305
Helyek, amiket jobb ha elkerülünk este. Terek, utcák, aluljárók, bandák, rosszarcok feltűnési helyei.
-
#265 Vicces topik... -
andersh #264 kinek van joga?
a cigóknak van.
most te nem adnád oda nekik a pénzed ha erőszakkal el akarnák venni?
mekkora egy mocskos rasszista állat vagy... -
marxell #263 Geci, ez de kurva szánalmas egy ország..
Mi az, hogy helyek amiket jobb ha elkerülünk?! Ez egy vicc, komolyan.. kinek van joga terrorizálni akárkit? :@ Komolyan, Afrikában nincsenek lassan ilyen helyzetek.. -
#262 budafok? nemár, én is ott lakom :D -
#261 Én is sokat mentem 973-assal budafokról, és csak egyszer kötekedett egy cigány gyerek, de annyira elbutultam már, hogy csak néztem ki vigyorogva az ablakon, és feladta:D -
moralosan #260 amúgy én belvárosi vagyok és főleg nyáron rohadt sokat gyalogoltam bulik után haza, de semmi bajom nem volt eddig... -
moralosan #259 Az Andrássy azért nem olyan vészes louis vuitton meg hasonló kaliberű boltokkal végig hajnali 3-kor sem . -
#258 Nyilvánvaló, nem azt mondtam, hogy halhatatlan vagyok egy szaros viperával, vagy bármivel, de több esélyem van mintha ott kezdenek gondolkozni, hogy az öklömön kivul mivel vedjem meg magam :)
-
#257 Ember én azért nem hordok magamnál viperát stb mert elég egy rossz ütés pl fejre nem direkt lehet az véletlen is és meghal az emberke de ez csak 1 példa 1-1 az egyben nem fogok elfutni senki elöl de ha már kötekedésröl beszélünk általában a kötekedő nem 1 hanem 3-4 ember szokot lenni mert ugye csapatban járnak mert egyedül gyávák és ha 3-4 ember köt beléd nem sokk mindenre lessz jó az a vipera füleg azért mert általában akik kötekedni akarnak azok is késsel stb vel járkálnak.Én szerintem nem ijednék meg ha valaki elökapna egy viperát elöttem, max addig szaladnák amig valami bot vagy fémrud nem kerülne a kezembe akkor meg baszhatja a viperát a csoka.De ez is 1vs1 ben jó 5let csak mert ismétlem ezek általában 3-4 csoportokban járnak ha nem többen -
#256 itt -
CUCLI #255 hol van a sulid helyileg? -
Fbn Lx #254 :_ASD -
#253 én keletihez járok suliba, de eddig még nem volt semmi (kopp-kopp-kopp :) ) igaz estefelé arra nem nagyon járkálok... -
andersh #252 "soha semmi nem volt"
"egy apacs lenyúlta egy öregnéni tárcáját" -
foldigiliszta #251 Nagyvárad téren lakom 4 éve és soha semmi nem volt,pedig régebben minden héten legalább egyszer éjszakaival jöttem haza.Egyszer láttam hogy egy apacs lenyúlta egy öregnéni tárcáját ennyi. -
#250 Ez fájt :D -
mate317 #249 megfejtettem a "brothaz" szó jelentését: nem tesók, hanem kenyérház, elvégre ide járnak kenyérért -
Daza500 #248 Ezek inkább szánalmasak mint veszélyesek. :) -
#247 Pestszenterzsébet XX. kerület városközpont
Kommentek -
D00M #246 Egyetértek. Tegnap a Nyugati aluljáróban mászkáltunk, aztán a Blahán, unalmunkban. Kutya nem szólt hozzánk. Ma a Diószeghyben töltöttem el egy másfél órát. Meglepett, hogy vannak ott normálisak is :D -
#245 Felesleges paraztatas az ilyen topik.
En Lonyai jarok majdnem minden este 9 utan vegig amikor BP-en vagyok es SOHA meg csak hozzam se szoltak.
Haller-rol meg elhiszem mert az darkos.
Ez annyira random, hogy kibe hol kotnek bele. nyugati alujaroban majdnem minden hetvegen reggel 3-5 kozott elhaladok bulikbol, soha semmi baj nem volt.
