Budapesti balhétérkép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"egy apacs lenyúlta egy öregnéni tárcáját"
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
En Lonyai jarok majdnem minden este 9 utan vegig amikor BP-en vagyok es SOHA meg csak hozzam se szoltak.
Haller-rol meg elhiszem mert az darkos.
Ez annyira random, hogy kibe hol kotnek bele. nyugati alujaroban majdnem minden hetvegen reggel 3-5 kozott elhaladok bulikbol, soha semmi baj nem volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Viszont szigorúan önvédelemre, PMRFK-s ismerõs adta.
Szerencsére még nem kellett használni.
Stukkerhez inkább nem nyúlok, arra nincs is gyakorlatom.
Amúgy is a sok vérpisti tetszik mikor rohangál a gázpisztollyal, csak vérmesebb úriemberre miután rárántjátok a gázpisztolyt lehet éleset vesz elõ és agyonlõ mert kurvára nem veszi észre, hogy nálad nem éles van.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
A Blaha meg a Marx tér (mostmár Nyugati) 30-40 éve még jó helyek voltak, azt lám, mi lett belõlük.
asd
asd
Persze csak olyan helyre tudunk így bemenni, ahol nincs motozás belépéskor.
Vettem betétes kesztyût is, amivel nagyobb pofont, esetleg még Batman-ütést is végre lehet hajtani.
Muszáj...nincs mese. <#shakehead>#shakehead>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
persze nyilván
troll
Pár hónapja Blahán vártam valakit meki elõtt este. Odajött egy kigyúrt kitetovált kecseg (nem cigó volt), és elkezdte mondani nekem hogy neki pénz kell, adjak. Szemrebbenés nélkül mondtam hogy nincs. Erre közelebb jött hozzám és fenyegetõen, arrogánsan visszakérdezet hogy "mi az hogy nincs pénz nálam?".
Mivel kb 2x akkora volt mint én esélyem se lett volna ellene, szóval egy "nincs bzmeg, na húzz innen" szöveg nem lett volna túl elõnyös a szemszögembõl. Ehelyett egyeneseb belenéztem a szemébe, elmosolyodtam és csak annyit mondtam "tényleg nincs, bocsi". Erre annyit mondott "az szar lehet", és továbbment.
Kb 5 méterre állt tõlem vki, hozzá is odament ugyan ezzel a szöveggel, de az a srác besz@rt, nem mert a szemébe nézni.. ahogy mondtad megérezte rajta a gyengeséget, el is kezdte lökdösni meg ütögetni õt, amíg el nem futott.
Most ezt nem azért meséltem el hogy fényezzem magam, ha elkezd engem is ütlegelni én is elfutottam volna a fenébe mert esélyem se lett volna ellene, de tényleg igaz ha van egy kiállása és önbizalma az embernek akkor sokkal kevesebb balhéba keveredik. Igaz hogy megérzik az ilyenek a gyengeséget, amire aztán ugranak is.
Volt asszem 4. évben egy olyan, hogy bejött az igazgató, hogy ilyen 12-13 éves srácok terrorizálnak és hogy csak csoportosan menjunk hazafele😄
18-19-20 éves srácoknak ilyet mondani😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Óbudának van jópár nagyobb része.
pl. kaszás, aqua, mocsarasdülõ, fila, ottvannak a hegyirészek, csillaghegy stb stb.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Többször megszólítottak, de csak ilyen kérdésekkel, hogy nem ismerek-e egy Robi nevü valakit, meg hogy nem akarok-e egy jó csajt (és hogy õ már csinálta vele és nagyon jó...) xD Egyel múltkor el is kezdtem beszélgetni, de néhány kérdés után hogy hova járok meg ilyesmi, a voltál már csajjal és társai kérdések jöttek XD (a vicc hogy 13-14 évesek, bár én).
én Újpesten lakom és eddig csak 1x akartak lehúzni Suli után 14:20-30 fele a metró aluljáróba(Újpest Városkapu) bár hozzá tartozik hogy az elõtt 3-4nappal kaptam a nyakláncomat(ezüst) és oda jöttek pampogni hogy adjam kezükbe de valahogy eltudtam játszani hogy sajnos nem veszem le meg stb. azt kezdett már habzani a szája meg nem feltûnõen híretlen elkezdett kérdezõsködni Cigi,Pénz ilyenek azt hamar pofára esett mert semmi se volt nyakláncot nem adtam a kezébe fényes nappal meg csak nem szúr le a metró aluljáró közepén. hát ez van..
Itt nagyon olyan hely nincs ahol félelemmel kéne mászkálni.
Békáson már ottvan a térfigyelõrendszer, már rég nem olyan para. (Se a hegyfelöli-se a dunai oldala. )
Kaszásdülõn a HÉV megállónál van egy két hülyegyerek általában, de eddig egyszer nem láttam, h. bármit is csináltak volna. Itt inkább idõsebb korosztályból vannak arcok, de azok nem állnak le utcánlehúzósat játszani.
Aquincum ami még nagy ltp. Itt aztán végképp nincs semmi.
Hétvégén az Árpád hídnál lehet találni pár kötekedõs partyface-t, de említésre nem méltóak.😄
Szal szerintem Óbuda már régen nem veszélyes.
XIII. ker.
Odajártam 4 évig suliba és van egy pár haverom is onnan. Soha nem támadtak meg vagy valami. Van egy két húzós környék elismerem, de ha be van szarva az ember azt ugyis észreveszik és akkor igenis bepróbálkoznak.
De ez szvsz bárhol elõfordul.
20 éve lakom Bp-n. Eddig 2 alkalommal találtak meg. Egyszer "adjálmárcigit" és egyszer meg, hogy pakoljak ki. Egyszer adtam cigit😄, egyszer meg nem pakoltam.😄
Jah és a cigit kérõ srác cigó volt, megköszönte elment...
A pakolós meg nem volt cigány. Szarul nevelt fiatal volt😄
de, elsajátítasz valami harcmûvészetet, vagy küzdõsportot sokkal magabiztosabb leszel, és higgyétek el ritkább lesz h belétek kötnek. Én pl. wing tsun-ozok már kb másfél éve, és sokan akik odajárnak azért kezdték el, h megtudják védeni magukat, mert mindig megtalálták õket az ilyen bodzaszedõk, viszont azóta egyszer sem kötöttek beléjük 😄
asd
Na igen, ha 20 alatti vagy, zörögnek a csontjaid, egyedül vagy és látni rajtad hogy félsz akkor bármikor és akárhol kipakolhatnak.
Ha már idõsebb vagy, van önbizalmad és embernek nézel ki (tehát nem buzinak öltözött 50 kilós vicc vagy) akkor szinte mindenhol biztonságosan mászkálhatsz.
ennyi.