Budapesti balhétérkép

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol van a sulid helyileg?

http://thenamelessphoto.com/

:_ASD
rooney8
én keletihez járok suliba, de eddig még nem volt semmi (kopp-kopp-kopp 😊 ) igaz estefelé arra nem nagyon járkálok...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

"soha semmi nem volt"
"egy apacs lenyúlta egy öregnéni tárcáját"
Nagyvárad téren lakom 4 éve és soha semmi nem volt,pedig régebben minden héten legalább egyszer éjszakaival jöttem haza.Egyszer láttam hogy egy apacs lenyúlta egy öregnéni tárcáját ennyi.

nyirog
Ez fájt 😄

megfejtettem a "brothaz" szó jelentését: nem tesók, hanem kenyérház, elvégre ide járnak kenyérért

Ezek inkább szánalmasak mint veszélyesek. 😊

Depridol
Pestszenterzsébet XX. kerület városközpont

Kommentek

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Egyetértek. Tegnap a Nyugati aluljáróban mászkáltunk, aztán a Blahán, unalmunkban. Kutya nem szólt hozzánk. Ma a Diószeghyben töltöttem el egy másfél órát. Meglepett, hogy vannak ott normálisak is 😄

Sephi
Felesleges paraztatas az ilyen topik.

En Lonyai jarok majdnem minden este 9 utan vegig amikor BP-en vagyok es SOHA meg csak hozzam se szoltak.

Haller-rol meg elhiszem mert az darkos.

Ez annyira random, hogy kibe hol kotnek bele. nyugati alujaroban majdnem minden hetvegen reggel 3-5 kozott elhaladok bulikbol, soha semmi baj nem volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a mi tanyánkon meg egy T70-est hagytak a ruszkik, az évek alatt megszerelte nagyfater meg fater, ha kemény bulizásba akarok csapni pesten a hétvégén, akkor mindig avval megyek!
Lord Nomak
Azért azt is megnézném, hogy mit szól egy rendõr, ha igazoltat és elõveszed neki a gumibotot. Ráadásul, ha használnod kell valamikor utána a jegyzõkönyvezés és beidézés után mit mondasz ? Találtad az utcán és hirtelen felkaptad ?

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

zoliapu
JA ha stukker akkor igazi csak, mikor kimentek a ruszkik sok pisztolyt puskát itthagytak. Nekem van egy infra távcsöves hangtompítós kispuskám is.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Nekem csak gumibot van.
Viszont szigorúan önvédelemre, PMRFK-s ismerõs adta.

Szerencsére még nem kellett használni.

Stukkerhez inkább nem nyúlok, arra nincs is gyakorlatom.

Lord Nomak
Jó de azért lássuk be, kardok meg vipera, gázpisztoly együtt meg ilyenek ? Ez kicsit röhejes.
Amúgy is a sok vérpisti tetszik mikor rohangál a gázpisztollyal, csak vérmesebb úriemberre miután rárántjátok a gázpisztolyt lehet éleset vesz elõ és agyonlõ mert kurvára nem veszi észre, hogy nálad nem éles van.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

zoliapu
Sajnos elég rossz a közbiztonság hamar kirabolnak bpen aztán ha megvéded magad téged marasztal el a bíroság. Ha meg véletlen megittál egy sört még meg is kövez a társadalom... Arendõrök nem sokat érnek a saját árnyékuktól is tartanak, éjszaka nem is mernek akciózni... A titkosszolgálat fõleg a moi meg a nemzetközinyozóiradák sem érnek sokat arra jók, hogy elfedjék a olitikusok és selpjeik piszkos ügyeit...

wordsworth
Pontosan, nem értem miért kell cikizni az embert azért mert probalja megvédeni magát.. Mert sajnos sok esetben meg kell :/

PSP user n\' soon ps3 user too :)

zoliapu
Én nem vagyok egy nyüzgér ember sem félõs csak objektív és szeretek felkészült lenni. Nem árt iccaka ha van nálad egy gumibot vagy ha nincs táska, akkor gázspré minden benzinkúton lehet kapni normálisat is.

Ez az ország már tényleg tiszta Amerika.

A Blaha meg a Marx tér (mostmár Nyugati) 30-40 éve még jó helyek voltak, azt lám, mi lett belõlük.

😄😄😄

Ez nem vicces.

