az egyik cigány testvér(aki nem alattunk lakik) az valahogyan katona lett.
És kikunyizta,hogy a szögíny tösvírkéje is hágy kápjon mán lakást...
Amikor beköltöztek alánk,akkor még az első 2hónapban kedvesek voltak(hoztak palacsintát,sütit,húst és mi is vittünk nekik stb,bár mi mindig féltünk belőle enni,mert azért mégis csak egy cigány adta na...) Utána,elkezdtek sipákolni hogy a kisdagadtlánya nem tud aludni mert hangosak vagyunk(jó bocsánatot kértünk stb). Majd mikor elkezdték ezt naponta csinálni(nem csak velünk,mindenkihez bementek a lépcsőházban) akkor már kezdett kialakulni ez a "takarodjá má te k... dzsigány szitu".
Egyszer,átjött hozzánk egy ismerősünk fehérvárról és ők egy kicsit hangosabban járkáltak le/fel a lépcsőn... na jöttek is a kinemmondomkik és akkor már a házba is beakartak jutni meg ***va anyáztak is.Utána történtek olyan incidensek is,ami miatt feljelentéssel fenyegetőztünk ami hatására elcsitultak. Vagyis csak egy kis időre...most hogy már ilyen 8-9-10éves és simán üti a 70kilót szerintem. Mostmár minden reggel arra kell ébrednem hogy "furujázik" utána meg qrvaanyázik a szüleivel majd sikít és csapkodja az ajtókat majd bömböl és este is ugyanezt csinálja kb 11kor.
Lényeg hogy látták,hogy nem kell beszarni tőlük,jól megkell őket fenyegetni őket hogy feljelentjük,geci drága lesz nekik,elveszik a lakást a picsájuk alól stb... famíliájuktól nem félünk,láttuk őket is természetesen, mindegyik egy kis koca...
Bár ők még a jobbik cigány család,van amelyik hajnali 3ig nyomatja az élő cigány zenét a kertben az egész famíliával és a zsaruk meg csak annyit mondanak hogy további jó bulizást és szevasz...legtöbbjük már ült(van aki most volt benn harmadszorra)
Sry ha van hsz-ben hiba,de nem fogom most átolvasni és közben javítani és átfogalmazni a mondatokat:D
(mellesleg van egy cigány barátom akivel jókat szoktam hülyülni,ő bizonyította be nekem hogy nem minden cigány bűnöző) -
#186 majd színnel lehet jelölni, hogy mennyire veszélyes a hej. kék,zöld,sárga,narancs,piros stb. vagy százalékkal. de a szín jobb.