-
andersh #244 a mi tanyánkon meg egy T70-est hagytak a ruszkik, az évek alatt megszerelte nagyfater meg fater, ha kemény bulizásba akarok csapni pesten a hétvégén, akkor mindig avval megyek! -
#243 Azért azt is megnézném, hogy mit szól egy rendőr, ha igazoltat és előveszed neki a gumibotot. Ráadásul, ha használnod kell valamikor utána a jegyzőkönyvezés és beidézés után mit mondasz ? Találtad az utcán és hirtelen felkaptad ? -
#242 JA ha stukker akkor igazi csak, mikor kimentek a ruszkik sok pisztolyt puskát itthagytak. Nekem van egy infra távcsöves hangtompítós kispuskám is. -
Daza500 #241 Nekem csak gumibot van.
Viszont szigorúan önvédelemre, PMRFK-s ismerős adta.
Szerencsére még nem kellett használni.
Stukkerhez inkább nem nyúlok, arra nincs is gyakorlatom. -
#240 Jó de azért lássuk be, kardok meg vipera, gázpisztoly együtt meg ilyenek ? Ez kicsit röhejes.
Amúgy is a sok vérpisti tetszik mikor rohangál a gázpisztollyal, csak vérmesebb úriemberre miután rárántjátok a gázpisztolyt lehet éleset vesz elő és agyonlő mert kurvára nem veszi észre, hogy nálad nem éles van. -
#239 Sajnos elég rossz a közbiztonság hamar kirabolnak bpen aztán ha megvéded magad téged marasztal el a bíroság. Ha meg véletlen megittál egy sört még meg is kövez a társadalom... Arendőrök nem sokat érnek a saját árnyékuktól is tartanak, éjszaka nem is mernek akciózni... A titkosszolgálat főleg a moi meg a nemzetközinyozóiradák sem érnek sokat arra jók, hogy elfedjék a olitikusok és selpjeik piszkos ügyeit... -
#238 Pontosan, nem értem miért kell cikizni az embert azért mert probalja megvédeni magát.. Mert sajnos sok esetben meg kell :/ -
#237 Én nem vagyok egy nyüzgér ember sem félős csak objektív és szeretek felkészült lenni. Nem árt iccaka ha van nálad egy gumibot vagy ha nincs táska, akkor gázspré minden benzinkúton lehet kapni normálisat is. -
Daza500 #236 Ez az ország már tényleg tiszta Amerika.
A Blaha meg a Marx tér (mostmár Nyugati) 30-40 éve még jó helyek voltak, azt lám, mi lett belőlük. -
ba32107 #235 :D:D:D -
Daza500 #234 Ez nem vicces. -
Rabbit20 #233 én már tankkal járok mindenfele, sajna muszáj... -
Rabbit20 #232 lol -
Daza500 #231 Én haverral már rohamrendőrkard + vipera + paprikaspray kombóval vagyunk szórakozni járni.
Persze csak olyan helyre tudunk így bemenni, ahol nincs motozás belépéskor.
Vettem betétes kesztyűt is, amivel nagyobb pofont, esetleg még Batman-ütést is végre lehet hajtani.
Muszáj...nincs mese. -
Aspyrin #230 13-ik éve lakom itt, pár év után már fel sem tűnnek a balhés figurák. ;) -
#229 Most őszintén, miért ne lehetne nálam? egy szaros vipera 3000 forint ami megmenti a kocka életedet, ha igazoltatnak szabálysértés 10.000 forint, kés nyilván nem 10+ cm. Ha nekem ez ad biztonságot, és tudom hogy kell használni akkormeg? gyökerek... -
JagFater #228 A legjobb módszer szvsz, hogy ha látod, hogy jön feléd a molyolós egy cigiért, vagy húszáért, mielőtt bármit kérdezhetne, megelőzve elé kell lépni és kérdezni: nincs egy cigid? :-)
-
andersh #227 m60-al meg 400 ammoval együtt :D -
#226 Biztos van a csoka vagy 40 kg vaságyal eggyütt