én már tankkal járok mindenfele, sajna muszáj...

asd

lol

asd

Én haverral már rohamrendõrkard + vipera + paprikaspray kombóval vagyunk szórakozni járni.
Persze csak olyan helyre tudunk így bemenni, ahol nincs motozás belépéskor.

Vettem betétes kesztyût is, amivel nagyobb pofont, esetleg még Batman-ütést is végre lehet hajtani.

Muszáj...nincs mese. <#shakehead>

13-ik éve lakom itt, pár év után már fel sem tûnnek a balhés figurák. 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

wordsworth
Most õszintén, miért ne lehetne nálam? egy szaros vipera 3000 forint ami megmenti a kocka életedet, ha igazoltatnak szabálysértés 10.000 forint, kés nyilván nem 10+ cm. Ha nekem ez ad biztonságot, és tudom hogy kell használni akkormeg? gyökerek...

A legjobb módszer szvsz, hogy ha látod, hogy jön feléd a molyolós egy cigiért, vagy húszáért, mielõtt bármit kérdezhetne, megelõzve elé kell lépni és kérdezni: nincs egy cigid? :-)

m60-al meg 400 ammoval együtt 😄
erieskrisz
Biztos van a csoka vagy 40 kg vaságyal eggyütt

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

meg ha rossz elõérzete van akkor a kabát mögött meglapul egy M60-as
erieskrisz
Magnum meg a sapka allatt ASD😄SD:ASA:ASD

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

😄DD
persze nyilván
troll
wordsworth
Hát sajnos vigyázni kell, meg nem beszarni :/ Elég szar, hogy itt tartunk.. Én mikor barátnõmmel járkálok este, szigorúan vipera ( hátra csatolható forma ) + bokánál kés ha esetleg fellöknek valamint gázpisztoly. És szarok a rendõrökre ha megállítanak és kérdezik, hogy mit keresnek ezek nálam.

hát én addig szoktam ott lenni míg suliból húzok metróhoz kb 50m, közben jobb kezemben a zsebemben ott a gázspré 😄
GregSB
...szóval a Blahát + népszínház utcát is érdemes kerülni este. Vagy legalábbis nem érdemes sokáig idõzni ott 😄

GregSB
+1

Pár hónapja Blahán vártam valakit meki elõtt este. Odajött egy kigyúrt kitetovált kecseg (nem cigó volt), és elkezdte mondani nekem hogy neki pénz kell, adjak. Szemrebbenés nélkül mondtam hogy nincs. Erre közelebb jött hozzám és fenyegetõen, arrogánsan visszakérdezet hogy "mi az hogy nincs pénz nálam?".

Mivel kb 2x akkora volt mint én esélyem se lett volna ellene, szóval egy "nincs bzmeg, na húzz innen" szöveg nem lett volna túl elõnyös a szemszögembõl. Ehelyett egyeneseb belenéztem a szemébe, elmosolyodtam és csak annyit mondtam "tényleg nincs, bocsi". Erre annyit mondott "az szar lehet", és továbbment.

Kb 5 méterre állt tõlem vki, hozzá is odament ugyan ezzel a szöveggel, de az a srác besz@rt, nem mert a szemébe nézni.. ahogy mondtad megérezte rajta a gyengeséget, el is kezdte lökdösni meg ütögetni õt, amíg el nem futott.

Most ezt nem azért meséltem el hogy fényezzem magam, ha elkezd engem is ütlegelni én is elfutottam volna a fenébe mert esélyem se lett volna ellene, de tényleg igaz ha van egy kiállása és önbizalma az embernek akkor sokkal kevesebb balhéba keveredik. Igaz hogy megérzik az ilyenek a gyengeséget, amire aztán ugranak is.

ScarY MAN
Békáson lakom 😊 egyetértek. Rég nem az van mint a "hõs korban" ... hála a jó égnek 😊

...

az elhangzottak mind óbudán vannak mivel 3.kernek az a neve h óbuda
zaki
annyi helyet felsoroltál, hogy lassan sehova se lehet menni biztonságban 😄

én az üteg utcába jártam suliba😄 szal nem olyan messze.

Volt asszem 4. évben egy olyan, hogy bejött az igazgató, hogy ilyen 12-13 éves srácok terrorizálnak és hogy csak csoportosan menjunk hazafele😄
18-19-20 éves srácoknak ilyet mondani😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

jó, ha megkérdezel egy III.kerben lakó embert, hogy hol lakik, akkor ált. Óbudát mond.

