619
RIP SlágerRádió
-
zdlr #539 #537 -
#538 #536 -
zdlr #537 nem kaptam választ, objektíven alkotok véleményt.
a helyesírásba belekötni nem érv, fórum, szarok a helyesírási szabályokra, mindent kisbetűvel írok, ha megfigyelted.
érveket, mert egyre gázabb vagy, de legalább feldobod a délelőttömet. bocsiéknak ez nagyon ritkán sikerült. :)
(jelentkezz valamelyik új szarba műsorvezetőnek) -
#536 Megkaptad a választ! Ha nem tetszik az a te bajod. Aki kényszerből hallgatja, annak nem is lehet értelmes véleménye.
Jah, és a mondatokat nagy betűvel kezdjük, ahogy a neveket is azzal írjuk. -
zdlr #535 a véleményemet mondtam el a nagy ösznépi felháborodás miatt... azt hittem egy fórumon szabad. -
Monoton #534 De te ne foglalkozzál azzal, hogy ki mit hallgat, kinek mi tetszik. -
zdlr #533 de a bumeráng pont olyan igénytelen szutyok volt, mint a zenei felhozatal.
különben nemsokára lesz újra, ne sírjon senki ez miatt.
baliboy:
érveket, könyörgöm, így magadat járatod le :( -
Monoton #532 Legtöbb ember nem a zene miatt hallgatta a slágert és a danubiust. -
#531 Jah. Akkor ehhez mérten adok a véleményedre. -
#530 Benkő -
zdlr #529 a sértegetést nem én kezdtem ;)
leszűrni meg egyszerű volt, mivel kb. minden délelőtt ez ment, amennyire véded és hiányzik neked egyértelmű, hogy hallgattad.
a neo fm-t meg leszarom, a vendégivel és műsorvezetőivel együtt.
soha nem hallgattam önszántamból ezeket a rádiókat, ezentúl sem fogom. de ha már munkában ez szól örülök, hogy kicsit változatosabb zenéket is hallani. -
Monoton #528 Ki? -
#527 Jah meg Neo FM...... Éppen most ki a vendég, na ki...??? Ez el is mondott mindent a rádióról. -
#526 Oszdd már meg velünk, hogy miből szűrted le ezeket!
Egyébként meg nem hallgatok egész nap rádiót, így még ha igaz is lenne amit állítasz akkor sem zavarna.
A sértegetéssel meg csak magadat minősíted. -
zdlr #525 mit hiányolsz, bochkor álszent műfelháborodásait, vagy boros eröltetett de midig félresiklott poénpróbálkozásait?
esetleg a napi 5 ac/dc highway to hell-t, guns and roses november raint? vagy azt az összesen 15 zenét amit minden nap folyamatosan ismételgettek? hm.. borzasztó igényes vagy, látszik.
a neo zeneileg magasan túlszárnyalja a slágert, a classba még nem volt szerencsém belehallgatni. -
xido #524 Bumeráng felvételről azért nem rossz,csak szegény úton lévőknek nincs internet a kocsiban..:) -
Monoton #523 Webmester is a Danubiustól érkezett? :D
-
#522 á, sztem még össze kell hozniuk a dolgokat, haver mesélte, hogy ma hallgatta jáksó műsorát a class fm-en és ott sem voltak technikailag a helyzet magaslatán, ahogy egész nap sem...áthivhatnának egy-két ex-danubiusos munkatársat, hogy hogyan is kő beállítani a potikat... -
Monoton #521 Ez a logójuk? Most komolyan? :S
-
#520 A Class FM honlapja
Nézzétek kik vannak az oldalon...Jáksó, Balázs, Abaházi. Sztem mostmár egyértelmű, hogy a danubius megszűnt, és ide vándoroltak át a munkatársak mind. -
#519 Egyébként online megy a sláger rádió perpill most a vas maya műsora megy élőben. A bumeráng meg asszem bestofokat adnak. -
#518 a kt új rádió eléggé szar ahogy sejtettem. kalsz fm még elmegy, de a neo nagyon szar volt, főleg ganxtáék. remélem minnél hamarébb megbuknak. -
#517 Én reggel belehallgattam mind a kettőbe. Háááát... Ganxtáék jópofizmusa elég unalmas volt. Átkapcsolok a másikra... éppen elmondják, hogy mindenféle sms-t kapnak majd zene. Ennél foghatta be minden fanyalkodó a szájacskáját aki a Slágert szidta. Valami '60-as évek beli zenét tettek be. Borzalmas volt. -
#516 Az még szomorúbb... -
#515 Neo fm-en volt Ganxta -
#514 Akkor melyik az, amelyiken G. Zoli volt reggel? Na az a szar.
És a másikon vannak többnyire a Danubius -osok. -
#513 Dede a Classhoz ment át a Danubiusosok nagy része :D -
#512 A Class reggeli műsora egy rakás szar, a csávó még beszédhibás is kicsit szerintem.
A Neo meg olyan danubius. Oda full átment az egész banda?
(Remélem nem kevertem össze a neo -t a class -al.) -
#511 Én csak egy dolgot nem értek, miért nem követelték meg a 2 új rádiótól, hogy már az indulás napján egy minden igényt kielégítő honlappal rendelkezzenek?!
A Neo egy blognak is csak jóindulattal nevezhető oldalt dobott össze, semmi információ a műsorokról, műsorvezetőkről... stb A Class oldalán meg fél napja csak a nagy fehérség van...
Engem irritál ez a nagyfokú amatörizmus! -
#510 "Ma reggel is volt bumeráng is?"
Tudtommal válogatás volt de holnap megint ujra lesz... -
#509 A sláger akkor most online megy rendesen? Ma reggel is volt bumeráng is?
Bár gondolom ma nem, de jövő héten már lesz? -
Szabi1991 #508 neked eddig bejövős a NeoFM.. a másik nem annyira. -
#507 szerintem ott zenei szerkesztő évek óta nem volt, be volt téve egy 40 számos válogatás lemez random lejátszásba... -
zdlr #506 legyen elég annyi, hogy nálad idősebb ;) -
#505 Hány éves vagy? 14? Gondoltam.... -
zdlr #504 a rádiózásnak igen szerves része a zene!!
a boros bocskor féle álszent, nyálas, túlspirázott eröltetett fost pedig nehéz lesz alúlmúlni, mint ahogy a sláger zenei szerkesztőjének munkáját is. -
#503 ezt nem hiszem el,a neocskánk egy blogot hasznalXD -
Monoton #502 Danubius búcsúnapja hatalmas volt -
xido #501 jajó,csak nosztalgia percek voltak,épp mikor odakapcsoltam:) -
xido #500 nahát..Bumeráng megy...Uri Geller van online..vagy felvételről megy nosztalgiából?