Óbudának van jópár nagyobb része.

pl. kaszás, aqua, mocsarasdülõ, fila, ottvannak a hegyirészek, csillaghegy stb stb.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Balumann
Én XIII kerületben lakok, rengeteg a cigány, de kötekedõs szerencsére tényleg kevés. Ahol én lakok a Béketértõl nem messze (Szent László út) szinte csak cigányok laknak. Van 1-2 utca, ahova mondjuk nem mennék be egyedül (én sajnos kis termetû vagyok).
Többször megszólítottak, de csak ilyen kérdésekkel, hogy nem ismerek-e egy Robi nevü valakit, meg hogy nem akarok-e egy jó csajt (és hogy õ már csinálta vele és nagyon jó...) xD Egyel múltkor el is kezdtem beszélgetni, de néhány kérdés után hogy hova járok meg ilyesmi, a voltál már csajjal és társai kérdések jöttek XD (a vicc hogy 13-14 évesek, bár én).

de a III ker az óbuda ÉS békásmegyer, aquincumon és kaszáson lehetne vitatkozni

Sajnos tényleg kezd!(ezt a Káposztás megyeri napokból lehet jól leszûrni😛 évrõl évre többen vannak😛)
én Újpesten lakom és eddig csak 1x akartak lehúzni Suli után 14:20-30 fele a metró aluljáróba(Újpest Városkapu) bár hozzá tartozik hogy az elõtt 3-4nappal kaptam a nyakláncomat(ezüst) és oda jöttek pampogni hogy adjam kezükbe de valahogy eltudtam játszani hogy sajnos nem veszem le meg stb. azt kezdett már habzani a szája meg nem feltûnõen híretlen elkezdett kérdezõsködni Cigi,Pénz ilyenek azt hamar pofára esett mert semmi se volt nyakláncot nem adtam a kezébe fényes nappal meg csak nem szúr le a metró aluljáró közepén. hát ez van..

háát III.ker az maga Óbuda😄 és ha nemtévedek akkor békás,kaszás és aqua az III.ker😄

békás, aquincum, kaszás mióta Óbuda?

III.ker

Itt nagyon olyan hely nincs ahol félelemmel kéne mászkálni.

Békáson már ottvan a térfigyelõrendszer, már rég nem olyan para. (Se a hegyfelöli-se a dunai oldala. )

Kaszásdülõn a HÉV megállónál van egy két hülyegyerek általában, de eddig egyszer nem láttam, h. bármit is csináltak volna. Itt inkább idõsebb korosztályból vannak arcok, de azok nem állnak le utcánlehúzósat játszani.

Aquincum ami még nagy ltp. Itt aztán végképp nincs semmi.

Hétvégén az Árpád hídnál lehet találni pár kötekedõs partyface-t, de említésre nem méltóak.😄

Szal szerintem Óbuda már régen nem veszélyes.

XIII. ker.
Odajártam 4 évig suliba és van egy pár haverom is onnan. Soha nem támadtak meg vagy valami. Van egy két húzós környék elismerem, de ha be van szarva az ember azt ugyis észreveszik és akkor igenis bepróbálkoznak.
De ez szvsz bárhol elõfordul.

20 éve lakom Bp-n. Eddig 2 alkalommal találtak meg. Egyszer "adjálmárcigit" és egyszer meg, hogy pakoljak ki. Egyszer adtam cigit😄, egyszer meg nem pakoltam.😄

Jah és a cigit kérõ srác cigó volt, megköszönte elment...
A pakolós meg nem volt cigány. Szarul nevelt fiatal volt😄

énis ezzel értek egyet, tanuljátok meg megvédeni magatokat... jó persze 10-15 fõs bandák ellen nincs mit tenni.
de, elsajátítasz valami harcmûvészetet, vagy küzdõsportot sokkal magabiztosabb leszel, és higgyétek el ritkább lesz h belétek kötnek. Én pl. wing tsun-ozok már kb másfél éve, és sokan akik odajárnak azért kezdték el, h megtudják védeni magukat, mert mindig megtalálták õket az ilyen bodzaszedõk, viszont azóta egyszer sem kötöttek beléjük 😄

asd

hasznos...

Na igen, ha 20 alatti vagy, zörögnek a csontjaid, egyedül vagy és látni rajtad hogy félsz akkor bármikor és akárhol kipakolhatnak.

Ha már idõsebb vagy, van önbizalmad és embernek nézel ki (tehát nem buzinak öltözött 50 kilós vicc vagy) akkor szinte mindenhol biztonságosan mászkálhatsz.

ennyi.